Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εφτασε εφτασε ο καιρος κι εγω δεν το πιστευω!!!! Περασα τοσο αγχος και στεναχωρια το καλοκαιρι που τωρα το λεω οτι ξεκιναω και δεν το πιστευω!!! Εχω εντονη ροη παντα την 2η μερα και σκεφτομαι πως θα κανω υπερηχο. Τελος παντων ας το περασουμε κι αυτο... Εγω θα κανω αλλο πρωτοκολλο, αυτο του ανταγωνιστη (το αντιθετο απο τον προηγουμενο γιατρο που δεν μου εδινε ανταγωνιστη αλλα προγεστερονη). Να δω τις averkap τι θα τις κανω, δεν θα τις χρειαστω.  Μαζι θα ειμαστε Σοφια μου στη διεγερση! Χαιρομαι πολυ!! Ξεκινας κι εσυ...Ολα καλα να μας πανε! 🙏😇
    • Ναι ναι τώρα θα μας φάει κ εμας! 😂😂😂 εμένα 11 μηνών 8 κιλά!! Μια χαρά είναι κ ο γιος μου έτσι είναι αδύνατος 2.5 χρόνων 12 κιλά. Είναι το σκαρί του!! Πως τα πατε με την μικρή;;;    τα αδερφάκια καλά! Αγαπιούνται καποιες φορες τσακώνονται αλλά έτσι δεν είναι;;; Η μικρή ότι κρατάει ο μεγαλος το θέλει, ότι αγοράσουμε στην μικρή το θέλει ο μεγαλος άσε!!!!! Όλα είναι δικά του 😂😂😂 την χτυπάει που κ που αλλά έχει κ παθιασμένη αγάπη 😂😂😂 την κάνει αγκαλιά πολύ σφικτά την τσιμπάει το μάγουλο άσε!!!    καναμε την βάφτιση τον Μάιο!! Άσε εκτός από την παραίτηση μου κ το άγχος μου είχα κ τη βάφτιση μου την ίδια εβδομάδα π έδωσα παραίτηση είχαμε κ τη βάφτιση!! Πήγε πολύ καλά της άρεσε πολύ δεν έκλαψε καθόλου!!! 💕💕 ο νονός της ενθουσιάστηκε γιατί βάφτισε αλλά 2 παιδιά π δεν σταμάτησαν να κλαίνε κ ήταν προετοιμασμένος για τα χειρότερα 
    • Καλημέρα Κορίτσια!!!! Όντως έπεσε ησυχία έδω.. Ελπίζω να  είστε όλες καλά!!! @flowerv αντε ωραία με το καλο να πας για εμβρυομεταφορά!!!! Κοντεύει ο καιρός!!! @pennaki Είδες ήρθε και η δική σου σειρά με το καλό!!!! Εγώ είχα κάνει 3η μέρα υπέρηχο και δεν είχα πολύ αίμα. Άλλα μην ανησυχείς είναι μαθημενοι οι γιατροί εμείς το σκεφτομαστε... όλα καλά να είναι να ξεκινήσεις και εσύ!!!🙏🙏🙏 Και εγώ περιμένω περίοδο από χθες δεν μου ήρθε αλλά πιστεύω σήμερα αύριο να έρθει να κάνω εξετάσεις 2η μέρα και να ξεκινήσω 2η διεγερση. Τωρα που είναι 2η φορά και γνωρίζω πιο πολύ αγχώνομαι να πάνε όλα καλά...ελπίζω να είναι όλα καλά κ να μπορέσω να ξεκινήσω... έχω και μια αλλαγή στο πρωτόκολλο από 2η ως 6η μέρα θα πάρω και κάποια stefaplex συνδυαστικά με τις ενέσεις ελπίζω να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα...   
    • Αντε εφτασε ο καιρος για την ΕΤ!! Τοσο καιρο το περιμενεις! Τελικα αποφασισες να προχωρησεις, με τους γαμους που εχεις αυτον τον καιρο. Ολα καλα θα πανε. 🙏 Εγω ετοιμη ειμαι, προετοιμαστηκα μεσα μου 1 μηνα μετα την "ηττα" που ειχα τον Ιουλιο με τον προηγουμενο γιατρο. Εχω λιγο αγχος μεσα μου. Σε 2 μερες θα ερθει η περιοδος. 2η μερα θα παω για υπερηχο (λιγο αβολο οσο το σκεφτομαι). Για να δουμε τι θα δουμε..... Αυτος μου φαινεται οργανωμενος.
    • Ααα υπέροχα ξεκινάς και εσυ με το καλό!!! Εγω 11 Σεπτεμβρη περιμενω και ξεκινάω ετ,εχω μια ανυπομονησία! Όχι να σου πω την αλήθεια δεν πρόλαβα ακομα να ασχοληθώ εχω 3 κουτιά! Εχω και τα κορίτσια από εδώ standby οπότε εαν δεν βρω κάπου θα βολευτώ!  Εσύ έτοιμη????? 🥳  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...