Μετάβαση σε περιεχόμενο

• Απαντήσεις

• Σ' ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια! 🤗🥰Πράγματι, πολλές φορές ξεχνάμε τα όσα καλά έχουμε αποκτήσει και όσα έχουμε πετύχει... και δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό. Φυσικά είμαστε τυχερές που έχουμε τα παιδάκια μας και μακάρι κάθε κοπέλα που το επιθυμεί να ζήσει αυτή την ευτυχία! Ό,τι μπορούμε θα κάνουμε και ό,τι είναι καλύτερο θα γίνει. Να μην φοβασαι, κα΄ντε την προσπάθειά σας. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα είναι το τυχερό.🙏 Για τις ορμόνες, μην θεωρείς δεδομένη την τιμή της Fsh (νομίζω αυτή εννοείς;). Μπορεί να αλλάξει από μήνα σε μήνα. Εγώ πάω και μόνη μου και κάνω fsh κι έχω μέχρι και τρεις μονάδες διαφορά από μήνα σε μήνα. 11, 13, 14...αναλόγως. Ο γιατρός είπε ότι είναι φυσιολογικές τιμές για την ηλικία μου.  Αυτό που λες για την κλιμακτήριο, τι εξέταση είναι; Αίματος;  Και τι σημαίνει η τιμή αυτή που έχεις; Μήπως έχεις παρατηρήσει και αλλαγές στην περίοδό σου;
    • Αχχ Μαρια μου ξεχασα να σε ρωτησω πως εισαι τωρα που σταματησες τα χαπακια καταλαβαινεις διαφορα;
    • @ΜαρίαΔημήτρης οχι μη φοβασαι εσυ που εισαι γνωστρια της καταστασης ισα ισα εγω απο εσας παιρνω θαρρος. Επισης μην ξεχνας οτι εχει παρει μια καλη πορεια η κατασταση για φυσιολογικο τοκετο, ο τραχηλος εχει ξεκινησει να ελαττωνεται και νιωθεις τη μπεμπα να εχει κατεβει ειναι τοσο θετικα ολα αυτα το σωμα σου ετοιμαζεται. Και εχεις και εναν γιατρο που σε ακουει και θα σε προσεξει. Θα τα πας τελεια να εχεις δυναμη και εσυ και ολα τα κοριτσια. Φοβος παντα θα υπαρχει και ειναι φυσιολογικος, τα γραφω για να τα βλεπω και εγω. 
    • Κορίτσι μου εγώ θέλω να σου πω συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!! Ευτυχώς δεν ταλαιπωρήθηκες πολύ! 🙏 Για την αμνιοπαρακέντηση που ρωτάς, δεν μπορώ να σου πω, μαλλον πρέπει να κάνεις ό,τι σου λένε οι γιατροί σου. Και σε μένα τέθηκε το θέμα αμνιο μετα την β΄  επιπέδου, απ' τον εμβρυομητρικό, για διαφορετικό λόγο από σένα. Τελικά δεν την έκανα. Είχα όμως την σύμφωνη γνώμη του γιατρού μου, που δεν την θεωρούσε απαραίτητη.  Να πάνε όλα καλά!❤️🙏
    • Μακάρι να έχουμε όλες έναν γρήγορο και εύκολο τοκετο με γερά παιδάκια.  Εγώ πάντα ήμουν δυνατή και άντεχα τα πάντα, αλλά τα τελευταία χρόνια φοβάμαι με το παραμικρό και δεν σου κρύβω πως φοβάμαι να γεννήσω. Από την μία λέω αντε να γεννήσω να ηρεμησω από την άλλη λέω καλά είναι μέσα κάτσε και άλλο. Του τρελού ένα πράγμα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...