Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΡΟΥΒΑΛΗΣ ΦΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣΗΣ ΟΛΓΑΣ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΟΣ ΓΩΝΕΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ

2310229009

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Κ ΠΟΛΛΥ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!!

ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ!!!

ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕΓΑΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΚΕΛΙΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ!

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΥΒΑΛΗΣ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΩΣΤΗ!!

Δημοσίευση

Εμείς επισκεφθήκαμε τον κ. Γιαννόπουλο στο ΑΧΕΠΑ. Το θέμα που είχαμε δεν ήταν σοβαρό για να έχω μεγαλύτερη άποψη στο ιατρικό κομμάτι. Μάλιστα 'έκραξε' το παιδίατρο που μας έστειλε σε καρδιολόγο για το τίποτα και μας είπε πως δεν χρειάζεται καν να κ'ανουμε επανέλεγχο. Είναι νέος και έχει πολύ πολύ καλό όνομα. Είναι πολύ γλυκός με τα παιδάκια και πολύ πολύ άμεσος. Μας τον πρότεινε γνωστός καρδιολόγος. Το κακό είναι πως τα ραντεβού τους αργούν. Θα σου κλείσει δλδ για 2-3 μήνες μετά.

Δημοσίευση

α να μπραβο και δεν θυμομουν το ονομα του!!! στον γιανοπουλο μας ειχαν στειλει κ εμας αλλα μασ εδινε ραντεβου 2 μηνες μετα οποτε κ δεν μπορουσα να περιμενω!!

στο ιατριο του 2μηνεσ μετα ......... γιατι για το αχεπα μασ διναν γυρω στουσ 3,5 μηνε μετα!!!

αν εισαι τυχερη κ βρεισ στον γαινοπουλο εχει καλως αλλιωσ δευτερη πολλυ καλη λυση ειναι ο ρουβαλης!!!

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΥΟς????

ΑΧ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ!!!!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΕΠΕΜΨΑΝ Σ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΛΟΝ ΕΙΔΙΚΟ!!!????

ΔΕΝ Σ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ?????

ΑΛΛΑ Κ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΚ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΕΓΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΕΧΩ ΜΗΛΙΣΕΙ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ Κ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!

Δημοσίευση

ναι,μου ειπε ο γυναικολογος μου να παμε σε παιδοκαρδιολογο.Για να μας φυγουν και οι παραμικρες ανησυχιες οτι κατι μπορει να συμβαινει.Που κατα τη γνωμη του ολα ειναι φυσιολογικα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...