Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα,ειμαι στην 28η εβδομαδα και απο χθες λιγουρευομουν κουκια!Τα μαγειρεψα μαζι με αρακα και πριν κατσω να φαω(τελευταια ωρα)ειδα οτι τα κουκια απαγορευονται και καπου πηρε και τον αρακα το ματι μου ως υποπτο(τον οποιο ειχα τσακισει σε καποια στιγμη).Δοκιμασα 2 κουκια οσο μαγειρευα αλλα τον αρακα τον εφαγα και ο μπεμπης κλωτσαει :roll: τωρα μπορει να γινομαι γελοια δεν ξερω αλλα τι λετε κι εσεις?Δεν ζω στην Ελλαδα και δεν παιζει αυτην την ωρα μαια-γιατρος μονο για επειγοντα και δεν θελω να ρωτησω για τα κουκια :| .....

Δημοσίευση

Τα κουκια απαγορευπνταο ΜΟΝΟ αν πασχεις απο ελλεηψη ενος ενζημου - στο οποιο ελεγχονται ολα μα ολα τα παιδια..πιστεψε με σηγουρα καιε συ οταν γεννηθηκες-..

και αυτο ειναι σχετικο...

αρακας..μια χαρα οσπριο..βοηθαει και στη δισκοιλιοτητα

Δημοσίευση

τα κουκιά όπως η φάβα και ασπιρίνη απαγορεύονται όταν έχεις την έλλειψη ενζύμου g6pd...αν δεν έχεις νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να φας κουκιά...για τον αρακά δεν έχω ακούσει απολύτως τίποτα...προσωπικά εγώ έχω φάει κανονικά και δεν έχω πάθει τίποτα...δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα...

με το καλό :D

• 3 years later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...