Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω όλες για τα καλα σας λογια για το αντρακι μου στις φωτο :D

Αντωνία το έχω παρει απο το mothercare εχει και με δυο καθισματακια για τις διδυμομανουλες!ειναι βολικό και την Αγγελική εκει την έκανα μπάνιο απο 7-8 μηνών.

Σταυρουλα δεν το πρόσεξαν το κουρέλια του Στρατουλη, θα τις κοιτάξω πάλι πιο προσεχτικά. Θα σου στείλω μήνυμα και για αυριο για να δω πως θα ειναι ο μικρός και πως θα ειναι και η νύχτα μας :?

Μαρακι και Αντωνία θα περιμένουμε νεα αυριο απο παιδιατρο για τα κουκλακια σας.

Αριαδνη περαστικα στο μπισκοτακι πως ειναι τωρα ειχε αλλο πυρετο. Άντρες κλασική αντίδραση και που είσαι ακομα ότι και να συμβεί η πρώτη κουβέντα...ε να πάρεις και την παιδιατρο, έχω βαρεθει να το ακούω!!!

Σοφια ναι και διαβατήριο και visa τι σόι εξωτικό μέρος ειμαστε :lol::lol::lol: , χα γέλασα και με τα extensions :lol::lol::lol: . Η Κατερίνα έδωσε το παρών στο fb.

Βάσω με το καλο η βάπτιση και έχεις χρονο για το θέμα! Εγω και η Νανσυ εχουμε μείνει χωρις νονο ή ειναι και άλλη, αχ κάτι πρεπει να κάνω γιατι περνά ο καιρος. Και εγω δεν θέλω να ξαναχαλασει ο καιρος μου αρεσει έτσι.

Έλενα ανανεωθηκες, τέλεια. Μήπως σκάσει και αλλο δοντακι και εχει γκρίνια το εβελινακι σου?

Ουφ δεν ξύπνησε κοιμάται δυο ώρες ήδη χωρις γάλα ουτε μπάνιο σημερα.....

Καλο βραδυ!

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αρι περαστικα στο μπισκοτακι!

Κατερινα περαστικα στο Νικολα και ευχομαι να μην ειναι τιποτα...

Ελενα με γεια το μαλλι,ετσι ειναι μας αλλαζει η διαθεση :D

Βικακι με το καλο η βαπτιση μεχρι τοτε θα εχουμε βρει και θεμα :D Αφου χορταινει με το γαλα μαλλον εχει συνηθισει ετσι....ειναι θεμα χρονου .

Αντωνια και Μαρια θα περιμενουμε νεα σας απο τον παιδιατρο...

Εμεις μια απο τα ιδια ειχαμε και επισκεψεις σημερα ολα καλα δηλαδη :D:D

μακιαααα σε ολες

Δημοσίευση

Βικάκυ με το καλο η βαπτιση, εχεις χρονο πολυ μπροστα σου, ολα θα γινουν ανετα :)

Ελενα μεγεια το μαλλι! Πηγαινε για καφε και βγαλε καμια φωτο.

κατερινα θα λεγα οτι δεν ειναι πυρετος, αλλα το γεγονος οτι κοιμηθηκε νωριτερα μπορει τελικα να σημαινει οτι ειναι ζαβλακωμενος και να εχει κολλησει απο την Αγγελικη, Παντως αν εξακολουθει να ειναι 37 και κατι δεν ειναι τιποτα, και το ευχομαι.

Λία μιλα μας κι εδω κι ας μη μας αγαπας? Φατσωνεστε ολες βρε?

Δημοσίευση

Λοιπόν ο μικρός κοιμάται ακομα και χωρις να εχει θηλασει αυτο μου κάνει εντύπωση, ζεστός δεν ειναι αλλα μαλλον κουρασμένος .....τόσα βαρελακια όλη μερα.......και το λέω γιατι το απογευμα ήθελε να κοιμηθει αλλα δεν τα κατάφερε!

Πάντως θα λεει κανεις αυτη ειναι τρελη το παιδι κοιμάται και θελει να ξυπνησει :P

Δημοσίευση

Κατερινα και εμενα μου το χει κανει 2 φορες η Παναγιωτα αυτο, και ημουν σε ετοιμοτητα ποτε θα ξυπνησει. μαλιστα επειδη της αρεσει πολυ το μπανιο, ελεγα θυαμαι πως αν ξυπνησει μεχρι τις 10 και να την εκανα αλλιως απλα να την ταιζα. Και βεβαια ξυπναεγ αφου κοιμομουν εγω 8-) Η Μαρια απο την αλλη δεν εχει χασει ποτε γευμα :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Κατερινάκι ελπίζω να μην σημαίνει τίποτα ότι αποκοιμήθηκε και να είναι απλά απο κούραση.

Έλενα μεγεία το μαλλί!!!

Βικάκι, μπράβο που κλείσατε για την βάπτιση!Θα σκεφτούμε θέμα.

Το μπισκοτάκι δεν ξαναέκανε πυρετό και γενικά είχε όρεξη για φαγητό.Τώρα τί να πω, θα δείξει η νύχτα.Πάντως δεν νομίζω ότι είναι δόντι βρε κορίτσια,δεν βλέπω πρήξιμο ,ούτε κάτι, οπώς ήταν ,είναι.Και η παιδίατρος τότε μου είχε πει ότι δεν είναι ακόμα...Τί να πω?

Θα τα πούμε, φιλάκια, καληνύχτα!

Δημοσίευση

βικακι με το καλο η βαφτιση κ απο δω!! ;):)

κατερινα ευχομαι κ εγω να μην ειναι τιποτα..κριμα ειναι τωρα να κολλησει..αλλα καλου κακου για να πω την αληθεια θα εδινα ντεπον για να προλαβω οτι κ να ειναι..φοβος κ τρομος μου εχει γινει.. :?

ελενα μεγια το μαλλι!!!!

λιλ-σοφια-αριαδνη κ σε ολα μας τα κοριτσακια μακια πολλα πολλα!!

Δημοσίευση

Καλημέρααα.

Εμείς είχαμε καλή νύχτα ευτυχώς. Μόνο μία φορά ξύπνησε και του έβαλα τζελ γιατί έχουμε τρελό θέμα με τα δόντια πάλι από χτες έχουμε φάει τραπέζια, καρότσια, την χτένα μας κουταλάκια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Πονάει πάλι ο καημένος μάλλον βγάζει τους κυνόδοντες. :?

Βικάκι μπράβο που κλείσατε ημερομηνία με το καλό.

Κατερίνα περαστικά να είναι εύχομαι να είχατε καλή νύχτα. Χαχαχα καλέ αστο το παιδί να κοιμηθεί τι μάνα είσαι συ? :lol:

Αρι κι εσείς ελπίζω να της πέρασε της μικρής ο πυρετός.

Έλενα μεγειά το μαλλί.

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!

Μια χαρα ειναι ο μικρουλης απλα βγήκε εκτος προγράμματος, μαλλον απο κούραση κοιμήθηκε πιο νωρις, ξύπνησε στις 12 θηλασε και μέχρι της μια ήταν ξυπνιος, μετα κοιμήθηκε και ξύπνησε πάλι πέντε παρα όπου ξαναθηλασε. Μετα ξανά ξύπνησε κατα τις 6 και είκοσι αλλα τον πήρα στο κρεβάτι και κοιμηθηκαμε αγκαλια μέχρι τις 8. Οπότε δεν ήταν και τραγική η νύχτα μας όπως καθε βραδυ σχεδόν, απλα έχασε το μπανακι του.

Οπότε Σταυρουλα θα τα πούμε!

Πάω να ετοιμασω την Αγγελική για τον παιδικο

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια

πριν σας διαβασω να σας πω τι εγινε εχτες κ να με συγχωρεσουν οι κοπελες που αγαπανε τα σκυλια αλλα το χθεσινο ηταν το κερασακι στην τουρτα

επανω οι γονεις μου εχουν ενα γαλλικο μπουλντογκ βασικα το ειχαμε ολοι..μεχρι που εμεινα εγκυος στη σαντυ εμπαινε κ στο σπιτι μου κοιμωμασταν πριν παντρευτω κ μαζι την φιλαγα κ γενικα ημουν παρα πολυ δεμενη..οταν ηρθε η σαντυ την απομονωσαμε απο το σπιτι γιατι μαδαγε πολυ κτλ..αυτη η ρατσα λοιπον δεν ειναι φιλικη με τα παιδια αδιαφορη αλλα αμα την πειραξει παιδι δαγκωνει..

εχει δαγκωσει λοιπον την σαντυ γυρω στις 5 φορες κλαματα κτλ ευτυχως μεχρι εχθες καμια δεν ηταν σοβαρη περιπτωση..

εχτες λοιπν ανεβηκαμε για να φαμε στους γονεις μου ψαρια που εφτιαξε ο πατερας μου..τρωγαμε μια χαρα εφαγε κ η σαντυ κ ολα τελεια..ωσπου κατεβηκε απο την καρεκλα κ επαιζε..ο αδερφος μου την κλασσικη του συνηθεια εδινε ψωμι στο σκυλι..χωρις να καταλαβουμε μπηκε η σαντυ κατω απο το ραπεζι για να παιξει με το σκυλι..κ σε κλασματα δευτερολεπτου ολο το ωραιο κλιμα αλλαξε..κλαμματα χαμος πανικος!!ο αντρας μου εγινε εξαλλος αρπαξε το σκυλι κ το σαπισε στο ξυλο!!ξερω δεν ακουγεται ωραιο..αλλα δεν ακουγεται κ ωραιο το γεγονος οτι τρεχαμε στο νοσοκομειο...της ειχε δακωσει το αυτη κ το κεφαλι κ ετρεχαν αιματα..στην αρχη δεν το ειδαμε οταν ομως το ειδαμε ο αντρας μου πηγε να ριξει στο σκυλι απο την ταρατσα..κρατηθηκε ομως γιατι ειδε την νυφη μου που ειναι εγκυος να κλαιει..

το παιδι μου θα παιρνει αντιβιωση για μια εβδομαδα..κ το σημειο που την δαγκωσε δεν επαιρνε ραμματα κ ευτυχως δεν ηταν πολυ βαθυ..

σε ολο το δρομο ελεγε κουκι δαγκωσε αυτι κ εκλαιγε..πηρα την παιδοψυχολογο κ το μονο που μου ειπε ειναι οτι το σκυλι πρεπει να φυγει κ οτι θα ξαναγινει γιατι η σαντυ εχει μεγαλωσει μαζι της κ δεν θα σταματησει να την πλησιαζει οσο κ να της το λεμε..

ο αντρας μου τους ειπε ρητα οτι εχουν περιθωριο μεχρι να γεννησει η νυφη μου να το διωξουν αλλιως θα το φαει..ακουγεται σκληρο αλλα θα μπορουσε να την εκοβε το αυτι θα μπορουσε να ηταν ματι..κ απο πισω ειναι αλλα τρια παιδια της νυφης μου κ τα μωρα..τι θα γινεται καθε φορα θα τρεχουμε στα νοσοκομεια;;;

δεν λεω εχουμε χρονια το σκυλι αλλα πανω απο ολα τα παιδια μου!!στεναχωρηθηκα παρα πολυ κοριτσια..ειδικα οταν φτασαμε στο νοσοκομειο κ η σαντουλα μου εκανε..που ειναι τζαμπο;;..το σκεφτομαι κ βουρκωνω...μετα την πηρε ο υπνος κ τιναζοταν..

φυσικα οταν γυρισαμε σπιτι κ τους ειπα οτι πρεπει να φυγει ο πατερας μου φωναζε οτι δεν προκειται κ οατν του ειπα τι ειπε ο μπαμπης νευριασε κιολας..του λεω εαν ηταν το ματι της τι θα καναμε;;;τα ακουγε αυτα ο αντρας μου που ειχε ανοιχτη την πορτα κ αναιβηκε κ τους ξεκαθαρισε τα πραγματα κ τους ειπε δεν με ενδιαφερει εαν δε μου ξαναμιλησετε αλλα το παιδι μου πανω απο ολα!!κ θα μπορουσαν τα πραγματα να ηταν πολυ χειροτερα..

αυτα κοριτσια εγιναν εχθες!!στεναχωρηθηκα τοσο πολυ για το παιδακι μου...

Δημοσίευση

κοκονα μου τωρα διαβαζα δεν τους βαζω οσπρια στο φαι απλα οταν εχω εγω τους δινω να δοκιμασουν στην μυτη μην φανταστεις.

βικακι με το καλο η βαπτιση κ εγω 15 σεπτεμβρη ηθελα να την κανω αλλα δεν εχουμε ακομα νονους επομενως θα παει πιο αργα.

αριαδνη μου περαστικα στην μπεμπουλα σου ε΄λπιζω να ναι καλυτερα σημερα

Δημοσίευση

Νάααανσυυυ τι λες βρε παιδί μουυυυ. Πωπωωω το διάβαζα και ανατρίχιασα. Ούτε να το φανταστώ δεν θέλω στο δικό μου το παιδί και σε οποιοδήποτε άλλο φυσικά. Η Σαντούλα μας η καημένη. Δωστης ένα φιλί και από μένα στο βαβα.

Έχετε δίκιο για το σκυλί. Μία ερώτηση μόνο να κάνω. Είναι εκπαιδευμένο? Γιατί δεν το πάνε για εκπαίδευση να μην δαγκώνει? Ή τουλάχιστον όταν είναι τα παιδιά μπροστά να φοράει φίμωτρο? :roll:

Δημοσίευση

εστε μου οχι δεν ειναι εκπαιδευμενο ειναι 9 χρονων το μονο που ξερει να κανει ειναι να πηγαινει ταρατσα για τις αναγκες του αλλα απο τοτε που γεννηθηκε η σαντυ απο την ζηλεια της κατουραει εξω απο τις πορτες φανταζεσαι λοιπον αγαπη που της εχει ο αντρας μου να γυρναει απο την δουλεια κ να παταει κατουρα..κ φυσικα λεει κ ξαναλεει πως εαν ηταν το δικο του σκυλι κ κατουραγε την πορτα των γονιων μου θα γινοταν χαμος..αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο..

δεν ειναι ολα τα σκυλια φιλοι των παιδιων..κ αυτο δεν καταλαβαινουν

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου!!!

πω πω νανσυ τι περασατε?!!περαστικα..εχεις δικιο με το σκλυλι..κοιτα..κ εγω εχω σκυλακι κ το εχω μεσα στο σπιτι..την παιζει την μικρη μας πολυ.κανει τουμπες της βαζει τα ποδια της στα ποδια της αννουλας σαν να της ελα να παιξουμε αλλα γενικα ειναι πολυ καλη η συμπεριφορα του σκυλιου με το μωρο..ειναι 9 χρονων το δικο σας.λογικο ειναι αυτη η κινηση που εκανε,εχει γερασει κ θεωρει οτι ηταν μονο αυτη το επικεντρο της οικογενειας..εννοειτε οτι δεν θα το κρατησουν γιατι οταν γεννησει κ νυφη θα εχει τα ιδια κ χειροτερα γιατι απ'οτι καταλαβα ζει μαζι τους..ειναι στο χαρακτηρα του η ζηλεια ειναι πολυ ατιμο στα σκυλια...ειναι επικινδυνο γιατι θα μεγαλωσουν κ τα διδυμακια σου κ μπορει να δαγκωσει κ αυτα.κ σε αυτην την ηλικια δεν μπορει να εκπαιδευτει γιατι εχει γερασει.το πολυ μεχρι 13 χρονων να ζησει.

κοριτσια χαιρομαι που ειχατε μια καλη νυχτα!!

Δημοσίευση

Αριαδνη ευτυχώς που δεν εκανε αλλο πυρετο το μπισκοτακι, και ο Νικόλας μια χαρα ειναι!

Μαρακι ναι στις φωτο της Σοφίας ειναι και ο δικός μου μαζι, ειχε παει να δει τις φίλες του!

Νανσυ καταρχήν περαστικα στην Σαντυ, τρομερό δεν το συζητώ και καλα θα κάνετε να το απομακρύνεται αφου εχει τετοια συμπεριφορά, μπορει να ειχε προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημια!!! Εγω δεν έχω μάθει να ζω με τα ζώα μέσα στο σπιτι ποτε δεν είχα και δεν ξέρω πως το βλέπουν άλλοι αλλα δεν έχουν λογική και ακομα και πανω στο παιχνίδι τους μπορει να τραυματισουν τα παιδάκια.

Φιλακια, ετοιμαζόμαστε για την βόλτα και την συνάντηση με τον ή τους Στρατουληδες!!!!

Δημοσίευση

Kalimera koritsia!

Kai emas kali itan h nuxta!

Bouli eftiaksan ta pragmata akoma kai me dontakia eides! :D

Ma o Stratoulis exei parei fora me ta dontia! To pasxa tha trwei to arni apti soubla kanonika! :lol:

Nancy perastika sti Sandy...to kaimenouli...makari na to ksexasei grigora...egw exw skilo, panta eixa kai ta agapaw polu ta skulia...apla exw kai ti logiki twra pou ekana paidi na to exw ligo pio makria apo oti sunithws....to exw demenmo stin piloti kai ekei exw to spitaki tou...to mwro to paw konta tou kamia fora na to blepei kai na sunithizoun o enas ton allon, den exw afisei tin Ebelina na to akoumpisei katholou giati oso katharo kai an einai den pauei na einai eksw kai apla thewrisa oti einai mikri gia na pianei tosa mikrobia apo twra...exei xrono na to piasei otan arxisei na perpataei :D . To kalokairi pou tha trexei h mikri guro guro stin pitlwti tote tha gnwristoun kalitera :D

Kai fusika prepei na to diwksoun ektos kai an to periorisoun sto spiti tous mono kai otan pigainete na to bgazoun eksw h stin taratsa.

Ari mporei na itan mia mikri adiathesia pou den eixe sumptwmata an den einai dontia.

Katerinaki emena to eixe pathei auto 2 fores otan itan pio mwro kai den tin ksupnisa...kamia fora kourazontai parapanw...eidika twra pou kinitai toso! Na ton afineis mesa sti mera na kanei nap!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσαι και μας σχετικα η νύχτα για αρρωστες καλή ήταν.

Νάνσυ περαστικά για τη Σάντυ. Το καημένο θα τρομοκρατηθηκε, ελπιζω να μην πονάει μονάχα. Πρεπει να βρεθει καποια συμβιβαστική λύση, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι να υπάρχει κοινή λογική και όχι ο ένας να προσπαθήσει να πείσει τον άλλο . Εχουν εγγονια και πιστευω πως τα αγαπουν και θελουν το καλό τους πάνω από ολα. Ελπίζω να υπάρξει οικογενειακή ισορροπία και να βρεθεί μια λύση. Κουραγιο και σε σένα θα εχεις εξοντωθει ψυχικά με όλα αυτα.

Μαρία είχε έρθει ο Νικόλας να παίξει με τα κορίτσια και να μου τις προσέχει ;) Ηταν ομορφα και τα τρια στο χαλί :)

Καλημέρα Έλενα και σε σένα. Να σε ρωτήσω τωρα που η μικρη εχει τοσο καλο πρόγραμμα, τι θα κανεις το καλοκαιρι με τις νυχτερινες βολτουλες. Τι εννοω, εμεις περσι λόγω καύσωνα βγαίναμε κατά τις 8, 8.30 και επιστρέφαμε κατά τις 12! Και φέτος που εχουν μπει σε μαι σειρα προβληματιζομαι πως θα βγαινουν βολτες το καλοκαιρι τα απογευματα που θα χει νταλα ηλιο!

Κατερίνα έχασε το μπάνιο του ο Νικόλας , αλλά ευτυχώς είναι καλά . Τώρα θα βολτάρετε. Καλές βόλτες σε όλα τα κορίτσια και στους άντρες της παρέας.

Δημοσίευση

Sofia to skeftomai kai egw auto me tis kalokairines boltes...den kserw akoma alla den me agxwnei kai polu giati tha exoume full boitheia to kalokairi...kai oi 2 giagiades tha einai edw...opote tha exoume parking! :D

To allo pou skeftomai einai oti tha ithela na tin pairnw kai ti mikri mazi mou boltoula se kapoies boltes...eimai sigouri oti tha tis aresei kai autinis kai an nustazei tha koimatai sto karotsi...alla pisteuw an einai meta tis 10 h bolta tha tin afinw spiti, h mama mou menei sti diplani porta opote einai polu eukolo na tin afinw edw. Sigoura tha kourazetai h mikri oli mera giati tha pigainoume kai thalassa kai boltes kai ksereis pws einai edw...o kosmos ksexnaei oti exei spiti to kalokairi...twra pou to lew auto thumamai tis epoxes pou imoun eleutheri....erxomoun spiti mono gia upno! :D

Δημοσίευση

ti kanete koritsia mou....

ax nansy mou perastika stin mikri popo polu stenaxwrithika... egw eimai tis apopsis oti ta paidia me ta skulia den prepei na einia mazi pote den ksereis ti mporei na kanei to skuli oso ekpeudeumeno k na einai k oso k katharo na einia den pavei na einia skuli k na exei ta mikrobia tou egw ithela polu na parw ena alla me to mwro twra den pernw argotera pou tha megalwsei k tha katalavenei mporei.. ama eixa twra pantws tha to eixa i se kapoio dwmatio k sto malkoni i auli telos pantwn na min exei amesi epafi me to mwro... ta agapw polu mikri pou imoun oti adespoto mikro evriska eksw to pigaina spiti k to frontiza...

elena ax poso se zileuw to kalokairi stin kriti thelw polu na emena ekei... k egw prin to mwro olo eksw imoun sto spiti gurnousa gia upno mono k twra pou eimai mesa san fulakismeni niwthw...

kala na perasete koritsia pou tha sunantithite?

maraki me tin antwnia mono sto giatro sunantieste k katheste kiolas? elega mipws volepsei kamia fora na erthw na sunantithoume....

sofia pws einai o mikres? kouklitses eida fwto k moiazoun emena mou fanike pws moiazoun se sena...

voula mpravo pou koimaste ente na dw o dikos mou pote tha koimithei...

ari to kouki pws einai?

katerinaki eutuxws einia kala o mikros mallon apo kourasi itan....

ax pali ksipnise k fwnazei apo to prwi prospathw na grapsw k den me afinei tha mpw argotera ama koimithei...

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια, είστε καλά?

Εμεις πολύ καλά, είναι μια χαρά το Εβιτάκι-μπισκοτάκι, δεν ξέρω τελικά που οφειλόταν ο πυρετός :?

Πω πω Νάνσυ, σοκαρίστηκα, μου θύμισε το παιδικό μου τραύμα που με δάγκωσε σκυλί και απο τότε τα φοβόμουν και όταν το ξεπέρασα, πάλι με δάγκωσε άλλο :?

Και μένα λίγο με προβληματίζει το θέμα του βραδυνού ύπνου το καλοκαίρι αλλά είμαι αποφασισμένη να την αφήνω που και που και στη γιαγιά και στους θείους που θα είναι όλοι μαζεμένοι εδώ το καλοκαίρι, ε όλο και κάποιος θα την αναλαμβάνει θέλω να πιστεύω.

Κορίτσια, Σταυρούλα, Κατερίνα, Λία, πώς περάσατε?

Εδω επιτέλους έφτιαξε κάπως ο καιρός, για να δούμε πως θα πάει!

Δημοσίευση

Τι κανετε??

Δεν πηγα σημερα να δω τα κοριτσια το Νικολα και το Στρατουλη..Σηκωθηκαμε 11 μιση και δεν θα προλαβαιναμε..

Κοριτσιαα?Πως περασατε?Το αδειασατε το next??

Και ο Στρατος μου αυτες τις μερες πολυ υπνηλια εχει...ανησυχησα κιολας χτες γιατι κοιμοταν ολο το απογευμα και δεν ελεγε να ξυπνησει,τον σηκωσα του μιλαγα τον κουνουσα απαλα και εκανε σα ζαλισμενος..Μετα του εβαλα μουσικη και ξυπνησε δειλα δειλα,στην αγκαλια.Το μεσημεριανο φανταστειτε το φαγαμε 7 το απογευμα!!

Τωρα παλι κοιμαται απο τις 2 ενω κοιμοταν μεχρι 11 11μιση.

Νομιζω βγαζουμε αλλα 2 δοντια γιατι εχουν πρηστει τα ουλα και εχει τα απειρα σαλια!!

Νανσυ στεναχωρηθηκα πολυ με αυτο που εγινε,και δοξα τω θεω δεν ηταν το ματακι οπως λες,αλλα δεν παυει το παιδι να τρομοκρατηθηκε.Ελπιζω να το ξεχασει συντομα.Το γλυκακι μου,πολλα φιλακια να της δωσεις απο εμας.

Τα σκυλια τα αγαπω,τα μαζευα κιολας μικρη,αλλα οσο καλο,φιλικο και να ειναι,οσο να εχει μεγαλωσει με το παιδι,δεν παυει να εχει τα ενστικτα του,και δυστυχως η ζηλια του εκφραζεται ετσι.Αφου ειχε δειξει και αλλες φορες επιθετικοτητα δεν προκειται να σταματησει να το κανει,και καλο θα ειναι να το καταλαβουν αυτο και οι δικοι σας γιατι θα ειναι κριμα να εκτιθενται τα μωρα σε κινδυνο,αν γινει κατι θα βαρανε το κεφαλι τους μετα,συγνωμη που το λεω ετσι.Πολλα εχουμε ακουσει.Το σκυλακι ειναι σρκετα μεγαλο πια και δεν εκπαιδευεται.

Ουφ..τρομαζω με κατι τετοια.

Δημοσίευση

ξερω οτι θα ακουστω καπως αλλα δεν ειναι ολα τα σκυλια ιδια..εχω σκυλακι μεσα στο σπιτι κ το περιορισα μονο το καλοκαιρι που ηταν λεχουδακι..το φθινοπωρο την βαλαμε μεσα κ δεν μου εδειξε ποτε τιποτα απο αγριοτητα..ισα ισα με το που την βαζω κατω να παιξει η μικρη παει η λουση κ κανει τουμπες διπλα της για να την παιξει κ της φερνει παιχνιδια η λουση για να παιξει μαζι της..της εχει τραβηξει τα αυτια,την ουρα κ οτι μπορειτε να φανταστειτε εχει τραβηξει το σκυλι κ το μονο που κανει το καημενουλη κατεβαζει το κεφαλι κ φευγει γιατι την εχει ρημαξει στον πονο..ειναι εμβολιασμενο,μπανιαρισμενο με τα χαπια της κτλ..ειναι η ρατσα παντα που παιζει ρολο..οπως κ τα λαμπραντορ δεν θα εκαναν ποτε κακο στο μωρο..γιατι ειχαμε ενα λαμπραντορ παλια κ ο αντωνης το ειχε για αλογο κ κρατιοταν απο τα αυτια του..το μονο που εκανε τοτες κ αυτο με το που εβλεπε τον αντωνη κρυβοταν ο ερημος!! :lol: καποια οπως τεριε,κανις,μπουλντογκ ειναι πολυ ζηλιαρικα κ θελουν μονο τα αφεντικα τους.για το συγκεκριμενο καλα θα κανουν να το περιορισουν κ εννοειτε οτι δεν θα το κρατουσα στο σπιτι μου ενω εχει δαγκωσει το παιδι μου.. :x

οσο για το καλοκαιρι ουτε που το σκεφτομαι τι ωρα θα κοιμαται..το αφηνω free!!!γιατι ειναι κ η αυλη εδω κ δεν νομιζω να πηγαινει για υπνο οπως τωρα 9,30 το βραδυ ενω εμεις θα καθομαστε εξω!!η αληθεια ειναι πως κ πως περιμενω να ερθει εστω κ η ανοιξη! :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...