Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα σας!

μου φαινεται καποια εξωτερικη δυναμη την πεφτει στο mammyland και προσπαθει να το περιορισει!!!

ημουνα για διημερο ναυπλιο και χρειαστηκε να αναζητησω στοιχεια για παιδοδερματολογους για μια φιλη εκει...ημουνα εκτος του δικου μου pc και δεν ειχα τους κωδικους για να μπω στο φορουμ (στο σπιτι μου -μπαινω αυτοματα με αποθηκευμενους κωδικους).

Παρατηρησα στη μηχανη αναζητησης στο google οτι ενω η πληροφορια για το θεμα ΄δερματολογος η παιδοδερματολογος ξερετε?' ερχοταν στην πρωτη σελιδα αναζητησης τωρα οχι μονο δεν ερχεται αλλα εξαφανιστηκε τελειως και ερχονται μονο οι πληροφοριες απο ανταγωνιστικα σαιτ!!!

μα τι γινεται? ειναι ολα αυτα τυχαια?

πως εξαφανιστηκαν τοσο χρησιμες πληροφοριες απο το mammyland?

βεβαια απο αθηνα τωρα που ειμαι και μεσα απο το φορουμ τις βρισκω αλλα εκτος φορουμ (apo google) παει πεταξαν....καπνος!!!

καμια ιδεα γιατι? τι περιεργα πραγματα!

vicky καμια απαντηση για αυτο?

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

καλημερα και παλι!

εβαλα τελικα τον αντρα μου να μου λυσει το μυστηριο για το τι συμβαινει γιατι απλα ειμαι περιεργη!:-!

δεν ειναι εξωτερικη η δυναμη που την πεφτει στο mammyland αλλα μαλλον εσωτερικης αναβαθμισης απο εσας που ομως φαινεται -μαλλον προσωρινα ελπιζω- οτι εχει μπερδεψει τα πραγματα.

πχ http://mammyland.com/θέματα-υγείας-ιατρικά-12/δερματολόγος-για-βρέφη-παιδιά-10083/ αυτο που ισχυε πρωτα /τωρα μαλλον για να βοηθησετε το αλλαξατε σε αυτο

http://mammyland.com/threads/10083-Δερματολόγος-για-βρέφη-παιδιά?highlight=δερματολογος+βρεφη%2Fπαιδια που δεν εμφανιζεται πουθενα....

αλλο παραδειγμα

π.χ http://mammyland.com/προτάσεις-παρατηρήσεις-γνώμες-35/νέος-διαγωνισμός-απο-το-mammyland-και-το-16168/ και αυτο αντικατασταθηκε με αυτο!!!!

http://mammyland.com/threads/16168-Νέος-διαγωνισμός-απο-το-mammyland-και-το-maria-evita-gr!!!?highlight=νεος+διαγωνισμος

απλα παραδειγματα αλλα και αλλα πολλα υπαρχουν!

δεν ξερω αν περνανε αρχειο παντως δυσκολευουν στην ευρεση συζητησεων /σχολιων εντος και εκτος mammyland ...να φταιει μονο ο υπολογιστης μου? δεν ξερω! παντως εγω το σημειωνω και το θετω υποψη της διαχειρισης μη τυχον και ειναι παραπλευρη απωλεια!

ευχαριστω

Επεξεργάστηκε από tseleni
Δημοσίευση

Ευχαριστούμε παρα πολύ για την τόσο ενημερωτική και αναλυτική παρατήρηση.

Πράγματι δημιουργήθηκε ένα τεχνικό πρόβλημα με ένα πρόσθετο που δημιουργούσε τα URLs (σε ορισμένες περιπτώσεις οδηγούσε σε λάθος σελίδες) και υποχρεωθήκαμε να το απεγκαταστήσουμε. Τώρα οι διευθύνσεις παράγονται απευθείας από την εφαρμογή του φόρουμ, οπότε δεν πρόκειται να ξαναλλάξουν.

Το ερώτημα είναι όμως πως εσείς εξακολουθείτε να βλέπετε τις παλιές διευθύνσεις και όχι τις καινουριες (μάλλον από το Google); Αν περιηγηθεί κάποιος στο φόρουμ ή κάνει αναζήτηση εδώ στο mammyland, όλα λειτουργούν κανονικά κι εμφανίζονται πια μόνο οι νέες διευθύνσεις.

Πάντως θα το επισημάνουμε στον τεχνικό μας και ίσως να υπάρχει τρόπος να γίνεται μία αυτόματη ανακατεύθυνση από τις παλιές στις νέες διευθύνσεις για όσους χρήστες προσπαθούν να επισκεφθούν κάποια από αυτές.

Δημοσίευση

αυτο το παρατηρησα και εγω που αναγκαστηκα να κανω εγγραφη γιατι εχασα προσβαση απο καποιες σελιδες μεσα απο το google! δεν ξερω ποσο ευκολη η δυσκολη ειναι η ανακατευθυνση τεχνικα αλλα σιγουρα θα πρεπει με καποιον τροπο να συνδεθουν οι παλιες με τις νεες διευθυνσεις....υπαρχουν τοσες πολλες πληροφοριες που θα πρεπει να ειναι προσβασιμες σε μεγαλο αριθμο αναγνωστων και οχι μονο στα εγγεγραμενα μελη! αυτο βοηθαει πολυ τη θεση και την εμπιστοσυνη που εχουμε στο σαιτ εντος και εκτος αυτου!μαλλον θα πρεπει να ενημερωθει και η google!

εμπρος λοιπον ο τεχνικος βουρρρρρρ στη δουλεια για να μας δωσει το mammyland που ξερουμε.

Δημοσίευση

ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο ναι εξηγει τι εχει συμβει.

Τις παλιες διευθυνσεις τις εντοπισα μεσα απο λινκς παλιων σχολιων μεσα απο το μαμυ που οταν προσπαθησα να τις ανοιξω ελεγαν (not found) και μου κινησαν την περιεργεια. Τις καινουριες διευθυνσεις απλα το παρατηρησα οτι αλλαξαν οταν εψαχνα απευθειας απο το μαμυ (μεσω της μηχανης αναζητησης του) συζητησεις που ηξερα οτι υπαρχουν (γιατι παρακολουθω καιρο το φορουμ) αλλα με τιποτα τωρα δεν εβγαιναν στο google. Απλα μου κινησε πολυ την περιεργεια γιατι δεν καταλαβαινα τι γινεται και θεωρησα οτι η google τις εξαφανισε και δεν καταλαβαινα γιατι κατι τετοιο θα μπορουσε να γινει τοσο μεροληπτικα απο την google! βεβαια με τη διευκρινιση που δοθηκε εξηγειται τι εχει συμβει.

νομιζω οτι το θεμα δεν ειναι για τα μελη που θα κανουν την εγγραφη στο μαμυ και θα ψαξουν αλλα για ολους τους αλλους εκτος φορουμ και καποιες φορες για εμας οπου απλα για συντομια χρονου γκουγκλαρουμε ενα θεμα και το βρισκουμε ενω αυτο τωρα δεν γινεται.

Τουλαχιστον εχετε σιγουρα εντοπισει το θεμα και πιστευω πως θα επιλυθει. Βεβαια δεν ξερω πως θα επανελθουν στην google oi συζητησεις που χαθηκαν και αν ειναι πλεον εφικτο αυτο....τεχνικα τεχνικα τεχνικα θεματα που δεν κατανοω βεβαια καθολου. Παρατηρητικη ομως ειμαι και για αυτο ανεφερα τι συμβαινει μηπως και διορθωθει!

• Απαντήσεις

• Καλησπερα! Τωρα ειδα το μήνυμα σου.. λοιπον εχω κανει εκει ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες με τον Μαστρομηνα και οταν αποφασισα να αλλαξω εκανα ραντεβου με τον Δουλιωτη και την Τραχανα..ειχα καταληξει στον 1ο, αλλα μετα ρωτησα και τον ενδοκρινολογο μου εαν εχει καποιον να μ προτείνει (εκεινος ειναι στο Ιασω), μου προτεινε τον Χριστοπουλο εκανα ραντεβου μαζι του κ ενιωσα πιο ηρεμη..ολοι μου μιλουσαν κατευθειαν για επομενη ωοληψια ενω εχω 2 στην καταψυξη..  Η αλλαγη ειναι πανεύκολη.. οταν πας στην μονάδα ζητας να αλλαξουν απλα γιατρο στην καρτελα σου.. αν πας απλα να κανεις καποιο ραντεβου με γιατρο στην μοναδα κ δεν εισαι σιγουρη απλα το λες..δηλαδη τι εννοω, εμενα μ ετυχενα παω στον Δουλιωτη στο ιατρειο του πρωτα αλλα κανονισαμε να παω κ απο την μοναδα να δουμε καποια πραγματα. Οταν πηγα στη γραμματεια με ρωτησαν αν θελω να αλλαξουν γιατρο στην καρτέλα μου και τους ειπα οχι ακομα απλα κανω καποια ραντεβου κ με αλλους γιατρους..αυτο..
    • Αχ κοπέλα μου ήθελα από χθες να σου στείλω και ξεχάστηκα γιατί προχθές μετά την αυχενική βγηκαμε μια βόλτα.. Και τώρα μόλις το θυμήθηκα. Έχουμε και μετακόμιση και δεν χαλάρωσα καθόλου.  Όλα καλά! Οι μετρήσεις καλές. Περιμένω την παπει για να γίνει συνδυασμός με τ αποτελέσματα και να μου πουν αν είναι όλα εντάξει.  Εσύ πως είσαι;
    • @pennakiΜε το καλό κορίτσι μου, όλα να πάνε τέλεια κ να πάρετε αγκαλίτσα το μωράκι σας!!!! Μην σκέφτεσαι άλλο τη διαδικασία, πάει περασε κ ούτε επηρέασε καπου, η εμφύτευση γίνεται λίγο αργότερα οπότε να είσαι χαρούμενη κ με θετική σκέψη!! Εγώ τους μιλούσα (3 είχαμε βάλει, 1 εμφυτευθηκε) αλλά χαιδευα κοιλιτσα απο την αρχή κ τους μιλούσα. 😜 Σε όλες κορίτσια μου να είναι αυτή η προσπάθεια η τυχερή!!! 💕  Εμένα από χάπια μου μείωσε το utrogestan, από 6 την ημέρα το έριξε στα 4. Και πάλι πολλά μου φαίνονται αλλά αυτός ξέρει καλύτερα.. Απλά αγχωνομουν γιατι τα καταπίνω κ μηπως επηρέασαν το συκώτι, αλλά ευτυχώς βγήκαν καλές οι εξετάσεις. Μονο σίδηρο δεν παίρνω ακόμη, μαγνήσιο, ασβέστιο και φολικο παίρνω. Διανύω την 24 βδομάδα.  (Σορρυ αλλά εχω χάσει επαφή γιατί είχα φρικάρει που δεν καταλαβαινα το μωρό κ έπεφτα όλο σε δυσάρεστα οποτε δεν έμπαινα πουθενά..) 
    • Γειά σας κορίτσια μου!!! Μα τι ευχάριστα νέα που διαβαζω!!!! Με το καλό τα μπεμπακια μας!!!!  Συγγνώμη που χάθηκα τόσο καιρό!!! Εμειε κάναμε την β επιπέδου 30/10, αλλά ο μπέμπης δεν καθόταν καλά κ πήγαμε κ σε εμβρυοκαρδιολογο για υπέρηχο την επόμενη μέρα για να δει μια τομή στην καρδιά που δεν έβλεπε ο άλλος κ όλα είναι τέλεια!!!  Απλά άργησα να το αισθανθώ κ είχα φρικάρει κ σταμάτησα να διαβάζω πράγματα στο ίντερνετ γιατί όλες οι άλλες το ενιωθαν νωρίς κ αγχωνομουν.. Όπως κ πέφτω κ σε δυσάρεστα πανω κ ειπα να απέχω κ από αυτά..  Όμως τον ένιωσα την Κυριακή 7 το πρωί, 23 προς 24 βδομάδα, ξύπνησα κ ήταν σαν να έκανε σεισμό στο κρεβάτι κάτω από τη μέση μου. Ξύπνησα κ τον άντρα μου κατευθείαν να βάλει το χέρι στην κοιλίτσα αλλά ακόμη δεν μπορείς να τον αισθανθείς από πανω... Ε, ήταν να μη τον νιώσω. Τώρα δε με αφήνει σε ησυχία. Βράδυ 3, 4 η ώρα... Το πρωί πάλι 7 και.... Όχι ότι με ενοχλεί το καημένο χαδακια κάνει.. Αλλά εγώ χαίρομαι κ γελάω μόνη μου σαν τη χαζή κ μετά έχω υπερένταση. Τη μέρα κάθομαι κ κάνω κ συζητήσεις μαζί του.. Παντως πρέπει να κάνει συνέχεια κολοτουμπες εκεί μέσα, δεν εξηγείται αλλιώς.. 😂 🤣 😂  Ρε κορίτσια τι θαύμα ειναι αυτό που ζούμε!!!!!! 😊  Εγω τον ρώτησα για το εμβόλιο της γριπης κ είπε αυτό πρέπει να το κάνω τώρα κ για μετά θα τα πούμε αργοτερα.. Οπότε το έκανα. Λογικά θα μου πει να κάνω κ τα άλλα 2 που είπατε. Όσο για ψώνια δεν έχω κάνει τίποτα, ούτε βαψαμε το δωμάτιο.. Κ ούτε θα το βάψουμε άμεσα γιατί θα μαζεύει και ελιές ο άντρας μου όποτε είμαι λίγο ζεν... Χαζεύω διαφορά αλλά δεν έχω πάει καν να δω. Δεν έχουμε κ ένα μαγαζί της προκοπής εδώ στο Αγρίνιο.. 
    • Κουράγιο, εύχομαι όλα να πάνε καλά, έχουμε περάσει το ίδιο.... Εμένα 4 ημερών και είχε κολλήσει μέσα στη ΜΕΝΝ. Πού γεννήσες;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...