Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!!!τι κανετε;;;;;

ο γιωργος χθες εκανε πυρετο 39 και...πηγαμε γιατριο και εχει λιγα ακροαστικα και ετσι πηραμε αντιβιωση... :(:(:(:(:(:(

αυριο εχω ραντεβου με παιδοπνευμονολογο στο πυργο....για να δω τι θα μας πει αυτος :roll:

αυτα τα ευχαριστα νεα μας

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας.... Τι κάνετε όμορφες;;; Σας έλειψα καθόλου;;; :mrgreen:

Εδώ είμαι,δε γενναω ακόμα... Περιμένω...σημάδια πολλά αλλα ο μπεμπης ψηλά και άφαντος....τη Δευτέρα θα ξαναπώ γιατρό.... Προσπαθούμε με το Γιώργο μήπως καταφέρουμε του με το πότισμα... :oops::oops:

Τι αλλα;;;ανυπομονησία για τον μπεμπη μου και παράλληλα τρέχω τη γέννα... :?

Βίκυ ξέχασα να σε πάρω την Κυριακή να σου ευχηθώ για την ΜΙ... :oops: χρόνια της πολλά, να τα εκατοστησει η κοριτσαρα σου....

Δημοσίευση

Ποιοι λείπουν καλε;;;; Τι έχω χάσει πάλι;;;; :roll::roll:

Χρύσα βγήκαν τα αποτελέσματα της μαμάς;;;;

Γιωτα περαστικά στον μικρούλη σου ρε... :( έλεος με τις αρρώστιες...

Άρτζι έφυγαν τα πεθερικά;;;;;

Εχω εδώ απο την Παρασκευή τον δικό μου....είμαι τέρας ψυχραιμίας τελικά.... :twisted: μου προκαλεί πονοκέφαλο, δεν παλευεται..

Το Σάββατο κάναμε τα γενέθλια των κοριτσιών....γι' αυτο κ ήρθε... Κ κάθεται μπας και γεννησω.... :twisted:

Δημοσίευση

Οχι γωγουλι ακομα δ εβγηκαν..

την ερχομενη ευομαδα εχει παλη ραντευου για εξεταση η μαμα..ελπιζω να βγουν μεχρι τοτε γιατι μας τα επρηξαν..ειναι δυνατων να αργουν τοσο πολυ..σχεδων 2 μηνες..

και αν οντως οπως ειχ επει η ΑΡγυρουλα ειχε κατι και χρειαζοταν ολο αυτο τον καιρο θεραπιες;;;;

ΩΩΩ εχεις τον λατρεμενο σου πεθερουλι..ουαου!!!! :-p

Δημοσίευση

καλημερα γωγουλα!! :):)

για πες καμια λεπτομερεια απο το παρτυ σας!! :D:D

τί εννοεις εισαι ηδη +2,βασει τερ;; :roll::roll::roll:

λιιιιιιιιιιιιιιιιγη υπομονη ακομη και τσουπ!θα ξεπεταχτει το τσουτσουνακι σας!!! 8-)8-)8-):D:D:D:D:D:D:D

χρυσα ειδα το λινκ που εβαλες για δωρεαν μαθηματα ανωδυνου τοκετου!! :)

θου να παμε μαζι;;;;;;;;;;;;;;;νατασα;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση

ευχαριστω για τα περαστικα........

γωγω κανε υπομονη μεχρι να γεμισουμε το τρενακι και μετα να γεννησεις :lol::lol::lol::lol::lol:

αχ!!!!!!!!τι τελεια........ποσο τεραστια εχει γινει η κοιλια τωρα;;;;

σα δε ντρεπεσαι να κανεις σεξ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αρτζι νομιζω οτι το ειδα :oops::roll:

τελικα βρηκα τι θα κανω :D:D:D:D νομιζω οτι θα μου πετυχει....

Δημοσίευση

ναι πολύ εύκολο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γωγώ 38 εβδομάδες δεν είσαι? ε άλλες 2 για να φτάσεις τις 40 και αν μπει και η Νατάσα θα σου πει άλλες 2, το σύνολο 4, δλδ 42 εβδ.!!! :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol:

άντε τώρα άλλες τόοοσες εβδομάδες με τον πεθερούλη παρέα!!! :P:P:P

Χρύσα μήπως είδαν ότι δεν έχει τίποτα και για αυτό δεν έχει βγει το επίσημο αποτέλεσμα ;)

Δημοσίευση

Γιωτα οντως πολυ ευκολο!!!!!!!!!!

αντε ωραια....

Αργυρω δε θα επρεπε ομως να μας πουνε κατι;;;;

ναι σηγουρα θα υπηρχε καποιος τροπος να το δουν γρηγορα και ισος - το ελπιζω δηλαδη- να μην εχει τιποτα οποτ εκαι καθιστερουν...

Δημοσίευση

Γιώταααα τι όμορφο μπουμπουκάκι είναι αυτό στην φωτό??? :D:D:x:x:x:x

κουκλίτσα :x:x

Χρύσα ένας γνωστός μας είχε καρκίνο του δέρματος, αλλά όλα οκ....δεν χρειάστηκε θεραπεία....την δευτέρα το αφαίρεσε ο γιατρός και την τετάρτη το αποτέλεσμα της βιοψίας ήταν έτοιμο!!! :!::!:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...