Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Ναι! δεν είναι τελείως αρνητικός, ευτυχώς! Αν ήταν τελείως αρνητικός θα υπήρχε όντως μεγάλο πρόβλημα και εκεί δεν θα το συζητούσα καν. Απλά όπως είπα και πριν είναι πολύ κλειστός σαν άνθρωπος με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην μπορώ να διαβάσω τις σκ΄εψεις του. Κάτι που με κάνει να βγάζω ίσως και λάθος συμπεράσταμα σε πολλά θέματα που μας τυχαίνουν. Το θέμα απλά σε όλο αυτό, είναι ότι του έχει στοιχίσει το κακό σπέρμα. Εδώ μπαίνει ο αντρικός εγωισμός του μπροστά και δεν θέλει να δει καθαρά τα πράγματα. Κάθετε και μοιρολατρεί. Απο ότι έχω καταλάβει έχει τελείως διαφορετικούς χρόνους απο μένα, εγώ παίρνω αποφάσεις τάκα τάκα, αν έρθει κάποιο πρόβλημα δεν κάθομαι να το αφήνω να με καταβάλει ψυχολογικά, το αρπάζω απο τα μαλλιά και προσπαθώ να βρω τη λύση.. σε αντίθεση με εκείνον που χάνει τη γη κάτω απ' τα πόδια του και θέλει μέρες, μπορεί και μήνες για να πάρει μπροστά η μηχανή του μυαλού του. Και μπορεί να μην πάρει και ποτέ αν δεν τον τραβήξει κάποιος απ' τα σκοτάδια του. Γι' αυτό είπα ότι τα ετερώνυμα όντως έλκονται.! Δεν είναι κακός άνθρωπος, ίσα ίσα ψυχούλα είναι, απλά κι εγώ "φταίω" κάπου σε όλο αυτό γιατί δεν έχω βρει ακόμη τα κουμπιά του. Δεν με λες και πολύ καπάτσα γυναίκα. 😜  Που θα πάει όμως, θα τον βρούμε τον δρόμο μας, μια ζωή έχουμε μπροστά μας κάτι θα καταφέρουμε δεν μπορεί..!!!  
    • Καλημέρα κορίτσια πως είστε ; εμένα μόνο αγκαλιά και βόλτα μέσα στο σπίτι την βοηθάει  και λευκός θόρυβος που βάζω στο κινητό.. πήρε και πιπίλα ; Εμένα δεν την θέλει καθόλου  Εσάς κορίτσια πιπίλα πήραν τα μικρά σας ;
    • Γεια σου Ελισσαβετ μου!!!🥰 Χαιρομαι πολυ μ τα νεα σου!! 🤩❤️✨️🧿🧄 Αχ καθε υπερηχος κ μια νεα εμπειρια!!! Καθε φορα θ τα βλεπετε ολο κ πιο ανθρωπακια!! Ειναι απεριγραπτο συναισθημα αυτες οι στιγμες!!! Κι εγω ανυπομονω ν παμε ξανα στ γιατρο αλλα αργει.. τωρα στο 2ο τριμηνο αραιωνουν οι υπερηχοι κ οσο ν πεις σου λειπουν!! Να δουμε αυτες τις καρδουλες ν χτυπανε καλα καλα!! 💓💓 Με το καλο η αυχενικη σας!!! 🙏🙏 Εγω ευτυχως τα ιδια!! Δν εχω ενοχλησεις, η κοιλια αρχιζει κ φουσκωνει γ τα καλα!! 🥰🤰οι μικρες δν εχουν δωσει ακομη στιγμα αλλα πιστευω θα γινει κι αυτο μεχρι ν παμε στο γιατρο..🤞 Σχετικα μ την αυχενικη π ρωτας, μας ενημερωσε γ τα υπερηχογραφικα αλλα τις τελικες πιθανοτητες τις πηραμε μετα απο 2 μερες π ειχαν βγει κ οι αιματολογικες.. μας ειπε οτι απ τον υπερηχο τα μωρα φαινονται υγιη.. Τα μωρακια μας ειναι πανω κατω.. η μια η ζουζουνα εχει απλωθει πανω κ ειναι πιο ανεπτυγμενη κ η αλλη απ κατω ψαχνουμε ν τη βρουμε καθε φορα γτ ειναι καπως κατω κ προς τα πισω..😅 εχουν πολλη πλακα γτ στην αυχενικη καθονταν αντικρυστα κ στν τελευταιο υπερηχο ειχαν τα κεφαλακια στην ιδια πλευρα λες κ συζητανε οι κουτσομπολες!!😂😂😂
    • ναι καταλαβαίνω τι μου λες! και συμφωνώ. Από τη στιγμή που υπάρχει σπέρμα δεν σου αποκλείει κανένας το πότε και το αν έρθει. Μπορει σε 1 σε 2 σε 5 χρόνια, μπορεί και ποτέ, το θέμα είναι πόσο μπορεί ο καθένας να περιμένει και όπως είπες εγώ δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Όπως κι εσύ έχω βάλει ταβάνι τα δύο χρόνια τα οποία και κλείνουμε τώρα τον Οκτώβριο οπότε και προχωράω σε εξωσωματική. Τώρα αν έρθει πριν μπω στη διαδικασία έχει καλώς, αν όχι προχωράω και εύχομαι έστω και με αυτόν τον τρόπο να έχουμε επιτυχία! Εννοείται ότι δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να πετύχω με εξωσωματική και στο καπάκι που θα χαλαρώσουμε και οι δύο να έρθει κάτι φυσιολογικά. Έχει γίνει άπειρες φορές και το έχω δει και σε συγγενείς μου. Ευχώμεθα!
    • @melitiniღ κορίτσι μου οποιος σας ειπε οτι δ μπορεις να μεινεις εγκυος φυσιολογικα κανει λαθος. Γι αυτο σ εγραψα. Ναι οκ εχετε ενα κακο σπερμα. Αλλα δ ειναι απίθανη η φυσιολογικη συλληψη. Κανεις δ μπορει να σ εγγυηθει το ποτε. Εμενα ετσι μ ειχε πει ο εξωσωματικος. Μπορει να ξεκινησεις προσπαθειες κ να ρθει τ 1ο μηνα, μπορει κ μετα απο 5 χρονια. Μην βγαζετε απο τ μυαλο σαε τη φυσιολογική σύλληψη. Τ θεμα ειναι οτι εσυ δ θες να περιμενεις αλλο. Κ σε καταλαβαίνω απολυτα. Εγω ειχα ταβανι τα 2 χρονια. Δ μπορούσα να περιμένω ουτε μερα παραπάνω. Κ ακριβώς τότε ηρθε. Δ σ λεω οτι ολα τ ζευγάρια με κακο σπερμα θα εχουν φυσιολογική συλληψη αλλα σιγουρα κ γω δ ειμαι ουτε η 1η ουτε η τελευταία.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...