Μετάβαση σε περιεχόμενο

Λετε να παιζει εγκυμοσυνη;


Recommended Posts

Γεια σας, λοιπόν έχω μια μικρουλα 15 μηνών περίπου και θηλαζω αποκλειστικά μέχρι τώρα οπότε και την ακατανόμαστη έχω να τη δω από πριν μείνω έγκυος.

Πριν λίγες μερες στις 25 του μήνα επειδή με ενοχλούσαν οι θηλές στο θηλασμό έκανα ένα τεστ ωορηξίας και ήταν θετικό. Είχαμε και επαφές το προηγούμενο βράδυ.

Όλον αυτόν τον καιρό έιχα ξανακάνει κάποια τεστ οωρηξίας απλά για να δω αν όντως κάνω και να δω μήπως έρθει η περίοδος.

Στην 1η του Ιούλη είδα ροζ..δεν γεμισε ποτε μια σερβιετα και σημερα 2 ιουλη τίποτα. Δεν μπόρεσα να χαρώ ότι ήρθε γιατι λέω αν έκανα οωρηξία 25 πως γίνεται να έρχεται η περίοδος τόσο νωρίς;

Αλλά μετά σκεφτόμουν οτι ίσως είναι του κύκλου περίεργα. Κανένα ποναλάκι κανένα συμπτωμα.Και τώρα πεντακάθαρη.Τι λέτε;εσάς σας ήρθε με τα όλα της πρώτη φορά μετα τη γέννα;

Μήπως επειδή με είχε πιασει και μια φαγούρα που πέρασε μετα την επαφή να ήταν τίποτα άλλο κολπικό;σκέφτομαι να πάω γιατρο αλλά επειδή δεν έχω τίποτα να με ενοχλεί περα απο τις απορίες μου περιμένω

.Λετε να ειναι εγκυμοσυνη;ποτε να κανω ενα τεστ ;λεω να κανω ενα αναλογως πως θα ειμαι γυρω στις 7 με 10 του μηνα..σας εχει τυχει να εχετε λιγο αιμα και τελικα να ειστε εγκυος;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cuandaki μου γλυκοοοοο!!!! Παλια μου φιλεναδα! Τι κάνεις? Τι εγινε με την ακατανομαστη! Εβγαλες ακρη η περιμένεις να κάνεις τεστακι??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

cuando γεια σου!

Φυσικά και έχει τύχει σε πάρα πολλές να έχουν αίμα και να είναι έγκυες. Εγώ είχα καφέ στις πέντε μέρες καθυστέρησης και ήμουν σίγουρη ότι μου είχε έρθει η περίοδος. Μια φίλη μου πάλι, είχε κανονικά περίοδο για τρεις μήνες, ενώ ήταν έγκυος, απλά με μειωμένη ροή.

Εμένα η περίοδος ήρθε κανονικότατα την πρώτη φορά μετά τη γέννα, στους οκτώ μήνες, χωρίς κανένα απολύτως σύμπτωμα πριν, αλλά κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.

Μπορεί να είναι και καμιά μόλυνση όπως λες, μπορεί να ετοιμάζεται να σε επισκεφθεί η ακατανόμαστη :), αλλά μπορεί να είναι και εγκυμοσύνη, δεν ξέρεις ποτέ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω κοριτσακια για τις απαντησεις..θα περιμενω μεχρι τις 10 του μηνα να δω τι γινεται κι αν νιωσω κατι περιεργο να κανω ενα τεστ..

εμενα επειδη δεν μου χει ερθει ακομη απο πριν μεινω εγκυος η μονη ενδειξη για τον κυκλο μου ειναι το τεστ της οωρηξιας..που συμφωνα με αυτο θα επρεπε να ερθει στις 7 με 9 του μηνα..δεν περιμενα τιποτα 1η του μηνος και μαλιστα ετσι οπως ηρθε..με την πιο ελαχιστη ροη που ειχα ποτε,ισα ισα για να λερωσω λιγο μια σερβιετουλα..και λιγο στο σκουπισμα και μετα τιποτα..και στις 3 του μηνα λιγο ενιωσα μια μικρη ενοχληση και ειχα δυο τρεις καφε σταγονες..και τιποτα αλλο ολα καθαρα.Το τεστ οωρηξιας το εκανα στις 25.Δεν ξερω.Δεν εχω κανενα αλλο περιεργο συμπτωμα.Απλα σκεφτομουν το αιμα της εμφυτευσης κτλ που διαβαζουμε μερικες φορες..θα δειξει.Μπορει να θελει να κατεβει σε δοσεις..δεν ξερω..αν δεν ειχα κανει εκεινο το τεστ οωρηξιας απλα θα χαιρομουν οτι μου ηρθε μια μινι πολυ μινι περιοδος.Η στιγμη,η ποσοτητα και η διαρκεια με εβαλαν σε σκεψεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κουαντακι μου να πας μηπως στον γιατρουδακο σου?? Για εισαι σιγουρη τι συμβαίνει! ! Παρολα αυτα ευχομαι σύντομα να εχεις θετικό γιατι μαλλον το θέλεις :-D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ενα αδερφακι είναι πάντα ευπρόσδεκτο χεχεχε καλή συνέχεια τζανολινο.. Δεν έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες αλλα δεν προσέχουμε κιόλας.. Ετοιμη να ξανά γίνω μαμα δεν είμαι αλλα αν έρθει κάποια στιγμή θα χαρούμε πολυ

post-12053-13873940410771_thumb.jpg

post-12053-13873940410878_thumb.jpg

post-12053-13873940410974_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...