Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Τα ξενυχτικα ζουζουνια" Νο 6


Recommended Posts

Κοριτσάρες μου καλορίζικο το καφενέ μας!!!!

Κερνάω ζεστά καφεδάκια σε όλες!!!! ~o)~o)~o)

Να είναι όλα τα θαυματάκια μας καλά, να κοιμούνται οσα ταλαιπωρούν τις μανούλες τους και γιατί όχι να μάθουμε και ευχάριστα νέα σε αυτό το καφενέ απο Αννα Μαρία, Αλεξάνδρα, Πόπη, Χριστίνα, Μάγδα και οποια αλλη επιθυμεί ενα ακόμα ζουζουνάκι

:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας κοριτσια θελετε μια καινιυρια στην παρεα???ειμαι η μαρια και εχω μια μικρη 12 μηνων...εσεις ποσο ειναι ταμικρα σας?γενικα ασχολειστε με ολα τα θεματα?π.χ. εχω κατι χαζες και ασχετες αποριες....να τις πω?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φυσικά η παρέα μας ειναι παντα ανοιχτή!!!! Λεμε απ ολα εδω....οποτε οτι αποριες και να εχεις κατι απο την εμπειρια μας θα σου πουμε ;)

Να χαίρεσαι την κορούλα σου. Πες μας περισσότερα για σένα για να σε γνωρίσουμε.

Εγω είμαι η Κατερίνα και έχω την Αγγελική που εγινε τρία τον Δεκέμβρη και έναν μπεμπη τον Νικόλα που ειναι 6,5 μηνών.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κατερινα και φυσικα γεια σε ολες τις κοπελες!!εγω εχω μονο ενα παιδακι,και ευχομαι να κανω και 2 αν θελει ο θεος....και μαλιστα συντομα ,ειναι ωραιο πιστευω να εχουν μικρη διαφορα στην ηλικια...δουλευω για λιγο τα πρωινα ημιαπασχοληση, καιμετα σπιτι με την πριγκηπισσα μου, ειναι ενα υπερρρρρκινητικο παιδακι που ολο μπουσουλαει (διστυχως δεν περπαταει ακομα) πολυ και γρηγορα τρωει λιγο κοιμαται λιγο και δεν γκρινιαζει σχεδον καθολου!!!μονο θηλαζει πολυ....γιαυτιο ολο αναρρωτιεμαι μα καλα αυτο το παιδι μου δεν κουραζεται ποτε??εχεις ομως 2-3 μερες που πραγματικα ποναει ηκαρδια μου γιατι την πονανε τα δοντια της ,εχει ηδη βγαλει 8 και τωρα βγαζει εναν τραπεζιτη...μαλλον ετσι θα το λενε...αυτα λιγο πολυ για μενα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα! Ανοιξε το νεο μας καφενεδακι κι εχουμε και νεους θαμωνες!

Καλοριζικο και με ομορφα νεα να το γεμισουμε!

Παπυ, καλωσορισες, καθε νεα παρεα ευπροσδεκτη κι οπου μπορουμε να σε βοηθησουμε! Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!

Ειμαι η Χριστινα κι εχω το Δημητρακη 2 χρονων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χριστινα βλεπω ο γιος σου ειναι οτι πρεπει για την κορη μου.....μπορω να τον προσθεσω στην ληστα με τους μελλοντικους της γαμπρους????χιχιχι :D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας!

Καλορίζικο το νέο ποστάκι!!! Εύχομαι να γεμίσει με χαρούμενα νέα!

pappy καλώς όρισες στο καφενεδάκι μας! Σε θυμάμαι από άλλα ποστ, αλλά δε νομίζω ότι έχει τύχει να γνωριστούμε. Είμαι η Άννα-Μαρία κι έχω έναν Αντρέα 14 μηνών. Πες μας τις απορίες σου, θα δεις ότι όλο απορίες είμαστε εδώ πέρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλοριζικο κοριτσακια μου!!!μονο ευχαριστα νεα!!!!

Καλωσηρθες παπυ!!!να σου ζησει η μικρουλα σου!!εγω ειμαι η Αλεξανδρα και εχω ενα κοριτσακι 28 μηνων!!μην σκας που δεν περπαταει ακομα,εχει καιρο ακομα!!!για τα δοντακια υπομονη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσια!

Καποιες με γνωριζετε απο το ποστ φθινοπωρινες και χειμωνιατικες μανουλες 2011!

Ειπα να μπω και γω στην παρεα σας!

Ειμαι η Βασω και εχω μια κορουλα που γινεται 14 μηνων στις 6 φεβρουαριου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Βάσω καλώς όρισες στο καφενεδάκι μας! Είδες κι απόειδες από το άλλο ποστ μας, που δε γράφουμε, και είπες να βρεις και κάποιο άλλο στέκι ε; :lol::lol:

Χαχα, τώρα έβαλε ο άντρας μου τα Ζουζούνια στην τηλεόραση, ο Αντρέας κάθεται στο καθισματάκι του και χτυπιέται, και καλά χορεύει!

Ουφ, διάβασα χτες βράδι ένα άρθρο και αγχώθηκα. Έλεγε ότι είναι πολύ επικίνδυνη η πάστα ντομάτας σε μεταλλική κονσέρβα, γιατί απελευθερώνει τοξικές ουσίες, ότι είναι επικίνδυνες οι πατάτες, τα κρεμμύδια, τα μήλα, και καλύτερα να αγοράζουμε βιολογικά. Αμάν ρε παιδιά, ακόμα κι αυτά που θεωρούμε υγιεινά είναι βόμβες; :( :( :(

Τι τρώτε σήμερα; Εμείς σπανακόρυζο και θα κάνω και μια σπανακοπιτούλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οπως το λες Αννα Μαρια, αφου στο αλλο ποστ 2 δημοσιευσεις καθε 2 μερες κανουμε, ειπα να μπω εδω που εχει κινηση!μ αρεσει το μαμμυ και χαλαρωνω οταν μπαινω εδω οποτε ειπα να ενταχθω και σε αυτο το ποστακι!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα

Σημερα φαγαμε λιγο καλυτερα τα φρουτα, με γκρινια αλλα τουλαχιστον δεν μου γυριζε πισω το κεφαλι, του εβαλα μονο μπανανα και μηλο. Πρεπει να τον ξεκινησω και λαχανικα και κρεατακι νομιζα απο τους 6,5 μηνες αλλα τελικα η παιδιατρος μου ειχε πει απο τον 6ο :?:? το αλτσχαιμερ με πλησιαζει :shock:

Βασω καλως μας ηρθες!!!Να χαιρεσαι και εσυ την μικρουλα σου! Ειναι ισα με τον Αντρεα βλεπω, πως την λες?

Μαρια και εσυ πως τη λες την μικρουλα σου? Θα περπατησει που θα παει εχει βρει τροπο που μετακινειται με το μπουσουλημα οποτε της αρεσει και ετσι. Υπομονη και με τα δοντακια να βγουν χωρις πολλες γκρινιες.

Αννα Μαρια το εριξε στον χορο ο Αντρικος :lol::lol::lol: . Το θεμα που επιασες ειναι για μεγαλη κουβεντα για μενα για τιποτα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος μονο αν εχεις κηπο και τα καλλιεργεις ο ιδιος. Ξερω οτι ολα οσα ειναι σε συσκευασιες τετοιες βγαζουν κασσιτερο στα τροφιμα, κανονικα ελεγχονται πριν βγουν στην αγορα και αναλογα με το τι εχει μεσα η κονσερβα υπαρχει και διαφορετικο οριο απο την νομοθεσια, πχ αλλο το οριο για τις κομποστες αλλο για τα μανιταρια κ.ο.κ. Στην δουλεια που ήμουνα ελεγχαμε τα προιοντα γνωστου supermarket και στην συγκεκριμενη αναλυση αν θυμαμαι καλα ποτε δεν ειχε βγει κατι εκτος οριων. Τωρα για τα βιολογικα παλι θα πρεπει να υπαρχουν καποιες πιστοποιησεις και δεν ξερω τουλαχιστον σε μας εδω στην Ελλαδα πως εχουν δωθει... πρωτον γιατι για να καθαρισει το εδαφος απο λιπασματα και να χρησιμοποιηθει για βιολογικη καλλιεργια χρειαζονται αρκετα χρονια και γιατι σου λεω οκ εχει ενας βαλει στο χωραφι του και καλλιεργει βιολογικα και ο διπλα ή ο παραδιπλα χρησιμοποιει λιπασματα που πηγαινουν ολα αυτα με τα υπογεια νερα.

Τελος παντων πολλα εγραψα...

Εγω σημερα θα φτιαξω κουνουπιδι λεω να το κανω στο φουρνο ογκρατεν παω να βρω καμια καλη συνταγη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ουφ, πέθανα...

Μέχρι να πλύνω τα σπανάκια έγινα κουρέλι... Έχω και τη μέση μου αυτές τις μέρες, αφήστε... Ευτυχώς τώρα το σπανακόρυζο είναι έτοιμο και η πιτούλα στο φούρνο και ψήνεται. Η κουζίνα όμως είναι... πεδίο μάχης... Είπα, όμως, να κάνω ένα μικρό διάλειμμα και μετά να καθαρίσω.

Καγκουράκι εμείς τις σούπες τις αρχίσαμε όταν ήταν ο Αντρέας έξι μηνών, αλλά δεν έτρωγε, έτσι σταμάτησα να του προσφέρω για ένα διάστημα. Μετά έπαθε ουρολοίμωξη και έκανε μια βδομάδα στο νοσοκομείο και κάπου γύρω στους εφτά μήνες του ξαναέδωσα και άρχισε να τρώει.

Έχεις δίκιο γι' αυτά που λες, ειδικά για τα βιολογικά. Εδώ είχα συναδέλφους που είχαν χωραφάκια και τα καλλιεργούσαν και έλεγαν "αν δεν ψεκάσεις δεν τρως" και έριχναν φάρμακα... Πόσο μάλλον αυτοί που καλλιεργούν για εμπόριο.

Όσο για τις κονσέρβες, εμείς μόνο πάστα ντομάτας αγοράζουμε. Μανιτάρια, κομπόστες, κ.λπ. ποτέ. Αλλά για την πάστα ντομάτας έλεγε ότι είναι επικίνδυνη...

Ουφ ουφ ουφ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α, Καγκουράκι, ξέχασα να σου πω για το κουνουπίδι. Εγώ έφτιαξα μια φορά πριν λίγο καιρό κουνουπίδι ογκρατέν, αυτοσχεδίασα και βγήκε πολύ ωραίο. Έβρασα το κουνουπίδι (όχι να λιώσει), έτριψα γραβιέρα, έλιωσα με το πιρούνι φρέσκια μυζήθρα που είχα στο σπίτι, έκανα μια σφιχτή μπεσαμέλ και τα ανακάτεψα όλα. Από μπαχαρικά έβαλα πιπέρι και νομίζω και μοσχοκάρυδο. Μπορούν να μπουν και άλλα τυριά, βέβαια, αλλά εγώ αυτά είχα στο σπίτι. Ο άντρας μου που δεν τρώει κουνουπίδι, το καταβρόχθισε όλο, και μετά κατάλαβε ότι είναι κουνουπίδι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sas koritsia!!!!!!!!!!!!!!ti kanete???

opa anoikse neo kafenedaki!!!!

panta me ygeia kai na einai kala ta zouzoynia mas!

pappy kai girl kalwsirthate :D:D:D:D

egw den kserw an to eipa edw alla exasa ki allo kilaki!!!!!!!!!!!

molis ekana 2 faghta...ena gia ton bebh kai enan gia emas!

simazepsa ntoulapes kai xartoura se fakelous kai thelw na mazepsw rouxa kai na valw 2 plintiria!!!

kourasthkaaaaaaaaa :cry::cry:

o bebhs eutyxws kathetai isixos sto parkaki tou kai paizei!!!

Κοριτσια την νυφικη ανθοδεσμη σκεφτομαι να παω μαζι με τον αντρα μου να την διαλεξω!τι λετε????ή να μου την κανει εκπληξη?? :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα Μαρια καπως ετσι το εφτιαξα απο τυρια εβαλα ρεγκατο μυζηθρα και πεκορινο και εβαλα και μπεικον :P , ειναι στο φουρνο και το περιμενω....

Μαρινα μπραβο για το κιλο,ποσα θες ακομα να χασεις? Εγω για την ανθοδεσμη λεω να πατε μαζι να δεις τι στυλ σου ταιριαζει και αναλογα με το πως ειναι και το νυφικο θα σου πουν αυτοι, και να διαλεξεις και τα λουλουδια που θελεις. Τελικα στολισμο με λουλουδια θα κανεις, θυμαμαι που ρωταγες, αν ναι θα μου αρεσε να ειναι τα ιδια λουλουδια αν οχι και επειδη θα εχεις και την βαπτιση δες μηπως σου βαλει καμια πινελια γαλαζια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσακια!!σημερα επιασα τις δουλιτσες ,μεχρι κ τοιχους επλυνα,ολο χτυπηματα,δαχτυλιες ακομα κ μουτζουρες!!συγχρονως ψαχνω και για δουλεια αλλα πολυ σκουρα τα πραγματα...σχολιαζω και απο το προηγουμενο θεματακι οσα θυμαμαι!!

Ποπη τι καλα που πατε για 2ο μωρακι!!!ευχομαι να ειναι ολες τελειες οι εξετασεις σου!!μπραβο και για το περπατημα...κι εμενα μ'αρεσει αλλα να μην κανει κρυο..δεν το μπορω καθολου!!!!τωρα τι γαλατακι θα πινει ο Αχιλλακος;εχεις στην καταψυξη ή θα ξεκινησει φρεσκο;

Μαγδουλα εσυ που εισαι και κοντα στην παραλια θα κανετε κατι βολτες...εμεις μεσα στους δρομους που να παμε..;;να καλοκαιριασει λιγακι και θα ερχομαι απο εκει για βολτες.. :D

Βασω γεια σου!!να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!

Αννα Μαρια θα δοκιμασω το κουνουπιδακι ετσι...εγω χθες εκανα σπανακορυζο και σημερα μελιτζανες ιμαμ.για τις κονσερβες που λες εγω σε ολα παιρνω την χαρτινη συσκευασια.και λενε οτι πρεπει να παιρνουμε επωνυμες μαρκες που γινονται οι ελεγχοι,τωρα τι ισχυει πραγματικα...μακαρι να πανε ολα καλα με την δουλεια του αντρα σου και να ξεκινησει συντομα να ξαναβρει τους ρυθμους του!!οσο για την φιλη σου μαλλον θα ηθελε να περιποιηθει τον Αντρικο ,μπορει τα δικα της να τρωνε μικρα κ συχνα γευματα .κι εμενα που δεν τρωει ποσοτητα τρωει πιο συχνα.γα την τηλεοραση κι εμενα δεν μου αρεσει.εχουν με τοσα πραγματα να παιξουν γιατι να κολλησουν σε μια οθονη;

Κατερινα ΚΑ ,πως ειναι ο μικρος;συνηλθε καθολου;ελπιζω να μην χρειαστηκε νοσοκομειο!

Κατερινα ετσι να του κανεις διαφορετικους συνδιασμους με τα φρουτακια μεχρι να βρειτε αυτο που του αρεσει.εγω κατεληξα σε μπανανα-πορτοκαλι,μια φορα εβαλα μηλο και δεν το ηθελε καθολου.παλιοτερα ειχα βαλει και γαλα σαν milkshake και της αρεσε μεχρι που το βαρεθηκε.καλη αρχη και με τα φαγητα!!πιστευω θα του αρεσουν!!μια χαρα τρωει η μικρη σου,δεν νομιζω να την παραταιζεις μωρε,αφου δεν βαζει κ γραμμαριο,ετσι οπως τρεχουν συνεχεια...στα κολυμβητηρια πηγες;μονα τους απο τα 3 ειναι καλα να ξεκινησουν;

Χριστινακι πως εισαι;ελπιζω να την γλυτωσες και να μην αρρωστησες τελικα!!

Ανθη κι εμενα οσο θηλαζε ξυπναγε ανα 3ωρο,αλλα δεν πιστευω οτι ειναι λογω του οτι ελαφρυ το μητρικο.μου το ελεγαν κι εμενα και μου αναβαν τα λαμπακια!!!εμενα οταν δεν ετρωγε σχεδον τιποτα πως κοιμοταν ολο το βραδυ μια χαρα;απλα θελουν να θηλασουν,να νιωσουν αυτην την ασφαλεια.να μην στεναχωριεσαι που δεν τα καταφερες με τον Πανουλη,το θεμα ειναι οτι προσπαθησες!

Μαρινα μπραβο για το κιλο!!!για την ανθοδεσμη ή θα του δειξεις τι στυλ σου αρεσει κ τι λουλουδια θες και θα δεις στην εκκλησια το αποτελσμα ή αν δεν εχεις κ πολυ εμπιστοσυνη πηγαιντε μαζι!ζωηρουλα η μικρη μου αλλα μην νομιζεις οτι θα την γλυτωσεις... :lol::lol: αρχισε και να σηκωνεται;τι καλα!!!

φιλακια πολλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινακι μου ακριβως...καναμε ασπρες στρογγυλες λαμπαδες με ενα λουλουδι που μοιαζει σαν μαργαριτα και θα το βαψει εντονο τυρκουαζ και θα αγκαλιαζουν ουσιαστικα την λαμπαδα...απο πανω ψηλα εως κατω...ειναι υπεροχες!!!ολος ο στολισμος στην εκκλησια θα γινει με τυρκουαζ και ασπρο!γιατι ασπρο ειναι το νυφικο και τα βαφτιστικα ολα ειναι τυρκουαζ(της λαμπαδας και το πολυθρονακι του πριγκιπα) !!!

στολισμο θα κανω απλο...οικονομικο δηλαδη με γαζες σε ασπρο-τυρκουαζ -φαναρακια τετοια πραγματα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας απ' το σχολείο! Έχω κενό και είμαι μόνη μου στο σύλλογο, οπότε είπα να μπω να σας γράψω, αφού βλέπω πήρατε φόρα!

Μαρίνα μια χαρά με τα κιλά, εμείς τα λέμε και στο άλλο ποστ.

Πολύ ωραίος ακούγεται ο στολισμός. Εμείς στο γάμο είχαμε απλά δύο ανθοστήλες και δύο λαμπάδες, και ούτε που ασχολήθηκα, απλά είχα πει στην ανθοπώλη να κάνει ό,τι θέλει αυτή και το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό. Στη βάφτιση δεν κάναμε καθόλου στολισμό στην εκκλησία.

Όσο για την ανθοδέσμη, επίσης είχα πει στην ανθοπώλη να κάνει ό,τι θέλει. Ήθελα λευκούς κρίνους, αλλά δεν ήταν η εποχή τους, και κόστιζαν μια περιουσία, έτσι βάλαμε λευκά τριαντάφυλλα. Το αποτέλεσμα ήταν πάααρα πολύ απλό, αλλά εντυπωσιακό. Ήταν λευκά τριαντάφυλλα δεμένα με μια λευκή κορδέλλα, χωρίς τίποτε άλλο. Ακούγεται χαζομάρα, αλλά ήταν υπέροχο, πάρα πολύ ρομαντικό, και ταίριαζε και με το στιλ του νυφικού. Ο άντρας μου δεν ανακατεύτηκε καθόλου, τώρα μαθαίνω ότι αυτός αγοράζει την ανθοδέσμη!

Καγκουράκι πώς ήταν τελικά το κουνουπίδι; Εμάς ο Αντρέας ευτυχώς έφαγε σπανακόρυζο. Του το έδωσα με γιαούρτι, παρ' όλο που κανονικά ό,τι έχει σίδηρο δεν πρέπει να το τρώμε με γαλακτοκομικά, αλλά απ' το να μην το φάει καθόλου, ας το φάει έστω κι έτσι.

Αλεξάνδρα κι εγώ λέω να παίρνω τη χάρτινη συσκευασία, και όταν έρθει το καλοκαίρι, θα πάρουμε μπόλικες ντομάτες, για να κάνουμε δικό μας πελτέ.

Μπα, η φίλη μου δε νομίζω ότι το είπε για να περιποιηθεί τον Αντρέα, μάλλον ήθελε να μου πει ότι δεν τον ταΐζω. Τα παιδιά της πάντως όλη την ώρα κάτι μασουλάνε, η κόρη της είναι αρκετά γεμάτη (εφτά χρονών, τριάντα κιλά), ο γιός είναι πολύ αδύνατος, γιατί αυτό είναι το σκαρί του.

Πάω να διαβάσω το βιβλίο μου και να φάω τα μανταρίνια μου και τα λέμε το βράδι κοριτσάρες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλοριζικο το νεο μας καφενεδακι!!!!!!!!!!!! και απο το καρολινακι...

τι μου κανετε κουκλιτσες μου?

ευχομαι να κοιμουνται απο δω και περα ολα τα ζουζουνακια που ταλαιπωρουν τις μανουλες τους.... και φυσικα να ναι γερα ολα τα μωρουλινια μας....και οσες επιθυμουν...σπορακια στην κοιλιτσα τους να βρουν! :D:D

εγω το πα εκλεισα σαν μανουλα... :lol::lol: με ενα κοριτσακι...θηριακι...3 μισυ χρονων και ενα μπεμπουλη..τον πατατουλη μας...8 μηνων...δεν θελω κατι αλλο....

κοριτσακια μου...χθες ηταν ενα πολυ δυσκολο απογευμα.. εβγαλα δυο φρονιμίτες :? και δεν σας κρυβω οτι ο ενας ειδικα ηταν πολυ ζορικος :evil::evil: ειχε καμπτες ριζες ...μια ωρα και με παιδευε... :twisted: το τι βρισιμο του ριχνα του παλιοδοντη!!!!!!!!! :lol::lol: ουφ.περασε κα αυτο...τον αλλο μηνα θα βγαλω και αλλον εναν που χω και τελος...

τρωω κρεμες ..γιαουρτια...αντε λιγο τυρακι...αλλα ολο πειναω...η λιχουδα...

να φτιαξει ο καιρος και προτεινω να συναντηθουμε ενα σαββατο ολες οι αθηναιες μανουλες απο το καφενεδακι να γνωριστουμε απο κοντα...τι λετε? :D:D:D

κουμπαρουλα μου-κατερινακι μου... :x και γλυκο μου γειτονακι...ανθουλι.... :x φανταζοσασταν ποτε οτι θα ειχαμε αναπτυξει τοσο ομορφη φιλια ..ακομη και κουμπαριά μέσα από ένα φόρουμ?????????εγω δεν το περιμενα ποτε...

καλε σας ειπα καλο μηνα? καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο πατατουλης μας εβγαλε το πρωτο του δοντακι και εχει σκασει και το διπλανο του!!!!!!!!! :ymparty: \:D/ [smilie=blob3.gif]

φιλακια πολλα σε ολες....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλεξάνδρα πολλες δουλειές επιασες δεν έρχεσαι να κανεις και το δικο μου :) . Για τι δουλεια κοιτάς δεν θυμάμαι αν μας το είχες ξαναπεί? Κολυμβητήριο δεν πήγα τελικα αυτη τη βδομάδα γιατι χτύπησε η μαμα μου το πόδι της και δεν μπορούσε να ερθει να κρατήσει τον μικρο, πιστεύω απο βδομάδα θα την πάω. Στα 3 ειναι οριακά να ξεκινήσουν μόνα τους γιαυτο θα της κάνουν δοκιμαστικό επειδη ομως πήγαινε baby swimming απο 10 μηνών πιστεύω ότι μαλλον θα τα καταφέρει.

Μαρίνα ωραία τοτε δες να ταιριάζει στο νυφικό και στο στυλ σου αν θα ειναι μπουκέτο στρογγυλό ή αυτες που κάνουν σαν καταρράκτης και πέφτουν τα λουλούδια μπροστα κάτι θα βρεις.

Αννα Μαρία μας διαβάζεις και απο το σχολείο, όλα θα τα πω στον διευθυντή :lol::lol: λοιπόν το φαγητο βγήκε τέλειο και άρεσε και στον άντρα μου πολυ, η Αγγελική πάλι ουτε που το δοκίμασε.

Καρολινακι μαζι βγαλατε δοντακια και εσυ και το βαφτιστηρι μου :lol::lol: περαστικα σε σένα γιατι φαντάζομαι ο πόνος θα ήταν αφόρητος και καλοριζικο το πρώτο δοντακι και με το καλο και χωρις να τον παιδευσουν πολυ και τα υπόλοιπα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καγκουράκι είσαι καρφί!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μπααα, δε μασάει από τέτοια ο διευθυντής. Κατ' αρχήν αυτός σπουδάζει νομική, και τις ώρες του σχολείου κάνει τις εργασίες για το πανεπιστήμιο! Έπειτα, είναι πολύ χαλαρός. Για να καταλάβεις, την περασμένη Παρασκευή είχα την ομιλία και δεν πήγα σχολείο, Δευτέρα δεν ήρθε αυτός, Τρίτη συμπλήρωσα το δικαιολογητικό, του το δίνει η γραμματέας να το υπογράψει, με φωνάζει, το σκίζει και λέει "ε, σιγά, ας μην μπει απουσία".

Καρολινάκι ωχ ωχ ωχ, φρονημίτες ακούω... Μια μαθήτριά μου αφαίρεσε ένα ή δύο νομίζω τώρα τα Χριστούγεννα, και έκανε είκοσι μέρες να έρθει σχολείο... Εγώ πάντως τους έβγαλα όλους με τη μία, και τους τέσσερις, και μάλιστα οι από κάτω έβγαιναν πλαγιαστοί και έπρεπε να τους σπάσει για να βγουν. Οπότε καταλαβαίνεις... Αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι που γέμισε όλο το στόμα και ο λαιμός άφθες, και δεν μπορούσα ούτε νερό να πιώ, ούτε καλά καλά να μιλήσω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια!!!!πολυυυυ πόλυυυυ ωραιο καφενε εχετε τελικα....αν δεν εχω προλαβει να διαβασω ολες τις αναρτησεις....θα το κανω πιο μετα ελπιζω!!!!δεν με αφηνει αυτη η μικρη και λιγο οι δουλειες λιγο αυτη τι να προλαβει ενας ανθρωπος!!!!οσο για τους φρονιμιτες 4 εχω βγαλει εσωκλειστους ολους.....δραμα ηταν!!!!!

για τα βιολογικα που λεγατε επειδη εγω μεγαλωσα στο χωριο μου φαινονται λιγο μαπα το καρπουζι...ξερετε παλια οι ανθρωποι τα σνομπαραν τα χωριατικα προιοντα και προτειμουσαν τα αγοραστα, θυναναι ειχα μια φιλη μικρη που εμενε στην αθηνα και δεν οταν ερχοταν στο χωριο κ εβλεπε τα αυγα μας απο τις κοτες μας μου ελεγε και καμαρωνε οτι αυτης της αγοραζει ΚΑΤΙ ΑΤΓΟΥΛΑΡΕΣ απο το σουπερ που ηταν τελειες αυτα τα αυγα εδω ειναι σαν κατσιασμενα!!!!!τι να πω τωρα το θυμηθηκαμε για τα βιολογικα που δεν υπαρχει χωραφι καθαρο και νερο!!!καλα τα ειπε η κοπελα παρα πανω μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας γεια σας έχω ερθει με τα μικρουλια στη μαμα μου.

Τα πήγα και κούνιες το πρωι η Αγγελική βασικα ξεσαλωσε ολο ταρζανιες ηταν και ο μικρός έριξε έναν υπνακο στο καρότσι και μετα τον έβαλα και αυτόν λίγο στην κούνια. Το ωραίο ήταν που κοιταγε την αδερφη του στην διπλανή κούνια και γελαγε.

Πάω να του δώσω τα λαχανικά του τωρα, άντε να δουμε αντιδράσεις.

Εντωμεταξυ κάπου θελει να μας παει αυριο ο άντρας μου αλλα μας το κρατάει για έκπληξη, θελει να εχουμε την μικρη μαζι αλλα οχι τον μπεμπη γιατι ειναι πολυ μικρουλης για εκει που θα πάμε και δεν παει πουθενα το μυαλο μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσακια!!πηγαμε το πρωι μια τελεια βολτα στον Εθνικο κηπο..ειναι λιγακι παραμελημένος βεβαια αλλα για βολτουλα είναι μια χαρα,ειδαμε κ τα ζωακια ,τα ταισαμε,ηπιαμε κ ένα καφεδακι… η μικρη ξεθεωθηκε και τωρα κοιμαται!!εφτιαξα και μια μακαροναδα σημερα ,συνταγη του Καλλιδη,αν ειχατε δει στην Μενεγακη,με κρεμυδια και ατζουγιες..πολυ ωραια ηταν!!!αυριο εχουμε να παμε για ψησιμο στα πεθερικα!!!το πρωι θα παμε παλι προς Καισαριανη στο βουνο βολτουλα!!

Μαρινα ,αντε ενας μηνας εμεινε!!πολυ ωραια ακουγονται όλα,θα περιμενω φωτο με το καλο!!!

Αννα Μαρια κι εμεις στο γαμο ειχαμε τις λαμπαδες και 2 ανθοστηλες τυπου δεντρακι,κ στην βαφτιση μεσα δεν ειχα στολισμο αφου το στολιδι είναι ένα!!χαχα πολύ ομορφη θα ηταν η ανθοδεσμη..γιατι να ακουγεται βλακεια;το απλο κ λιτο είναι το πιο ομορφο κατά την γνωμη μου!!!καλα με τα του γαμου ουτε εμενα ασχοληθηκε,κι ας του εδειχνα φωτο και διαφορα να διαλεξουμεμαζι ‘’ότι αρεσει σε εσενα αγαπη μου’’.πως καταφερνεις καλε τον Αντρεα να τρωει λαχανορυζα και σπανακορυζα;;η καλυτερη ιδεα αυτή για την ντοματες!!κι εγω φτιαχνω ή μου φτιαχνει η μαμα αλλα από τις ντοματες που φυτευουν στο εξοχικο!

Καρολινα καλυτερα που τους εβγαλες τους παλιοφρονιμητες…εγω τους εβγαλα ολους πριν 4 χρονια,μονο ενας εβγαινε κανονικα,ολοι οι αλλοι πλαγια και μου στραβωναν τα δοντακια μου…και ο μπεμπουλης σου εβγαλε δοντακι;τι καλα!!αντε να τα βγαλει νωρις να μην το παιδευουν μετα!!

Κατερινα ασε μου φτανουν οι δικες μου οι δουλειες…χαχαχα!!!μα ποτε να μην τελειωνουν;;για δουλεια σε τουριστικο γραφειο κοιταω αλλα επειδη δεν υπαρχει θεση ουτε για δειγμα ψαχνω γενικοτερα!!αα να μπεις να μας πεις που σας πηγε ο μπαμπας σας αυριο!!!

Pappy για τα βιολογικα εχεις δικιο…βλεπω κι εγω πως κανουν επειδη οι γονεις μου εχουν ζωα στο εξοχικο για λιγα αυγουλακια για τα παιδια,λιγο γαλα που τα αλλα είναι σαν νερο.κι εμενα η μικρη μου μολις με δει να καθομαι ερχεται κ διεκδικει τον υπολογιστη για παιδικα..χαχα

Φιλακια σε ολες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...