Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μας έλεγε η Ρ. τα ονόματα των κοριτσιών του γκρουπ της και μας λέει και την Μίλκα και λέμε εμείς "μίλκα? σοκολάτα?" χαχαχα

και μας λέει "όχι έχει καφέ πρόσωπο"....είναι μαυράκι ..... "και ο αδελφός της έχει καφέ πρόσωπο", χαχαχαχαχαχαχα

χθε έφτιαξα φακές, προετοίμασα την Ρ. από προχθες και μου λέει οκ για να φάει την σουπίτσα της με το καινούργιο μεγάλο κουτάλι της hello kitty που έχει.....με το που το βλέπει χθες κατευθείαν είπε όχι....της έβαλα και φέτα από πάνω και μου λέει "μαμά αυτό δεν μου αρέσει, θα φάω μόνο την φέτα και την ντοματούλα...αυτό θα το βγάλω στην άκρη".....ποιό ήταν το "αυτό"? η φακή!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

είχαμε διαφωνία για ώρες και τελικά της έφτιαξα 2 αυγά με φέτα !!!!

Δημοσίευση

Καλέ σου λέω οτι θα λείπει ΟΛΟ το καλοκαίρι!!! Και σε αυτές τις 25 μέρες που θα είναι εδω μπορεί να φύγουν Βουλγαρία!! Χαχαχα πολύ γελασα χθές (λέμε τωρα)

Θα του πω όμως καλά που μου το θύμησες.

Δημοσίευση

Σήμερα έχει γενέθλια η Μαρτίνα της Γωγώς???

Γωγώ χρόνια πολλά και ευτυχισμένα...να την χαίρεσαι...πάντα καλά να είναι, χαμογελαστή και τσαχπίνα :)

έχει και ο πεθερός μου γενέθλια σήμερα!!! χαχαχα

Δημοσίευση

Για να πηγενα μόνη δεν έπαιζε. Πάω καιβστο χωριό και πραγματικά ξεκουραζομαι αφού θα έχω τούς γονείς μου να τα προσέχουν (λέμε τωρα) το θέμα ήταν να πάμε μαζι οικογενειακα.

Μου ειπαι οτι είχαν λίγο καιρο που βγήκαν αλλα μαλλον δεν θα γνώριζε το πρόγραμμα του, χθές το έμαθε .... η παίζει κάποιος άλλος λόγος και δεν μπορούσε να μου μιλήσει τωρα.

Τελος πάντων εμένα με ενοχλεί που θα είναι τόσο λίγο σπίτι ...την δευτέρα έρχεται και θα κάτσει μέχρι Στις 25 μαιου, μετα φεύγει ερχετε σε ναν μήνα κάθεται (αν κάτσει κιι δεν φύγουν βουλγαρία) 25 μέρες και φεύγει για ακόμα έναν μήνα.

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια!!!

Τι κάνετε;;;

Δεν σας εχω διαβασει σημερα...αλλα ξερω οτι γεννησε η Γωγουλα.:)

Γωγω μου να σας ζησει το μωρακι σας!!!

Δεν πειραζει για την ταλαιπωρια..αξιζε τον κοπο.

Να εχεις μια καλή λοχεια και χρονια πολλα για το Μαρτινακι σου.

Παω να σας διαβασω.....φιλακιααααααααααααααα

Δημοσίευση

καλημέρα

εγώ δε μπορώ να μπω στην ομάδα ακόμη

Μάλλον επειδή είμαι με το παλιότερο nick

σήμερα είναι μια ασχημη μέρα, από το πρωί είμαι σκατά κι έχουν έναν τρόπο στη δουλειά να με εκνευρίζουν ακόμη περισσότερο, τεσπα

Αφρο κι ο Γ έκανε αίτηση την προηγούμενη ή προ-προηγούμενη βδομάδα για το καλοκαίρι. Τελευταία στιγμή γιατί είχε άδεια και δεν τον ενημέρωσε κανείς

Δημοσίευση

μαρακι καλη επιτυχια.δεν μπορω ακομα να ποσταρω συζητησεις στην ομαδα.Αφρο κριμα..τυλαχιστων θα σε δω στη βαφτηση...Παναγιωτα φιλια..αυτο το εντερ ακομα δεν.Τι σου κανανε ρε Μαρακι... και εγω ειμαι ολιγον σκατα ..καταρχας εχω απιστευτα νευρα απο χτες το απογευμα και ακομα περισσοτερο γιατι ο Ο τους υπαρασπιζετε..αη σιχτιρ..δε ξερετε ποσο τσατηστηκα...δεν ειχα διαθεση για τσακωμους ξανα και το αφισα ΚΑΙ αυτο να πεσει κατω..μεχρι την επομενη που θα περιμενω περιοδο και δε θα μπορω να συγκρατω τα νευρα μου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...