Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς σας βρήκα!Με λένε Βέρα και είμαι νέο μέλος!

vera194

Recommended Posts

Καταρχήν να σας συγχαρώ για την όμορφη παρεούλα που έχετε δημιουργήσει η οποία μου κράτησε συντροφιά εκείνους τους 7 πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης που έπρεπε να περάσω στον καναπέ-κρεββάτι. Δόξα τω Θεώ τώρα είμαστε καλύτερα και περιμένουμε με το καλό την πρωτότοκη μικρούλα μας γύρω στις 4/1/2009. Από μαιευτήρια ενδέχεται να γεννήσω στα:ΛΗΤΩ, ΜΗΤΕΡΑ & ΙΑΣΩ, οπότε το ψάχνω λιγάκι.

Συγχαρητήρια και πάλι για την όμορφη ιστοσελίδα σας και εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα σε όλες! Να χαίρεστε τ' αγγελούδια σας όλες οι νυν μανούλες, καλή λευτεριά και μ' έναν πόνο στις μέλλουσες & καλή επιτυχία σ'εκείνες που προσπαθούν για τον σπουδαιότερο στόχο της ζωής τους!

Πολλά φιλιά

Βέρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς ήρθες κορίτσι στην παρέα μας. Είμαι η Πόπη και είμαι έγκυος στο πρώτο μας παιδάκι που είναι αγοράκι. Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και με ένα πόνο το πολύ! Να τα λέμε συχνά!

Καλώς ήρθες κορίτσι στην παρέα μας. Είμαι η Πόπη και είμαι έγκυος στο πρώτο μας παιδάκι που είναι αγοράκι. Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και με ένα πόνο το πολύ! Να τα λέμε συχνά!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΕΡΑ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΜΟΡΦΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΟΥ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΕΡΑ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΜΟΡΦΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΟΥ.

Βέρα καλωσόρισες στην παρέα μας...γεννάμε σχεδόν μαζί....Εγω εχω ΠΗΤ 11/1/09 κ θα γεννήσω στο ΜΗΤΕΡΑ..

Με το καλό το κοριτσάκι σου (εγω εχω αγοράκι) κ οτι θελεις ρωτα μας...το ίδιο θα κανουμε κ εμεις....

Δηλ ο γιατρός σου ειναι κ στα τρία μαιευτήρια?

ΦΙΛΙΑ

Βέρα καλωσόρισες στην παρέα μας...γεννάμε σχεδόν μαζί....Εγω εχω ΠΗΤ 11/1/09 κ θα γεννήσω στο ΜΗΤΕΡΑ..

Με το καλό το κοριτσάκι σου (εγω εχω αγοράκι) κ οτι θελεις ρωτα μας...το ίδιο θα κανουμε κ εμεις....

Δηλ ο γιατρός σου ειναι κ στα τρία μαιευτήρια?

ΦΙΛΙΑ

καλοσώρισες Βέρα στην παρέα μας και με το καλό να έρθει στο κόσμο το παιδάκι σου.Εγω είμαι στον 6ο μήνα και περιμένω αγοράκι.Οτι θέλεις εμείς είμαστε εδώ σε τυχόν απορίες σου.Φιλάκια πολλά

καλοσώρισες Βέρα στην παρέα μας και με το καλό να έρθει στο κόσμο το παιδάκι σου.Εγω είμαι στον 6ο μήνα και περιμένω αγοράκι.Οτι θέλεις εμείς είμαστε εδώ σε τυχόν απορίες σου.Φιλάκια πολλά

καλως την και με το καλο να ερθει το μωρακι σου στον κοσμο. Την κορη σου και τα ματια σου μη σου την κλεψει κανενας γαμπρος γιατι φετος ειναι η χρονια των αγοριων απ'οτι καταλαβα και οι νυφες σπανιζουν..Και γω αγορακι εχω και θα σκασει μυτη τελη Ιανουαριου με αρχες Φεβρουαριου.

καλως την και με το καλο να ερθει το μωρακι σου στον κοσμο. Την κορη σου και τα ματια σου μη σου την κλεψει κανενας γαμπρος γιατι φετος ειναι η χρονια των αγοριων απ'οτι καταλαβα και οι νυφες σπανιζουν..Και γω αγορακι εχω και θα σκασει μυτη τελη Ιανουαριου με αρχες Φεβρουαριου.

Καλησπέρα Βέρα!

Καλωσόρισατε εσυ και η μπεμ΄πούλα σου στο μαμμυλαντ:P

Σου εύχομαι μια τελεια γέννα και ένα υπέροχο μωρακι.Είμαι η Μαρίνα και έχω 3 παιδάκια:P

Καλησπέρα Βέρα!

Καλωσόρισατε εσυ και η μπεμ΄πούλα σου στο μαμμυλαντ:P

Σου εύχομαι μια τελεια γέννα και ένα υπέροχο μωρακι.Είμαι η Μαρίνα και έχω 3 παιδάκια:P

γεια σου βερα μου!πολυ ωραιο ονομα!

καλως ηρθες στην παρεα μας!

με το καλο το κοριτσακι σου!

ειμαι η κικη και εχω ενα γιο 13 μηνων!:kiss:

γεια σου βερα μου!πολυ ωραιο ονομα!

καλως ηρθες στην παρεα μας!

με το καλο το κοριτσακι σου!

ειμαι η κικη και εχω ενα γιο 13 μηνων!:kiss:

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για το θερμό σας καλωσόρισμα! Αν και δεν γνωριζόμαστε σας ένοιωσα ήδη κοντά μου!Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες!

Sandrenia με το καλό ο γάμος ή ένα παιδάκι όπως και όποτε εσείς επιθυμείτε.

IRENEKANTE, έχω ΠΗΤ 4/1/2009, το φαντάζεσαι να συμπέσουμε? Θά'ναι πολύ καρμικό!Ο γιατρός μου συνεργάζεται με ΙΑΣΩ & ΜΗΤΕΡΑ και επειδή το ΜΗΤΕΡΑ ανήκει στον ίδιο όμιλο με το ΛΗΤΩ μου είπε πως είναι εφικτό. Μέχρι στιγμής βρίσκω το ΛΗΤΩ πιο οικονομικό από το ΜΗΤΕΡΑ ενώ το δεύτερο πιο άνετο. ΙΑΣΩ δεν έχω πάει ακόμα.

Ας είναι, με το καλό τα γεννητούρια για όλες τις μανούλες και όπου νά'ναι.Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τηρήσουν την επιθυμία μας για αποκλειστικό θηλασμό και να μην προωθήσουν το έτοιμο γάλα που προμοτάρουν οι ΧΨ βιομηχανιες γάλακτος.

Λοιπόν κορίτσια: Popaki, IRENEKANTE,Juliana, papaki70,Μαρίνα(μη μου πεις πως και οι 3 είναι κόρες?:blink: )και Kikitsaki7(σ'ευχαριστώ για το όνομα αλλά δεν σου λέω από που προέρχεται,χα!χα!:cheer:)

με τόσους γιους, τί λέτε δεν διοργανώνουμε κανένα baby παρτάκι τύπου

To-Know-Us-Better, και που ξέρετε τι η μοίρα μας επιφυλάσει?χα!χα!¨

Thouli σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, πίστεψέ με πως για μια τόσο γλυκειά αναμονή ήταν....σαν να μην πέρασε μια μέρα, που λέει και το τραγούδι.

Και βέβαια είχα και έχω την υπέροχη παρέα σας που είναι πολύ σημαντική!

Τα καλύτερα σε όλες και στο επανιδείν!

;)

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για το θερμό σας καλωσόρισμα! Αν και δεν γνωριζόμαστε σας ένοιωσα ήδη κοντά μου!Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες!

Sandrenia με το καλό ο γάμος ή ένα παιδάκι όπως και όποτε εσείς επιθυμείτε.

IRENEKANTE, έχω ΠΗΤ 4/1/2009, το φαντάζεσαι να συμπέσουμε? Θά'ναι πολύ καρμικό!Ο γιατρός μου συνεργάζεται με ΙΑΣΩ & ΜΗΤΕΡΑ και επειδή το ΜΗΤΕΡΑ ανήκει στον ίδιο όμιλο με το ΛΗΤΩ μου είπε πως είναι εφικτό. Μέχρι στιγμής βρίσκω το ΛΗΤΩ πιο οικονομικό από το ΜΗΤΕΡΑ ενώ το δεύτερο πιο άνετο. ΙΑΣΩ δεν έχω πάει ακόμα.

Ας είναι, με το καλό τα γεννητούρια για όλες τις μανούλες και όπου νά'ναι.Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τηρήσουν την επιθυμία μας για αποκλειστικό θηλασμό και να μην προωθήσουν το έτοιμο γάλα που προμοτάρουν οι ΧΨ βιομηχανιες γάλακτος.

Λοιπόν κορίτσια: Popaki, IRENEKANTE,Juliana, papaki70,Μαρίνα(μη μου πεις πως και οι 3 είναι κόρες?:blink: )και Kikitsaki7(σ'ευχαριστώ για το όνομα αλλά δεν σου λέω από που προέρχεται,χα!χα!:cheer:)

με τόσους γιους, τί λέτε δεν διοργανώνουμε κανένα baby παρτάκι τύπου

To-Know-Us-Better, και που ξέρετε τι η μοίρα μας επιφυλάσει?χα!χα!¨

Thouli σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, πίστεψέ με πως για μια τόσο γλυκειά αναμονή ήταν....σαν να μην πέρασε μια μέρα, που λέει και το τραγούδι.

Και βέβαια είχα και έχω την υπέροχη παρέα σας που είναι πολύ σημαντική!

Τα καλύτερα σε όλες και στο επανιδείν!

;)

Καλωσήρθες στην παρέα μας!!!

Με το καλό να έρθει το μωράκι σας!!Αχ,έπρεπε να γραφτείς πιο νωρίς,να τα λέγαμε απο την αρχή της εγκυμοσύνης σου!!!Τέλως πάντων....θα σε συγχωρέσουμε!!! Φιλάκια!!

Καλωσήρθες στην παρέα μας!!!

Με το καλό να έρθει το μωράκι σας!!Αχ,έπρεπε να γραφτείς πιο νωρίς,να τα λέγαμε απο την αρχή της εγκυμοσύνης σου!!!Τέλως πάντων....θα σε συγχωρέσουμε!!! Φιλάκια!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...