Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μαρία μεγειά τα γυαλάκια :D8-)8-)

με μόνο 0,75 στο ένα δεν χρειάζεσαι και γυαλιά :roll::roll::roll:

αχ τι να πω και εγώ που έχω 3+ και στα 2 :?:(:roll::roll:

εγώ ήθελα να πάμε και σε μπόουλινγκ, κάνουν και εκεί γενέθλια, αλλά το πρόβλημα είναι - όπως και στο μουσείο τεχνολογίας που θέλαμε - ότι πρέπει να αλλάξεις 2 λεωφορεία για όσους δεν έχουν αυτοκίνητο και ίσως να είναι δύσκολα για τους γονείς :? .......και παιδότοπο βρήκαμε, αλλά το ίδιο πρόβλημα....της μετακίνησης....ενώ το σπίτι του Μπετόβεν είναι στο κέντρο και θέλεις μόνο ένα λεωφορείο....πολύ εύκολο να πας!! ;);) ...το πρόγραμμα κρατάει 2,5 ώρες και φυσικά χωρίς γονείς!!! ;) ....εμείς πρέπει να πάμε την τούρτα και τα ποτά.....ενώ στον παιδότοπο και στο μπόουλινγκ τα προσφέρουν!! :| ......μπορούσαμε και στον κινηματογράφο....ή καλούσες και ένα λεωφορείο που λέγεται το λεωφορείο της δημιουργίας (σε ελέυθερη μετάφραση) δλδ μέσα στο λεωφορείο (τύπου VW βαν) φτιάχνουν διάφορα πράγματα είτε με ξύλο είτε ζωγραφίζουν....αλλά πρέπει να τους παρέχεις ηλεκτρισμό και νερό!!! :? .......ένα άλλο που μου άρεσε είναι και το μουσείο τέχνης εκεί ζωγραφίζεις....

αυτά.....

να δούμε θα έρθουν τα παιδιά .... γιατί θα είναι Δευτέρα :? ....

ναι για το Γιαπωνεζάκι και εγώ δεν ήξερα....οπότε λέω για να δω πότε έχει γενέθλια και τι να δω??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: εξεπλάγην, άκου Νοέμβριο!! :lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
τα γενέθλια του Νοεμβρίου του 11 θα τα γιορτάσει τώρα το Γιαπωνεζάκι?? Και του Νοεμβρίου του 12 το 2014? Και παέι λέγοντας ?? :roll::|:|:-o

Μαρία :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λάθος το έγραψα βρε, εγώ έχω ακόμη ότι είμαστε στο 2011 8-)8-)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

L-) το διόρθωσα όμως :geek::geek::geek:

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x[smilie=sunny.gif][smilie=sunny.gif][smilie=sunny.gif][smilie=sunny.gif][smilie=sunny.gif][smilie=sunny.gif][smilie=sunny.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif]

16 βαθμούς έξω στις 9.00 το πρωί!!! :D

Άντε να μεγαλώσουν οι τουλίπες μου!!! :D

Σήμερα έχει μαραθώνιο εδώ και πρέπει να δούμε πώς θα πάμε στα γενέθλια!!!

Καλέ κανείς δεν γράφει ;;; Μόνο εγώ;;; :o

Μαρία για το αίμα στο μάτι τι σου είπε η γιατρός;;

Δημοσίευση

καλημέρα σας!!!

έχω το φαγητό στο φούρνο, φτιάχνω μυδοπίλαφο στη γάστρα, τα κορίτσια καλαμαράκια, τρώμε και πάμε Βόλο για καφέ :D:D:D:D

Αργυρώ μου είπε ότι είναι τυχαίο σε όλους συμβαίνει, δεν το αξιολογεί καν για μια φορά που έτυχε σε μένα, ίσως από κάποιο μικρό χτύπημα που ούτε το κατάλαβα, ή από κάποια πίεση ή στρες. Είναι συχνό φαινόμενο σε ανθρώπους που κάνουν αντιπηκτικές αγωγές με ασπιρίνη ή σαλοσπιρ.

Αύριο έχω και υπέρηχο και τεστ παπ. Οι γιατροί μου τα φαγαν αυτό το μήνα :twisted:

Δημοσίευση

Kαλημερα!!!! Τι κανετε?

Εμεις καλα, χθες πηγαμε σε παιδοτοπο και περασαμε τελεια! Ο Π. μου ειναι την επομενη φορα να παμε μονοι μας! :lol::lol: Οπως καταλαβατε παιξαμε πιο πολυ απο τα παιδια. Σημερα σπιτι. Με πυεριμενει δυσκολη εβδομαδα απο αυριο, ευτυχως θα εχω το αμαξι, καθε μερα και ραντεβου με καποιον. Μονο να μην βρεχει...

Αργυ εδω ενω περιμεναμε ηλιο και 23 βαθμους σημερα, εχουμε φουλ συννεφια, μαυριλα, ψιλοβρεχει και εχει 10 βαθμους :twisted::twisted: αι στο καλο βαρεθηκα πια με τον κωλοκαιρο. Ωραια ιδεα να κανετε τα γενεθλια του Λ. στο σπιτι του Μπετοβεν. Καλα δεν εχω λογια για τα γενεθλια του κινεζακιου :P Γιατι τοσο καθυστερηση?

Μαρια με γεια τα γυαλια. Και εγω φακους φοραω, μαλλον εναν φακο. Εχω 2,5 μυωπια στο ενα.

Βικυ πολυ ωραιο το φορεμα. Με γεια! Για παπουτσι και εγω δεν ξερω τι ταιριαζει..

Σας αφηνω να κανω ενα γλυκακι που το λιγουρευομαι μερες. Φιλια σε ολες και καλο υπολοιπο Κυριακης ευχομαι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...