Μετάβαση σε περιεχόμενο

Jokots

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με Jokots

  • Γενέθλια 09/19/1987

Στοιχεία Προφίλ

  • Φύλο
    Female
  • Περιοχή
    Πετρουπολη Αττικης

Jokots's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Καλωσηρθες! Μακαρι να εχουμε τελειομηνες εγκυμοσυνες!!!
  2. Ευχαριστω!!! Ναι δεν το επιδιωξαμε αλλα αφου προεκυψε καλως να ερθει! Να σου ζησουν τα παιδακια σου!
  3. Jokots

    Τιμη Χοριακησ....

    Με το καλο!!!!! Ελα στην ομαδουλα Καλοκαιρινα μωρα να τα λεμε...
  4. Γεια σε ολες! Μανουλες, μελλουσες μανουλες κ μη! Ειναι καμια φρεσκο-εγκυουλα που γενναει το καλοκαιρι του 2015??? Ελατε να τα λεμε, να μοιραστουμε χαρες κ ανησυχιες, να περασει ο καιρος...!!!
  5. Καλησπερα σε ολες! Θα ηθελα σας παρακαλω στοιχεια γνωστων σας γυναικολογων που αναλαμβανουν tolac στην Αθηνα καθως κ τις εντυπωσεις σας απο αυτους κ αν γινεται την τιμη τους. Επισης αν καποια γνωριζει τον Γιαννικο Λαμπρο θα ηθελα τη γνωμη της. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  6. Jokots

    Νεο Μελος Ψαχνεται!

    Εγω καπνιζα ενα πακετο την ημερα κ επινα καθημερινα καφεδακι... μαλιστα επειδη εγω προσπαθουσα καιρο, ειχα ρωτησει τον γιατρο μου κ δεν μου ειχε πει κατι συγκεκριμενο. Για εξετασεις που ρωτας εγω ζητουσα να κανω αλλα λογω ηλικιας (26) μου ειπε οτι αφου περασει 1,5 χρονοςπροσπαθειων να κανω καποιες εξετασεις αλλα δεν προλαβα. Αν εσυ ομως πιστευεις οτι θα σε κανει να αισθανεσαι σιγουρια το να κανεις καποιοες εξετασεις, καντες.
  7. Κατερινα καλησπερα! Εγω θηλαστρο χρειαστηκα απο την αρχη γιατι ο μικρος μου πληγωσε τις θηλες κ αναγκαστηκα αρχικα νοικιασα ενα κ μετα απο μια εβδομαδα αγορασα δικο μου κ με βολεψε πολυ. Το avent philips πηρα. Επισης μπιμπερο ειχα παρει απο πριν 2 αλλα μου φερανε κ δωρο οταν γεννησα. Αποστειρωτη πηρα οταν γυρισα σπιτι αναγκαστικα γιατι επρεπε ν αποστειρωνω το θηλαστρο κ τα μπιμπερο με το γαλα μου που ταιζα το μικρο αλλα κ πιπιλες. Τρεις μερες που δεν ειχα αποστειρωτη απηυδησα με την κατσαρολα (βεβαια εγω για καθε γευμα επρεπε να αποστειρωνω). Κ εγω δεν μπηκα στον πειρασμο να του δωσω ξενο μιας κ ο θηλασμος κατ' εμε ειναι μακραν ευκολοτερος κ βολικοτερος απο το ξενο κ ας παιδευτηκα ενα μηνα.
  8. Jokots

    Νεο Μελος Ψαχνεται!

    Καλησπερα! Με το καλο να φουσκωσει η κοιλιτσα σου αφου το θελεις! Εφοσον εισαι μικρη σε ηλικια δε νομιζω οτι χρειαζεται αρχικα να κανεις κατι ιδιαιτερο. Επισης δεν ειμαι της αποψης να μετρας μερες γιατι θα αγχωθεις κ δεν θα ευχαριστιεσαι τον ερωτα. Τελος μην συζητας, με συγγενεις κυριως, οτι ξεκινας προσπαθειες γιατι θα σε πρηζουν. Κ μην εχεις το μυαλο σου στο οτι προσπαθεις, μεγα λαθος! Να σκεφτεσαι οτι κανεις ελευθερα ερωτα κ οταν τυχει!! Στο λεω εγω που επεσα σε ολες τις παραπανω παγιδες κ αγχωθηκα πολυ!!! Κ οσον αφορα οτι δεν εισαι ετοιμη, καμια μας δεν ειναι μεχρι που βλεπει το θετικο τεστ! Σου ευχομαι ο,τι καλυτερο! Και οτι θες, εδω ειμαστε!
  9. Καλησπερα κοριτσια! Δεν ανηκω στην παρεα σας μιας κ γεννησα τον Φεβρουαριο αλλα πολυ συγκινουμαι οταν σας διαβαζω με τις αγωνιες που εχετε κ την ανυπομονησια. Οσες γεννησατε να σας ζησουν τα αγγελουδια σας κ να τα χαρειτε οπως θελετε κ οσες περιμενετε, με το καλο, η αναμονη αξιζει οσο τιποτα τον κοπο! Χαρειτε την κοιλιτσα σας οσο προλαβαινετε γιατι μετα δεν θα ειστε εσεις το επικεντρο!! χαχαχα. Και μην αγχωνεστε (ειπε το τερας ψυχραιμιας) ολα καλα θα πανε!!!! Α! Και οταν με το καλο γεννησετε απολαυστε την ηρεμια κ την ξεκουραση του μαιευτηριου γιατι μετα........
  10. Γεωργια να την χαιρεσαι τη μικρη σου, ουτε θα καταλαβεις για ποτε θα μεγαλωσει! Οπως ειπαν τα κοριτσια γεννησα κ εγω στις 11/2 με καισαρικη γιατι οι τεχνητοι δεν επιασαν κ συσπασεις ηταν ανεπαισθητες... Κανε κ εσυ ενα λογαριασμο στο facebook γιατι ειναι πολυ πιο γρηγορο κ σε πραγματικο χρονο.
  11. Stavroulinia να σου ζησει το μικρο σου!!!!!!!!!!!!!!! Να ειναι γερη κ τυχερη!!!!!! Συνοπτικες διαδικασιες! Αληθεια, γιατι κατευθειαν καισαρικη? Γεωργια ασε, μας εφαγαν!!! Χαχαχαχαχα το καθε μωρακι ερχεται τελικα οποτε εκεινο θελει κ οχι οποτε το περιμενουμε!!!! Αφου μωρακια κ μανουλες ειναι ολοι καλα αυτο μετραει!!!!!!!!!!!
  12. katerina-prokopis για το διαβητη δεν εχω ιδεα δεν εκανα καν καμπυλη. Για το Ιασω επισης δεν ξερω γιατι κ εγω στο Γαια θα γεννησω πρωτα ο Θεος. Τωρα για παιδιατρο που ρωτας, εγω εχω απο γνωστη εναν υποψιν μου λιιγο ακριβο αλλα εγγυημενο, δεν εψαξα καιρο πριν, σιγουρα καποιος γνωστος σου θα εχει να σου προτεινει τον δικο του. Αν ομως αισθανεσαι ασφαλεια με το να τον εχεις γνωρισει πριν γεννησεις τοτε κανε αυτο που πιστευευις σωστο!
  13. Εμενα απο την αρχη μου ειχε πει οτι δεν θα ξεπερασουμε την ΠΗΤ γιατι λεει πια δεν αφηνουν συνηθως μιας και το μωρακι ειναι εντελως ετοιμο κ δεν χρειαζεται να περιμενουμε. Τωρα που ειδαμε οτι κ το μωρο ειναι μεγαλο, δεν το συζηταμε καν!
  14. Περαστικα σου Γεωργια! Μα πως το επαθες αυτο βρε κοριτσι μου? Δε σου εβαλαν τις ειδικες αντιθρομβωτικες καλτσες στο νοσοκομειο? Και παλι περαστικα σου κ υπομονη! Μακαρι τουλαχιστον να περασει γρηγορα ο πονος κ να επανελθεις ψυχολογικα που σε χρειαζονται τοσο τα παιδακια σου! Χριστινα κ εμενα τις ιδιες κινησεις μου ειπε ο γιατρος να μετραω τουλαχιστο 8-10 τημ ημερα. Αλλα τις ξεπερναμε κατα πολυ! Θα σου δωσει κ παραταση? Μονο ο δικος μου ειναι αντιθετος ακομα κ σε 1 ημερα παρατασης????
  15. Καλε μην τρελλαινεσαι!!! Οτι ειναι να γινει θα γινει! Μην τα τραγικοποιεις στο μυαλο σου! Ετσι κ αλλιως ειναι διαδικασια για την οποια ειμ8αστε φτιαγμενες ως γυναικες! Ολα καλα θα πανε!
×
×
  • Προσθήκη...