Μετάβαση σε περιεχόμενο
  • Απαντήσεις

• Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που είδαν θετικό τεστάκι! Εύχομαι μια όμορφη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη, γεμάτη υγεία και χαμόγελα! Θέλω επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα κορίτσια για τα λόγια και τα μηνύματα συμπαράστασης. Ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο από πλευράς ψυχολογίας… αλλά αυτές τις δύο τελευταίες μέρες βρήκα διέξοδο στον κήπο μας. Ξέσπασα εκεί, του έδωσα φροντίδα και αγάπη, και τώρα τον βλέπω και χαίρομαι! Κοιτάζω και το παιδάκι μου… πώς άνθισε κι αυτό, και σε λίγους μήνες θα πάει πρώτη δημοτικού. Πότε μεγάλωσες έτσι, ψυχή μου; Και μέσα σε όλα, αυτό το παιδί λες και καταλαβαίνει τα πάντα... Αφουγκράζεται κάθε στιγμή μου. Όταν δεν είμαι καλά, το νιώθει – και σήμερα μου έφτιαξε αυτή τη ζωγραφιά... και ειναι το σημάδι μου ότι όλα θα πάνε καλά. Θα έρθει το ουράνιο τόξο...         
    • Αχ τι ωραία θα έχεις κοιλίτσα στις διακοπές! Ελπίζω κ εγωωω! Μου είπε θα με πάρει αυτός για το ραντεβού αλλά να υπολογίζω 10-15/7. Είμαστε οικογενειακοί φίλοι οπότε με δέχεται εκτός ωραρίου ιατρείου. Βέβαια έως τότε θα σκάσω εγώ. 
    • Εγώ δεν αγόρασα ούτε καλαθουνα ούτε λίκνο ήμουν τυχερή που καλαθουνα μου έδωσαν και το λίκνο ήταν δώρο με το καρότσι . Την καλαθουνα την είχα στο σαλόνι για να τον έχω μαζί μου και το λίκνο κοιμόταν περίπου μέχρι πέντε μηνών μετά γυρνούσε και δεν χωρούσε καλά οπότε μπήκε στην κούνια του . Αν τα αγόραζα ξανά νομίζω μπορεί να μη έπαιρνα και τίποτα από τα δύο και να το έβαζα κατευθείαν στην κούνια του τουλάχιστον σίγουρα δεν θα έπαιρνα καλαθουνα τον έβαλα μέχρι τριών μηνων το πολύ μετά φοβόμουν μη πέσει 
    • Εντάξει δεν είσαι πολλά! Μικρό το κακό 😊😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...