Μετάβαση σε περιεχόμενο
  • Απαντήσεις

• Την   tsh και την Αμη οποιαδηποτε μέρα του κύκλου μπορω να τις μετρησω?
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Τις έχω δει τις πιπίλες αυτές και νομίζω αξίζει τον κόπο να τις δοκιμάσω, υπάρχει ελπίδα χαχα!! Τι κάνετε, πως είστε;
    • @Elena9588 Διπλασιάστηκε η χοριακή κ αυτό είναι θετικό!!! Αν δεν ξέρεις πότε είχες ωορρηξία μάλλον είναι καθυστερημένη σύλληψη... Σίγουρα ο γιατρός θα σε βάλει να κάνεις κ άλλη!!! Με το καλό εύχομαι 😊
    • Καλημέρα! Στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα! 
    • Καλημέρα κορίτσια!! Εμείς έχουμε ξεκινήσει με τροφές!! 😱 Το παλεύει να μάθει να καταπίνει, προς το παρόν απλά γινόμαστε χάλια όλοι μας!! 🥲 Εμένα είναι 3 εβδομάδες μεγαλύτερος ο δικός μου κι έχει αρχίσει εδώ και καιρό να βάζει με μανία τα χέρια, τα κουτάλια, ο,τι βρίσκει στο στόμα και να το δαγκώνει με απόγνωση!!! Μέχρι και το στήθος μου δαγκώνει μερικές φορές όταν θηλάζει 🥲🥲 Γενικά τα χέρια στο στόμα από αυτή την ηλικία τα ξεκινάνε, αλλά μπορεί να είναι και δόντια, τα οποία προετοιμάζονται να βγουν... Ο παιδίατρος τι σου είπε; Έχεις δει κανένα δοντακι να πάει να σκάσει;  @Kallia.Geoκι εμένα το ίδιο, πιπίλα με τίποτα, προτιμάει τα χέρια του 😆
  • Προσθήκη...