Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σας!

Είμαι Ελληνίδα μητέρα, συνεπής, υπεύθυνη και με πολυετή πείρα στην ανατροφή παιδιών και αναλαμβάνω τη φύλαξη παιδιών στην Πετρούπολη και τις γύρω περιοχές.

Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου, να γνωρίσετε εμένα και την οικογένειά μου και να έρθετε σε επαφή με οικογένειες με τις οποίες έχω συναργαστεί προκειμένου να λάβετε τις απαραίτητες συστάσεις.

E-mail επικοινωνίας : elexri2000@gmail.com

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katerinioo μου μην απελπιζεσαι, οι δυο φιλες μ που γεννησαν φυσιολογικα ειχαν παααρα πολλα ραμματα γιατι βγηκε δυσκολα το μωρο και δυστυχως ταλαιπωρηθηκαν αρκετο καιρο ομως πανω στο μηνα η διαφορα ηταν αισθητη. Η αναρρωση πηγαινε καλα αλλα οι οδιες ενιωθαν δυσφορια και δεν μπορουσαν να καθισουν. Χρησιμοποιουσαν τις πανες που ειναι σαν βρακι και οχι εσωρουχο για να καταλαβεις. Αρα ειναι φυσιολογικο αυτο π νιωθεις. Ειναι και η εξαντληση των πρωτων ημερων ειδικα για εσας π εχετε κι αλλο παιδακι. Λιγη υπομονη ειμαστε φτιαγμενες να προσαρμοζομαστε σε αυτα. @Diwni συμφωνω για το σωμα.  Εγω τοσες ωρες σπιτι με οτι να ναι ρουχα και μπιφτεκι το μαλλι μοιαζω λες και κανω παρωδια στο youtube. Και θα συμφωνησω για το καροτσι προκαλει σοβαρο νανουρισμα οπως και ο μαρσιπος στην περιπτωση μας🤣
    • Καλησπέρα κορίτσι μου πως είσαι; Κι εγώ είχα υγρά πολλά σε όλες τις εγκυμοσύνες(καλά πλέον έχω ΚΑΙ ακράτεια 🤣) και φορούσα σερβιετακια αλλιώς έπρεπε να αλλάζω εσώρουχο κάθε μία ώρα.... Το ξέρω είναι ενοχλητικό να φοράς συνέχεια σερβιετακι αλλά θα σε σώσει.
    • Αααα αλήθεια;;;είχες κι εσύ ε;;;σε ευχαριστώ για την απάντηση... Εσύ τι έκανες σε είχαν ξάπλα;η απλά δε σήκωνες βάρη; Τι κάνει τωρα το μικρό μπεμπακι;;;;ακόμα δεν είδατε φύλο είδα Ε;
    • Κορίτσια από υγρά πως είστε ; Εγώ έχω αρκετά σχετικά αλλάζω συνέχεια εσώρουχα! Άλλες φορές είναι πιο διάφανα κι άλλες πιο πηχτα. Sorry για την περιγραφή αλλά εδώ που φτάσαμε δεν κολλάμε σε αυτά 😅
    • Αχ κι εγώ είχα εφιάλτες στην πρώτη εγκυμοσύνη. Τώρα με ένα πιτσιρίκι να με τρέχει ξεραινομαι στον ύπνο 😅 Εδώ πολύ καιρό να δω όνειρα γενικά 😅 Δεν ξέρω εγώ σκέφτομαι γενικά ότι, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν έχει νόημα να αγχώνομαι. Πιο πολύ "αγχώνομαι" για την γέννα 😅 Ναι ξέρω, ακόμα δεν πέρασε το πρώτο τρίμηνο την γέννα σκέφτομαι εγώ, γιατί αυτό έχω απωθημένο 😅 Θέλω να πάνε όλα καλά και να έχω την γέννα που ονειρεύομαι αλλά φοβάμαι ότι κάτι θα πάει στραβά στο τέλος. Αλλά δεν πειράζει έχω αρχίσει και το δουλεύω και το αποδέχομαι. Αυτή τη φορά θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του Θεού και του γιατρού 😅 @katiu_131 εσύ είσαι η πρώτη που θα κάνεις την αυχενική;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...