Μετάβαση σε περιεχόμενο

exei periptwsi na meinw egkios prin ti periodo

andria

Recommended Posts

Geia sas, 8a i8ela na rwtisw an iparxei kamia periptwsi na meinw egkios ligo prin dw periodo..perimenw periodo to argotero stis 5/12 alla prospa8oume me ton arravwniastiko mou gia mwraki..iparxei kamia periptwsi gia silli4i i askopa prospa8oume? signwmi an einai xazi i aporia mou...euxaristw!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου andria.. αν εννοείς ότι οι προσπάθειες σας γίνονται 4-5 μέρες πριν την περίοδο που περιμένεις θα σου πω ότι μάλλον είναι δύσκολο. Συνήθως η ωορρηξία γίνεται 14 μέρες πριν την περίοδο. Όπότε δεν νομίζω.. Αλλά τιποτα δεν είναι άσκοπο όπως λες.Και αν δεν γίνει αυτον τον μήνα, τον επόμενο επικεντρώσου στις γόνιμες μέρες να έχεις επαφές και όλα θα γίνουν. Σου εύχομαι σύντομα με ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης...

Γειά σου andria.. αν εννοείς ότι οι προσπάθειες σας γίνονται 4-5 μέρες πριν την περίοδο που περιμένεις θα σου πω ότι μάλλον είναι δύσκολο. Συνήθως η ωορρηξία γίνεται 14 μέρες πριν την περίοδο. Όπότε δεν νομίζω.. Αλλά τιποτα δεν είναι άσκοπο όπως λες.Και αν δεν γίνει αυτον τον μήνα, τον επόμενο επικεντρώσου στις γόνιμες μέρες να έχεις επαφές και όλα θα γίνουν. Σου εύχομαι σύντομα με ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης...

Euxaristw redmb7 gia tin apantisi sou...genika to prospa8ame an den einai ka8e mera einai mera para mera...pirame zesta to 8ema gia mwraki..

Twra pote 8a ta kataferoume einai allo 8ema..exw k entona simptwmata periodou k mou tin spaei...

Euxaristw redmb7 gia tin apantisi sou...genika to prospa8ame an den einai ka8e mera einai mera para mera...pirame zesta to 8ema gia mwraki..

Twra pote 8a ta kataferoume einai allo 8ema..exw k entona simptwmata periodou k mou tin spaei...

kalimera andria..

ego nomizo oti einai ligo diskola prin k meta alla pianeis opoiadipote mera tou kiklou sou..fisika einai pio logiko na piaseis tis gonimes meres alla k prin k meta tin periodo exo akousei periptoseis,,,mi to bazeis kato..me to kalo na mas peis ta nea sou

kalimera andria..

ego nomizo oti einai ligo diskola prin k meta alla pianeis opoiadipote mera tou kiklou sou..fisika einai pio logiko na piaseis tis gonimes meres alla k prin k meta tin periodo exo akousei periptoseis,,,mi to bazeis kato..me to kalo na mas peis ta nea sou

Γεια σου Andria!Κι εγώ έμεινα έγκυος λίγες μέρες πριν την ημερομηνία που περίμενα να αδιαθετήσω..Βλέπεις εφαρμόζαμε τη μέθοδο αντισύλληψης με τις γόνιμες μέρες:P όπως και να 'χει δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένη στιγμή από εκείνη που μαθαίνεις ότι θα κάνεις μωράκι!!!

Γεια σου Andria!Κι εγώ έμεινα έγκυος λίγες μέρες πριν την ημερομηνία που περίμενα να αδιαθετήσω..Βλέπεις εφαρμόζαμε τη μέθοδο αντισύλληψης με τις γόνιμες μέρες:P όπως και να 'χει δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένη στιγμή από εκείνη που μαθαίνεις ότι θα κάνεις μωράκι!!!

andria έγραψε:

Perimenw me agwnia ekeini tin mera pou 8a ma8w pws eime egkios :) .. mamatobe i8ela na rwtisw an eides kanonika periodo meta tin silli4i i eixes ka8isterisi kai to e4a3es?

Andria τελικά είχα καθυστέρηση.. έκανα τεστ, βγήκε αρνητικό και μετά από 3-4 μέρες που συνεχίστηκε η καθυστέρηση, έκανα άλλα δύο και βγήκαν θετικά!!! Το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ ήταν ότι δεν έμεινα έγκυος σε μη γόνιμη μέρα.. Απλά, και οι γόνιμες μέρες μου και συνεπώς και η περίοδος αργησαν κατά μία εβδομάδα περίπου.. Γι' αυτό και το πρώτο τεστ ήταν αρνητικό.. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο κούκλα μου! Κι αν δεν έρθει αυτόν, να έρθει σίγουρα η θετική απάντηση τον επόμενο μήνα.. Ως τότε, απόλαυσε τη διαδικασία :side: :side: :side:

andria έγραψε:

Perimenw me agwnia ekeini tin mera pou 8a ma8w pws eime egkios :) .. mamatobe i8ela na rwtisw an eides kanonika periodo meta tin silli4i i eixes ka8isterisi kai to e4a3es?

Andria τελικά είχα καθυστέρηση.. έκανα τεστ, βγήκε αρνητικό και μετά από 3-4 μέρες που συνεχίστηκε η καθυστέρηση, έκανα άλλα δύο και βγήκαν θετικά!!! Το συμπέρασμα που έβγαλα εγώ ήταν ότι δεν έμεινα έγκυος σε μη γόνιμη μέρα.. Απλά, και οι γόνιμες μέρες μου και συνεπώς και η περίοδος αργησαν κατά μία εβδομάδα περίπου.. Γι' αυτό και το πρώτο τεστ ήταν αρνητικό.. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο κούκλα μου! Κι αν δεν έρθει αυτόν, να έρθει σίγουρα η θετική απάντηση τον επόμενο μήνα.. Ως τότε, απόλαυσε τη διαδικασία :side: :side: :side:

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσάκι μου.. κουράγιο.. καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου... Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια να είναι όλα τέλεια Παναγίτσα μου!!!🙏🙏🙏🙏🙏 Έχεις την αγάπη μου!! 🤗❤️❤️❤️❤️ Και αν χρειάζεται να κλάψεις να το κάνεις να ηρεμήσει η ψυχούλα σου.. δε βοηθάει πουθενά να τα κρατάς μέσα σου... Περιμένουμε νέα!!!! 🤞🤞🤞
    • Ααααχ κορίτσι μου πόσο δίκιο έχεις...και εγώ πολλές φορές λέω ότι θα ήθελα σύντομα 2ο αλλά μετά σκέφτομαι "και τι θα κάνεις κούκλα μου" που χωρίς να δουλεύουμε και οι δύο δε βγαίνει με τίποτα και βοήθεια δεν εχω..Μακάρι να μπορούσαμε να στηρίξουμε την οικογένειά μας μόνο στη δουλειά του συζύγου αλλά δυστυχώς δε γίνεται!!! Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και θα βρεθούν οι λύσεις 🩵🩵🤗🤗🧿🧿
    • Συμφωνώ με την @Elk δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για το δεύτερο! Είναι ανάλογα με τις καταστάσεις ..εγώ ας πούμε θα ήθελα κι άλλο ένα παιδάκι αλλά έχω θέμα και με τη δουλειά...θα κάτσω τώρα κοντά δύο χρόνια με άδειες δεν μπορώ να γυρίσω μετά και να ξαναμεινω έγκυος ..θα πρέπει να κάτσω κάνα χρόνο στη δουλειά και πάει λέγοντας..εν τω μεταξύ και χώρις δουλειά δε γίνεται οπότε..θες και άτομο να στα κρατάει οπωσδήποτε και σταθμό που θα τον στείλω πρέπει να ναι και κάποιος άλλος γιατί θ αρρωσταίνει συνέχεια..είναι δύσκολο κοριτσιαααααα...πολύ δυσκολο
    • Κορίτσια έχει λίγες βδομάδες που με ενοχλούσε λίγο το δόντι πίσω πίσω και ειδικά στο βούρτσισμα πονάει πολύ το ούλο. Δεν είναι πρισμένο, δεν είναι κόκκινο αλλά βλέποντας το στο καθρέφτη βλέπω έχει μαυρίσει λίγο στην άκρη ψηλά το ένα δόντι εκεί στο όριο με το ούλο .. τι στο καλό είναι αυτό λέτε να παίζει ρόλο η εγκυμοσύνη; έχει τύχει σε καμία σας; Δευτέρα θα κλείσω ένα ραντεβού πάντως στο οδοντιατρείο!! πφφφφ!!!
    • Εχετε δίκιο κορίτσι είναι λογική αντίδραση πλεον να μην μπορείτε να χαρείτε σε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης εύχομαι όμως αυτήν την φορά να σας έρθει αυτήν η χαρά! και εγώ στην θέση σου θα περίμενα για την χοριακη  περαστικά του εντάξει είναι και ζόρικη επέμβαση δεν έχω κάνει αλλά έχω ακούσει από άλλα άτομα πως και η αποθεραπεία είναι δύσκολη.. Εντάξει εσύ που γέννησες φυσιολογικά και δεν ήταν και εύκολη γέννα από όσο θυμάμαι σε ταλαιπώρησε αλλά είσαι δυνατή  💪  Γενικά οι άντρες με το θέμα γέννας εγκυμοσύνης πολλά δεν θα άντεχαν πιστεύω 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...