Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Τα ξενυχτικα ζουζουνια" Νο 6

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Εδώ τα πράγματα είναι ακόμα μουδιασμένα. Σιγά σιγά θα καταλάβουμε τι συμβαίνει, αφήστε που ακόμα το μνημόνιο με τους όρους του και τα μέτρα του δεν έχει αρχίσει να εφαρμόζεται.

Χτες βράδι ο Αντρέας κοιμήθηκε από τις δέκα περίπου μέχρι τις οκτώ παρά δέκα το πρωί!

Έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και καταλαβαίνει τα πάντα. Όταν του ζητήσω να μου φέρει κάτι, το φέρνει. Όταν ξέρει ότι κάνει αταξία, γυρίζει και μας κοιτάζει με σκανταλιάρικο ύφος. Π.χ. σήμερα άνοιξε το συρτάρι του και ακούμπησε το χέρι στα ρούχα του και γύρισε αμέσως και με κοίταξε, επειδή ξέρει ότι είναι αταξία. Του έλεγα "όχι" και "όχι", κλείνει το συρτάρι, του λέω "μπράβο", μετά το ξανανοίγει και πετάει έξω δύο φόρμες και ένα φούτερ. Τον έβαλα τιμωρία στο πάρκο, αλλά δε νομίζω ότι επηρεάστηκε ιδιαίτερα.

Ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια είναι να βγάζει από το συρτάρι τις κάλτσες του, που τις έχω σε μπαλάκια, και να τις πετάει από πίσω του, έτσι ώστε να μπαίνουν στην κουκούλα του φούτερ του και μετά γέρνει το κεφάλι προς τα πίσω! Αν δεν έχει κουκούλα, απλά βάζει αυτός την κάλτσα στο γιακά του!

Καγκουράκι επιστροφή στην πραγματικότητα; Τουλάχιστον περάσατε τέλεια!

Μαρίνα είδες βρε; Μην απελπίζεσαι με μια κακή βραδιά. Είναι πολύ δύσκολο ένα μωρό που θηλάζει αποκλειστικά να πιει ξένο γάλα.

Σας φιλώ κοριτσάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κορίτσια,

Απο το πρωι τωρα μπηκα σπιτι και θα ξανά φύγω να πάω να πάρω την Αγγελική απο το σχολικο και μετα τον Νικόλα απο την μαμα μου. πηγα και σούπερ μάρκετ να εφοδιαστουμε γιατι μια βδομάδα δεν ειχε μείνει τίποτα σπιτι, έπρεπε να πάω και τον άντρα μου να του αλλάξουν γαζα στο χέρι που χτύπησε το σαββατο και αφου δεν μπορει να οδηγεί τον πήγα και στην δουλεια μέχρι τα Μέγαρα και γύρισα. Ελπίζω μέχρι το βραδυ να έχω μαζευτει τελείως να αρχίσουν τα πλυντήρια. Αυτο ειναι φεύγεις και μετα μαζεύονται απίστευτες δουλειές.

Εμεις χθες πήγαμε με τους φίλους μας και τα παιδάκια τους και είδαμε την παρέλαση στο Γαλαξιδι,μου άρεσε που είχαν και τα μικρουλια ντυμένα τσολιαδακια και βλαχες. Μετα κατσατε για καφε σε μια καφετέρια με παιδικη χαρα όπου λυσαξανε στο παιχνίδι τα μικρα, ο Νικόλας κύριος στο καρότσι του για άλλη μια φορα. Μετα γυρίσαμε στο χωριο όπου η μαμα μου ειχε ετοιμάσει μπακαλιαρο, σκορδαλια, χόρτα, πατζαρια τα γνωστά. Η Αγγελική τρελα θήκη με την σκορδαλια να της λέμε βρε δεν ειναι πουρες θα σου πέσει η πίεση. Γενικα καλα περάσαμε έφτιαξε και η διάθεση του Κώστα που ήταν κάπως απο το χτύπημα και γυρίσαμε χθες βραδυ Αθήνα όπου σε όλη την διαδρομή κοιμοντουσαν και τα δυο.

Σας αφήνω πρέπει να φύγω θα ξαναμπω το βραδυ

Καλησπερα ομορφες! Καλη εβδομαδα!

Τι κανετε;

Βρε Κατερινακι τι επαθε ο αντρας σου; Σοβαρο οχι απο οσο καταλαβα, αλλα μια λαχταρα που θα πηρατε!... Ευτυχως ολα καλα τωρα, αφου περασατε και τοσο ομορφα! Και του χρονου! Τα ομορφα οχι οι λαχταρες!...

Μαρινα μου μην απελπιζεσαι, ολοι εχουν κακα βραδια... Αν σκοπευεις να κοψεις το θηλασμο, ξεκινα σιγα σιγα γιατι απο οσο ξερω παιρνει χρονο...

ΚΑ μου τι να πω... Δεν ενδιαφερονται για το χωρο που ειναι τα παιδια τους; Τι θα παθουν να βοηθησουν; ΟΚ, καταλαβαινω οτι τα νευρα σπανε γιατι λες "αει σιχτιρ!ουτε αυτο δεν μπορει να προσφερει το κολοκρατος; και αυτο εμεις;", αλλα τι να γινει... δεν ειναι σωστο να συμμετεχει μονο ενας. Αν ησασταν 5-6 σε μιση ωρα θα ειχατε τελειωσει... Τεσπα... Καλα ο Δημητρακης ειναι πολυυυυυ μικρος μωρε για ποιηματακι! Σιγα σιγα, οταν μεγαλωσει... Σου το εστειλα και ανυπομονω για εντυπωσεις!

Αννα Μαρια εγω για αυτο το λογο, εκτος των οικονομικων, δεν θα εκανα αλλο παιδι τωρα αμεσα. Ουτε καν! Αφου δεν ταιριαζουμε και περναμε κριση, ειμαστε για αλλο παιδι; Αν τα βρουμε αργοτερα και ηρεμησουμε και φτιαξει και το χρηματικο εστω λιγο, βλεπουμε...Καλα ο Αντρεας με τα καλτσομπαλακια ολα τα λεφτα! Για φαγωμα!

Βασω μου εσεις περασατε καλα; Εισαι αγχωμενη, το καταλαβαινω!

Παιδια, εννοειται οτι θα σας εκοβαν καθε δρομο, το παιχνιδι χοντρυνε, εγω πιστευω πως εχουν βαλει στο ματι σαν απωτερο στοχο το φυσικο αεριο και το να μπορεσουν να καρπωθουν εκεινοι την εξορυξη του... Για να δουμε... Παντως το παλεψατε και αυτο ειναι που μετραει! Εμεις ειμαστε μαζι σας! Αυτα τα σαιτ που λετε μαλλον δημοσιοκαφρικα θα ηταν οχι πολιτων....

Εμεις περασαμε πολυ ησυχα, ο αντρας μου δουλευε και τις τρεις ημερες, οποτε δεν καναμε τιποτα απολυτως. Εγω με το Δημητρη πηγαμε 2 φορες για καφεδακι, μια με τον μπαμπα μας στον παιδοτοπο, αυτααααα...

Α! Εχω και καλα νεα! Επιτελους, αφησαμε τον καναπε και τωρα 3 βραδια κοιμαται στο κρεβατι του, μαλιστα το ζηταει κιολας, αλλα επειδη αν τον παω ξυπνιο τον πιανει η τρελα και θελει να παιξουμε και να ανεβοκατεβαινει και να τραγουδαμε κανενα μισαωρο και!, τον κοιμιζω στον καναπε και τον παω κοιμισμενο, αλλα δεν ξυπναει και του αρεσει πολυ! Επιτελους!

Φιλια πολλα!

Γεια σας κορίτσια μου!

Εδώ το κλίμα είναι πολύ βαρύ. Σιγά σιγά αρχίζουμε και συνειδητοποιούμε τι πρόκειται να συμβεί, αφού και η Τράπεζα Κύπρου πολύ σύντομα θα "αναδιαρθρωθεί" και τα πράγματα θα γίνουν τραγικά. Λένε ότι θα μας μειώσουν τους μισθούς κατά 50%, και δεν ξέρουμε πώς θα τα καταφέρουμε, με το δάνειο και όλα αυτά. Ίσως θα ζητήσουμε από τον Οργανισμό που κάναμε το δάνειο να γίνει κάποιος διακανονισμός για να πληρώνουμε λιγότερα, ίσως και να χάσουμε το σπίτι. Σ' αυτήν την περίπτωση, θα πω ότι όσο καιρό μέναμε εδώ και δίναμε δόση για το δάνειο, δίναμε ενοίκιο για να ζούμε στο σπίτι, και τέλος!

Έχω και τον άντρα μου να μου λέει ασυναρτησίες του στιλ "πρέπει να κλείσουν όλες οι τράπεζες γιατί δεν τις έχουμε ανάγκη" κι όταν του λέω ότι λέει βλακείες, μου λέει ότι πιστεύω ότι οι τράπεζες είναι αγγελικές, ότι κοιμάται, κ.λπ. Έχουμε λαλήσει όλοι εδώ πέρα.

Καγκουράκι τι έπαθε ο άντρας σου καλέ;

Μ' άρεσε που λέγατε στην Αγγελικούλα ότι θα της πέσει η πίεση, λες και καταλάβαινε!

Χριστίνα εγώ αυτό που λέω είναι να τους χαρίσουμε το φυσικό αέριο και να μας αφήσουν να ζήσουμε σαν άνθρωποι. Τι να το κάνουμε, άμα είναι να υποφέρουμε γι' αυτό; Αξίζει τον κόπο;

Θα σου στείλω κι εγώ κάποια στιγμή το μέιλ μου για να μου στείλεις το διήγημα, αλλά αυτές τις μέρες δεν υπάρχει μυαλό για τίποτα.

Είδα χτες ανακοίνωση για ένα διαγωνισμό διηγήματος στην Κύπρο και σκεφτόμουν να λάβω μέρος. Κοιτάω τους όρους συμμετοχής, και ανακαλύπτω ότι τα στοιχεία του κάθε συγγραφέα δε θα είναι καλυμμένα, αλλά θα φαίνονται από την πρώτη στιγμή. Καλά, πώς θα είναι αντικειμενικός ο διαγωνισμός; Μετά είδα και το όνομα μιας γκάου καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Κύπρου που μου έκανε μάθημα όταν παρακολουθούσα το Παιδαγωγικό (=εκπαίδευση που γίνεται στους καθηγητές πριν διοριστούν), και που δεν τη θεωρώ σοβαρό άτομο, κι ήρθε κι έδεσε, οπότε κάθε σκέψη που είχα για συμμετοχή εξαφανίστηκε!

Σας φιλώ κοριτσάρες!

Καλημερα κι απο μενα κοριτσια!Οσο καλη μπορει να ειναι δηλαδη!

Η κατασταση εδω στην Κυπρο ειναι τραγικη!δεν θυμαμαι ποτε ξανα τον κοσμο τοσο απογοητευμενο!που εδω που τα λεμε πως να μην ειναι?παμε και για αναδιαρθρωση της τραπεζας κυπρου μαλλον και τελικα θα χρεωκοπησει ολη η χωρα απ οτι φαινεται!ολα εδω μοιαζουν τοσο διαφορετικα εχει 2 βδομαδες!η Κυπρος βυθιζοταν εδω και καιρο και κανενας απο μας δεν ηξερε τιποτα!ολοι τωρα ειναι αθωοι,κανεις δεν ηξερε, το ενα κομμα λεει φταιει το αλλο αντι να κατσουμε ολοι μαζι να ενωθουμε να σταθουμε σε αυτη την χωρα οπως πραγματικα της αξιζει!ο δε διοικητης της κεντρικης τραπεζας, ο ανεκδιηγητος, να μην πω και τιποτα αλλους χαρακτηρισμους, δεν παραιτειται!φυγε!ολος ο κοσμος σε παρακαλα να φυγεις, εκανες τρομερα λαθη!εδω και 2 βδομαδες ειναι κλειστες οι τραπεζες, ο κοσμος δεν εχει λεφτα, τα κανατε μανταρα!σας βαρεθηκαμε!

Δεν εχω ορεξη για τιποτα πραγματικα!ειμαι τοσο στεναχωρεμενη!και επειδη δουλευω σε δημο, οσος κοσμος μπαινει εδω μου λεει το προβλημα του και παραπανω επηρεαζομαι!

Γεια σας κι από μένα.

Ακόμα οι τράπεζες δεν έχουν ανοίξει, κι αν δεν ανοίξουν ούτε αύριο, τότε βουλιάζουμε οριστικά.

Αφού το κάνανε το πείραμά τους και είδαν ότι δεεεεννννν αποδίδει, ας αλλάξουν πορεία.

Δυστυχώς έχουμε χτίσει τη ζωή μας πάνω σε μια φούσκα που ήταν αναμενόμενο ότι μια μέρα θα έσκαγε με πάταγο. Χτες ένας συνάδελφος μας μοίρασε χαρτοπετσέτες-πεντακοσάευρα και μας λέει σε κάποια φάση "δεν πάμε στις Βρυξέλλες να τους δώσουμε τέτοια να ξεχρεώσουμε;". Και του λέω "και ποια η διαφορά;". Η ζωή μας εξαρτάται από αυτά τα παλιόχαρτα, κι αν δεν αλλάξουμε στάση ζωής, το πρόβλημα θα είναι πάντα μπροστά μας.

Σας φιλώ κοριτσάκια μου.

καλημερα κοριτσια

την Δευτερα πηγαμε για παρελαση ,τα μεγαλα μου κανανε ο Δημητρης παλι δεν ηθελε ειναι κατα των παρελασεων και των εθνικων εορτων φαινεται αυτο το παιδι :lol::lol: τελοσπαντων καμαρωσα τους μεγαλους και συγκινηθηκα παλι οπως παντα η μανα :oops::lol::lol: ,το μεσημερι πηγαμε στην πεθερα οπου και ηταν και η αγαπημενη μου κουνιαδουλα εκει :twisted::twisted::twisted: αλλα δεν εγινε και κατι σαν να μη συμβαινει τιποτα ψυχρα βεβαια τα πραγματα αλλα αφου το θελουν ετσι,ο πεθερος μου ηταν μεσ την τρελη χαρα αφου φαινομενικα ειναι ολα καλα δεν τον νοιαζει τι εχουμε μεσα μας ο καθενας τελοσπαντων...φαγαμε μπακαλιαρο και σκορδαλια ,ο Δημητρης οπως λες Κατερινα εφαγε αρκετη σκορδαλια αφου του αρεσει ο πουρες βολευτηκε μια χαρα με την σκορδαλια :lol: ,απο χθες αρχισαμε διαβασματα γιατι πολυ χαλαρωσαμε τελευταια και το απογευμα σιδερωσα ενα βουνο ρουχα ,αυτος ο καιρος δε λεει να φτιαξει μια μερα ανοιξη μια μερα χειμωνα μας κανει εκει που εχει λιακαδα και ζεστη την αλλη μερα βροχη και κρυο :evil::evil: χθες πηγα στην αδερφη μου μεγαλωνει ο μπεμπακος μας και θηλαζει αποκλειστικα μετα απο τοσες συμβουλες θα στεναχωριομουνα πολυ αν δεν τα καταφερναν

Αννα Μαρια και Βασω μη στανεχωριεστε οτι γινει θα γινει για ολο τον κοσμο το ξερω οτι ειναι τραγικα τα πραγματα αλλα πρεπει να ειμαστε ψυχραιμοι δεν βλεπετε τα δικα μας χαλια :o οσο και να στεναχωριομαστε την ψυχη μας μαυριζουμε και τιποτα δε βγαινει............

Αννα Μαρια πολυ γελασα με τα καλτσομπαλακια ειδες ομως το πιο ασχετο πραμα το κανουν παιχνιδι μπορει να εχουν χιλια δυο παιχνιδια και παιζουν με πραγματα που δεν μπορεις να φανταστεις ετσι κανουν και τα δικα μου θυμασαι τις ζωνες απο τα μπουρνουζια;

Βασω εννοειται πως παντα οι υπευθυνοι ειναι αθωοι και την πληρωνει ο λαος ,μη σε παιρνει απο κατω δεν βγαινει και τιποτα αν στεναχωριεσαι.........

Κατειρνακι ωραια τα περασατε στο χωριο,τι επαθε ο αντρας σου;

Χριστινακι σε παιδευει ο Δημητρακης με τον υπνο;μηπως ειδε κανενα κακο ονειρο και θελει να τον κοιμιζεις;ασε οπως τα λες ειναι δεν υπαρχει καθολου φιλοτιμο αφου το κρατος μας εχει γραμμενους τι πρεπει να κανουμε δηλαδη πρεπει να αδιαφορουμε;δεν σκεφτονται οτι ειναι για το καλο των παιδιων μας καποια πραγματα τελοσπαντων....θα το διαβασω και θα σου πω ευχαριστω που μου το εστειλες

οι αλλες που χαθηκατε;παω να καθαρισω λιγο παλι χαλια ειμαστε :o ,τι μαγειρευεται σημερα εγω κανω ρεβυθια στη γαστρα πολλα φιλια!!!

Κατερίνα κι εγώ κάπως έτσι το φιλοσόφησα. Σκέφτηκα ότι, αν όντως μας μειώσουν τους μισθούς κατά 50% και δεν μπορούμε να πληρώσουμε τη δόση του δανείου, δε θα είμαστε μόνοι μας, αλλά θα βρεθεί πάρα πολύς κόσμος στην ίδια θέση με εμάς. Οπότε, θα πάμε οργανωμένα στον Οργανισμό, και θα ζητήσουμε να γίνει διακανονισμός για μείωση της δόσης. Κι αυτούς δε θα τους συμφέρει να βρεθούν με ένα σωρό μη εξυπηρετούμενα δάνεια (τον μάθαμε κι αυτόν τον όρο) και να κάνουν κατάσχεση ένα σωρό σπίτια, τα οποία κανείς δε θα αγοράζει, γιατί κανείς δε θα έχει λεφτά. Οπότε, πιθανόν να δεχτούν (ήδη ξέρω μια περίπτωση που έγινε διακανονισμός).

Σε περίπτωση που δε δεχτούν, απλούστατα, θα πω αυτό που σας είπα και χτες, ότι δηλαδή όσο καιρό έμενα σ' αυτό το σπίτι, η δόση του δανείου ήταν το ενοίκιο, και τώρα απλά φεύγουμε. Το σπίτι είναι τούβλα, τσιμέντο, σίδερα, ξύλα, μπογιές, δεν αξίζει τον κόπο να χαλιόμαστε γι' αυτά τα πράγματα, ούτε και να τα ταυτίζουμε με την ίδια τη ζωή μας.

Κατερίνα καλέ, τι παρέλαση να κάνει ο Δημητράκης, είναι πολύ μικρούλης!

Μια χαρά τα μεγάλα σου αγόρια, μια χαρά και η αδελφή σου με το θηλασμό.

Εγώ σήμερα για μας δε θα μαγειρέψω, έχω από χτες κολοκάσι κρασάτο με πληγούρι, αλλά για τον μικρό σκέφτομαι να πάρω κιμά να του κάνω μακαρόνια με κιμά, γιατί δε γίνεται να νηστεύει και το μωρό!

Σας φιλώ, φεύγω, γιατί ο Αντρέας έχει κλειστεί στην τουαλέτα.

Αχ Αννα Μαρια πως καταντησαμε ετσι. . .πραγματικα!

Χθες πηγα να παρω τη μικρη απ τον παιδικο και μου λεγε η δασκαλα εκει οτι το σπιτι οταν το αγορασαν απ τον εργολαβο, αυτος δεν μεταβιβασε αμεσως το σπιτι στο ονομα τους γιατι επρεπε να διαχωριστει το οικοπεδο γιατι χτιστηκαν αλλα 5 σπιτια στο συγκεκριμενο κομματι!με αποτελεσμα αυτος να εχει υποθηκη το τεμαχιο που ειναι ακομα στο ονομα του σε δανειο (μεγαλου ποσου μαλλον) που αν δεν ειναι εξυπηρετουμενο κινδυνευουν τα σπιτια εκει!και τι φταινε οι ιδιοκτητες?τι ειναι αυτα τα πραγματα?ωχ ΘΕΕ μου!ζουμε μια παρωδια!

σημερα τηλεφωνησα στη κουμπαρα μου να δω πως ειναι και την ακουσα να κλαιει!χθες της ανακοινωσαν την απολυση της!κι εχουν 4 παιδια!1 σε κολλεγιο, 1 τελειοφοιτη λυκειου, ο βαφτιστικος μου 6 χρονων και ενα κοριτσακι 5 χρονων!και πριν 3 χρονια αγορασαν σπιτι με δανειο!γραψε οτι και ο κουμπαρος μου απολυθηκε απ την κυρια του δουλεια και τωρα τον εργοδοτησαν καπου προσωρινα!

δεν εχει μελλον καθαρο για κανενα μας, πραγματικα!ολα θολα, σκοτεινα!κι ακομα κλειστες οι τραπεζες!και λενε οτι ουτε αυριο αλλα ουτε και μεθαυριο θα ανοιξουν!ελπιζω να ανοιξουν γιατι παει καταστραφηκαμε!

Βάσω είναι όντως οριακά τα πράγματα. Δεν είμαστε στο χείλος του γκρεμού, έχουμε πέσει μέσα. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι θα χάσουν τις δουλειές τους, πολλοί θα χάσουν τα σπίτια τους, πολλοί θα βρεθούν στο δρόμο. Σίγουρα πάρα πολλοί θα μεταναστεύσουν. Ίσως ανάμεσα σ' αυτούς να είμαστε κι εμείς.

Με το να πανικοβαλλόμαστε, όμως, δε βγαίνει τίποτα. Όπου πάω βλέπω ανθρώπους που λένε "θα τα καταφέρουμε", "θα περάσουμε", "στον αγώνα". Σίγουρα είναι πάρα πολύ άσχημη η κατάσταση, αλλά πρέπει να αγωνιστούμε, αλλιώς χαθήκαμε.

Πιστεύω ότι ήδη είμαστε πιο οργανωμένοι να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση απ' ό,τι ήταν στην Ελλάδα. Δηλαδή εδώ λειτουργούν ήδη Κοινωνικά Παντοπωλεία σε κάθε Δήμο, παρέχεται πρόγευμα στους μαθητές από την Εκκλησία και άλλους φορείς, η Εκκλησία δήλωσε ότι θα μεριμνήσει για τους ανθρώπους που θα αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης. Αλλά σίγουρα, κανένας δε θα έρθει να μας πληρώσει τη δόση του δανείου μας.

Ας κάνουμε προσευχή, να έχουμε εμπιστοσύνη στο Θεό και ίσως μερικά από τα κακά που μας βρήκαν ή θα μας βρουν, να είναι για καλό!

Καλημέρα και απο μένα.

Ξεκινάω απο τα δικα σας τα πιο παλια γιατι έχω χάσει λίγο την μπαλα :)

Μαρίνα αν ήταν ένα ή δυο βραδια ανήσυχος ειναι πέρα για πέρα φυσιολογικο και δεν ειναι λόγος να κόψεις τον θηλασμο, αυτο θα το κανεις όταν εσυ δεν θες αλλο για τους δικούς σου λόγους και όταν καταλάβεις ότι και ο μικρός θελει να ανεξαρτοποιηθει.

Αννα Μαρία γέλασα με το σκηνικό με τις κάλτσες μπαλακια κάτι τετοια παιχνιδια τα κάνουν πολυ χαρούμενα, αλλα μου κάνει εντύπωση που εχει στόχο την κουκούλα :lol::lol::lol:

Κατερίνα κρατάει χαρακτήρα ο Δημητρακης :P ειναι μικρουλης θα τον καμαρωσεις και αυτόν σε κανα δυο χρονια! Μπράβο για την αδερφουλα σου και τον μπεμπακο που τα καταφέρνουν μα χαρα!

Βάσω και Αννα Μαρία ειναι όντως πολυ δύσκολα τα πράγματα και για σας και για μας και δυστυχώς ποτε δεν θα είμαστε όπως ημασταν πριν, ο απλός κόσμος για μένα πληρώνει την απληστία των πολιτικών, οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει τίποτα ακομα. Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε ότι αλλάζει το τοπίο και εχουμε νεα δεδομένα τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσουμε και να αντεπεξέλθουμε σε όλα αυτα. Εμένα αυτο που με εχει κουράσει ειναι ότι όλο πληρώνεις πληρώνεις και τίποτα ακομα δεν εχει αλλάξει. Εμάς μας ήρθε σημερα το ΤΣΜΕΔΕ και ειναι 500ευρω περισσότερα απο ότι το προηγούμενο εξάμηνο στον καθε ένα μας. Ο άντρας μου επειδη ειναι δικη του η δουλεια το πληρώνει μόνος του, και εγω αν και άνεργη για το ταμείο θεωρούμε ελεύθερος επαγγελματίας και οι εισφορές ήταν 4000 και τωρα γίνανε 5000 τον χρονο, που πρέπει να τα δώσεις είτε δουλεύεις είτε οχι. Τέλος πάντων δεν μπορω αλλο να τα σκέφτομαι αυτα καθε φορα λέω να ειμαστε καλα εμεις και τα παιδάκια μας να εχουμε την υγεια μας και όλα τα αλλα με κάποιον τροπο θα τα καταφέρουμε.

Επειδη με ρωτήσατε το σαββατο ο άντρας μου καθάριζε μια πρεσα στην δουλεια και απο δικη του απροσεξία όπως δούλευε η μηχανη έβαλε το χέρι του να τραβήξει το χαρτι που την καθαριζε και του έπιασε το δάχτυλο, τον δείκτη του δεξιού χεριού, με αποτέλεσμα δυστυχώς να χάσει λίγο απο το δάχτυλό του. Δεν το έχω δει ακομα γιατι ειναι με την γαζα αλλα μου ειπε ότι έχασε περίπου το μισο νυχι, λίγο δηλαδη.

Αυτα κοριτσακια μου, πάω να συνεχίσω να κάνω καμια δουλεια.

Ναι Αννα Μαρια πρεπει ολοι μας να αισιοδοξουμε!θα τα καταφερουμε με τη βοηθεια Του Θεού και Της Παναγίας!σιγουρα να αλλαξει η υφισταμενη τραγικη κατασταση αμεσα ειναι λιγο δυσκολο!αλλα κανοντας υπομονη και εχοντας θεληση και πιστη ειμαι σιγουρη οτι μπορουμε εστω να εχουμε καποια ονειρα για το μελλον!αλλωστε το χρωσταμε στα παιδια μας!σ αυτες τις αθωες ψυχουλες που δεν καταλαβαινουν τι συμβαινει, αλλα νιωθω οτι διαισθανονται!

Μετα τον Γολγοθά ακολουθεί η Ανασταση!με εκνευριζει το γεγονος ομως οτι εχει 15 μερες βγαινουν στην τηλεοραση κι ο ενας ριχνει ευθυνες του αλλου!δεν ειναι ωρα να κατανεμουμε ευθυνες τωρα, χανομαστε!κι οταν καταλαγιασει το θεμα (δεν ξερω ποσο χρονο θα παρει) ναι να ζητησουμε ευθυνες, οχι οι πολιτικοι ομως, ολοι φταινε!και οι μεν και οι δε!ο λαος, ο απλος πολιτης που με κλειστες τραπεζες εδω και μερες παρελυσαν τα παντα, ανθρωποι εμειναν στους δρομους, γιαγιαδες δεν εχουν ψωμι να φανε γιατι ξεμειναν απο μετρητα, ανθρωποι σταματησαν απ τις δουλειες γιατι δεν εχουν να πληρωθουν και να εχεις τους πολιτικους να τσακωνονται ποιος φταιει περισσοτερο?ολοι φταιτε!ειμαι τοσο εξοργισμενη!ανεχτηκαμε πολλα ως λαος!φτανει πια!

Ρε συ Καγκουράκι, πώς τελικά θα τα πληρώσετε όλα αυτά; Αυτή την απορία έχω, για να δω πώς θα τα καταφέρνουμε κι εμείς αύριο!

Μπρρρ, έχασε το μισό νύχι ε; Ένας μαθητής μου έχει τρία δάχτυλα κάπως παραμορφωμένα, από τα δύο λείπουν εντελώς τα νύχια, και από το τρίτο το νύχι φυτρώνει από την κορυφή του δαχτύλου... Μπρρρ... :P

Είδες ο Αντρέας, έχει και άποψη! :)

Ωχ, σας αφήνω, ήρθε ένας ξάδελφός μου που σπουδάζει Αγγλία να μας δει.

Βάσω πιστεύω ότι ακόμα είναι κάπως ήρεμα τα πράγματα με τους πολιτικούς, δεν σκοτώνονται όπως συνήθως.

Όντως η αγορά έχει καταστραφεί. Οι γονείς μου κάνουν εκκαθάριση στοκ, γιατί το κλείνουν το μαγαζί, και φυσικά αυτές τις μέρες κανείς δε θα πάει να αγοράσει πλαστικές καρέκλες ή κατσαρόλες ή γλάστρες ή βάζα... Η κοπέλα στη φρουταρία σήμερα, μας είπε ότι μπαίνει κόσμος, αλλά αγοράζουν πέντε ντομάτες, δύο αγγουράκια, πάρα πολύ συγκρατημένα ψωνίζει ο κόσμος ακόμα και τα απαραίτητα.

Διάβαζα μια πολύ συγκινητική ιστορία που έγινε σε ένα ΑΤΜ της Λαϊκής Τράπεζας. Μια γιαγιά πήγε να βγάλει λεφτά και δίνει το πορτοφόλι της σ' ένα νεαρό που στεκόταν εκεί στην ουρά και του λέει "γιέ μου, δεν έχω ξαναβγάλει λεφτά μ' αυτόν τον τρόπο, μπορείς να με βοηθήσεις;". Παίρνει ο νεαρός το πορτοφόλι, το ανοίγει και βλέπει μέσα το βιβλιάριο τραπέζης της γιαγιάς και μερικά κέρματα. Η γιαγιά νόμιζε ότι μπορεί να βγάλει λεφτά με το βιβλιάριο... Ο νεαρός δεν της είπε τίποτα, πήρε παράμερα τους άλλους που ήταν στην ουρά, συζήτησαν λίγο, και της έδωσαν ο καθένας λίγα από τα λεφτά που έβγαλε. Η γιαγιά κατάλαβε ότι τα λεφτά αυτά δεν ήταν δικά της και δεν τα έπαιρνε. Τελικά τα πήρε, γιατί επέμεναν πάρα πολύ όλοι, αλλά πήρε τα τηλέφωνά τους για να τους τα επιστρέψει όταν ανοίξουν οι τράπεζες!

Κάτι τέτοια μας δίνουν θάρρος για να συνεχίζουμε.

Πάντως, πριν που είχαμε πάει στη φρουταρία είχε έρθει ένας τραπεζικός υπάλληλος, τον ρωτά η κοπέλα στο ταμείο αν θα ανοίξουν αύριο, και της είπε "ΔΕΝ ΞΕΡΩ". Πολύ πιθανόν να μείνουν κλειστές κι αυτήν την εβδομάδα οι τράπεζες, αλλά κι όταν ανοίξουν θα υπάρχουν περιοριστικοί όροι, πράγμα που θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα σε πολλές μεγάλες επιχειρήσεις.

Καλησπερα!

Σας διαβαζω ανελλιπως οπως βλεπετε!

Κατερινακι μου πολλα λεφτα! Μα τι κουλο ειναι αυτο να πληρωνεις εισφορες δουλευεις δε δουλευεις; Και πως θα ανταπεξελθετε; Ναι, καλα να ειμαστε, αλλα για να ειμαστε πρεπει εστω τα βασικα να τα εχουμε!

ΚΑ μου μπραβο στην αδερφουλα για το θηλασμο! Καλα με την κουνιαδα απλα μην ασχολεισαι! Οχι καλε, τωρα δεν με παιδευει. Θυμασαι που ελεγα οτι με τιποτα δεν παει στο κρεβατι του και θελει να κοιμαται στον καναπε; Ε επιτελους το ξεπερασαμε!!! Τωρα το ζηταει το κρεβατι του κιολας! Απλα προτιμω να τον παιρνει ο υπνος αλλου και να τον πηγαινω, γιατι ξαφνικα επαθε τετοιο ενθουσιασμο που μολις παμε κρεβατακι χοροπηδαει και θελει παιχνιδια, τραγουδια παραμυθια καμια ωρα!

Βασω μου δυσκολες καταστασεις, ξερουμε γιατι το περασαμε αυτο το σταδιο. Υπομονη, δυναμη και ψυχραιμια χρειαζεται, ολα περνανε!

Αννα Μαρια πολυ σε χαιρομαι γιατι ακριβως ετσι το βλεπω κι εγω! Σπιτια, ντουβαρια, υλικα αγαθα ειναι δευτερα, υγεια να εχουμε, να εχουμε να φαμε και να ζησουμε καπως ανθρωπινα, τα αλλα ξαναγινονται. Ακριβως οπως το λες, τι να εδινες νοικι τι δανειο; Ειναι αδικο βεβαια και λαθος, αλλα απο το να παθεις καταθλιψη η να αυτοκτονησεις επειδη θα σου παρουν το σπιτι καλυτερα να σηκωθεις να ξεσκονιστεις και να πας παρακατω! Εννοειται βρε οτι δεν εχεις τωρα μυαλο για διηγηματα! Οντως περιεργο να ειναι τα ονοματα φορα παρτιδα! Το κολοκασι τι ειναι;

Φιλακια πολλαααα!

Επιτέλους κοιμηθηκαν τα μικρα και συμμαζεψα και ότι μπορούσα, θα αρχίσω και τα πλυντήρια απο σημερα και με περιμένει πολυυυυυ σιδερο :x .

Αννα Μαρία όντως πολυ συγκινητικό αυτο με την γιαγια και πόσοι άλλοι θα ειναι έτσι!

Κορίτσια αφήστε το ΤΣΜΕΔΕ ειναι πονεμένη ιστορία, καταρχήν πληρώνουμε τόσα και παροχές μηδέν, τέλος πάντων για να μην πληρώνεις εισφορές πρέπει να παραδόσεις την άδεια σου ( μηχανικός) οπότε μετα για να ξαναβρεις δουλεια πρέπει να δώσεις πάλι εξετάσεις για να πάρεις πάλι την άδεια, αλλα λεφτα. Δεν ξέρω βασικα κανέναν που να το εχει κάνει. Εντωμεταξυ για διαγωνισμούς μέσω ΑΣΕΠ ακομα και για συμβασιούχους αφου τωρα δεν κάνουν κανονικές προσλήψεις στα δικαιολογητικά σου ζητάνε χαρτί απο τον ασφαλιστικό σου φορέα που να φαίνεται ότι έχεις συνεχή ασφάλεια, οπότε δεν το ρισκαρω να παρουσιαστεί μια θεση και να μην έχω αυτο. Τωρα τα χρήματα και τα δικα μου απο την δουλεια του άντρα μου και αυτα και ελπίζω να μας βγουν,περιορίζοντας για άλλη μια φορα όλα τα υπόλοιπα όσο μπορουμε :roll: ειναι που εχουμε και τα παιδια εκει ασφαλισμένα και δεν μπορούμε να μην τα πληρώσουμε

Γεια σας κορίτσια!

Πριν μια ώρα περίπου γύρισα απ' το σχολείο, έφαγα κάτι και πήρα τον Αντρέα να τον κοιμίσω. Εν τω μετάξύ, τον βάζω στο στήθος για να κοιμηθεί το βράδι, αλλά πρόσεξα ότι δεν καταπίνει, μόνο πιπιλίζει. Αποφάσισα, λοιπόν, να μη θηλάζω καθόλου από το δεξί στήθος, για να δω αν θα μαζευτεί γάλα, και μέχρι τώρα είναι ακόμα άδειο, ενώ έχω να θηλάσω απ' αυτό το στήθος από χτες το βράδι. Νομίζω μου έχει κοπεί το γάλα, αλλά δε με χαλάει ιδιαίτερα, γιατί ούτως ή άλλως σκεφτόμουν να αποθηλάσω. Ο μικρός, όμως, δε δείχνει να ενδιαφέρεται για γάλα, μόνο για πιπίλισμα. Πρέπει ντε και καλά να του δίνω άλλο γάλα ή παίρνει το ασβέστιο από το τυρί και το γιαούρτι που τρώει καθημερινά;

Εν τω μεταξύ, αποκοιμήθηκε στο στήθος, τον βάζω στο κρεβάτι, ξυπνάει, τον βάζω στο καρότσι, τον κουνάω, έκλαιγε, τώρα τον παρέδωσα στον άντρα μου και του έβαλε τραγουδάκια, κι ελπίζω να κοιμηθεί... Χτες βράδι ξύπνησε στις πέντε και δεν ξανακοιμόταν... Όλο έκλαιγε, τελικά τον πήρε ο άντρας μου και τον κούνησε στο καρότσι και κοιμήθηκε κατά τις έξι... Και στις οκτώ στο πόδι... Σήμερα κουτουλούσα όλη μέρα.

Το πρωί πήρα τηλέφωνο και τον παιδίατρο και του είπα για το βήχα του μικρού που δεν περνά, και μου είπε να σταματήσουμε την αγωγή και να του δώσουμε μια ευκαιρία να το ξεπεράσει μόνος του.

Χριστίνα έτσι είναι, δε θα κάτσω να σκάσω για το σπίτι ή για τα λεφτά.

Αυτό το κοίμισμα είναι ένα θέμα τελικά, μήπως να βγει κανένας διαγωνισμός διηγήματος μ' αυτό το θέμα; Έχουμε να γράψουμεεεε... :)

Καγκουράκι κατάλαβα, βασίζονται στην απελπισία του κόσμου για να παίρνουν λεφτά... Εμάς εδώ ακόμα δεν έχει υπογραφεί το πρώτο μνημόνιο, και ήδη μιλάνε για τρίτο μνημόνιο...

Σας φιλώ κοριτσάκια μου!

Σας διαβΑσα ολα σημερα θα μπω αυριο για νεα κ σχολια κ καλα κ κακα

Ενα ομως θελω να πω αγαπουλες υγεια κ ολα τα αλλα θα τα βρουμε...

Να μου πεις χωρις λεφτα ζορικα αλλα ακουστε με υγεια μη θεωρουμε τιποτα δεδομενο

Κ η ζωη μας δωρο θεου ειναι κ η υγεια απλα τα χουμε δεδομενα

Τι κάνετε κορίτσια;

Άννα Μαρία και Βάσω περνάμε όλοι πολύ δύσκολα πλέον και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Μπήκαμε στο χορό και θα χορέψουμε. Οι φόροι κοντεύουν να μας πνίξουν..Οι συντάξεις και οι μισθοί συνεχώς μειώνονται. Μας κλέβουν και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Σκύβουμε κεφάλι και τα δεχόμαστε όλα. Θέλουμε δεν θέλουμε. Μακάρι να βγούμε κάποια στιγμή από τη θέση στην οποία έχουμε περιέλθει. Μακάρι να σταθούμε ξανά στα πόδια μας. Μακάρι τα παιδιά μας να ζήσουν καλύτερα....

Κατερίνα μπράβο στην αδερφούλα σου που τα καταφέρνει με το θηλασμό. Να τη στηρίζεις συνέχεια το πρώτο δίμηνο γιατί οι μαραθώνιοι θηλασμοί δεν παλεύονται και συν τοις άλλοις δίνεται η λανθασμένη εντύπωση σε μια μαμά πως δεν έχει γάλα και γι' αυτό το παιδί της θέλει συνέχεια να θηλάζει. Ούτε να παρελάσει ήθελε ο Δημητράκης;;;Είναι λοιπόν κατά των εθνικών εορτών :lol::lol::lol::lol:

Κατερίνα μου ξέρω από πρώτο χέρι πόσο "ακριβό" είναι το ΤΣΜΕΔΕ...Φωτιά! Είναι πράγματι πολύ σπαστικό να πρέπει να πληρώνεις τη στιγμή που δε δουλεύεις.....

Χριστίνα μπράβο στο Δημητράκη σου που θέλει ξανά το κρεβατάκι του! Όλο φάσεις περνούν τα παιδάκια..Υπομονή να έχουμε και να τις αντιμετωπίζουμε..

Μάγδα θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!! Δεν είναι δεδομένη αλλά είναι πολύ σημαντική! Μακάρι να έχουμε τουλάχιστον την υγεία μας...

Τα δικά μου τώρα. Η φραουλίτσα μεγαλώνει και στρώνει κάθε μέρα και περισσότερο σε όλους τους τομείς. Είναι πολύ δεμένη μαζί μου. Με κοιτά συνέχεια μέσα στα μάτια και χαμογελά. Αγαπά πολύ και τον αδερφό της! Ο Πανούλης μου είναι πλέον ένα "μεγάλο" αντράκι ώριμο πολύ! Είναι τόσο καλό το αγοράκι μου...Λέει μια μέρα στον άντρα μου:"μπαμπά αγαπώ και εσένα και τη μαμά πάρα πολύ. Λίγο περισσότερο όμως τη μαμά γιατί με γέννησε :x:x:x:x " Είναι να μην τρελαίνεσαι;;

Καλό βραδυ!!!

Καλημερα κοριτσαρες!

Ανθη μου μεγαλωσε η φραουλιτσα ε?περνα ο καιρος και δεν παιρνουμε χαμπαρι!οσο για τον Πανουλη, τι γλυκας!κι αυτο που ειπε οτι σε αγαπα λιγο παραπανω γιατι τον γεννησεςςςςς, απλα πεθαινωωωω!ερωτας μεταξυ μανας και υιου εεεεε?χαχα

Αννα Μαρια πιστευω οτι παιρνει ασβεστιο απ το τυρι και το γιαουρτι που του δινεις!φρεσκο γαλα σας ειπε ο γιατρος να αρχισετε ή ακομη?εμας ακομη!θα παμε για εμβολιο 8 απριλιου και θα μας πει!

Κατερινα μου κι εδω τα ιδια θα εχουμε, ολα θα αυξανονται, οι τιμες στα τροφιμα, στο πετρελαιο, στη βενζινη, στα παντα και τα εισοδηματα θα ειναι ολο και λιγοτερα!

Υγεια να χουμε πανω απο ολα ομως οπως λες κι εσυ Μαγδουλα μου!

Το λεω αυτο γιατι χθες εμαθα οτι το μωρακι που γεννησε η θεια μου πριν 15 μερες, το κρατησαν εντατικη στο νοσοκομειο!δεν ξερω πολλα!μονο οτι ειχαν κοκκινισει τα δακτυλα στο χερακι του!κυριως το ενα γιατι δεν επιανε πιπιλα και επιανε το δακτυλακι της!το ειδε η θεια μου οτι κοκκινισε πολυ και χθες το πηγε παιδιατρο για ελεγχο και το κρατησαν προληπτικα!του εκαναν και αναλυσεις γιατι οι πρωτες ενδειξεις ελεγαν για μολυνση!οι πρωτες αναλυσεις βγηκαν καθαρες και τωρα περιμενουν την καλλιεργεια!Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ μαζι της μικρουλας μας και ολων των παιδιων!15 ημερων μωρακι . . . αχχχχχ!:( υγεια κοριτσια πανω απο ολα υγεια!

καλημερα κοριτσια

Βασω και Αννα Μαρια κι εδω ολος ο κοσμος ετσι ειναι οι περισσοτεροι για να μην πω ολοι εχουμε δανεια ,πολυς κοσμος ειναι χρονια ανεργος ,μια φιλη μου που εχει τρια παιδια ειναι ανεργοι και οι δυο τους και βολευονται με περιστασιακα μεροκαματα των 20ε για να ζησουν την οικογενεια τους,ο κουνιαδος μου φετος βρηκε δουλεια εδω και λιγους μηνες σε ενα βενζιναδικο και δουλευει μεχρι και δωδεκαωρα για να παρει εναν πενιχρο μισθο που δεν φτανει πουθενα,η συνειφαδα μου τοσο καιρο που ηταν ο αντρας της ανεργος μειραζε φυλλαδια εξω στο κρυο με βροχη και αντιξοες καιρικες συνθηκες για 20ε και αλλα τοσα τραγικα παραδειγματα ,γιαυτο μη στεναχωριεσται την υγεια μας να εχουμε ολοι και ολα θα γινουν......

Βασω κριμα για το μωρακι περαστικα γρηγορα ευχομαι, και η αδερφη μου μου ελεγε οτι ενα μωρακι που γεννηθηκε μαζι με το δικο της και ηταν στο ιδιο δωματιο μετα απο λιγες μερες που πηγαν στο σπιτι ανεβασε πυρετο το καημενουλι μια σταλια και το πηγαν Θεσσαλονικη ,τελικα καποια ιωση κολλησε και αρρωστησε κριμα τοσο μικρα μεγαλη ταλαιπωρια ....

Αννα Μαρια κι ο Δημητρης δεν πολυπινει γαλα ,προσπαθω να του δινω αλλα γαλακτοκομικα ,γιαυτο ξυπναει πλεον το βραδυ νομιζω για να πιπιλισει κι οχι για να φαει ,ισως να ηρθε η ωρα για να αποθηλασεις,πολυ συγκινιτικη η ιστορια με την γιαγια

Ανθη μου λιωνω με τον Πανουλη σου τι γλυκος που ειναι συγκινιθηκα μαυτο που σου ειπε ,ετσι ακριβως γινεται με τον θηλασμο δεν ξερει πως να χειριστει καποια πραγματα καθε νεα μαμα κι αν ειναι και λιγο γκρινιαρικο το μωρο το μπουκαλι ειναι η πιο ευκολη λυση πως να εχει γαλα μετα λογικο ειναι ,την εχω ταραξει την καημενη αλλα ευτυχως την στηριζει πολυ και ο αντρας της ,χαιρομαι για την φραουλιτσα φτου φτου,ειδες που οι κοποι σου επιβραβευονται

Κατερινακι ανατριχιασα με το δαχτυλο του αντρα σου μπρρρρ,περαστικα του συντομα,δυσκολα με τα χρηματα που πρεπει να δωσετε κι εσεις και γιατι να πρεπει να πληρωσεις αφου δεν δουλευεις σε ρωταει κανεις αν μπορεις; ,δεν κανουμε και τιποτα αλλο απο το να πληρωνουμε εφορια,χαρατσια και χιλια δυο αλλα ουφφφφ

Μαγδα που χαθηκες;ειστε ολοι καλα;τα κουταβια μεγαλωσαν;θα καταφερουμε να το παρουμε τελικα;

Χριστινακι φαση ηταν και περασε ο Δημητρακης με το κρεβατι του ,με τον αντρα σου ολα καλα;

σημερα θα φτιαξω μακαρονια με κιμα εσεις;;

πολλα φιλια!!1

Καλημερα κοριτσια!

Κατερινακι πολυ τυχερος ο αντρας σου που τη γλιτωσε με ενα μικρο κοψιματακι, εχω δει πολυ κοσμο να χανει δαχτυλα ετσι! Απαπαπαπα! Μπρρρ! Περαστικα!

Ανθη μου ειδες η φραουλιτσα σου; Τι ομορφο να ειναι αγαπημενα τα παιδακια! Καλα ο Πανουλης τι να πω...λιωνωωω!

Κα μου ετσι και ο αντρας μου δεν ηταν; Φυλλαδια, δουλειες του ποδαριου και τωρα στο βενζιναδικο απειρες ωρες για ελαχιστα λεφτα... Και να σκεφτει κανεις οτι πριν 2 χρονια τα βενζιναδικα ειχαν πολυ καλα λεφτα, λογω και ωρων και αναθυμιασεων και βαριας δουλειας! Τωρα δουλους ψαχνουν ολοι!

Βασω μου περαστικα στο μωρακι, ο Θεος να το εχει καλα!

Μαγδα μου ακριβως οπως τα λες, υγεια να εχουμε! Μη νομιζεις το ξερουμε,απλα η καθημερινοτητα πολλες φορες σε κανει να ξεχνας τα σημαντικα...

Αννα Μαρια ναι μεν παιρνει ασβεστιο απο τα υπολοιπα και αν ενα παιδακι κοψει το γαλα συνηθως του αυξανουν τα γαλακτοκομικα, αλλα καλο ειναι να πινει γαλα, η ηλικια του ειναι μια χαρα για φρεσκο και για εβαπορε και για ο,τι θελεις να του δωσεις!

Ρε κοριτσια, αυτος ο γιος μου με πεθαινει! Ξερω οτι πολλα πραγματα ειναι θεμα ανατροφης, αλλα πιστευω οτι καποια πραγματα ειναι στοιχεια του χαρακτηρα και γεννιεσαι με αυτα, οπως η καλοσυνη, η ευγενεια! Εχει κανει κατι πραγματα τελευταια! Πχ, ημασταν στη δουλεια και παρηγγειλα καφε, οταν ηρθε εβγαλε απο την τσεπη του ενα 5λεπτο που ειχε και λεει "εγω θα πληρωσω τον καφε της μαμας". Μετα παμε σπιτι, ακουει γενικα οτι δεν εχουμε λεφτα και του δινω ενα δεκαλεπτο να το βαλει στον κουμπαρα του και μου λεει "ο δημητρης με αυτα θα αγορασει πανες"! Προχτες ημασταν στο λεωφορειο και εμπαινε πολυς κοσμος, ο Δημητρης σημασια, μπαινει ξαφνικα ενας γερακος και μου τον δειχνει και μου λεει "αυτος που θα κατσει;"!!! Απιστευτο; Κι εκει που εεεεεεελιωσαααααα ειναι που ημασταν αγκαλιτσα στον καναπε, σηκωνεται με κοιταει και μου λεει "I love you μαμα"!!! Με πεθανε!

Φιλακια πολλα σε ολες!

Κορτσακια μου γλυκα χαλαρωνω και σας διαβάζω, μεγάλο πράγμα να κοιμούνται νωρις!!!!!!!

Χθες είχαμε μια πολυ καλη νύχτα μετα απο πολυυυυυυ καιρο ο Νικόλας κοιμήθηκε σερι απο τις 10 μέχρι τις 6 παρα το πρωι, μακάρι και σημερα να ειναι έτσι. Βέβαια εγω απο τη συνήθεια είχα ξυπνήσει ήδη κανα δυο φορές απο μονη μου.

Επισης σημερα έφαγε για πρώτη μερα φακες, τις καταβροχθισε το σκαθαρακι μου χωρις να τις αλεσω και με το καροτο λιωμενο με το πηρουνακι, είχα φτιάξει ομως τις κόκκινες που στο βρασιμο λιώνουν πιο πολυ απο τις κλασικές.

Αννα Μαρία νομίζω οι συνθήκες ειναι ευνοϊκές για να έχεις έναν ομαλό αποθηλασμο, good luck!!!! Ασβέστιο περνει απο τα αλλα γαλακτοκομικά αλλα δεν ξέρω σε τι ποσότητες πρέπει να τα καταναλώνει για να τον καλύπτουν πλήρως. Τι γάλα θα του δοκιμασεις ηλικιακά μπορείς και σκόνη και φρέσκο δες τι του αρεσει πιο πολυ!

Μαγδα περιμένουμε νεα σου. Και εγω αυτο λέω να εχουμε την υγεια μας για να μπορούμε όλα να τα βγάλουμε πέρα μετα.

Ανθη μου ξέρω ποσο γλυκό αγοράκι ειναι ο Πανουλης σου και πραγματικα έλιωσα με αυτο που σου ειπε!!!!!

Βάσω εύχομαι όλα καλα να ειναι για το μπεμπακι σας, και όλα τα αποτελέσματα να βγουν τέλεια.

Χριστίνα πολυ γλυκας και ο δικός σου ο Δημητρακης, σίγουρα με τον τροπο σου του έχεις διδάξει να ειναι σωστός και συμπονετικος.

Γεια σας κορίτσια μου!

Αυτές τις μέρες δεν κοιμάμαι καλά, ξυπνάω πάρα πολύ νωρίς και δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ. Σήμερα για να καταλάβετε, αναγκάστηκα να ξαπλώσω λίγο το μεσημέρι και κατάφερα να κοιμηθώ είκοσι λεπτά-μισή ώρα.

Το πρωί πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα ζευγάρι που μένουν Λευκωσία και το μωρό τους, που είναι σαράντα ημερών περίπου! Ο άντρας ήταν συμμαθητής του άντρα μου, βρέθηκαν μέσω φέισμπουκ και έτυχε να μένουν και οι δύο Κύπρο! Νομίζω σας έχω ξαναπεί. Ήταν πολύ ωραία και το είχαμε ανάγκη, είχαμε καιρό να βγούμε, μ' όλα αυτά που γίνονται.

Ο Αντρέας έδωσε ρεσιτάλ! Όλη την ώρα έβγαζε τα παπούτσια του, και είτε τα πετούσε κάτω, είτε τα κρατούσε κι έπαιζε. Σε κάποια φάση του λέει ο φίλος μας "βάλε το παπούτσι σου και θα κάνουμε παλαμάκια" οπότε ο μικρός μισοβάζει το παπούτσι στο πόδι του κι αρχίζει να κάνει παλαμάκια! Μετά τον ρωτούσαν "πού είναι η μαμά; πού είναι ο μπαμπάς;" και μας έδειχνε, οπότε τον ρωτάνε "πού είναι ο Αντρέας" και κάνει "νινί", επειδή τον έμαθα όταν τον ρωτάμε "τι είναι ο Αντρέας;" να λέει "νινί"!!!

Μάγδα συμφωνώ μ' αυτό που λες!

Ανθή τι γλυκά τα παιδάκια σου! Αχ, κι εγώ θέλω τόσο πολύ να χαρίσω ένα αδελφάκι στον Αντρέα, αλλά είπαμε πρώτα να δούμε ποια θα είναι τα νέα δεδομένα και μετά...

Βάσω τι κουφό αυτό με το μωρό. Τι έγινε τελικά;

Κατερίνα συμφωνώ για τις δουλειές και για όλα!

Χριστίνα απίστευτος ο Δημητράκης! Τι γλύκας!

Καγκουράκι κι εμάς ο Αντρέας πολλά βράδια κοιμάται σερί, αλλά τώρα τελευταία αργεί να κοιμηθεί. Κάθε βράδι που επιστρέφω απ' το σχολείο τον βρίσκω ξύπνιο και δεν κοιμάται με θηλασμό, μόνο με κούνημα στο καρότσι πλέον... Αλλά τουλάχιστον κοιμάται καλύτερα. Χτες βράδι κοιμήθηκε δέκα και μισή μέχρι τις εννιά παρά δέκα.

Τι ωραία που τρώει τις φακές ο Νικολάκης! Ο Αντρέας μία τις τρώει, πέντε δεν τις τρώει...

Για το γάλα που λέτε, σκέφτομαι να του αρχίσω φρέσκο. Το εβαπορέ ούτε να το βλέπω, σιγά μη δώσω γάλα κονσέρβα. Ούτε σκόνη θέλω, διαβάζω τα συστατικά και τρομάζω. Λέω για φρέσκο κατσικίσιο, αλλά μυρίζει λίγο κατσικίλα. Έχω και τα αποθέματα του δικού στην κατάψυξη, αλλά δεν είναι πολλά. Πιστεύω, όμως, ότι όποιο γάλα κι αν δοκιμάσω, δε θα το πίνει...

Σας καληνυχτώ κορίτσια μου!

Χανομαι αλλα σας διαβαζω συνεχεια

Δε ξερω Απο που να πιασω καταρχην πορτο χελι πηγαμε

Δε τρελαθηκαμε ερημια απο το προηγουμενο βραδυ ο συζηξ ειχε μια διαισθηση κατι δε ξερω λεει μη κλεισουμε

Ξενοδοχειο παμε κ βλεπουμε παλι καλα ο θεος ειναι μεγαλος κ μας ηθελε αθηνα μαλλον την κυριακη

Φυγαμε σαββατο τριγυρησαμε πορτο χελι μιας κ δε τρελαθηκαμε περασαμε με θαλασσιο ταξι απεναντι σπετσες εκει ηταν πολυ ομορφα ειχαμε πριν δεκα χρονια πρωτες μας διακοπες

Φαγαμε σε ταβερνα κατσαμε κ σε καφε για παγωτο σουπερ

Κ επιστροφη αθηνα το βραδυ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...