Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα Ιωάννα μου! Μη νομίζεις ότι θα κοπεί σύντομα το δικό σου γάλα, γιατί κ ένα γεύμα να δώσεις ξένο πάλι θα τη βάζεις μετά λίγο στο στήθος για να χαλαρώνει. Εμένα φαντάσου που δεν είχα γάλα και το μωρό δεν έπαιρνε κ βάρος που 40 μέρες το προσπάθησα φουλ να θηλάσω αποκλειστικά για να εδραιωθεί ο θηλασμός μου κόπηκε σταδιακά. Το μωρό έφτασε να θηλάζει μέχρι 10 μέρες πριν κλείσει τον 5ο μήνα. Απλά μπορεί να ηρεμήσει λίγο η ροή σου και να τρέχει μόνο του. Ή τουλάχιστον να σου πάρει το μπουκάλι, να το βγάζεις με θήλαστρο και να το δίνεις για να μη δώσεις ξένο.
    • Γενικά όλα τα όργανα τώρα αλλάζουν θέση και στριμώχνονται όσο μεγαλώνει το μωρακι σου αλλά και εγώ νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς να νιώθεις αυτή την δυσφορία. Εγώ το ένιωθα το καλοκαίρι τοκ τελευταίο μήνα δεν μπορούσα να ανασάνω ήταν κσαι οι ζεστες… να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Οτιδήποτε σε προβληματίζει, από το πιο μικρό, πρέπει να τον ενημερώνεις! Με το καλό το μωρακι σου!
    • Ειδανικα δεν θα ήθελα να δώσω καθόλου ξένο, αλλά αν δεν βρεθεί λύση για αυτό το πρόβλημα δυστυχώς θα πρέπει να δώσω. Αυτό φοβάμαι, ότι όταν θα δώσω ξένο θα κόβεται σιγά σιγά το δικό μου γάλα και δεν θέλω😔 θα προσπαθήσω να το αποφύγω και βλέπουμε.. το Σάββατο θα μιλήσω και με μια σύμβουλο στο τηλέφωνο..
    • Εγώ να σου πω δεν κάνω τίποτα από αυτά.  Ούτε στο πρώτο έκανα. Βέβαια τώρα όλη μέρα είμαι στο πόδι κ στο σήκω σήκω κάτσε κάτσε,  και σήκωνε τον 1.5 χρονων μικρό μου. Δεν θέλω να γεννήσω ακόμη ίσως γ αυτό δεν ρώτησα τίποτα τον γιατρό για περπάτημα ακόμη κ σεξ που λένε 🤣 θέλω να πάρει κ άλλο βάρος κ μου έχει μείνει έτσι άγχος μην γεννηθεί τώρα κ είναι πολύ μικρούλης 🥺 αλλά αυτά όλα μόνη μου δεν μου είπε κανείς να κάνω ή να μην κάνω κάτι 😜 Πήγαμε λοιπόν στον γιατρό για να κάνει ντοπλερ πάλι τις ροές,  να δει το αμνιακό κ τον πλακούντα. Όλα καλά μια χαρά κ σε συνδυασμό με το χθεσινό καρδιοτοκογραφημα μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα ακόμη. Θα πάω για ένα ακόμη καρδιοτοκογραφημα το Σάββατο ( αν θέλω μου είπε) κ τρίτη θα πάω πάλι στον γιατρό για έλεγχο αυτών που κάναμε κ σήμερα + μέτρηση βάρους.  Στην ουσία μου είπε έλα την άλλη τριτη κι ανάλογα πώς είναι τα πράγματα βλέπουμε τι θα κάνουμε. Θα είμαι 38 ακριβώς. Ελπίζω να είναι όλα καλά κ να πάρω λίγο ακόμη από τον μήνα.  Εκτός αν ο μικρός έχει αλλα σχέδια 😜
    • Καλησπέρα, εγώ προσωπικά το στυβω και το βάζω στον πολτό με τα αλλά φρουτα γιατί είναι σκληρή η διαφανη φλούδα και φοβάμαι ότι δεν θα είναι εύπεπτη.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...