Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!εχω μπερδευτει πολυ!!!προσπαθησαμε για το δευτερο παιδακι μας αυτο το μηνα για πρωτη φορα. τελευταια περιοδο ειχα 16/5 και κυκλο απο29-31 μερες. μετα την πιθανη συλληψη ειχα πονακια χαμηλα, ανεξηγητη κουραση και εντονους πονους χαμηλα στη μεση. Στις 10/6 εκανα χοριακη και βγηκε 2. μετα απο 2 μερες εκανα clear blue αρνητικο και σημερα το πρωι παλι αρνητικο.να απογοητευτω???το στηθος μου εχει πρηστει πολυ και ποναω σα να μου ερχεται απλα το περιεργο ειναι οτι μετα την πρωτη μου εγκυμοσυνη, δεν ποναω ποτε πια πριν αδιαθετησω, παρα μονο λιγο οταν αρχιζει...τι λετε???συγνωμη αν σας κουρασα!!!

Δημοσίευση

vanessaki καλημέρα! κοίταξε, να σου πω την αλήθεια, η χοριακή δεν έδειξε κάτι αυξημένο, ίσως επειδή ήταν κ κάπως νωρίς. Αν δηλαδή ήταν μία καθυστερημένη σύλληψη, τότε ίσως να μην είχε φανεί. μακάρι να έρθει γρήγορα το ποθούμενο αποτέλεσμα!! Κ το εννοώ, μια κ εγώ ακόμη δεν έχω καταφέρει κάτι κ ας προσπαθούμε σχεδόν ένα εξάμηνο συνολικά... Καλή επιτυχία με την προσπάθειά σας κοριτσάκι!

Δημοσίευση

demie μου, σ'ευχαριστω πολυ για την ευχη σου!!!ευχομαι και σε σας το ιδιο.βλεπω εχετε κι ενα αγορακι, ε???να το χαιρεστε και να του χαρισετε συντομα αδερφακι.εγω εχω ενα κοριτσακι 19 μηνων.Να σου πω την αληθεια απογοητευτηκα πολυ.δε θελω να ειμαι αχαριστη,υπαρχουν κοπελες που προσπαθουν χρονια. απλα την πρωτη φορα εγινε η συλληψη με την πρωτη και καλομαθα...χτες το πρωι εκανα ενα self clear που λεει οτι δειχνει απο την 5 η πιθανη ημερ. συλληψης. παλι αρνητικο. περιοδος πουθενα. ισως αλλαζει ο κυκλος μου, τι να πω...εσεις ειχατε δυσκολια και την πρωτη φορα???

Δημοσίευση

Βανεσσάκι κι εγώ την πρώτη φορά έμεινα πάρα πολύ εύκολα έγκυος, και τώρα που ξαναρχίσαμε προσπάθειες, περίμενα ότι θα μείνω πάλι έγκυος για πλάκα! Οπότε τον πρώτο μήνα είχα απίστευτα συμπτώματα, πόνους περιόδου, ζαλάδες, ξινίλες, κ.λπ. Τώρα είτε ήταν κατά φαντασίαν, είτε οφείλονταν στο γεγονός ότι μόλις είχα σταματήσει το θηλασμό και είχαν αναστατωθεί οι ορμόνες μου. Αγόρασα και ένα τεστ, αλλά δεν πρόλαβα να το κάνω, γιατί μου ήρθε η περίοδος, αλλά το έκανα τον επόμενο μήνα, επειδή πάλι είχα ανωμαλίες (καφέ για έξι μέρες αντί περίοδο).

Φυσικά δεν είμαι έγκυος ακόμα, αλλά είναι νωρίς ακόμα! Μη στεναχωριέσαι βρε, σύντομα θα είμαστε και οι δύο εγκυούλες κι ελπίζω να γράφουμε σε ένα καινούριο ποστάκι για τις καινούριες μας εγκυμοσύνες!

Δημοσίευση
Καλημερα κοριτσια!!!εχω μπερδευτει πολυ!!!προσπαθησαμε για το δευτερο παιδακι μας αυτο το μηνα για πρωτη φορα. τελευταια περιοδο ειχα 16/5 και κυκλο απο29-31 μερες. μετα την πιθανη συλληψη ειχα πονακια χαμηλα, ανεξηγητη κουραση και εντονους πονους χαμηλα στη μεση. Στις 10/6 εκανα χοριακη και βγηκε 2. μετα απο 2 μερες εκανα clear blue αρνητικο και σημερα το πρωι παλι αρνητικο.να απογοητευτω???το στηθος μου εχει πρηστει πολυ και ποναω σα να μου ερχεται απλα το περιεργο ειναι οτι μετα την πρωτη μου εγκυμοσυνη, δεν ποναω ποτε πια πριν αδιαθετησω, παρα μονο λιγο οταν αρχιζει...τι λετε???συγνωμη αν σας κουρασα!!!

καλησπέρα,

καταρχήν εύχομαι να είσαι και σύντομα να ακούσεις τα ευχάριστα!!

πιστεύω ότι έκανες νωρίς τεστ, με κύκλο μέχρι 31 ημ να κάνεις τεστ πχ μετά τις 20 του μήνα για να μην απογοητεύεσαι.

εύχομαι βέβαια να μην χρειαστεί άλλο μήνα να κάνεις τεστ, περιμένω νέα σου

Δημοσίευση

καλημερα!!! Αννα μαρισ μου, τι να πω τρελαθηκαμε και οι 2 και εχουμε τετοια συμπτωματα????οι κατα φαντασιαν εγκυες!!!δεν μου εχει ερθει ακομη, αλλα δεν εκανα και αλλο τεσστ.εξαλλου νομιζω οτι θα ερθει πια!!!το πηρα αποφαση και απλα την περιμενω!!!βλεπουμε τον αλλο μηνα!!! εσυ πως τα πας με τον αντρικο???ειναι ζορικος???σχολειο που εισαι??? Κοννα, σ'ευχαριστω πολυ για την ευχη σου, αλλα το τελευταιο τεστ το εκανα 2 μερες πριν μου ερθει...

Δημοσίευση

Βανεσσάκι μια χαρά με τον Αντρίκο! Δεν είναι καθόλου ιδιότροπο παιδάκι, ούτε γκρινιάρικο, αλλά είναι πάρα πολύ ζωηρός! Δε σταματά δευτερόλεπτο να τρέχει, να παίζει, να εξερευνά. Κάνι συνέχεια τα πιο απίστευτα πράγματα, όπως όλα τα παιδάκια της ηλικίας του, βέβαια!

Σχολείο είμαι στο Εσπερινό που ήμουν.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...