Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ2013-ΓΕΝΑΡΗ-ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά. Εμείς μια χαρούλα. Σήμερα είναι και η γυναίκα που με βοηθάει 2 φορές το μήνα στο σπίτι και μου καθάρισε το δωμάτιο της μπουμπούς. Θα μπορώ να αρχίσω σιγά σιγά τακτοποίηση των ρούχων και των πραγμάτων που πήραμε στις ντουλάπες. Εσείς τι νέα;

Κατερινούλα λες πως η ζυγαριά είναι πολύ αγχωτική ε; Πάντως εμένα μου είπαν πως αν θηλάζεις είναι απαραίτητη. Τώρα βέβαια ίσως συμφέρει να νοικιάσει κανείς από το να αγοράσει, αφού λες οτι γίνεται και αυτό. Και δεν ήξερα και αυτό που λες για το μπανάκι στο νιπτήρα. Νόμιζα πως για πολύ καιρό το πλένουμε στο νιπτήρα και για αυτό θεώρησα πως το μπανάκι είναι κάτι για αργότερα. Πάντως εγώ θα πάρω σίγουρα αλλαξιέρα - μπανάκι όταν έρθει η ώρα γιατί μου έχουν πει πολλοί διαφορετικοί οτι βολέυει τρελά. Δεν ξέρω βέβαια πόσο συμφωνείτε οι μανούλες. 'Περαστικά στο Νικολάκο σου τον όμορφο. Που κρύωσε μωρέ το καυμενούλικο; Πρόσεξε μη σου κολλήσει και η κούκλα σου και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις.

Πάντως κορίτσια για τα σουτιέν εγώ πήρα τελικά απο τα prenatal 2 πολύ καλά σουτιέν θηλασμού που είχανε γύρω στα 19 ευρώ το ένα. Εντάξει δεν είναι φθηνά αλλά 2 σουτιέν καλά σου βγάζουν πολύ καιρό. Μια φίλη μου που το μωράκι της έχει περάσει το χρόνο και θηλάζει, την έχει βγάλει με 2 σουτιέν. Άρα είπα να τα δώσω. Είναι βαμβακερά, χωρίς μπανέλες, και ανοίγουν με ειδικό άνοιγμα για να βγαίνει το στήθος και να θηλάζεις. Τα πήρα να είναι άνετα, έτσι ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν σε μεγάλωμα του στήθους αλλά και στα κοχύλια θηλασμού που θα φοράω απο μέσα. Όποια δεν ξέρει για τα κοχύλια ας το ψάξει. Τα έχουν χρησιμοποιήσει πάλι αρκετές φίλες μου και έχω δει στην πράξη πως είναι οτι πιο βολικό υπάρχει σε σχέση με επιθέματα στήθους κλπ. Προφανώς δεν μιλάω απο εμπειρία, επομένως δεν επιμένω. Λέω όμως οτι έχω δει και μου έχουν πει για να ρίξετε και εσείς μια ματιά.

Γεωργία να δεις που θα έχει γυρίσει και εσένα ο μπέμπης για να τον αισθάνεσαι έτσι. Εμένα στις 27 εβδομάδες ήταν ανάποδα, αλλά τώρα έχει πάρει θέση. Μου είπαν πως δεν αποκλείεται να ξαναγυρίσει, αλλά είναι σχετικά δύσκολο. Ελπίζω να μη γίνει. Άντε να δεις και εσύ τον μπόμπιρα από βδομάδα να χαρείς!

Δωράκι μου το θυμόμουν πως και η δικιά σου μπέμπα είναι λεπτούλα. Εμένα μου έκανε εντύπωση όμως γιατί ούτε στη Β επιπέδου αλλά ούτε και στο επόμενο ραντεβού μου είχαν πει τίποτα. Πάντως εμένα δεν μου είπε για άλλα ντόπλερ αλλά μου έκλεισε ραντεβού για έναν μήνα αργότερα. Μάλιστα έτσι όπως πέφτουν οι ημερομηνίες με τις γιορτές θα είναι παραπάνω από μήνας. Αλλά αφού είμαστε στα φυσιολογικά ας μην είμαστε πια και τόσο υπερβολικές λεω. Εμένα έγραφε πως είναι στην 21η θέση της κατάταξης αν σου λέει κάτι. Όσο για το θηλασμό εννοείται θα δούμε πως θα πάει. Εγω πάντως θέλω να θηλάσω και όσο σκέφτομαι πως σε περίπτωση που έχω προσληφθεί σε σχολείο θα πρέπει σε 2 μήνες να την αφήσω....τρελαίνομαι!

Ροσάκι μου με τις μακρυμάνικες φοβάμαι πως θα σκάσουμε. Είχα πάει στη μαιευτική κληνική δημόσιου νοσοκομείου πριν κανά μήνα, για να κάνω τότε εκείνη την ένεση για το resus και με βάλανε να περιμένω στο δωμάτιο με ένα νεογέννητο και τη μανούλα του. Εγω που φορούσα χοντρή μπλούζα κόντεψα να πεθάνω. Αλλά η κοπέλα ήταν με κοντομάνικο και ίδρωνε! Και στα ιδιωτικά το ίδιο είναι. Γι αυτό θέλω να βρω κάτι σε κοντομάνικο και απο πάνω ας έχουμε τη ρόμπα αν κρυώνουμε (πάλι λεπτούλα βέβαια).

Επεξεργάστηκε από expecting angel
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα κοπελιες! Τι κανετε? Εμεις καλα, πειναμε ολη την ωρα! Ο μικρος κουνιεται πολυ και πολυ το χαιρομαστε.

DORAKI.K εννοειται οτι δεν θα σκασουμε για τον θηλσαμο! Και εννοειται οτι το μωρο μπορει να μεγαλωσει πολυ σωστα και χωρις μητρικο γαλα εφοσον περιβαλλεται απο αγαπη και ηρεμια, και σιγουρα η ψυχικη μας ηρεμια ειναι πολυ πιο σημαντικη απο την πιεση που μπορει να ασκηθει σε περιπτωση καταναγκαστικου θηλασμου...rose25 κ εγω ανυπομονω να παω τη Δευτερα να τον δω!! Ειναι η τελευταια σημαντικη εξεταση που θα κανουμε και περιμενουμε πως και πως!! Τα σεμιναρια της nutricia ειναι πολυ καλα, ειχα δηλωσει κ εγω συμμετοχη αλλα δεν μπορεσα τελικα να παρακολουθησω. kangaroo ευχαριστω που σαν ηδη μανουλα με διαφωτιζεις! Το ξερω οτι στα h&m στο riverwest δεν τα εχει, μαλλον επειδη ειναι οικονομικα εξαφανιζονται αμεσως! Εγω λεω να παω στην Ερμου να κοιταξω που μου ειπαν οτι ειναι μεγαλο μπας και εχει. Αλλιως θα παρω αυτα που εχουν 15 το ενα που ειναι και ωραια κ σαν τιμη ειναι νορμαλ.expecting angel με γεια τα πραγματακια σας! Τα ειχα δει τα σουτιεν στο prenatal αλλα μου φανηκαν τσιμπημενα συγκριτικα με τα h&m. Βεβαια εαν δεν βρω εκει, μαλλον στα prenatal θα καταληξω που εμπιστευομαι κ την ποιοτητα. Σχετικα με τις νυχτικιες που λες, κ εγω πιστευω οτι θα σκασουμε, απο την αλλη ομως, δεν ξερω μετα απο τη γεννα σε τι επιπεδα θα βρισκεται η θερμοκρασια μας. Εγω πηρα μια νυχτικια λεπτη αλλα μακρυμανικη και πυτζαμες χειμερινες αλλα πιστευω οτι θα τη βγαλω με το παντελονι της πυτζαμας και φανελακι θηλασμου απο πανω και αν κρυωσω θα βαλω τη ρομπιτσα που πηρα (η οποια ειναι χοντρουτσικη - φλις).

Αυτα απο εμας!

Vasako: 17/10/2013

Ntoula: 03/01/2014

Μασρορακι: 21/01/2014

Mamaefi: 28/01/2013

kangaroo: 30/01/2014

DORAKI.K: 02/02/2014

evinicolas1980: 03/02/2014

Christina: 08/02/2014

expectingangel: 12/02/2014

Jokots: 12/02/2014

anastasia1986 : 20/02/2014

Binoula: 22/02/2014

renaki_mu: 24/02/2014

rose25: 25/02/2014

Georgianna: 26/02/2014

Καλησπέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια!

Rose φυσικά και όταν κουνιούνται τα ζουζούνια μας είναι πάρα πολύ καλό,διότι έτσι ξέρουμε πως είναι καλά και μας ακούνε και μας αισθάνονται!!!Εγώ σήμερα ας πούμε δεν την έχω καταλάβει και πολύ,διότι με έπιασε οίστρος μαγειρικής και δουλειών φυσικά....'Εφτιαξα κολοκυθόπιτα αλμυρή(με σπιτικό φύλλο,παρακαλώ),φασολάκια και σπιτικές ζαμπονοτυρόπιτες.Πρόσθεσε επίσης το καθάρισμα του μπάνιου και το σίδερο!!!Οπότε τώρα κάθομαι ήσυχη για να καταλαβαίνω την μπέμπα μου,γιατί άμα δεν την ακούω με πιάνει μια ανησυχία.....

Χριστίνα μου,εμένα μου είπε ο άνθρωπος που με εξέτασε για δεύτερο doppler,γιατί δεν έχω συγκεκριμένο γιατρό να με παρακολουθεί και όπως έχω ξαναπεί την μπέμπα δεν την βλέπω πολύ συχνά με τους υπερήχους(τα εξωτερικά ιατρεία που πάω για εξέταση δεν έχουν μηχάνημα).Οπότε ήθελε να είναι σίγουρος πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή επιπλοκή.Βέβαια για μένα καλύτερα που μου είπε για δεύτερη εξέταση γιατί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να την ξαναδώ....χιχιχι!!

Κατερίνα μου αυτό με την ζυγαριά που λες το έχω ακούσει και εγώ.Ειδικά άμα θηλάζεις πιο πολύ σε αγχώνει,παρά καλό σου κάνει να την έχεις στο σπίτι!Περαστικά και στο αγοράκι σου.Είναι κρύος πολύ ο καιρός και αρρωσταίνουν τα μικρούλια και ταλαιπωρούνται(μαζί και η μαμα βέβαια).

Σχετικά με το θέμα του ύπνου,εγώ έχω εκπαιδευτεί από τον άντρα μου, τον ξενύχτη!!Κοιμόμαστε στις 3:30 το βράδυ και ξυπνάμε στις 8 το πρωί!Άμα πάρει από τον μπαμπά της η μπέμπα κάηκα....

Γεωργία σχετικά με τα σουτιέν που λέτε,δεν βρήκα αυτά τα διπλά ούτε στα avenue που πήγα.Άσε που και στα μονά των 15 ευρώ με το ζόρι να βρω νούμερο.Φοράω βέβαια και 95D και ήθελα να πάρω το 100D διότι διάβασα πως εξαιτίας του γάλακτος το στήθος μεγαλώνει περισσότερο,μετά τη γέννα!Σχετικά με την ζέστη στα μαιευτήρια,είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!Πήγα για εξέταση την περασμένη βδομάδα και η ζέστη που είχε στα εξωτερικά ιατρεία ήταν το κάτι άλλο,φαντάσου στα δωμάτια με τα μωρά τι θα γίνεται!!Καλά αποτελέσματα να έχεις και στον υπερηχό σου τη Δευτέρα!

Αυτά από εμάς.Φιλιά

A!Eπειδή το ξέχασα,κάποιε κοπέλες συζητάγατε για αφρόλουτρα με ουδέτερο άρωμα,που να τα βρίσκεις στο μαρκετ.Για δείτε εδώ

http://www.caremarket.gr/Products/998/FC127%28997%29/FC127101%28997%29/FC127101105%28997%29/Default.aspx?scrKey=998FC127101105997&brand=JOHNSON%28SLASH%29S%20BABY,NOXZEMA,SANEX

και αποσμητικά,χωρίς έντονο άρωμα αυτά.

http://www.caremarket.gr/Products/998/FC127%28997%29/FC127101%28997%29/FC127101103%28997%29/Default.aspx?scrKey=998FC127101103997&brand=NOXZEMA,SANEX

Αυτές τις μάρκες,σίγουρα θα τις βρείτε σε μάρκετ!

Κορίτσια καλησπέρα. Πως τα πάτε? τα μωράκια μεγαλώνουν και οι κινήσεις τους ειναι πιο έντονες.

Ο θηλασμος ειναι πολυ σπουδαίος και για το μωρο οσο και για τη μαμα. Ομως πρεπει να έχουμε υπόψη μας ότι υπάρχουν περιπτώσεις που η μαμα όση θέληση κι αν εχει και όση συμπαράσταση απο το περιβάλλον κι αν εχει μπορεί για διάφορους λογους να μην καταφέρει να το κάνει. Δεν σημαίνει ότι χάθηκε ο κόσμος, ουτε ότι παραμελει και δε νοιάζεται γία το παιδι της.

Εγω στο Νικόλα προσπάθησα να το κάνω, αλλα λόγω εισεχουσων θηλων, ήμουν αναγκασμένη να φοραω ψεύτικες θηλες, τις οποίες ο μωρο δεν τις ήθελε και χτυπιοταν στο κλάμα και έμενε νηστικο. Μαζί του εκλαιγα και εγω κλπ, κλπ. Ενιωθα φοβερές τύψεις και ότι ήμουν μια άχρηστη μάνα( είχα και καλοθελητές που μου έλεγαν ότι δεν προσπαθώ αρκετά ή ότι πρεπει να επιμένω γιατι ειναι υποχρέωση μου και δικαίωμα του μωρού και αλλα τέτοια), μεχρι που έφτασα στο σημείο να αντιπαθησω την ιδέα του θηλασμου. Τωρα σε αυτο το μωρο δε θέλω κάν να αποπειρανθω να το κάνω. Θα παρω χάπι να κοπεί το γάλα. Και σεις οι πρωτομανουλες, δοκιμάστε το θηλασμο κι αν τα καταφέρετε καλώς, εάν για οποιοδήποτε λόγο δυσκολεύτηκε, μην τρελαθητε κιόλας. Δε σημαίνει ότι δεν αγαπάτε τα μωρά σας.

Ζουζουνες τι κανετε?

εμεις σημερα βγηκαμε την βολτα μας μιας και δεν ειχαμε πυρετο και δεν ειχε και τοσο τσουχτερο κρυο.

Χριστινα εμενα με βολεψε το μπανακι με την αλλαξιερα μαζι το μετεφερα βεβαια καθε βραδυ στο μπανιο αλλα βολευει γιατι το πλενεις και μετα βαζεις το καπακι που ειναι η αλλαξιερα και το ντυνεις, εχεις οτι χρειαζεσαι στα ραφακια απο κατω δεν το βγαζεις απο το μπανιο να το οας στο υπνοδωματιο με την πετσετα και ειναι και το μπανακι και η αλλαξιερα στο υψος σε τετοιο υψος που δεν σκυβεις καθολου. Κατα την διαρκεια της ημερας τα αλλαζα στο ιδιο παλι μονο που το ειχα στο παιδικο δωματιο. Εγω το χρησιμοποιουσα μεχρι 7-8 μηνων περιπου μετα ταρζανευαν πολυ τα δικα μου και αφου στεκοντουσαν και στον πωπο τους καναμε τον μπανιο μας στην μπανιερα με αντιολοσθητικο πατακι και ειδικο καρεκλακι μαζι, και αλλαγμα στο διπλο κρεβατι γιατι ηταν μεσα στην κινηση.

ευχαριστω και για τα περαστικα, ο πυρετος μπορει να ηταν και απο το εμβολιο που ειχε κανει την πεμπτη που μας περασε, παντως σημερα ηταν καλα.

Μεγεια τα σουτιεν εχω και εγω απο το prenatal ταλαιπωρημενο μεν αλλα αντεχει ακομα.

Καλα ποιοτικα ειναι και του mothercare και μπορειτε να βρειτε πιο οικονομικα στο στοκ του, ειναι κοντα στον σταθμο του ηλεκτρικου της Καλλιθεας, εχει γενικα μισες τιμες απο τα κανονικα καταστηματα γιατι και καλα ειναι παλαιοτερης σεζον.

Εγω πιτζαμουλα εχω με μακρυ μανικι αλλα οχι ιδιαιτερα χοντρη και το νυχτικακι που εχω πρεπει να ειναι αμανικο, οχι τιραντακι. Εχει οντως ζεστη αλλα οχι και σε σημειο να ιδρωνεις. Εγω που γενικα ειμαι κρυουλιαρα ημουνα ανετη στο μαιευτηριο.

Γιωργια εβαλες και την λιστα καλα εκανες, η γεωργιαννα χαθηκε ....δεν την βαζεις και στην ομαδα να την εχουμε και εκει.

Δωρα εχεις δικιο αυτα τα δυο σκεφτομουν και εγω το noxzema και το sanex.

Γιωργια εχεις δικιο σημασια εχει η προσπαθεια για τον θηλασμο και σε καμια περιπτωση καποια ειναι λιγοτερο ή περισσοτερο καλη μανα αν θηλασε ή οχι και ποσο το μωρο της. Απλα ειναι κατι που ειναι στη φυση καθε γυναικας και αξιζει αυτη η προσπαθεια ειδικα για τις πρωτομανουλες να προσπαθησουν και απο κει και περα καθε μια επιλεγει

Καλησπερα κοριτσακια και κοιλιτσες <3

Λυπαμαι που θα χαλασω λιγο το κλιμα αλλα σημερα το πρωι πεθανε ο πεθερος μου , σημετα που θα ερχοτανε ο αντρουλης κ ειμαστε χαλια οικογενειακως...οταν ηρεμησουμε καπως θα μπω να σας διαβασω.

Φιλακια σε ολες

Αχ Αναστασία μου συλλυπητήρια κορίτσι μου. Άσχημα ρε γαμώτο αυτά...Όταν θα είστε λίγο καλύτερα θα σε περιμένουμε πάλι.

Γεια σας κοριτσια...πως ειστε?εγω σημερα καποια στιγμη δεν ενιωσα πολυ καλα με ελουσε κρυος ιδρωτας ειχα εντονη ταχυκαρδια σε σημειο να μην μπορω να ανασανω και ενιωσα το κεφαλι μου οτι παει να γυρισει λες και θα λιποθυμουσα...πηγα σε ενα αλλο δωματιο να παρω λιγο αερα κρυο γιατι στο σαλονι ειχα φουλ ζεστη και μου περασε...τα ειδα ολα ομως!τωρα ποιος ξερει γιατι με επιασε επειδη εσκυβα πριν και εκανα κατι δουλιτσες και κουραστηκα?δεν ξερω παντος φοβηθηκα αρκετα...η μπεμπα μου ευτυχως κλωτασει συνεχεια και δεν ανυσηχω γι αυτην!

εγω πιτζαμες,ρομπα και τετοια δεν εχω παρει ακομα απο τον καινουργιο χρονο θα παρω...μακρυμανικα θα τα παρω και θα κοιταξω απλα να ειναι λεπτα,μονο την ρομπα θα παρω πιο χοντρη!

σουτιεν προς τελος του Γεναρη θα κοιταξω να παρω γιατι δεν ξερω τι νουμερο να παρω απο τωρα...

Jokots ευχαριστουμε για την λιστα ετσι να θυμηθουμε ποσο κοντα ειμαστε χιχιχιιχ

kangaroo καλα τα λες οπως νιωθει η καθε μια θα κανει και αν πιεζετε για πολλους λογους καλυτερα να μην θηλασει...η μαμα πανω απο ολα πρεπει να ειναι ηρεμη για να ειναι και το μωρο..

Δωρακι πως αντεχεις και κανεις ολα αυτα?τα διαβασα και κουραστηκα :P η αληθεια ειναι οτι εγω δεν εχω τοσες αντοχες...να προσεχεις λιγα λιγα καθε μερα μην τρελενεσαι!

Αναστασια συλλυπητηρια!!!δυστηχως ειναι μεσα στην ζωη και αυτα....

αυτα απο μενα κοριτσια να ειστε καλα και να προσεχετε!!!!

Αναστασία συλλυπητήρια.δυσκολες στιγμές περνάτε ε?εσυ ειδικά στην κατάσταση σου.

βρε ροζακι τι ήταν αυτο?πηρες το γιατρο σου ενα τηλ?προσπαθησε να μην κουράζεσαι γιατι αντιδρά το σώμα σου.

Κατερινακι ο Νικόλας καλα ειναι ε?τελικα κατάλαβες αν ευθύνοταν αυτο το αγχωτικο εμβόλιο?? εγω μιλάμε έτρεμα μεχρι να περάσουν 15 μερες απο την ημέρα που είχε κάνει ο γιος μου το μμρ.

φιλακια

χριστινσκι ολα οκ?

Καλησπερα κοριτσια μου, να μαι και εγω βραδυνη βραδυνη!Καταρχην Αναστασια μου, τα συλληπητιρια μου και ζωη σε σας.Να ειστε καλα και να τον θυμαστε γερο δυνατο. Προσπαθησε λιγο να εισαι σχετικα ηρεμη γιατι η ωρα ειναι περιεργη..Λοιπον Ροζακι και εγω το επαθα αυτο ακριβως σημερα, παρεπιπτοντωσ ξεκινησα και τα μαθηματα ανωδυνου σημερα και το επαθα εκει. ειχε πολυ ζεστη στεκομουν διπλα στο καλοριφερ και ειμασταν και πολλεσ, μικροσ ο χωρος και κοντεψα να πεσω κατω. Αρων αρων με πηγαν στο παραθυρο. Μου εχει ξανασυμβει και παλιοτερα, πηρα και το γιατρο και μου ειπε να κοιταξω την πιεση αλλα τελοσ καλο ολα καλα, συμβαινει λεει πολλες φορες.λοιπον σημερα ειμαστε 29+6 και πηγαμε στο γιατρο μασ εχθεσ και απο κει που ειμασταν μοντελακια ξαφνου μου φαινεται γιγαντοποιουμαστε. Φτασαμε το 1640 γραμμαρια +-100. Πωπω επαθα ενα κατι της αρχικα αλλα ενταξει. Θα δουμε τι θα πει και ο αλλος γιατροσ στο ντοπλερ που αυτοσ τα μετραει καλυτερα λογο καλυτερου υπερυχου. Στο μαθημα σημερα μασ ειπαν πολλα ωραια πραγματα!δε θυμαμαι αν στη λιστα για εμασ που θα γεννησουμε σε δημοσιο εχουμε βαλει τα υποσεντονα, μασ ειπαν οτι χρειαζονται και στο χειρουργειο αλλα και στο δωματιο και τα περνεις απο το σουπερμακετ. Επισης μασ ειπαν να παρουμε και μια νυχτικια προχειρη για την ωρα του τοκετου που θα γινει χαλια μην την κλαιμε μετα. Βρακαρες, σερβιεταρεσ και τα συναφη. Το αλλο που δεν ηξερα ειναι οτι καλο ειναι να εχουμε μαζι μασ αμυγδαλελαιο κατα προτιμηση ή babyoil για τα πρωτα κακακια του μωρου γιατι ειναι κολλωδης και δε φευγουν ευκολα απο το ποπουδακι τους την πρωτη μερα, ενω μαυτα φευγουν αμεσωσ και δεν ερεθιζουν το δερματακι τους. Αχ η μαια ειναι πολυ καλη και πολυ ευχαριστηθηκα.παντωσ κοριτσια αυτα τα σουτιεν θυλασμου απο τα Η&Μ τα δοκιμασα και ειναι πολυ ωραια, μαλακα και κρατανε καλα το στηθος.Αχ εχουν στολισει παντου για τα χριστουγεννα και εχω ξετρελαθει,ανεκαθεν μου αρεσαν πολυ τα χριστουγεννα..!Σκεφτομαι να φτιαξω μελομακαρονα, αλλα και απο την αλλη θα τα φαω ολα μονη μου ειναι το μονο σγρ και λεω να μη φτιαξω.Καθε χρονο στισ γιορτεσ 2 κιλα περνω και φετοσ τα βλεπω να γινονται πολυ ευκολα 4 και μετα ασταααααακαληνυχτα και στειλτε ενα φιλι στην κοιλιτσα σασ απο μενα!

Καλημέρα σε όλες τις κουκλίτσες!

Αναστασία μου,συλλυπητήρια για τον πεθερό σου.Είναι πράγματι δύσκολες οι ώρες,αλλά όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια,εσύ να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται γιατί έχεις και ένα μωράκι να σκεφτείς.Όταν μπορέσεις ξανά σε περιμένουμε στην παρέα μας.

evinicolas νομίζω πως με κάλυψες απόλυτα με όσα είπες για το θέμα του θηλασμού.Απλά επειδή ζούμε σε μια εποχή που σε γεμίζουν με ενοχές εύκολα και επειδή,ειδικά οι πρωτομανούλες,είμαστε άπειρες και πελαγωμένες, στη προσπάθειά μας να δώσουμε το καλύτερο στο παιδί μας,ήθελα να τονίσω αυτό ακριβώς.Ότι δηλαδή και να μην τα καταφέρουμε,δεν χάθηκε ο κόσμος και δεν χρειάζεται να γεμίζουμε ενοχές και τύψεις!

Κατερίνα μου,πάλι καλά που δεν το ταλαιπώρησε πολύ τελικά ο πυρετός τον μικρό σου.Αλήθεια,ποιό είναι αυτό το τόσο αγχωτικό εμβόλιο;

Rose να το πεις στο γιατρό σου,μήπως σου ανέβηκε πολύ η πίεση ή μήπως αυξήθηκαν πολύ οι παλμοί της καρδιάς.Αφού να φανταστείς όταν είχα πάει για doppler μου είχαν ανέβει οι παλμοί στο 120 και μου έλεγε ο γιατρός να το κοιτάξω μήπως και είμαι ταχύκαρδη.Τελικά ήταν από τη ζέστη που είχαν στην αίθουσα.Μιλάμε όμως για πολυυυυύ ζέστη!Σχετικά με τις δουλειές,έχεις δίκιο,τα ίδια μου λέει και ο άντρας μου αλλά εγώ βαριέμαι να κάθομαι!!!Πάντα κάτι θα βρω να κάνω!Αφού σκέφτομαι καμιά φορά ότι θα βγει η μπέμπα από την κοιλιά και θα μου πει ''ρε μάνα μ'έσκασες με τα πέρα-δώθε'':))

Ρενάκι βλέπω ο μπέμπης σου αφράτεψε.....Μάλλον θα σου βγει στρουμπουλούλης,ότι πρέπει για φιλάκια....

Αυτό με τα υποσέντονα,όπως και με το νυχτικό την ώρα του τοκετού,το είχα διαβάσει και εγώ κάπου,αλλά νομίζω ότι εξαρτάται και σε ποιό νοσοκομείο θα γεννήσεις.Εσύ σε ποιό θα γεννήσεις;

Καλημέρα κορίτσια μου! Ωραία και ηλιόλουστη μέρα στην Αθήνα σήμερα!

Ροσάκι μου το έχω διαβάσει οτι στο γ τ΄ριμηνο μπορεί να πιάσουν ζαλάδες κλπ και πιστεύω πως η ζέστη βοήθησε προς αυτή την κατέυθυνση. Μπορεί να ήσουν και λίγο αφυδατωμένη ή οτιδήποτε. Δεν είναι τίποτα σίγουρα αλλά να έχεις το νου σου!

Γεωργία μου όλα οκ με μένα. Γράφω παραπίσω νέα από doppler και τις δουλίτσες που κάνω αν δεν έχεις δει. Μπράβο και σε σένα που είναι καλά και το μπεμπάκι αλλά και ο Νικολάκος σου!

Ρενάκι μου και εσύ προσοχή όσο μπορείς. Όλες μας δήλαδή πρέπει να προσέχουμε. Τέλειος ο μπέμπαρος, άντρακλάς θα βγει στο έχω πει!Πότε έχεις doppler; Καλή αρχή και με τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Εγώ το αποφάσισα πως δεν θα κάνω. Έχω δει κάποια online σεμινάρια, έχω διαβάσει κάποια πράγματα και απλά θα συνεργαστώ όταν έρθει εκείνη η ώρα με το καλό.

Δωράκι τώρα είδα και τα δικά σου γιατί γράφαμε ταυτόχρονα. Και εγώ με τις δουλειές έτσι είμαι συνήθως. Τώρα έχω μαζευτεί όμως γιατί μου είχε τύχει και εκείνο με το αιματάκι αν θυμάστε και από τότε με έχει πιάσει φοβία. Όταν κουράζομαι αμέσως περιμένω να νιώσω το μωρό για να ηρεμήσω. Αχ τρελές είμαστε όλες νομίζωωωωω.

Εμείς είμαστε μια χαρούλα!! Η μπέμπα μου όλη μέρα γυρίζει ή κουνιέται ή κλωτσάει και χαίρομαι πάαααρα πάρα πολύ. Δεν το χορταίνω αυτό το πράγμα και δεν πιστεύω οτι θα μπορούσα ποτέ να το "βαρεθώ". Πάντως δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως μέσα στην κοιλιά μου είναι ένα μικρό μωράκι και πιστεύω πως κάποιες απο έσας θα το καταλαβαίνετε. Σήμερα λέω να πάω βόλτα στα H&M που δεν έχω πάει για να δω αν υπάρχει κάτι σε νυχτικάκι (που δεν νομίζω γιατί δεν το έχω ακούσει) και να δω και για κάτι ωραίες μπλούζες θηλασμού με κουμπάκια που μου είπαν οτι έχει. Και κάτι τελευταίο κορίτσια. Παιδεύομαι πολύ για να κοιμάμαι στο αριστερό πλάι. Δεν με βολέυει καθόλου. Το μωρό χτυπάει συνέχεια αριστερά και με το που γυρίσω κοπανιέται λες και το έχω καταπλακώσει. Άσε που δεν βολέυομαι και με τίποτα. Στα δεξιά όλα οκ. Κάνω οτι μπορώ πάντως γιατί θυμάμαι πως τροφοδοτείται καλύτερα απο εκεί και θέλω να κάνω το καλύτερο. Εσείς το βολέυετε αυτό;

Φιλιά πολλα!!

Επεξεργάστηκε από expecting angel

παντως κοριτσια η μαια στα μαθηματα μας ειπε οτι και μπιτζαμα με κουμπια να μη βρουμε μπορουμε να χρησιμοποιησουμε ζακετουλα κανονικη που μπορεισ να την ξεκουμπωσεισ και τελειωσεις ωστε να ακουμπαει το μωρο πανω στο δερμα σου. συμφωνω και εγω απολυτα με την evinicolas στο θεμα του θηλασμου, στο κατω κατω καθε μανουλα οπως και καθε μωρο το βιωνει διαφορετικα το θεμα. Μη κρινεισ για να μην κριθεισ που λενε. και γω μωρο που δε θηλασε ειμαι και τπτ απολυτωσ δεν επαθα, και δε θηλασα καθολου οχι απλα μου εδιναν συμπληρωμα. Εννοειτε οτι συμφωνω οτι ειναι πολυ καλο να θηλασεισ και προσωπικα θα το προσπαθησω οσο περισσοτερο μπορω για να το πετυχω, αλλα και αν δε γινει δε θα πεθανω κιολας! Το ιδιο θεωρω οτι ισχυει και για τον τοκετο, δηλαδη αν καποια επιλεξει να γεννησει με καισαρικη γιατι με αυτο νιωθει ασφαλεια ή τελοσ παντωσ χρειαστει να γεννησει με καισαρικη παει να πει οτι δε βιωνει τη γεννηση του παιδιου της?Παει να πει οτι το αγαπα λιγοτερο. Γενικοτερα αυτα τα θεμα ειναι αυστηρωσ προσωπικα και καθεμια μασ πρεπει να κανει αυτο που με αυτη νιωθει καλα και ανετα! Στο Γ.Ν. χανιων θα γεννησω εγω και νομιζω και εγω οτι δεν υσχιουν σε ολα τα δημοσια αυτα που ειπα, απλα σασ ειπα τι μασ ειπαν για παν ενδεχομενο

Γεια σας κοριτσια χαθηκα δυο μερες αλλα ειμασταν ολο βολτες. Χθες ειχαμε παει σε παιδοτοπο με δυο μανουλες που τις εχω γνωρισει εδω απο το mammy εχουν και εκεινες κοριτσακια σαν την Αγγελικη μου, μιλαγαμε απο τοτε και εχουμε γνωριστει και οι αντρες μας οποτε οταν συναντιομαστε βγαινουμε οικογενειακως. Σημερα ειχαμε κολυμβητηριο το πρωι και το απογευμα παλι ειμασταν σε παιδικο παρτυ απο τον παιδικο της Αγγελικης. Ευτυχως κρατησε τον μικρο η μαμα μου και ετσι μπορεσα και ειπα μια κουβεντα με τους αλλους γονεις ηρεμα χωρις να τον κυνηγαω συνεχεια.

Το μπεμπακι και κλωτσαει και σπρωχνει και προς τα κατω αντε να το δω την Πεμπτη, να περασουν οι μερες γρηγορα.

Αχ Αναστασια λυπαμαι πολυ για την απωλεια του πεθερου σου. Δυσκολο ολο αυτο και για τον αντρα σου και γιατι ειναι τετοιες οι μερες που ερχονται και λογω γιορτων αλλα και γιατι ερχεται και ο μπεμπης σας. Απο κει ψηλα ομως θα σας βλεπει και θα προστατευει τον εγγονο του.

Rose μηπως κουραστηκες ή δεν ειχες φαει καλα η πιεση σου ειναι ενταξη? ελπιζω να μη σου ξανατυχει μιλησες και με τον γιατρο αν σου ειπε κατι?

Γιωργια τι να πω ειμαστε δεκα μερες απο το εμβολιο και δεν εχει ξανακανει πυρετο ελπιζω να ηταν αυτος που εκανε ηδη. Η παιδιατρος μου ειπε οτι συνηθως περιμενουμε πυρετο μετα απο 7-10 μερες αλλα και παλι καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα. Εμενα εκανε στις τρεις μερες για δυο 24 ωρα και μεχρι 39, η Αγγελικη δεν θυμαμαι να ειχε κανει, μιας φιλης μου εκανε για τρεις μερες 40 αρια.

Δωρα το εμβολιο αυτο που λεμε ειναι το mmr ιλαρας ερυθρας και κατι αλλο που δεν θυμαμαι, τριπλο ειναι, το κανουν συνηθως μεταξυ 15-18 μηνων την πρωτη δοση και 5 χρονων τη δευτερη, συνηθως λενε κανει πυρετο μετα απο κια βδομαδα αλλα αν ψαξεις θα βρεις πολλα να γραφονται και να λενε για το συγκεκριμενο μεχρι οτι εχει προκαλεσει αυτισμο και τετοια, τωρα ποσα ειναι αληθεια και τι αλλο κεφαλαιο.

Ρενα πηρε τα πανω του ο μπομπιρακος σου, μια χαρα ειναι! Ναι για αυτα που εγραψες ειναι θεμα νοσοκομειου και καλα εκανες και τα ρωτησες για να εισαι καλυμενη, στα ιδιωτικα δεν χρειαζεσαι τιποτα απο αυτα, σου δινουν εκεινη ρομπα για την ωρα του τοκετου οποτε δεν λερωνεις δικα σου ρουχα, ουτε αυτα τα υποσεντονα χρειαζονται, σερβιετες παλι σου δινουν για οσες μερες εισαι εκει και τα μωρακια τα αλλαζουν αυτοι ακομα και αν εχεις rooming in.

Χριστινα βρηκες τιποτα στα h&m? και μενα ετσι κανει και κουνιεται και μου αρεσει πολυ, σιγουρα δεν θα το βαρεθεις και πιστεψε με και μετα που θα την εχεις στην αγκαλια σου θα ειναι στιγμες που θα σου λειπει η κοιλιτσα και οι κλωτσιες!!! Ουτε εγω ειχα κανει μαθηματα ανωδινου τοκετου, ο γιατρος μου δεν εχει καν δικια του μαια ή να συνεργαζεται με καποια, μου ειχε πει δεν χρειαζεται θα ειμαι εγω συνεχεια μαζι σου, δεν το κανουν πολλοι γιατροι αυτο βεβαια, και οταν ειναι θα σου λεω τι πρεπει να κανεις γιατι εκεινη την ωρα δεν προκειται να κατσεις να θυμηθεις τι εχεις μαθει. Και πραγματικα στις εξωθησεις μου ελεγε πως να παρω αναπνοη και για ποσο πρεπει να σπρωχνω δεν εχω κανενα παραπονο.

Αυτα παω να κοιμηθω γιατι παρα ειναι αργα, καλη κυριακη!!!

Καλημέρα κοκονίτσες! Ελπίζω να είστε όλες καλά. Κάποια κοριτσάκια χαθήκανε όπως η Γεωργιάννα. Ελπίζω να είναι όλα εντάξει και να μπει κάποια στιγμή να μάθουμε νέα της. Πήγα στα H&M στο Κολωνάκι, χωρίς να ξέρω οτι δεν είχε παιδικό τμήμα άρα και τμήμα με ειδικά ρούχα εγκυμοσύνης - θηλασμού. Βρήκα Κατερινάκι μου 2 νυχτικά τέτοιου τύπου που τα πήρα σε Large http://www.hm.com/gr/product/06948?article=06948-C, το ένα στο χρώμα που βλέπεις και το άλλο σε γκρι. Τώρα είναι κολλητά στην κοιλιά και φαντάζομαι μέχρι να γεννήσω θα είναι σούπερ τσίτα. Σκέφτομαι όμως πως όταν θα γεννήσω θα πέσει και η κοιλιά. Πάντως είναι φθηνά και με κουμπιά όπου μπορείς να θηλάσεις άνετα. Είναι και όμορφα επομένως δεν θα πάνε για πέταμα μετά. Και πήρα και ένα λεπτό ρομπάκι για μέσα στο δωμάτιο, αλλά επειδή είναι σχετικά κοντούλι, σκέφτομαι μήπως πάρω και κανένα απο τα γιαγιαδίστικα που έχουμε σπίτι τα χοντρά, αν θέλω να είμαι εκτός κρεββατιού και δωματίου. Τέλος θα πάρω μαζί μου και ένα σετ πιτζάμες που έχω ήδη στο σπίτι με κουμπιά και νομίζω είμαστε οκ. Ότι χρειαστεί μας το φέρνουν κιόλας. Στην Αθήνα είμαστε! Τέλος βρήκα και ένα οικονομικό σετ με λεπτά καλτσάκια διαφόρων χρωμάτων που πήρα. Πάντως υποθέτω πως αν κάποια πάει Ερμού ή Αιόλου που έχουν και για μαμάδες θα βρει πολύ περισσότερα. Εγω πάντως τη δουλειά μου την έκανα.

Αυτά κούκλες μου. Κατά τα άλλα όλα μια χαρούλα. Σας φιλώ και να έχετε καλή Κυριακή!

Γεια σας, γεια σας! Πως ειστε? Εμεις ξυπνησαμε καλα σημερα παραδοξως!!!

rose25 εισαι καλυτερα? Αυτο που επαθες το παθαινα πολλες φορες παλαιοτερα προ εγκυμοσυνης στα καλα καθουμενα. Ειχα φοβηθει τοσο πολυ που το εψαξα παρα πολυ, και ολα εδειξαν οτι ειναι λοφω αγχους. Μας αγχωνουν μωρε τα ζουζουνια μας χωρις να το καταλαβαινουμε κ ο οργανισμος ξεσπαει ετσι. Δε νομιζω να υπαρχει λογος ανησυχιας, ηρεμη να εισαι και ολα καλα θα πανε. Ασε ππυ η ζεστη μπορει να προκαλει τετοια.evinicolas1980 εχεια πολυτο δικαιο. Οσο σημαντικος και αν ειναι ο θηλασμος, ειναι ακομα πιο σημαντικη η ψυχικη υγεια κ ηρεμια της μητερας.Το αν θηλασουμε η οχι δεν μας κανει καλυτερες μητερες.renaki_mu μια χαρα το μωρακι, αφρατουλι αφρατουλι!!! Εμεις αυριο θα παμε να τον δουμε να δουμε ποσο μεγαλωσε, αν και αν κρινω απο τη δυναμη στις κλωτσιες πρεπει να εχει μεγαλωσει αρκετα! Οσο για τα κιλα στις γιορτες, ειναι θεμα που ποναει και το φοβαμαι κ εγω φετος... Πολυ χρησιμα αυτα στο σεμιναριο, καποια πραγματα που δεν ξερουμε αλλα ειναι οντως σημαντικα αν και εμεις τα βλεπουμε λεπτομερειες.. Κ εχεις δικαιο κ εσυ για τον θηλασμο και την καισαρικη που καποιες λενε οτι αν δεν θηλασεις η αν γεννησεις με καισαρικη δεν αγαπανε τα παιδακια τους. Επισης εχω ακουσει το εξης τραγικο, οτι αν κανεις λεει επισκληρηδιο και δεν καταλαβεις τους πονους, δεν καταλαβαινεις γεννα... Ο καθενας οτι θελει λεει....DORAKI.K αυτο με τις δουλειες νομιζω το εχουμε ολες! Αν μας πιανει ηνμανια καθαριοτητας, δεν μας αφηνει μεχρι να γυαλισουν ολα!! kangaroo μια χαρα με τα παιδακια σου! Ολο στο τρεξιμο σε βλεπω, αλλα τετοιο τρεξιμο ποια δεν θα το ηθελε! Ελπιζω να μην ανεβασει ο μικρος σου αλλο πυρετουλι. Αντε να δεις κ εσυ το μωρακι σου την Πεμπτη να ηρεμηαεις... expecting angel με γεια τα νυχτικακια πολυ ωραια, θα τα ψαξω κ εγω οταν παω στα h&m. Να σε ρωτησω, ειναι πολυ κοντα? Γιατι εγω λογω παραπανισιων κιλων δεν ξερω πως θα ειναι.... Και γι αυτο που λες οτι αν θελησουμε κατι θα μας το φερουν συμφωνω... Αγχωνομαστε για ολα αλλα δεν σκεφτομαστε οτι αν θελησουμε κατι θα το εχουμε σε λιγη ωρα!!!!!

Εμεις μια χαρα, κουνιομαστε ολο και πιο δυνατα, ο μπαμπας μας μιλαει συνεχεια στο μωρο, το οποιο ανταποκρινεται στην φωνη του και αντιδρα αναλογα! Περιμενουμε πως κ πως να περασουν οι ωρες να παμε να το δουμε!!!!! Φιλακια πολλαααααα

Γεωργία μου τα νυχτικάκια φτάνουν πάνω από το γόνατο σε μένα. Και εγώ έχω κιλά (δες και τη φωτό στην ομάδα) αλλά θα φοράω και ρομπάκι απο πάνω όταν θα είμαι με κόσμο. Πάντως το large που πήρα εγω δεν έχει καμία σχέση με το πόσο στενό φαίνεται στην εικόνα. Εξάλλου αν έχεις τη διάθεση όταν πας μπορείς και να τα δοκιμάσεις. Και εγώ σκέφτηκα πως μπορεί να τονίζουν πολύ, αλλά απο την άλλη δεν μου αρέσουν καθόλου τα νυχτικά που είναι φαρδιά και μακρυά και θα πήγαιναν σίγουρα χαμένα. Ενώ αυτά με κάτι απο πάνω είναι ωραία και θα μείνουν και όλας όταν με το καλό γεννήσουμε και αδυνατήσουμε.

Με το καλό αύριο ο γιατρούλης και εύχομαι να έρθεις και να μας πεις τα καλύτερα νέα!

Γεια σας κουκλες, κυριακη σημερα και μια και εχουμε και τον μπαμπα μας ολη μερα το εκμεταλευτηκαμε για βολτουλα. Εμεις πηγαμε στο river west που ειχε βολτα με χριστουγεννιατικο τρενακι για τα παιδια και χιονανθρωπο και ξυλοποδαρο και το ευχαριστηθηκαν τα ζουζουνια. Ειδα οτι τα prenatal εχουν 40% εκπτωση στις πανες libero, οποτε πηρα μια συσκευασια για τον Ν ικολα και μια για το μπεμπε που θα ερθει και αγοραζοντας μια κρεμα συγκαματος της chicco εχει δωρο παλι μια συσκευασια πανες chicco σε οτι μεγεθος θελεις, οποτε εχω ενα καλο στοκ απο πανες για αρχη. Η προσφορα η πρωτη ισχυει μεχρι 24/12 η δευτερη νομιζω μεχρι αυριο.

Χριστινα μεγεια τα νυχτικακια δειχνουν πολυ ομορφα, και σιγουρα η κοιλια θα πεσει μολις βγει το μωρο οποτε δεν θα ειναι τσιτα.

Γ ιωργια με το καλο αυριο να δεις το μπεμπε σου, θα περιμενουμε τα νεα σου. Εχεις δικιο ακουγονται πολλα και πολλες φορες διαβαζω και ακουω αποψεις περι θηλασμου γεννας τοσο φανατικες που μπορει πραγματικα να υπαρχει καποιος λογος που να μην υπαρχει αλλη επιλογη, ασχημο λοιπον να κρινουν καποιοι χωρις να γνωριζουν. Εγω και τις δυο φορες γεννησα με επισκληριδιο και οντως δεν πονας καταλαβαινεις ομως τις συσπασεις για να σπρωξεις αλλα δεν καταλαβαινεις οτι βγαινει και το μωρο απο μεσα σου. Εγω λοιπον απολαυσα το οτι ειχα την ηρεμια μου και μπορουσα να συνεργαστω με τον γιατρο απο οτι να πονουσα, μαλιστα στον Νικολα ενω ειχα αρχισει τις εξωθησεις προφανως περασε η δραση της επισκληριδιου και ζητησα και αλλη και μου λεει ο γιατρος δεν θα προλαβει να σε πιασει θα εχεις γεννησει, αλλα πονουσα οποτε μου συμπληρωσαν τη δοση και ας γεννησα στο επομενο 5 λεπτο.

Καλημέρα κούκλες!

Ρενάκι μου πολύ καλά έκανες και πρόσθεσες αυτά που έμαθες στη λίστα για το μαιευτήριο!Θα ρωτήσω και εγώ τη μαία για το αν χρειάζονται υποσέντονα,γιατί νυχτικό,την ώρα του τοκετό,δεν χρειάζεται γιατί στο Αρεταίειο σου δίνουν ειδική ρομπίτσα!Όσο αφορά την γέννα αυτά τα φανατικά που ακούω από κάποιες είναι να σε βγάζουν απο τα ρούχα σου!Ούτε κάθε γέννα είναι ίδια,ούτε έχουμε όλες την ίδια αντοχή στην πόνο!

Κατερίνα μου βλέπω είχατε ένα γεμάτο σ/κ!Καλά κάνατε και το χαρήκατε και εσείς και τα παιδάκια σου!Οι γιορτές που είναι όλα στολισμένα είναι ότι πρέπει και για μικρά και για μεγάλα μωρά.....

Σχετικά με την κρέμα συγκάματος της chicco που είπες,μου την είχαν φέρει δώρο μαζί με το σαμπουάν-αφρόλουτρο της ίδιας εταιρείας,αλλά δεν έχω διαβάσει να την πολυχρησιμοποιούν οι μανούλες.Ξέρεις αν είναι καλή;

Άντε να έρθει η Πέμπτη,να δούμε τα μωρούλια μας και να είναι όλα μια χαρούλα!

Γεωργία μου έχεις δίκιο για το θέμα των δουλειών στο σπίτι,μάλιστα διάβασα κάπου πως όσο κοντεύει ο καιρός για να γεννήσουμε όλο αυτό αυξάνεται, εξαιτίας της αίσθησης που έχουμε ως μανούλες για τον ερχομό του νέου μέλους!Επίσης σχετικά με τα νυχτικά που λέει η Χριστίνα,τα είδα και εγώ,αλλά στα κανονικά h&m και όχι σε αυτά που έχουν παιδικά-εγκυμοσύνης.Απλά τα βρήκα κοντά και επειδή έχω και εγώ τα κιλάκια μου άμα δεις την φωτο που ανέβασα,δεν ήθελα να τα πάρω αν και είναι πολύ χαριτωμένα!Περιμένουμε τα νέα σου από το μωράκι σου σήμερα!

Χριστίνα μου μεγειά τα νυχτικάκια σου!Έχεις δίκιο πως άμα θες να τα κρατήσεις και για μετά είναι όμορφα(μην γεμίσουν μόνο αίματα και δεν βγαίνουν.....~x().Εγώ πάλι πέρα από το ότι τα βρήκα κοντά, δεν μου αρέσουν καθόλου τα νυχτικά για να τα φοράω και μετά!!!Σχετικά με την ρόμπα,σκέφτηκα πως άμα είσαι στο κρεβάτι και δεν μπορείς να σηκωθείς,ειδικά τις πρώτες μέρες,που να φοράς τη ρόμπα για να κρυφτείς....κάθε φορά που θα έρχεται κάποιος.Δεν είμαι και μοντέλο......χιχιχι!

Εμείς περάσαμε ήσυχα το σ/κ!Η μπέμπα σίγουρα έχει μεγαλώσει,βέβαια δεν ξέρω πόσο,αλλά πέρα από την κοιλιά που όοοολο μεγαλώνει,την νοιώθω όλο και πιο δυνατά να κλωτσάει!!!Χτές εκεί που κοιμόμουν με πέταξε πάνω 1-2 φορές από τις δυνατές κλωτσιές-μπουνιές....Περιμένω να έρθει η Πέμπτη να τη δω....

Το καλύτερο ήταν που έδωσα τη φώτο του υπερήχου στην μικρή κόρη του άντρα μου να τη δει και γυρίζει και του λέει με ύφος....το μωρό έχει τη μύτη της Δώρας....

Έπαθε ζημιά ο μπαμπάς που έλεγε ότι του μοιάζει σε όλα και πουθενά σε μένα.....χιχι!!

Αλλά ο μπαμπάς μας είναι το κάτι άλλο.Χτές μου έλεγε ότι είδε στον ύπνο του τη μπέμπα,δεύτερη φορά παρακαλώ και είχαν πιάσει μέχρι και κουβέντα!Εγώ πάλι δεν την έχω δει ούτε μια φορά στον ύπνο μου....:unsure:

Αυτά από μας.Φιλιά σε όλες!

Καλημέρα κορίτσια! Είστε καλά; Χθες το βράδυ με πέθαναν οι καούρες. Και μάλιστα για να τις αποφύγω είχα να φάω απο τις 4 το απόγευμα. Όμως κατάβα οτι και να αφήνεις το στομάχι άδειο για πολλές ώρες πάλι χειρότερο είναι. Τι γάλα ήπια, τι coca cola.....τίποτα. Αλήθεια η coca cola είναι πολύ κακη για το νινι;; Δεν έπινα ποτέ, αλλά τώρα έτσι παγωμένη με ανακουφίζει στο λαιμό έστω και για λίγο. Τέλος πάντων εντέλει σηκώθηκα και έφαγα ψωμί και κάπως κοιμήθηκα. Η μπεμπίτσα πάντως ενώ όλη μέρα ήταν χαλαρή το βράδυ έδωσε ρεσιτάλ και τρελάθηκα απο τη χαρά μου. Τώρα περιμένω την Παρασκευή να έχει ο αντρούλης μου ρεπό για να πάμε ξανά για καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου. Αυτή τη φορά θα πάρουμε αφού έχουμε δει τι παίζει.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Θυμάται καμία αν στα jumbo ¨εχει τίποτα καλαθάκια για τα καλλυντικά του μωρού ή καλάθι για τα άπλυτα του, της προκοπής όμως; Γιατί θα πάω που θα πάω στο ΙΚΕΑ σίγουρα κάποια στιγμή να πάρω ένα τραπέζι, άρα μπορώ να τα πάρω απευθείας απο εκεί αυτά. Ομως αν ξέρει καμία και αξίζει να ρίξω μια ματιά ας μου πει. (Από οτι καταλάβατε προσπαθώ να γλυτώσω διαδρομές, αν και ούτως ή άλλως τα κάνουμε όλα χαλαρά για να μην κουράζομαι).

Ακόμα...η μάνα μου μου είχε πάρει κάτι εσωρουχάκια και φορμάκια για τη μικρή που τα είχε πλύνει με κανονικό απορρυπαντικό για να μου τα δώσει έτοιμα. Σκέφτομαι να τα ξαναπλύνω με το βρεφικό. Εσεις θα τα πλένατε ή είμαι υπερβολική;

Δωράκι μου αυτά που λες για τα νυχτικά τα σκέφτηκα και εγώ όλα και έχεις δίκιο. Αλλά άμα έρχεται κανείς και είμαι τελείως ξάπλα, τραβάω και ένα σεντόνι στα γόνατα. Δεν ξέρω καθόλου πως θα λειτουργήσει στην πράξη, αλλά πιστεύω πως σε αυτά βρίσκεται λύση. Άντε να δεις την κούκλα σου να μας πεις και εμάς τα νέα. Σίγουρα θα είναι όλα μια χαρά. Όσο για τα όνειρα, εγώ την έχω δει πάρα πολλές φορές στον ύπνο μου. Αλλά τα περισσότερα ήταν τρομακτικά λόγω άγχους πιστεύω. Δεν σας τα λέω γιατί θα ανατριχιάσετε. Πάντως το περίεργο είναι πως όσο χάλια και να ήταν τα όνειρα τελείωναν καλά, πχ. με εμένα να τη θηλάζω ή κάτι τέτοιο.

Κατερίνα μου καλά κάνατε και βγήκατε να ξεσκάσεις και εσύ. Εξάλλου οι βόλτες τα Χριστούγεννα είναι ότι καλύτερο. Το μόνο που δεν αντέχω εγώ πολύ (πότε δεν μου άρεσε όχι απλά τώρα), είναι η υπερβολική πολυκοσμία. Για τις πάνες μου είπαν πως το καλύτερο site για παραγγελίες είναι το "welovebabies" αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Κάνουν και εκεί προσφορές και μπορείς να παραγγείλεις αρκετά πράγματα μαζί και να έρθουν οικονομικά. Θα το δώ μετά τις γιορτές αυτό. Όσο για τη γέννα, όπως έρθουν τα πράγματα κορίτσια. Θα δούμε τότε τι θα χρειαστεί να κάνουμε. Εγω έτσι το σκέφτομαι. Εμπιστεύομαι πολύ το γιατρό μου και ότι μου πει θα το κάνω.

Κοριτσια μου γεια σας!!αποτι βλεπω ειστε ολεσ καλα και χαιρομαι!!!Μα ποσο πολυ μου αρεσαν αυτα τα νυχτικακια απο το Η&Μ, τι κριμα οταν πηγα δε βρηκα τπτ..... Σημερα μιλησα και με τι δημοσια τραπεζα για τα βλαστοκυταρα και θα μου στειλουν το κιτ σε 2-3 μερεσ!πηρα και τησ σερβιεταρεσ και τα υποσεντονα κλπ που να μη τα εχω τελευταια στιγμη και ετσι που τα αγοραζω λιγα λιγα δε μου φαινεται κιολας!αυτο για το απορυπαντικο για τα μωρα, μασ ειπε η μαια οτι εαν εχουν πλυθει με απορυπαντικο σε υγρη μορφη και ασ ειναι απο τα κανονικα δεν υπαρχει προβλημα, κανει ακριβωσ το ιδιο, αρκει να μην εχουν πλυθει με ρουχα δικα μασ οπωσ καλτσεσ, εσωρουχα τζιν κλπ, αυτα που μπορουμε να πλενουμε μαζι ειναι οι πιτζαμεσ μασ και φανελακια και γενικοτερα ρουχα που δε βγαινουν απο το σπιτι.επισης πολυ καλες προσφορεσ εχουν και τα babylikes και τα φερνουν και δωρεαν στο σπιτι που ειναι και βολικο!Σημερα λεω να φτιαξω μελομακαρονα, να μυρισει και λιγο το σπιτι!και να τα φαω ολα ααααααχ τα θελω τα θελω τα θελω πολυ χαχαχαχα. εφτιαξα και κατι πολυ ωραια μπισκοτακια με αμυγδαλα αντι για κουραμπιεδεσ που δε μαρεσουν πολυ! την πεμπτη εχουμε και το ντοπλερ και αγωνιω!φιλακια πολλα σε ολες!

Καλησπερα κοριτσια!διαβασα στα γρηγορα και βλεπω οτι ολες ειστε καλα και τα μωρουλια ακομα καλυτερα,πολυ χαιρομαι....

εγω Δοξα το Θεο ειμαι καλα δεν μου ξανασυνεβηκε παρομοιο περιστατικο...δεν πηρα τον γιατρο τηλ.γιατι πιστευω οτι θα μου ελεγε οτι η ειναι απο το σκυψιμο η επεσε η πιεση και να το κοιταξω..επειδη δεν εχω πιεσομετρο επρεπε να παω στο φαρμακειο και μετα αφου συνηλθα βαριομουν να παω!αυρο ετσι και αλλιως θα παω να δουμε την μπουμπου οποτε θα του το αναφερω κιολας να δω τι θα μου πει...ταχυκαρδια με πιανει ακομα εντονη μερικες φορες αλλα σε καρδιολογο που ειχα παει ειπε ειναι φυσιολογικο δεν εχω κατι....ισως ο γιατρος μου ξαναδωσει να κανω εξετασεις αιματος μηπως εχει πεσει πιο πολυ ο αιματοκριτης και τα παθαινω αυτα!η μπεμπα κλωτσαει συνεχεια και αυτο με ηρεμει πολυ...

πρεπει και εγω να επισκεφτω τα h&m για σουτιεν οπωσδηποτε γιατι ειναι τα πιο οικονομικα αλλα απο τον καινουργιο χρονο...πιτζαμες λαικης θα παρω δεν δινω ενα σωρο λεφτα εχει με 8 ευρω πολυ ωραιες.

expecting angel καλαθακι για καλλυντικα εχει ωραιοτατα και οικονομικα στα jumbo.εγω της πηρα ενα ροζ με θηκες στα πλαγια και ειχε μεσα και ενα παιχνιδακι αρκουδακι με χειρολαβη που εχει μπιλιες μεσα,αυτο εκανε 5 η 6 ευρω....ειχε και πιο απλο αν θελεις στα 3 ευρω αν θυμαμαι καλα!καλαθι απλυτων ειχε παλι ενα με 4 ευρω μου φαινεται ειναι σαν και αυτο Θηκη Απλυτων Nef-Nef Snoopy Perfectly Sweet Pink, Λευκά Είδη - Spitishop αλλα δεν ξερω αν θα σε βολεψει ειναι αρκετα μικρο...αυτο ηθελα να παρω αλλα ειδα οτι ειναι μικρο και πηρα ενα καλαθι πλαστικο απο αλλο μαγαζι απλο με σχεδια απεξω να ταιριαζει με το μπανιο!για τα ρουχαλακια δεν ξερω και πολλα μου ειπε μια φιλη μου της προδερμ το απορρυπαντικο και αυτο εχω παρει σε σκονη...απο τον αλλο μηνα θα ξεκινησω να τα πλενω ολα να ειναι ετοιμα!

Ρενακι μην λες για γλυκα κακο μου κανεις χαχαχα θελω να παω να παρω ενα σωρο αλλα κρατιεμαι γιατι δεν θα μεινει τιποτα...φετος μπορω να πω δεν εχω φαει πολλα μελομακαρονα που ειναι η αδυναμια μου ενω περσι τα ειχα τσακισει...που μενεις μπας και πεταχτω μια βολτουλα χαχαχαχα

κοριτσια θα τα πουμε αυριο αν προλαβω με νεα απο τον γιατρο,φιλια!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...