Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναβάθμιση του mammyland!

admin

Recommended Posts

Καλημέρα σας! Θα ήθελα να σας ανακοινώσω πως μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνουν κάποιες αλλαγές τόσο στο φόρουμ όσο και σε όλο το site γενικότερα. Τυχόν προβληματάκια που μπορεί να προκύψουν θα πρέπει να γνωρίζετε οτι οφείλονται στην αναβάθμιση.

Στην προσπάθειά μας αυτή χρήσιμη είναι και η δική σας παρέμβαση. Πείτε μας τί θα θέλατε να προσθέσουμε ή γενικά να αλλάξουμε ετσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιεί τα περισσότερα μέλη. :P

Σας ευχαριστώ! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστούμε για την ενημερωση και φυσικά για την αναβάθμιση!!!

Εγω προσωπικα θα ήθελα να πω ότι αντιμετωπίζω προβλημα με το προφιλ μου..εχω ανεβασει καποιες φωτογραφιες και τωρα θελω να τις διαγραψω και ενω μου βγαζει την ερωτηση "θελετε να διαγραψετε αυτες τις φωτογραφιες?" δε μου βγαζει την επιλογη ναι!!!και δεν ξερω τί να κανω..ευχομαι με την αναβαθμιση ισως να λυθει αυτό το θεμα μου!!! ;)

Mariaxar με το καινούργιο φόρουμ θα αλλάξουν όλες αυτές οι επιλογές και προφανώς θα σου είναι πιο εύκολο να αλλάξεις οτιδήποτε θέλεις. ;)

αγαπητε admin

μια φιλη μου ανεφερε οτι στην προσπαθεια της να εγγραφει προσφατα και πριν καν ολοκληρωσει τη διαδικασια συμπληρωσης στοιχειων της μολις παταει το κουτακι επομενο παιρνει την απαντηση η συνεδριαση εληξε...ειναι απο επαρχια και δεν μπορω να καταλαβω τι κανει λαθος γιατι ειμαι μακρια της. το εχεις ξανακουσει αυτο? καμια ιδεα?

• Προσθήκη...