Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Τα ξενυχτικα ζουζουνια" Νο 6

Recommended Posts

Καγκουράκι ωραία περνάτε εσείς εις τας εξοχάς! Σε ζηλεύω!

Μου θύμισες την ανηψιά του άντρα μου, που όταν ήταν νομίζω 3-4 χρονών της είχα μάθει το παιχνίδι που πάει "έν' αυτοκινητάκι, που όλο κι όλο τρέχει, πού θα πα να σταματήσει;". Και ήθελε να το παίζουμε συνέχεια μα συνέχεια, κι έβαζε και τον πεθερό μου, την πεθερά μου, τον άντρα μου, και γενικώς, όλο τον κόσμο, να παίζουν το αυτοκινητάκι. Είχε μάλιστα πλάκα η πεθερά μου που ήθελε να τηρούμε όλους τους κανονισμούς και αν έκανε η μικρή καμιά παράβαση και λέγαμε "δεν πειράζει, κέρδισες", η πεθερά μου τσαντιζόταν και δεν ήθελε να παίξει!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Να τον κοιμίσω όπως τον κοιμίζει ο άντρας μου δύσκολο. Συνήθως ακούνε τραγουδάκια ή τον αφήνει στο πάρκο και αποκοιμιέται. Μαζί μου αποκλείεται να κοιμηθεί έτσι. Θα δοκιμάσω το καρότσι, μου φαίνεται σωτήριο!

Καληνύχτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα κοριτσια!

Χριστινακι μου περαστικα στον μικρο σου!ζορι αυτο με τις διαρροιες και τους εμετους!πως ειναι σημερα?δινε του υγρα, αρκετο νερακι και απο φαγητα οπως σου ειπε και η Αλεξανδρα κοτοπουλο ρυζακι μηλο μπανανα βοηθανε πολυ!και πανω απο ολα να μην τον πιεζεις για φαγητο αν δεν θελει γιατι ειναι επηρεασμενο το στομαχακι του!αν συνεχισει παρε τον να τον δει ο γιατρος να ξεγνοιασεις!

Αννα Μαρια και γω θα παω για τεστ ΠΑΠ τον αλλο μηνα και να συζητησω για να αρχισω προσπαθειες αν και εγω σκεφτομαι πως αυτες οι μερες που ζουμε γενικα δυσκολα αποφασιζεις για καινουρια δεδομενα στη ζωη μας!αλλα για την αποφαση της Βουλης και γω αυτο ειπα!επιτελους ενιωσα περηφανη γιατι καταφεραμε να πουμε ΟΧΙ στους Γερμανους!εστω και αν δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει, εστω κι αν τωρα τα δεδομενα θα ειναι χειροτερα αλλα εχουμε το κυρος μας και πλεον ειμαστε υπολογισιμοι!

Αλεξανδρα σας μαθαινει το παιγνιδι η Αγγελικουλα!αχ τι ωραια!Οταν μεγαλωσει λιγο και ο Νικολας να δεις τι ωραια θα παιζουνε!

Μαγδουλα πως ειστε?τελικα θα πατε εξορμηση το τριημερο που λεγατε?

Καλημέρα κοριτσάκια!

Εδώ τα πράγματα είναι στον αέρα, ψάχνουν λύση από παντού, αλλά τίποτα σίγουρο ακόμα. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση, θα δείξει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Ποια κοπέλα με είχε ρωτήσει για τα αδέλφια μου-αλήτες-πουλιά; Ξέχασα να απαντήσω χτες βράδι. Έναν αδελφό έχω καλέ, ήταν στην Αγγλία και τώρα μετακόμισε στη Φιλανδία για 2.5 χρόνια τουλάχιστον.

Σας αφήνω, πάμε φρουταρία για συγκρατημένες αγορές!

Καλημερουδια κουκλαρες μου κ εγω το καταχαρηκα το οχι της κυπρου

Τουλαχιστον υπαρχει περηφανια!!

Ειμαι σπιτακι με αναρωτικουλα λογω μεσης δυο μερες κ καλοπερναω

Εκανα κ κουλουρακια ξερω με τη μεση προσοχη αλλα εχω τετοια χαρα που μαι σπθτακι

Βασουλα πορτο χελι κ υδρα λεμε πρωτα ο θεος καλα να μαστε

Φοβαμαι να κανονιζω

Περαστικα χριστινακι μου εγω θελω να μου στειλεις με μειλ το βιβλιο σου παρακαλω!!

Αννα μαρια μου κ εγω μονο με βυζι κοιμιζα οταν αποθηλασα απλα ξαπλωνα διπλα του του δινα το μπιμπερακι

Χαιδευε λιγο μαλλι κ κοιμοταν ακομα ετσι κοιμομαστε σκεψου..

Καγκουρακι μου γκυκο πολυ γελασα με τα αγαλματακια κ μενα ετσι οι παπουδογιαγιαδες στα 4 κ κανουν το αλογο παιζουν κρυφτο μπαλα τι τραβανε χα χα!!

Κ εγω με τον αντρα απο 18 αυτος 19 εγω ειμαστε μαζι υπαρχουν στιγμες που λεω γιατι τον παντευτηκα κ θελω να τον σφαξω κ αλλες παλι ξερω οτι αυτος ηταν ειναι κ θα ειναι ο αντρας της ζωης μου!!

geia sas koritsia!!

ΑΝΝΑ μΑρια πως ειναι εκει τα πραγματα???και εγω εχω στην Κυπρου λεφτα και φοβηθηκα μην τα χασω...αλλα ειπαν οτι εδω δεν εχουμε προβλημα!!! αλλα και εδω εως αυριο ειναι κλειστες...θα της εξαγορασουν Ελληνικες τραπεζες εδω και ετσι ολα καλα..ειπαν!!!θα δειξει....

ποπο τι χουνερη σας φυλαγαν???εγω ημουν σιγουρη οτι καποια στιγμη θα σας ορμηξουν για τα καλα!!!ειναι και μικρη και αν θελουν την καθαριζουν στο αψε σβησε!εδω ολοκληρη Ελλαδα και μας διελυσαν!!!

ευχομαι να δειξουν ανθρωπια...ειδικα οι Γερμανοι!!!

κοριτσια ο Αντωνακης εκανε τα πρωτα του βηματακιαααααααααααααααααααααααααααααααααα :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

δεν καθεται λεπτο στο κωλο του!!!!

εγινε πολυ επικινδυνος...τωρα καταλαβαινω αυτα που λεγατε...καλα ειναι οσο δεν περπαταει και δεν σηκωνεται ορθιος :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσια αρχισα διαιτα παλι !!!!δεν τρωω μετα τις 7 τιποτα και προσεχω γενικα!!!

αντε να χασω και τα υπολοιπα!!!που θα παει θα τα χασω εαν δεν παρεκκλινω καθολου!

εγω ειμαι μονη..ο αντρας μου λειπει και γυρναει Παρασκευη...εχω την μαμα για βοηθεια ευτυχως!!!

φιλακιαααααααα γιατι κλαιει!

Καλησπερα!!!

Αννα Μαρια δεν ξερεις ποσο σας χαιρομαι και ποσο ντρεπομαι για τα χαλια μας! Μιση κατεχομενη, με το πιστολι στον κροταφο και σηκωσε αναστημα! Μπραβο και παλι μπραβο! Και δεν ειναι οι πολιτικοι ειναι οι πολιτες που εχουν καρυδια και δεν μασανε, εμεις εδω ειμαστε για κλαμματα!!!!

Βασω μου ετχαριστω, ειναι καλυτερα, σημερα εχει κανει μια φορα μονο, βεβαια δεν πολυτρωει αλλα δεν πειραζει αρκει που δεν τα κανει ολη την ωρα γιατι φοβηθηκα για καμια αφυδατωση!

Αλεξανδρα μου ευχαριστω κι εσενα! Εμενα η γιατρος μου ειπε γαλα πολυυυ αραιωμενο, κασερακι και γιαουρτι να δινω, αλλα γιαουρτι δεν δινω και γαλα μονο αν το ζητησει εκεινος, γενικα ο,τι μου ζηταει δινω πιστευω ο οργανισμος κανει τα κουμαντα του, ζηταει πολυ νερο, ζηταει ψωμι, φρυγανιες, μπιφτεκακι κλπ...

Κατερινακι σας ζηλευω πολυ που περνατε τοσο καλα στας εξοχας! Αν ειχες και τον αντρα σου παρεουλα θα ηταν καλυτερα σιγουρα, υπομονη και ερχεται ΣΚΔ! Οπως τα λες για τους προδοτες τους δικους μας, αλλα πιστευω οτι εμεις φταιμε! Ας ειχαμε βγει να κατασκηνωσουμε κι εμεις εκατομμυρια εξω απο τη Βουλη απο την πρωτη νυχτα που τολμησαν να μας ξεφουρνισουν μνημονιο, ας λεγαμε ναι στην αξιοπρεπεια και χωρις ευρω και μετα θα βλεπαμε αν θα κανανε ρουπι χωρις να πεσει η κυβερνηση! Αλλα αντανακλαστικα δεν εχουμε, δικαιοσυνη δεν εχουμε τι περιμενεις;;;

Μαγδουλα μου προβλημα με τη μεση; Περαστικα σου! Θα σου στειλω πμ για το μεηλ σου. Κι εγω ακριβως ετσι, απο τη μια θελω να τον πνιξω γενικα και απο την αλλη να τον πνιξω στα φιλια! Αχχχχχ!

Μαρινακι μπραβο! Συγχαρητηρια! Περπατοπιτα να φτιαξεις, αν και στον δικο μου τιποτα δεν εκανε, σκουντουφλης εντελως ειναι, εκει που καθεται πεφτει!Προσοχη τωρα ταρζανευει! Καλη δυναμη με τη διαιτα!

Φιλια σε ολες!!!

Γεια σας όμορφες μανουλες

Εμεις μια χαρα τα περνάμε μας εκανε και ωραίο καιρο σημερα, μακάρι να συνεχίσει έτσι. Ο Νικόλας εχει παρει πολυυυυυ φορα τις τελευταίες ημέρες, μπουσουλαει και παει όπου θελει ότι δει το μάτι του παει να το πιάσει. Επισης στέκεται όρθιος πολυ καλα σημερα τον είχαμε στην κουζίνα και κρατιοταν απο τα ντουλάπια και μας γελαγε. Κάνει και τσακπινιες και αφήνει το ένα χέρι και προσπαθει δειλα δειλα να κάνει πλάγια βήματα όταν κρατιέται απο κάπου. Ειδικα στο παρκοκρεβατο μέσα θελει να ειναι μονο όρθιος, μολις πέσει κλαίει για να τον σηκωσω πάλι και πηγαίνει απο το πλάι στην κεφαλή.

Μαγδα περαστικα στην μεσουλα!

Μαρίνα μπράβο στον Αντωνακη σου για τα πρώτα του βηματακια. Τωρα ειναι που θα φύγουν πιο γρήγορα τα κιλα απ ότι υπολογίζεις έχεις να ριξεις κυνηγητό :lol::lol: πολυ καλός μέχρι να χρονισει θα περπατάει κανονικα!!!!!

Χριστινακι ευτυχώς που ειναι καλυτερα ο Δημητρακης και σιγα σιγα του έρχεται η όρεξη. Καλα κανεις που του δίνεις ότι ζητάει ο οργανισμός ξερει ;) .

Γεια σας κορίτσια μου!

Εδώ τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα, όλες οι πόρτες είναι κλειστές. Η Ρωσία ζητάει γη και ύδωρ για να βοηθήσει, κάποιες προτάσεις που βρήκε η κυβέρνηση και που δεν περιλάμβαναν κούρεμα δεν έγιναν αποδεκτές από την τρόικα, γιατί, λέει, περιλαμβάνουν εσωτερικό δανεισμό (αφού είναι εσωτερικός, αυτούς τι τους νοιάζει;) και απ' ό,τι φαίνεται πάμε πάλι σε κούρεμα, αλλά πιο ήπιο, συν κάποιες άλλες λύσεις. Αύριο θα ξέρουμε μάλλον.

Δυστυχώς σηκώσαμε ανάστημα, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο, γιατί μας έχουν δεμένους όλους. Η Ρωσία δε θέλει να χαλάσει τις σχέσεις της με την ΕΕ βοηθώντας μας, οι χώρες του Νότου τους έχουν ανάγκη και δεν είναι και τόσο εύκολο να αντισταθούν παίρνοντας το μέρος μας, είμαστε τελείως μόνοι μας δυστυχώς...

Τέλος πάντων, έχουμε χρόνο μέχρι τη Δευτέρα, όλη μέρα δε σταματάνε τις συσκέψεις και τις συνεδριάσεις, τις επαφές και τις συζητήσεις, και περιμένουμε... Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο...

Τουλάχιστον τους είπαμε ΟΧΙ και το φχαριστηθήκαμε και τουλάχιστον το παλέψαμε και το παλεύουμε.

Μάγδα περαστικά σου! Τι πρόβλημα έχεις με τη μέση; Πρόσεχε, όχι πολλές δουλειές, άσε τα κουλουράκια!

Μαρίνα ο Αντωνάκης περπατά κανονικά ή στηρίζεται κάπου; Κι ο Αντρέας κάπου τόσο έκανε τα πρώτα του βηματάκια, στηριζόμενος σε έπιπλα.

Πολύ σύντομα θα τον κυνηγάς σ' όλο το σπίτι και δε θα μπορείς να τον περιορίσεις πουθενά!

Καλή επιτυχία με τη δίαιτα.

Χριστίνα εύχομαι αύριο να είναι τελείως καλά ο Δημητράκης!

Καγκουράκι κι εσάς βλέπω ο μικρός ξεθάρρεψε! Πω πω ρε κορίτσια, μεγάλωσαν τα μωρά σας, δεν το είχα συνειδητοποιήσει, νόμιζα ότι είναι ακόμα λίγων μηνών... Πώς περνάει ο καιρός...

Μια χαρά περνάτε εκεί πέρα!

Χτες βράδι ο Αντρέας ξύπνησε στις 4.40, θήλασε και ξανακοιμήθηκε στις 5. Είχε κοιμηθεί πριν επιστρέψω απ' το σχολείο, έτσι δεν θήλασε, και ξύπνησε για γάλα. Μάλλον θα χρησιμοποιήσω τα αποθέματα που έχω στην κατάψυξη και μετά σιγά σιγά και ξένο. Σήμερα κανονικά επιστρέφω νωρίτερα, αλλά αργήσαμε λίγο, και δεν τον πρόλαβα ξύπνιο για να τον θηλάσω. Μπαίνω στο σπίτι, μου λέει ο άντρας μου ότι κοιμήθηκε ο μικρός, πηγαίνω στο δωμάτιό του να τον δω, και τι βλέπω;;;; Το κρεβάτι εντελώς άδειο!!! Άφαντος ο Αντρέας!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελικά, κοιμόταν στο πάρκο, και δεν τον είχε μεταφέρει ο άντρας μου στο κρεβάτι του!

Σας φιλώ κοριτσάρες.

Καλό βράδι να έχουμε.

Γεια σας κορίτσια! Είστε καλά;; Τα νέα μας. Ήρθε τελικά ο υδραυλικός να μας φτιάξει τον καυστήρα και μου είπε ότι είναι κρίμα να αγοράσω καινούριο και ότι δεν θα ξαναχαλάσει. Μακαρι να είναι έτσι. Προς το παρόν έχω και ζέστη στο σπίτι και ζεστό νεράκι! Στο παρτάκι του Πανούλη περάσαμε όλοι πολύ όμορφα!!! Άλλο πράγμα να γυρνάς στο σπίτι και να είναι όλα στην εντέλεια! Και εγώ το χάρηκα πολύ αλλά και ο Πανούλης που ξεφάντωσε με τα φιλαράκια του! Την Καθαρά Δευτέρα δεν κάναμε κάτι. Ήρθαν οι γονείς μου και η αδερφή μου (μετά της οικογενείας της) στο σπίτι μου και φάγαμε γαριδομακαρονάδα. Έφαγα πάαααρα πολύ..Απόρώ κι εγώ πού χώρεσαν τόσα μακαρόνια και γαρίδες στο στομάχι μου :roll::roll::roll::roll::roll: Τα παιδάκια μου είναι καλά. Η φραουλίτσα πλέον τρώει το φαγάκι της και νομίζω ότι όλα έχουν γίνει πιο εύκολα.

Θα ξεκινήσω λέγοντας ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους Κύπριους που σήκωσαν το ανάστημά τους και κράτησαν την αξιοπρέπειά τους εν αντιθέσει με του Έλληνες που μόνο κώλο δεν έστησαν (συγνώμη κιόλας :oops::oops::oops: ). Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά στη συνέχεια!

Μαγδα περαστικά...Δεν με έχει πιάσει ποτέ πόνος στη μέση αλλά ξέρω από τον άντρα μου ότι είναι επώδυνος. Τουλάχιστον χάρηκες το σπιτάκι σου και το παιδάκι σου!Έτσι όπως τα λες είναι με τους άντρες μας. Είμαι κι εγώ με τον δικό μου από το 1996. Έρχονται στιγμές που θέλω να τον σκοτώσω και άλλες τόσες που σκέφτομαι ότι αυτός είναι ο μόνος άντρας που θα ήθελα στη ζωή μου και χαίρομαι πολύ που έκανα δύο υπέροχα πλασματάκια μαζί του.

Κατερινάκι μια χαρά περνάτε στην εξοχούλα και ο Νικόλας σου ξεπετάχτηκε πάρα πολύ! Μπράβο το αντράκι το όμορφο!!!! Θα περπατήσει γρήγορα!

Άννα Μαρία πώς είναι τα βράδια σας;; Τι γάλα σκέφτεσαι να του δώσεις όταν αποθηλάσεις;; Σε σκεφτόμουν τις προάλλες γιατί θημήθηκα που έλεγα ότι θέλω να θηλάσω 6 μήνες και εσύ μου είχες απαντήσει ότι 6 μήνες το θεωρείς λίγο..Τότε μου φάνηκε περίεργο αλλά τώρα που η μικρή είναι 7 μηνών και δεν μπορώ να πάρω απόφαση να σταματήσω σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είδες πόσο μεγάλωσαν τα μωρά μας;; Άντε τώρα περιμένουμε καινούριες εγκυμοσύνες!!!!Όχι από μένα βεβαίως βεβαίως :?:?:?:?:?:?:?:lol::lol::lol::lol:

Μαρίνα έκανε τα πρώτα του βηματάκια;;; Άντε καλή αρχή στον Αντωνάκη και καλό τρέξιμο σε σένα!!!!

Αλεξανδρα μια χαρά τα πάτε με την τουαλέτα! Σε λίγο καιρό δεν θα έχετε καθόλου ατυχήματα!! Πάντως είναι τέλεια όταν τα ζουζούνια μας χώνονται στο κρεβάτι μας...

Κατερινάκι τι κάνει το ανιψάκι σου; Πώς τα πάει η αδερφούλα σου με το θηλασμό;; Στήριξέ την όσο μπορείς. Αξίζει τον κόπο!

Χριστίνα μου αρρώστησε ο Δημητράκης;;; Πολύ απαίσια ίωση η γαστρεντερίτιδα...Μπράβο που είναι καλυτερα το μικράκι σου!!!

Βάσω θέλεις να βάλεις μπροστά για δεύτερο παιδάκι;; Με το καλό να έρθει!!! Είναι δύσκολες οι εποχές αλλά δεν θα μας στερήσουν και αυτή τη χαρά..Εγώ τουλάχιστον όταν είπα στον άντρα μου ότι θέλω δεύτερο παιδάκι και εκείνος μου είπε να το σκεφτούμε γιατί οι εποχές είναι δύσκολες, του απάντησα ότι δεν με νοιάζει και ότι δεύτερο παιδί θα κάνω!

Καλό βράδυ σε όλες!

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ο Αντρέας ξύπνησε πάλι το βράδι στις πέντε, θήλασε και ξανακοιμήθηκε σε είκοσι λεπτά. Αυτό δε με κουράζει, και ξέρω ότι ξυπνά επειδή κοιμάται χωρίς να θηλάσει.

Σήμερα θα πλύνω ένα μπιμπερό και θα βγάλω γάλα απ' την κατάψυξη, να δούμε αν θα το πιεί.

Ανθή σκέφτομαι να του δώσω κατευθείαν φρέσκο, κατσικίσιο. Δεν ξέρω, όμως, αν θα το πιεί, γιατί μυρίζει λίγο κατσικίλα. Φυσικά και το πρόβειο γιαούρτι είναι πολύ ξινό, αλλά το τρώει με ευχαρίστηση. Ποτέ δεν ξέρει κανείς μ' αυτό το μωρό.

Στο θέμα της οικονομίας έχουμε εξελίξεις. Βρήκαν ένα εναλλακτικό σενάριο χωρίς κούρεμα, και τώρα συνεδριάζει ο πρόεδρος με τους πολιτικούς αρχηγούς και θα δούμε.

καλημερα κουκλες

σημερα θα παρουν βαθμους τα μεγαλα μου και θα παω στον παιδικο να βοηθησω να καθαρισουν τα τζαμια ,ζητησε η κυρια μας χθες να ερθουν μερικες μαμαδες να βοηθησουν και τι συμπτωση ημουν εγω εκει :o Αννα Μαρια ειπες τιποτα; :lol::lol: αυριο ο Δημητρης θα πει ποιηματακι στον παιδικο και την Δευτερα θα κανουμε παρελαση ας ελπισω οτι δεν θα βρεχει γιατι ετσι ακουσα κατα τα αλλα τα ιδια εμεις

Αννα Μαρια μπραβο σας που υψωσατε αναστημα και ειπατε οχι μακαρι να πανε ολα καλα και να βρουν μια λυση,εδω συνεχεια λενε για σας στην τηλεοραση μιας που εχουμε λυμενα τα δικα μας βρηκαμε να ασχολουμαστε τωρα χαλια μαυρα....εγω οταν αποθηλασα στον Δημητρη στην αρχη τον ταιζε ο αντρας μου απο μενα δεν ηθελε ετσι εμαθε το μπουκαλι

Ανθη ευτυχως εφτιαξε γρηγορα ο λεβητας δεν γινεται χωρις ζεστο νερο και ζεστη φυσικα,ασε την αδερφη μου την εχω πρηξει με το θηλασμο τα παει πολυ καλα μεχρι στιγμης ,ουτε απο μενα για εγκυμοσυνη φυσικα ;) αυτες που εχουν ενα παιδακι εχουν προτεραιοτητα...

Μαγδουλα περαστικα στον Βασιλακη σου και σε σενα με την μεση καλε μην κουραζεσαι υποτιθεται εχεις την αδεια για να ξεκουραστεις κι οχι να φτιαχνεις κουλουρια τοση ωρα ορθοστασια επιβαρυνεσαι,τι κανουν τα κουταβια;σε ευχαριστω για τις ευχες για το μπεμπινι μας!!

Αλεξανδρα μη στεναχωριεσαι ολα ετσι κανουν στην αρχη παιζουνε και δεν σκεφτονται να πανε τουαλετα μερα με τη μερα θα τα καταφερνει ολο και καλυτερα οπως σου ειπε και η Κατερινα να την επιβραβευεις και να την παροτρυνεις να παει τουαλετα ελα να κανουμε ενα ποταμακι κτλ ή οταν ειστε εξω να ποτισουμε το χορταρακι κι αλλα διαφορα ετσι τους ελεγα γω και χαιροταν ;) πλεκω πλεκω συνεχεια αφου ο αντρας μου λεει σε εχω βαρεθει μαυτο το πλεξιμο συνεχεια :lol: οταν καθομαι πλεκω με χαλαρωνει κιολας

Χριστινακι κι εγω θελω να μου στειλεις το διηγημα σου,θα σου στειλω το email μου,περαστικα συντομα στον Δημητρακη σου δεν την μπορω καθολου την γαστρεντεριτιδα τρεμω μην παθουν αφυδατωση ειδικα οταν ειναι μικρα και δεν καταλαβαινουν οτι πρεπει να πιουν δεν την μπορω,γιατι ρε κοριτσι παλι μαλωνετε :( σε ευχαριστω για τις ευχες για τον μπεμπακο μας,τα ανηψακια σου πως ειναι;

Κατερινακι ακομη στο χωριο ειστε;θα μεινετε και για την 25η Μαρτιου,πολυ γελασα με την Αγγελικη που σας κανει και παρατηρησεις απαιχτα ειναι σαυτην την ηλικια ασε κι εμεις οταν βγαινουμε εξω παιζουμε σαν μικρα παιδια μηλα,ποδοσφαιρο ολοι γιαγιαδες παπουδες ολους τους παιρνει η μπαλα...

Βασω βαλτε μπρος για δευτερο και μην κοιτας την κριση οτι γινει θα γινει για ολους το κοριτσακι σου χρειαζεται αδερφακι

σας αφηνω να παω να ετοιμαστω να παω για τους βαθμους...

φιλια σε ολες!!

Γεια σας και πάλι!

Λένε βρήκανε μια λύση άνευ κουρέματος. Δεν καταλάβαμε ακριβώς τι είναι, αλλά φαίνονται σχετικά αισιόδοξοι. Περιμένουμε...

Η Ελλάδα πάντως, όλο δηλώσεις είναι, ότι και καλά μας στηρίζει, κ.λπ. αλλά κατά τα άλλα, ο Στουρνάρας πιέζει τον δικό μας να ενδώσει στην τρόικα. Σου λέει "μια χαρά είμαστε εμείς εδώ στην Ελλάδα με την τρόικα, χάρμα περνάμε, ελάτε κι εσείς να κάνουμε παρέα". Μάνα μας και μάνα μας, αλλά μια ζωή μας προδίδει αυτή η μάνα δυστυχώς... Οι πολιτικοί δηλαδή, όχι ο λαός που πάντα είναι με το μέρος μας.

Κατερίνα εννοείται ότι ο άντρας μου θα τον ταΐζει τον μικρό, εγώ να τον ταΐσω με μπιμπερό δεν παίζει!

Εύχομαι να πάρουν ψηλούς βαθμούς τα αντράκια σου! Εμάς πάντως δε μας έβαζαν βαθμούς στο δημοτικό. Νομίζω είναι και λίγο αντιπαιδαγωγικό αυτό το πράγμα, γενικώς οι βαθμοί και οι εξετάσεις όπως γίνονται είναι που χαλάνε την παιδεία μας, τέλος πάντων αυτήν που έχουμε.

Καλή επιτυχία στον Δημητράκη αύριο! Κι εμείς έχουμε αύριο τη γιορτή, και κάποιοι μαθητές που θα απαγγείλουν είναι στο επίπεδο του Δημητράκη (αλλά είναι 20 χρονών!). Ελπίζω να με βγάλουν ασπροπρόσωπη!

Έλα βρε, τι σύμπτωση, να είσαι κι εσύ εκεί την ώρα που είπε η κυρία για τα τζάμια! Όλο σατανικές συμπτώσεις σου συμβαίνουν!

Σήμερα έφτιαξα σουπιές με σπανάκι, δεν είχα ξαναφτιάξει, κι έγιναν πολύ ωραίες. Στον μικρό έφτιαξα σπανακόρυζο που του αρέσει, αλλά δεν έφαγε, δεν ξέρω γιατί, τον έπιασε η ιδιοτροπία του...

Σας φιλώ κορίτσια, πάω να κάνω καμιά δουλίτσα.

Καλημερα!

Εδω γινεται το χαος κοριτσια!βρισκομαστε σε μια καταστροφικη κατασταση!ολα βρισκονται στον αερα!λενε οτι υπαρχει μια λυση!κατι λενε για αναδιαρθρωση της Λαικης Τραπεζας σε 2 ξεχωριστες τραπεζες την καλη και την κακη!επειτα θα δεσμευσουν τα ταμεια προνοιας των ημικρατικων και των ξενοδοχων!για να δουμε τι θα γινει!επικρατει μια κατασταση απολυτου πανικου!εξω απ τις τραπεζες ο κοσμος να περιμενει να πιασει λεφτα να περασει γιατι εχει απ την παρασκευη οι τραπεζες ειναι κλειστες και Τριτη αν θα ανοιξουν!

Καλησπερα φατσες μου σημερα επεστρεψα στην δουλειτσα σνιφ

αφηστε τα η μεσουλα κ το χερακι πονανε σηκωνω το βασιλακη γιαυτο επιδωνηθηκε κ επισης σημερα αδιαθετησα ολα τα καλα μαζι με λιγα λογια

εκδρομουλα για πορτο χελι λεμε αι να δουμε θα μας κατσει...??

χριστινακι ειμαστε κ επισημως φιλες πια χιχιχι αναμενω την ιστοριουλα σου...

αννα μαρια που θα απει θα στρωσει κ ο υπνος του αντρικου δωσε πρωτα τις παρακαταθηκες κ μετα ξενο εγω ακομα δινω κατι σαν φρεσκο της νεσλακ για παιδια 2 ετων

Καλησπερα σας!

Αρχιζω αναποδα σημερα.

Μαγδα μου πηγες κιολας δουλεια; Τι να κανεις, αν μπορεις κανε κι αλλιως... Που να το σηκωσεις το θηριακι!!!

Βασω υπομονη και ψυχραιμια. Σιγουρα πολλα θα ακουσετε και πολλα θα τραβηξετε, αλλα η ψυχραιμια σωζει!

Αννα Μαρια μη μιλας καν για το Στουρνο! Ασε με τους προδοτες, ε βεβαια, τους χαλασε τη σουπα η Κυπρος, ειπε οχι στους εργοδοτες τους! Ασε γιατι συγχιζομαι και μονο που τους αναφερω!Υπομονη και στρωνει ο μικρος σιγα σιγα...

Κα μου ευχαριστω για τα περαστικα και για το ενδιαφερον για τα δημιουργηματα μου, με τιμα! Με τον αντρα μου τα ιδια οπως παντα, προσπαθουμε και προσπαθουμε και μια τρυπα στο νερο κανουμε... Ελπιζω να μην εισαι μονη αυριο, να μαζευτειτε πολλες να τελειωσετε γρηγορα, αν ειστε καμποσες θα εχει και την πλακα του...

Αντε Ανθη ευτυχως γρηγορα ξεμπερδεψατε, γιατι χωρις ζεστη και ζεστο νερο δεν παλευεται με δυο παιδια! Μπραβο για το παρτακι! Ειδες τωρα που η μικρη στρωνει ποσο καλυτερα και πιο χαλαρη νιωθεις;

Καγκουρακι τον φανταζομαι το μικρο με τις ταρζανιες για φαγωμα θα ειναι!

Λοιπον, ο μικρος το πρωι εκανε παλι διαρροια και ετρεξε μεχρι τις καλτσες του, αλλα η μαμα μου μου ειπε πως το απογευμα που ξαναεκανε δεν ηταν τελειως νερο. Αντε να δουμε! Με το ετερον ημισυ κλασικα μαλωμενοι παλι... Ακουσα τα σχολιανα μου και για λογο εντελως ηλιθιο κατα την αποψη μου... Δεν περνανε τα νευρα που εχουμε μαζεψει, δυστυχως... Το παλευω... δεν το πολυπιστευω ομως και αυτο ειναι αρνητικο, δεν ειναι;;; Αν χασεις την πιστη σου...

Αυτα τα ολιγα. Σας φιλω γλυκα, παω να δουλεψω!

Φιλακια!

Γεια σας κοριτσαρες,

Αννα Μαρία είδες πέρασε πολυ γρήγορα ο καιρος για ποτε εγινε 8 μηνών ουτε που το κατάλαβα. Για τον αποθηλασμο να βάλεις προγραμμα να μάθει το μπουκάλι με το δικο σου γάλα και μετα σταδιακα να προσθετεις ξένο στο δικο σου έτσι ώστε να φτάσει να πίνει μονο ξένο. Εμένα μου ειχε παρει τρεις μήνες γιατι το πήγαινα λαουλαου, αλλα τουλάχιστον ειχε μάθει το μπουκάλι η Αγγελική γιατι έπινε απο την γιαγια όσο έλειπα στη δουλεια. Αυτο που θα πρέπει να ρυθμίσεις ειναι να πίνει στάνταρ ώρα το βραδινό του γάλα είτε εσυ έχεις γυρίσει απο δουλεια είτε οχι. Καλη επιτυχία!!!!!!

Ανθη τέλεια θα τα περασατε στο πάρτυ, δεν το συζητώ απίστευτη ευκολία οταν ειχα κανει τα γενεθλια της Αγγελικης στον παιδοτοπο, γυρνας και ειναι το σπιτι στην εντέλεια αλλιώς μαζέψεις πριν μαγειρευεις μέχρι τελευταία στιγμη, ξανά μαζέψεις μετα. Σημασία εχει να το ευχαριστήσουμε και μεις και τα μικρα. Όλα καλα με τον λεβητα ελπίζω να μην ξαναχαλασει.

Κατερινακι φαντάζομαι θα ακούσεις τα καλυτερα για τα ζουζουνια σου στο σχολείο!! Ο Δημητρακης θα το πει το ποιηματακι του δεν θα ντρέπεται πια, έτσι?

Εμεις ναι θα μείνουμε μέχρι και την 25η Μαρτίου, μαλιστα θα έρθει και ένα ζευγάρι φίλων μας με τα παιδάκια τους να τους φιλοξενήσουμε για το τριήμερο και θα εχει και καλη παρεουλα η Αγγελικη.

Χριστινακι περαστικα και πάλι στον μικρο, θελει τις μερες του για να συνέλθει. Να το παλεψεις όσο μπορείς με τον άντρα σου για να φτιάξουν τα πράγματα μεταξύ σας.

Βάσω Μαγδα :D

Καλο βραδυ τσουπρες

Γεια σας κορίτσια!

Εδώ τα πράγματα είναι ακόμα στον αέρα. Η Ρωσία απέρριψε όλες τις προτάσεις (τελικά δε θα μας σώσει ο ξανθός λαός), έχουν βρει ένα σχέδιο Β και προσπαθούν να το εφαρμόσουν. Είναι η τελευταία μας ελπίδα μάλλον.

Η αγορά έχει νεκρώσει, στα σούπερ μάρκετ τα ράφια σιγά σιγά αδειάζουν, εμπορικές πράξεις δεν μπορούν να γίνουν με τις τράπεζες κλειστές εδώ και μια βδομάδα, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν κάρτα για αναλήψεις από ΑΤΜ και έχουν μείνει χωρίς χρήματα, και τώρα που ερχόμουν απ' το σχολείο, είδα μια μεγάλη ουρά στο υποκατάστημα της Λαϊκής Τράπεζας εδώ κοντά, από ανθρώπους που ήθελαν να βγάλουν λεφτά από το ΑΤΜ, μια που η Λαϊκή πάει για διάλυση. Η Λαϊκή είναι η τράπεζα που είχε για ένα διάστημα ο Βγενόπουλος, και φέρει κι αυτός τεράστιο μερίδιο ευθύνης γι' αυτό που έγινε. Αφού όταν τα πράγματα άρχισαν να γίνονται επικίνδυνα, πούλησε τις μετοχές του και την έκανε με ελαφρά.

Προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι. Σίγουρα ο κόσμος έχει κουραστεί αρκετά, οι πολιτικοί έχουν γεράσει κατά δέκα χρόνια και κυκλοφορούν αξύριστοι και ταλαιπωρημένοι, αλλά πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι.

Τώρα συνεδριάζει η Βουλή για να περάσει το Σχέδιο Β, για να δούμε τι θα αποφασίσουν.

Επιστρέφω με σχολιασμό.

Μάγδα εμένα η μέση μου διαλύεται όταν έχω περίοδο. Πού να είχα και πρόβλημα... Πάντως, αυτές τις μέρες (χρόνια) με πονάει γενικώς.

Χριστίνα ελπίζω να του περάσει σύντομα του Δημητράκη. Άσχημο πράγμα η διάρροια.

Κι εμένα ο άντρας μου κάπως έτσι είναι. Φωνάζει για ηλιθιότητες. Σήμερα μαγείρευα, ο μικρός μες στα πόδια μου, κι ο άντρας μου καρφωμένος στο σαλόνι μπροστά στο λάπτοπ. Του είπα πεντακόσιες φορές να προσέχει το μικρό γιατί εγώ δεν μπορούσα, και μου έλεγε ότι δεν μπορεί να τον κυνηγά. Σε κάποια φάση ο Αντρέας άνοιξε ένα ντουλάπι κι έβγαλε από μέσα κάτι μπουκάλια με κρασί, οπότε του φωνάζω να έρθει να τον πάρει γιατί θα σπάσει κανένα μπουκάλι. Πετάγεται αυτός πάνω έξω φρενών (λες και έφταιγα εγώ ή ο Αντρέας κι όχι αυτός που δεν τον πρόσεχε), και βάζει τις αγριοφωνάρες, κουνώντας τα χέρια του δεξιά-αριστερά "κάν'τον έτσι να φύγει από κει", λες και είναι το μωρό μύγα για να το διώξω κουνώντας τα χέρια. Ό,τι να 'ναι.

Καγκουράκι ευχαριστώ για τις συμβουλές για τον αποθηλασμό. Σήμερα τελικά δεν πρόλαβα να πλύνω το μπιμπερό, αλλά τον θήλασα εγώ επειδή ήρθα νωρίτερα απ' το σχολείο. Κάποια στιγμή, όμως, θα πρέπει να το αρχίσω στα σοβαρά.

Ο Αντρέας έπινε γάλα από μπουκάλι μέχρι τον Ιούνιο. Όταν γύρισα στο σχολείο το Σεπτέμβριο, δε δέχτηκε το μπουκάλι, και μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις ήπιε γάλα από μπιμπερό.

Τι ωραία που περνάτε στο χωριό!

Σας αφήνω κοριτσάρες, τα λέμε!

Αννα Μαρία δεν θυμάμαι αν έτυχε να ξαναμιλήσουμε απλώς θέλω να σου γράψω ότι ο λαός εδώ είναι μαζί σας και σας συμπονά αυτές τις στιγμές. Ντρεπόμαστε για τους προδότες τους πολιτικούς :cry: μας και σε καμία περίπτωση δεν τους στηρίζει η πλειοψηφία τουλάχιστον εδώ. Βαστάτε γερά..και όλα θα πάνε καλά.. Ψυχραιμία..

maria-ioanna το ξέρουμε ότι ο λαός είναι μαζί μας, αυτό φαίνεται παντού, ευτυχώς υπάρχει και το ίντερνετ και επικοινωνούμε.

Και το 1955-59 ήταν μαζί μας ο ελληνικός λαός, αλλά η Ελλάδα μας πίεσε να υπογράψουμε την ανεξαρτησία (και όχι την ένωση με την Ελλάδα για την οποία πολεμούσαμε), και το 1974 ήταν μαζί μας ο λαός, αλλά η Ελλάδα έκανε το πραξικόπημα και πέντε μέρες μετά, στην τουρκική εισβολή, όταν ο στρατός που διοικούνταν από Έλληνες χουντικούς αξιωματικούς ήταν αποδιοργανωμένος και ουσιαστικά δεν αντιστεκόταν, η Ελλάδα έστειλε υποβρύχια για βοήθεια, τα οποία γύρισε πίσω μόλις έφτασαν στην Κερύνεια. Και τώρα είναι μαζί μας ο λαός, αλλά η Ελλάδα δεν είπε μια κουβέντα για μας στο Γιούρογκρουπ, και τώρα μας πιέζει και μας γυρίζει την πλάτη, ενώ γνωρίζει ότι ένα μεγάλο μέρος του χρέους μας οφείλεται στην αγορά ελληνικών ομολόγων που τρέξαμε να κάνουμε έμπλεοι πατριωτικών συναισθημάτων.

Μάλλον θα πρέπει να κάνετε κάτι με τους πολιτικούς σας! :) (Όχι ότι οι δικοί μας είναι καλύτεροι, αλλά τουλάχιστον τώρα κάπου σήκωσαν ανάστημα).

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...