Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΙΑΤΡΟΣ ΜΑΡΓΕΛΗΣ - ΙΑΣΩ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΕΙΣ,ΑΠΟΨΕΙΣ,ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ Ή ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΑΤΡΟ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΟΛΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ Ν'ΑΛΛΑΞΩ ΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΑΥΤΟΝ.ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ???

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 11 months later...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΕΚΚΡΙΜΕΝΟ ΙΑΤΡΟ ΡΩΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΕΡΥΣΙ. ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ!!!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟΣ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΟΤΙ ΩΡΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΑΠΟΤΟΜΑ,ΠΕΡΙΕΡΓΑ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΕΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΙ ΟΜΩΣ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΓΑΛΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΗΡΕΜΕΙ. ΑΠΙΣΕΥΤΟΣ!!!ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΑΤΡΟΣ.

ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ Μ.....Σ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΆΡΠΑΞΟΥΝΕ, ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ Ή ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΓΑΡΕΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ. Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Υ.Γ:2 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ, ΤΙ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ? "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ? ΕΣΥ?ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΓΙ'ΑΥΤΑ." ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΩΦΕΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΝΕΑ ΖΩΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ.

ΜΟΥ ΤΗΛ.ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ. ΑΑΑ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ. Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πηρα τηλεφωνο μια φιλη μου που δουλευει στο Ιασω κ μου ειπε οτι ο συγκεκριμενος γιατρος ειναι πολυ καλος κ εμπειρος. Μαλιστα μου ανεφερε κ καποια στοιχεια που εσυ ειπες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!! ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Σ'ΑΥΤΟΝ. ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 weeks later...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ??

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια εγω δεν έχω μείνει ακόμα έγκυος.Και δεν ξέρω αν στη συγκεκριμένη φάση φέρεται αλλιώς.Λοιπόν εμένα μου τον σύστησε η μαμά μου η οποία έκανε απόξυση στον Μαργελη.Της τον είχαν συστήσει ανεπιφύλακτα,έψαχνε απεγνωσμένα έναν καλό ιατρό γιατι έιχε προβλήματα με την εμμηνόπαυση.

Πήγα λοιπόν κι εγώ στο ιατρείο του όταν ξεκινήσαμε να προσπαθούμε με τον άντρα μου για το καθιερωμένο παπ και για τις πρώτες συμβουλές.Ηταν όντως εξαιρετικος.Οταν όμως μετά απο 2 μηνες που έπαθα ουρολόιμωξη και τον πηρα τηλ για τις πρώτες βοήθειες κι ενώ εκέινος μου είχε πει πως ότι κι αν συμβεί να τον πάρω ,ξέρετε τι γύρισε και μου είπε;;;''ΌΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΎΣΩ;;''

Τι να σας πω εμένα αυτό δεν μου άρεσε και με δίχασε.Σκέφτομαι να του δωσω άλλη μια ευκαιρία όταν ξαναχρειαστώ γυναικολόγο,αλλά μόνο μία.Γιατί πιστεύω ότι ο γιατρός πρέπει να έιναι πάντα κοντά σου και στα μικρά και στα μεγάλα προβλήματα.

Το ιατρείο του είναι στον πειραια,σε μια κάθετη της σωτήρος κι από οτι ξέρω έχει και κάπου στην Αθήνα.

Αυτά από μένα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νανα2 θα συμφωνησω μαζι σου!!!!!εμανα προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου σαν γιατρος!!!!!αποτομος στην αξεταση κ στο τεστ παπ...δεν εχω ξαναπονεσει τοσο πολυ!!!!!ναι ειναι στον πειραια αλλα εγω επειδη εχω ασφαλεια στον οικο ναυτου κ ειναι κ εκει..τον επισκευτηκα εκει!!!!!αποψεις ειναι αυτες κ συγνωμη για την αποψη μου εαν πικρανα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!

ΑΥΤΟΣ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ.

ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...

ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalli μου κι εγω οίκο ναυτη έχω.Είναι ο άντρας σου ναυτικος?εμένα ειναι υπο/ρχος και μένω πειραια.εσυ?για πες μήπως βγούμε και γνωστες ή αρχίσουμε παρειτσα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 years later...

Καλημέρα,

όποια κοπέλα έχει τον ΜΑΡΓΕΛΗ γυναικολόγο ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα γιατι εγω ακομα δεν μπορω να στειλω ως καινουργιο μελος.

ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...