Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Τα ξενυχτικα ζουζουνια" Νο 6

Recommended Posts

Γεια σας!

Χτες βράδι είχαμε τέλεια νύχτα, ο Αντρέας κοιμήθηκε σερί μέχρι τις οκτώ παρά τέταρτο!

Αλλά το ξύπνημά μας γενικώς δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο, αφού με το καλημέρα μάθαμε ότι αποφασίστηκε κούρεμα καταθέσεων, κάτι που δεν έχει γίνει πουθενά μέχρι τώρα. Κι ενώ μέχρι χτες βράδι μας διαβεβαίωναν ότι δεν πρόκειται να γίνει τέτοιο πράγμα και ότι ακόμη και τα σενάρια που αναφέρονται σε κούρεμα μιλάνε για καταθέσεις άνω των 100 000, σήμερα το πρωί ήρθαν και μας είπαν ότι κουρεύουν όοοολες τις καταθέσεις, από ένα ευρώ και πάνω. Ευτυχώς εγώ δεν έχω καμιά τρελή περιουσία, αλλά το θέμα είναι ότι μας κλέβουν κανονικότατα.

Εν τω μεταξύ το ΔΝΤ και ο Σόιμπλε ζητούσαν τα τέρατα και οι δικοί μας μέχρι που απείλησαν ότι θα σηκωθούν και θα φύγουν και τελικά κατέληξαν σ' αυτόν τον συμβιβασμό. Δηλαδή, φανταστείτε τι ζητούσαν...Κι ακόμα είμαστε στην αρχή...

Τέλος πάντων, Καγκουράκι καλή διαμονή στο χωριό!

Καλό τριήμερο σε όλες, με πολλά ή με λίγα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας κοριτσια!!!απο χθες εχουμε ξεκινησει παλι εκπαιδευση τουαλετας,αφου ολο ξεβρακωνεται ,ειπα ας το δοκιμασουμε!!τα παμε αρκετα καλα αυτην την φορα,σημερα εκανε και κακα στην λεκανη!!εχουμε και τα ατυχηματακια μας αλλα ειμαι αισιοδοξη!!!

Χριστινακι καλα εισαι;μπες να μας γραψεις πως ειστε με τον αντρα σου!!

Αννα Μαρια μπραβο που κοιμηθηκε ο Αντρεας τοσο καλα,φτου φτου ετσι να συνεχισει!!!τι ειναι αυτο που σας εκαναν ρε συ;το ακουσα στις ειδησεις..και εχουν μπολοκαρει και τα ατμ να μην σηκωνει ο κοσμος τα λεφτα τους...τι να πω,ντροπη τους!!καλα κι εμας εδω δεν ειναι καλυτεροι,ολο φορους και χαρατσια μας τα παιρνουν με τον εναν ή τον αλλον τροπο..!!

Κατερινα θα μπαινεις και απο το χωριο;ωραια και ελεγα οτι θα σε χασουμε μια βδομαδα!!ευτυχως ειχατε καλο ταξιδι και τα μικρα σου ηταν ησυχα!!καλως να ερθει και ο μπαμπας σας!!!

Κατερινα Κα κουκλος ο ανιψιος!!!!πολυ μωρουλι!!!!και τα αγορια σου κουκλακια τα καρναβαλακια!!!ο μεγαλος δεν ντυθηκε;πολυ ωραια πραγματα εχεις πλεξει και εχεις μαθει και απο βιντεο μονο...συγχαρητηρια!!τα πρωτα τι ειναι;αμαν αμεσως με το ξενο γαλα;ουτε καν να πουν να θηλασει τις πρωτες μερες...ολα για τα λεφτα...ευτυχως που ησουν κι εσυ εκει!!

σας χαιρετω να παμε σουπερ μαρκετ!!!Καλα να περασετε ολες!!!φιλακιααααα

Τι κάνετε κορίτσια μου, κοιμηθηκαν τα μωρα μου και χαλαρωνω στο τζάκι!

Αννα Μαρία σε ταλαιπωρει και πάλι τις νύχτες ο Αντρικος, αφου έχεις κουραστεί άρχισε τα βραδια να μην τον θηλαζεις παρακινδυνευμενο βέβαιο γιατι απο το να μην κοιμάται και να κλαίει....ειναι βέβαια σε μια καλη ηλικία για να αρχίσεις σταδιακα αποθηλασμο. Αυτοκαθαριζομενο σπιτι θέλω και εγωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Μπράβο που χθες είχατε καλη νύχτα, αυτο με το κουρεμα των καταθέσεων όντως σαν να σε κλέβουν κανονικα γιατι ο άλλος εχει κάνει τόσο κόπο να μαζέψει πέντε δεκαρες στην άκρη αλλα απο την άλλη όπως λεει και η Αλεξάνδρα και εδω σε μας όλο φόρους και μέτρα και όλο πληρώνεις πληρώνεις και αποτέλεσμα μηδέν.

Αθήνα καλώς ήρθες, να χαίρεσαι την μικρούλα σου. Σιγα σιγα θα μας γνωρίσεις και θα σε γνωρίσουμε. Η μικρη σου ξυπνάει και ζητάει γάλα ή απλα ξυπνάει και την ξανά κοιμηζεις με αγκαλιτσα κουνημα? εγω είμαι η Κατερίνα και έχω την Αγγελικη που εγινε τρία τον Δεκέμβρη και τον Νικόλα που ειναι 8 μηνών.

Αλεξάνδρα νιώθει ασφάλεια και τρυπωνει ανάμεσα σας η Κωσταντινα. Καλα αυτο που περιγράφεις με το καρότσι το έχω ζήσει να κρατάς με το ένα χέρι το καρότσι και με το αλλο τη μικρη! Καλη αρχη ξανά με την εκπαίδευση στην τουαλέτα, να είσαι αισιόδοξη να της το θυμιζεις τακτικά μέσα στη μερα και να δεις που σε δυο βδομάδες άντε μήνα το πολυ θα έχετε ξεμπερδεψει τελείως με την πανα.

Χριστινακι φιλια !!!

Κατερινακι καλα κανεις και επιμένεις και θα τα καταφέρει μια χαρα η αδερφη σου. Ασε ορισμένοι παιδιατροι δεν το έχουν καθολου με τον θηλασμο :twisted: ωραίες οι δημιουργίες σου, είδα και τα αντρακια σου με τις στολές τους και ειναι ο ενας πιο γλυκος απο τον αλλο!!!! Για την πεθερα ασχολιαστο :evil:

Ανθη καλα να περάσετε αυριο στο παρτακι σας.

Φιλια σε όλες

Τι κάνετε κορίτσια; Εμείς καλά είμαστε!Ετοιμαζόμαστε για το παρτάκι μας. Θα είναι αποκριάτικο. Ο Πάνος θα ντυθεί χελωνονιτζάκι και η φραουλίτσα μου νεραϊδούλα. Το πάρτυ δεν θα το κάνουμε στο σπίτι αλλά στον παιδότοπο των goody's.Tα συγκεκριμένα goody's έχουν ξεχωριστή αίθουσα για τα πάρτυ, μεγάλο παιδότοπο και δεν μαζεύουν πολύ κόσμο. Θα έρθει και ένας μίκυ μάους. Στην αρχή λέγαμε κλόουν, μετά spiderman και καταλήξαμε στον Μίκυ. Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν έχω ετοιμασίες στο σπίτι γιατί ειλικρινά δεν θα το άντεχα. Ακόμα και σήμερα δούλευα. Θα πάμε, θα ξεφαντώσουν τα ζουζούνια και μετά θα γυρισουμε στο καθαρό μας σπιτάκι χωρίς συμμαζεματα. Ελπίζω να περάσουμε όμορφα.

Σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις ευχες!!!!

Άννα Μαρία πολύ άσχημο αυτό που έγινε στην Κύπρο με τις καταθέσεις. Τα έχω πάρει πάαααρα πολύ.Σωστή ληστεία. ΚΑΘΙΚΙΑ!!!!! Όσο για τον Αντρίκο μου φαίνεται ότι ξυπνάει για να πάρει μυρωδιά μαμάς. Όταν σταματήσεις το θηλασμό θα το πάρει απόφαση και θα κοιμάται όλο το βράδυ.

Κατερινάκι μού άρεσαν πολύ όλες οι φωτογραφίες! Τι να πρωτοσχολιάσω;; Τα παιδάκια σου τέλεια! Κουκλάκια και τα τρία! Ο ανιψιός μια γλύκα!!!! ΜΠΡΑΒΟ που έχεις από κοντά την αδερφή σου για το θηλασμό. Αξίζει τον κόπο.Μπορεί στην αρχή να είναι μια φρίκη το θέμα αλλά μετά είναι απόλαυση! Εγώ που έλεγα για 6μηνο δε θέλω τώρα να το κόψω..Δεν είμαι έτοιμη. Οι δημιουργίες σου υπέροχες! Είσαι πολυτάλαντη τελικά. Η φραουλίτσα τα πάει πλέον καλά με το φαγητό. Ηθελε το χρόνο της η μικρούλα μου!

Κατερίνα μου να περάσετε τέλεια στο χωριό και μακάρι να κάνει και καλό καιρό για να βγαίνετε βολτούλες! Μακάρι να σας είχαμε στο πάρτυ μας βέβαια αλλά σίγουρα αυτές οι μίνι διακοπές θα σας χαλαρώσουν!

Χριστίνα μου δεν διάβασα τι πρόβλημα υπάρχει με τον αντρούλη σου αλλά κατάλαβα από μια απάντηση που σου έδωσαν ότι υπάρχει ένταση...Όλα τα ζευγάρια έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους. Θα στρώσουν τα πράγματα!

Αλεξανδρα εύχομαι πολύ σύντομα να τα καταφέρετε με την πάνα! Σε όλα τα παιδάκια αρέσει να κοιμούνται στο κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά. Την φράουλα δεν την παίρνω στο κρεβάτι μου για να μην μάθει όπως ο Πάνος που ακόμα και τώρα ξυπνά για να έρθει. Νομίζω όμως ότι και αυτή όταν μεγαλωσει καποια στιγμή θα θελησει να έρθει σε εμάς.

Αθηνά καλώς ήρθες! Εγώ είμαι η Ανθή και έχω ένα γιο 4 χρονών και μια κόρη 7 μηνών.

Κορίτσια έχω τρομερά νεύρα. Μου χάλασε το βράδυ ο λεβητας του φυσικού αερίου και δεν έχω ούτε ζεστό νερό, ούτε θέρμασνη..Πού θα βρω αυριο άνθρωπο να έρθει;;; Πώς θα κάνω μπάνιο;;;; Πώς θα πλύνω τη μικρή αν κάνει κακά;;;; Και το βασικότερο, ΚΡΥΩΝΩ. Έχω νεύρα γιατί όταν φτιαξαμε το σπίτι δεν ξέραμε και πολλά για λέβητες και μας έβαλε ο υδραυλικός μια μάπα. Από τότε τον πληρώνω κάθε τρεις και λίγο πενηντάρια για να τον φτιάξει. Θέλω να πάρω άλλον επειγόντως. Κάνει γυρω στα 1500 ένας καλός και θα κοιτάξω για δοσεις. Μέχρι τότε θα πλενόμαστε με τους πάγους που θα φτύνουμε από το κρύο :evil::evil::evil::evil::evil:

Καλο βράδυ σε όλες!!!

Γεια σας κούκλες, πως τα περασατε σημερα αποκριες?

Εμεις ντυσαμε τα μικρα το πρωι και τα πήγαμε στις κούνιες, παρα το κρύο, ο μικρός κοιμήθηκε στο αυτοκινητο και ευτυχώς συνέχισε τον ύπνο του και στο καρότσι όση ώρα κάναμε βόλτα. Μετα το μεσημέρι είχαμε καλεσμένους στο σπιτι και φαγαμε ολοι μαζι.

Ο Νικόλας εχει κάνει κάτι κόκκινα μαγουλα μαλλον απο τη ζέστη απο το τζάκι, δεν ειναι σκασμενα ή πολυ ερεθισμενα αλλα κόκκινα κόκκινα. Εντωμεταξυ μαλλον εχει θέμα με το παρκοκρεβατο, και χθες το βραδυ και το μεσημέρι τον βάζω κοιμισμενο και μετα απο κανα μισάωρο ξυπναγε. Με τον που τον ακουμπουσα πάλι κλάμα. Ίσως του φαίνεται λεπτό το στρωματακι που εχει :roll::roll: τι να πω κοιμηθηκαμε όλο το βραδυ αγκαλια. Θα δω και σημερα :roll::roll:

Αυριο θα πάμε στο Γαλαξιδι απο το πρωι για καφεδάκι και μετα μας έχουν καλεσμένους εκει για φαγητο τα μελλοντικά πεθερικά της αδερφής μου. Να μην εχει πολυ κρύο για να μπορέσουμε να πετάξουμε και τον αετο μας.

Ανθουλι περασατε όμορφα στο παρτακι σας, να μας φυλαξετε ένα κομμάτι τουρτα :lol: . Τι ηταν και αυτο με τον λεβητα, δικαιολογημένα τα νεύρα σου αν δεν μπορείς να ζεσταθεις και να έχεις και ζεστο νερο. Μήπως να μείνεις στη μαμα σου για τα παιδια κυρίως.

Καλο βραδυ και καλα να περάσετε όλες αυριο!

Γεια σας φίλες μου!

Εδώ είμαστε σε αναβρασμό, όλη μέρα ακούμε αναλύσεις στην τηλεόραση, οικονομολόγοι βγαίνουν και προτείνουν ένα σωρό λύσεις, μέχρι και έξοδο από το ευρώ, ότι δε θα είναι και τόσο οδυνηρή πια, και όλοι μα όλοι συμφωνούν ότι το κούρεμα είναι η πιο ηλίθια λύση. Την ίδια άποψη έχουν και όλα τα ξένα οικονομικά περιοδικά, κ.λπ. Παρ΄όλα αυτά, ο πρόεδρος βγήκε το βράδι και είπε ότι αυτή ήταν η καλύτερη δεδομένη λύση, απ' το να καταρρεύσουμε εντελώς, και αύριο η Βουλή θα ψηφίσει το νομοσχέδιο. Εν τω μεταξύ, το βράδι, μετά το διάγγελμα του προέδρου, μάλλον, πήγαν εκπρόσωποι από μια ρώσικη εταιρεία και είπαν ότι αναλαμβάνουν αυτοί το χρέος μας, φτάνει να τους πουλήσουμε 2-3 τράπεζες (και κάτι άλλα ψιλά! :P), πράγμα που ήταν στους στόχους της κυβέρνησης από την αρχή. Όλα είναι ρευστά, αύριο θα ξέρουμε.

Το θέμα δεν είναι τόσο ότι μας κλέβουν τα λεφτά μας, είναι η ξεφτίλα, ότι μας έχουν βάλει κάτω και μας πατάνε, και μετά, αφού μας αφαιρέσουν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, θα μας πουν "άντε μπράβο, τώρα που είστε καλά παιδιά, θα σας σώσουμε" και δώστου μειώσεις, φορολογίες, χαράτσια, κ.λπ. Δηλαδή, δε σημαίνει ότι με το κούρεμα γλιτώνουμε τα υπόλοιπα, παρ' όλο που αυτό είχαν πει στην αρχή.

Τα ΑΤΜ πάντως λειτουργούν, εμείς βγάλαμε λεφτά και χτες και σήμερα, αλλά τα πολλά λεφτά τα έχουμε σε μια άλλη τράπεζα μόνο με βιβλιάριο, χωρίς τράπεζα, γιατί είναι ειδικός λογαριασμός, στο όνομα το δικό μου και του άντρα μου, και για να βγουν λεφτά πρέπει να υπογράψουμε και οι δύο. Ευτυχώς δεν έχουμε καμιά τεράστια κατάθεση, αλλά πάλι, μάζευα κάποια λεφτά και τώρα θα μου πετσοκόψουν τις λίγες οικονομίες μου. Θα πάρουν λεφτά κι απ' τον λογαριασμό του Αντρέα. Δεν του αγόραζα παιχνίδια καλύτερα μ' αυτά, να έχει και ευτυχισμένες αναμνήσεις;

Τέλος πάντων, στα δικά μας:

Ο Αντρέας πάλι κοιμήθηκε σερί μέχρι τις 7.20 το πρωί!

Σήμερα πήγαμε το πρωί εκκλησία, μετά άφησα τον Αντρέα στη μάνα μου, πήγαμε σπίτι, έκανα κάτι δουλίτσες και αποτρίχωση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!, μετά πήγαμε στους γονείς μου για φαγητό και το απόγευμα πήγαμε στον εσπερινό. Τέτοια μέρα, στο τέλος του εσπερινού, φιλάμε το χέρι του παπά και ευχόμαστε "Καλό στάδιο" (για τη Σαρακοστή). Φιλάω το χέρι του παπά, με τον Αντρέα αγκαλιά, οπότε, όπως κάνω να φύγω, τον αρπάζει ο παπάς και του σκάει μια τεράστια φιλούρα! Ε, τόσο καιρό τον βλέπει, πόσο ν' αντέξει ο άνθρωπος; :) Μετά ο Αντρέας έτριβε το μάγουλό του, μάλλον τον γρατσούνισαν τα γένια! Δεν πήγαμε πουθενά αλλού, γιατί φυσάει τρομερά χτες και σήμερα.

Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερος ο καιρός για να μπορέσουμε να κάνουμε την εξόρμηση που σχεδιάζουμε, με μια παρέα.

Αλεξάνδρα καλή επιτυχία με την πάνα!

Ανθή πώς τα περάσατε στο παρτάκι;

Τι πάθατε κι εσείς με το λέβητα; Πω πω... Δεν έχετε ηλιακό θερμοσίφωνο; Θα μπορούσες να ζεσταίνεις νερό για το μπάνιο, είναι δύσκολο, αλλά τι να κάνεις;

Καγκουράκι ωραία περνάτε βλέπω!

Εμείς όταν είχαμε πάει Αγγλία, μας είχε δανείσει ένα παρκοκρέβατο ο καθηγητής του αδελφού μου, και το στρωματάκι ήταν πάρα πολύ λεπτό, έτσι βάλαμε από κάτω ένα παπλωματάκι διπλωμένο και βοήθησε πολύ.

Σας φιλώ κοριτσάρες, γιατί έχουμε γεμάτη μέρα αύριο.

geia sas koritsia!!!χαΘΗΚΑ Ε???ΣΟΡΡΥ!!!ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ!!!ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ!!!

ΕΧΘΕΣ ΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΣ!!! :D:D:D

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ...ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?? :?:?:?

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ :D:D:D:D:D:D:D

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ!!!!!

γεια σας κουκλες

τελος και οι αποκριες να ησυχασουμε λιγο,χθες το πρωι πηγαμε εκκλησια και το απογευμα πηγαμε για παρελαση μας εσπασαν τα νευρα απο τις 4 που ηταν να αρχισουν ,αρχισαν στις 5μιση και ο Δημητρης κουραστηκε και ηθελε συνεχεια αγκαλια μια σε μενα μια στον αντρα μου μας ψοφησε, τα μεγαλα μου κανανε παρελαση και ηταν πειρατες πανω σε μια βαρκα δηθεν πειρατικο καραβι καλα ηταν το διασκεδασαν,σημερα δεν καναμε τιποτα ιδιαιτερο αφου ειχε παλιοκαιρο ολη μερα εβρεχε εφτιαξα λαγανες και χαλβας φαρσαλων τελεια γινανε και κατεβηκαμε στην πλατεια ειχαν φασολαδα και αλλα διαφορα,πηγα ειδα και τον μπεμπουλη λιγο μεγαλωνει το σκατουλακι μας :D ο αντρας μου χθες πηρε την αδερφη του για χρονια πολλα εγω φυσικα δεν της μιλησα εμεις καναμε την αρχη αυτη δεν μπορεσε να με ζητησει να ευχηθει για το μωρο ομως τελοσπαντων μην αρχισω παλι,αυτα τα νεα μας

σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια για τις φωτο μου,ο Νικος σε εκεινη τη φωτογραφια δεν ηταν ντυμενος επειδη ειχαμε παει στο παρτυ του νηπιαγωγειου κι αυτος πηγε σε εναν φιλο του να παιξει δεν ερχομαι εγω με τα μικρα μου λεει,σε μια αλλη ειναι ζορο αλλα γενικα δεν ηθελε να πολυ ντυθει φετος μεγαλωσαμε βλεπετε ;):o

Αννα Μαρια φτυστον καλα παει απο υπνο αυτες τις μερες,γιατι εμεις εδω πως ειμαστε μας εχουν ταραξει στα χαρατσια και στις μειωσεις,κοψανε ολα τα επιδοματα,ακομη και τον αερα που αναπενουμε θα μας φορολογισουν σε λιγο ,καλυτερα να ειχαμε δηλωσει πτωχευση απο την αρχη τωρα θα ειχαμε ανακαμψει τι να πουμε ο κοσμος ταλαιπωρητε και δεν ξερω μεχρι ποσο θα αντεξουμε ,πως να μην τριβει το μαγουλο του ο καημενος με τοσα γενια :lol::lol: για τις καισαρικες που λες κι εγω στον Δημητρη συμπληρωσα ολο το μηνα κι ηταν ψηλα μου κανανε προκληση και κατεβηκε μια χαρα και τωρα που γεννησε η αδερφη μου οσες κοπελες γνωρισα με καισαρικη το ειχαν προσπαθησει οι γιατροι και μετα κανανε καισαρικη κι εγω νευριαζω οταν δεν το προσπαθουν καθολου και προτιμουν την ευκολη λυση απο την αρχη

Ανθη πως τα περασατε στο παρτακι σας;την καλυτερη δουλεια εκανες που αποφασισες να κανεις το παρτυ εξω ,ετσι ακριβως ειναι με τον θηλασμο και την παροτρυνω συνεχεια να θηλασει μακαρι να ειχα κι εγω καποιον στα μεγαλα να μου ελεγε αυτα που της λεω εγω ,αμαν τι παθατε με το λεβητα τι εκανες τελικα;μεγαλη ταλαιπωρια...

Αλεξανδρα τα πρωτα πλεκτα μου ειναι κασκολ-γιακας το ενα για τον αντρα μου και το αλλο για τον ανηψιο μου τα ηθελαν στενα γιαυτο δεν καταλαβες τι ειναι,τελειωνω και για μενα ενα αλλα το εκανα πιο μεγαλο και γινεται διπλο ,συνεχεια κατι πλεκω,τωρα ψαχνομαι για μπλουζες αλλα δεν βρισκω τιποτα,πως τα πατε με την πανα;σιγα σιγα θα εκπαιδευτει μην απογοητευεσαι με την πρωτη αποτυχια θελει αρκετη προσπαθεια

Κατερινιω μια χαρα τα περνατε στο χωριο,ειχε καλο καιρο σημερα τουλαχιστον;

πολλα φιλια σε ολες!!!

Γεια σας κορίτσια, καλη Σαρακοστή!!!!

Κοιμηθηκαν τα μικρα μετα απο μια εξαντλητική μερα και έφυγε και ο άντρας μου για Αθήνα.

Απο το πρωι, μετα τα φρούτα δηλαδη, φύγαμε και πήγαμε στο Γαλαξιδι κάναμε την περπαταδα μας πριν αρχίσουν τα αλευρομουτζουρωματα εκει. Δεν ειχε ομως πολυ κόσμο αλλα είχαν μουσική απο τα μεγάφωνα και κάτι καταλαβαινες λόγω της ημέρας. Μετα είμασταν στο σπιτι του φίλου της αδερφής μου όπου φαγαμε τα της ημέρας, η Αγγελική ξεσαλωσε στο παιχνίδι όλο ποδήλατο ήθελε να κάνει έξω και ο μικρός ήταν αψογος, κύριος στο καροτσάκι του, έφαγε, μετα λίγο αγκαλια και στο τέλος έριξε και τον υπνακο του.

Αννα Μαρία και εδω όλο αναλύουν τα δικα σας με το κουρεμα, τι να πω έχω καταλάβει ότι ποτε δεν σου λενε τι αλλο θα ακολουθήσει....και ο κόσμος ζοριζετε και ολο και αλλο και αλλο

Μπράβο στον Αντρικο που κοιμάται καλα, να μην σας ματιασω έτσι να συνεχίσει!

Μαρίνα τρεχεις με τις αλλαγές και τα δώρα ακομα? τωρα που θα έχεις χρονο να μας γράψεις περισσότερα για το πως ήταν ο γάμος και η βάπτιση! Βάλε μας και καμια φωτο να σας δουμε! Αραβακι τον εντυσες, εγω τιγρακι :lol:

Κατερίνα το διασκέδασαν τα μεγαλα σου στην παρέλαση, αλλα όντως μιάμιση ώρα καθυστέρηση για ένα μικρο παιδάκι ειναι αιώνας!

Καλο βραδυ!!!!

Γεια σας κορίτσια μου!

Καλή Σαρακοστή να έχουμε!

Ο Αντρέας χτες βράδι κοιμήθηκε από τις 10 μέχρι τις 8.20!!! :o:o:o:D:D:D Αλλά σήμερα δε νομίζω να έχουμε αυτήν την ευτυχία, γιατί ανακατεύτηκε λίγο ο ύπνος του. Το πρωί πήγαμε με τον πατέρα μου σε διάφορες εκκλησίες να προσκυνήσουμε, όπως έχουμε έθιμο την Καθαρά Δευτέρα, αλλά οι περισσότερες είναι κλειστές, παρά το έθιμο. Μετά πήραμε τα τάπερ μας και πήγαμε σε ένα πάρκο εδώ κοντά, δηλαδή είναι κάπως σαν δασάκι, με μονοπάτια για περπάτημα, πάρα πολύ ωραίο. Ήρθαν και άλλοι, συνολικά ήμασταν οκτώ μεγάλοι και δύο μικρά, ο Αντρέας και ένα αγοράκι πεντέμιση χρονών. Υποτίθεται είχαμε συνεννοηθεί για το τι θα φέρουμε, αλλά όλοι φέρανε και κάτι παραπάνω, οπότε είχαμε 500 νηστίσιμα! Δεν ξέραμε τι να πρωτοφάμε! Εγώ έφτιαξα φασολάδα (που έμεινε σχεδόν όλη), χούμους (που επίσης έμεινε), ταχίνι, παντζάρια ξιδάτα, και πήραμε λίγο χαλβά και σκορδαλιά και ταραμά, από ένα σούπερ μάρκετ που τα φτιάχνουν αυτοί με σπιτικές συνταγές.

Ο Αντρέας έτρεχε συνέχεια κι έπαιζε! Μία έπαιζε μπάλα με το αγοράκι και τον μπαμπά του (καλά, μη φανταστείτε ότι έκανε και σουτ, τα δικά του έκανε), μία απλά περιφερόταν γύρω γύρω, μία πείραζε ό,τι έβρισκε μπροστά του, γενικώς του άρεσε πάρα πολύ. Έφαγε πάαααααρα πολλή λαγάνα και λίγη φασολάδα που του είχα φτιάξει χωρίς αλάτι και με πατάτες. Πετάξαμε και το χαρταετό, κάναμε και μια τεράστια βόλτα μια παρέα (ο άντρας μου με τον Αντρέα και η οικογένεια με το αγοράκι δεν ήρθαν).

Οπότε, με το που τον βάλαμε στο καρότσι για να φύγουμε αποκοιμήθηκε. Γυρίσαμε σπίτι, συμμαζέψαμε, πήγα εκκλησία, γύρισα, κι ο Αντρέας κοιμόταν. Συνέχισε να κοιμάται, και τελικά τον ξύπνησα κατά τις εφτάμιση, γιατί αν συνέχιζε δε θα κοιμόταν το βράδι. Τώρα τον κάναμε μπάνιο και κοιμήθηκε πάλι, αλλά προβλέπεται δύσκολο βράδι.

Με το θέμα της Κύπρου, γίνεται χαμός. Είναι ένα μπάχαλο. Ολημερίς ακούμε συζητήσεις επί συζητήσεων στην τηλεόραση και άκρη δε βγαίνει. Η συνεδρίαση της Βουλής αναβλήθηκε για αύριο, ενώ και καλά έπρεπε η απόφαση να βγει σήμερα οπωσδήποτε. Υπάρχει πάρα πολλή παραπληροφόρηση, χτες βράδι μας είπαν την είδηση με τους Ρώσους που ήρθαν να μας σώσουν και μάλιστα επέμεναν ότι τη διασταύρωσαν 3-4 φορές και μετά τη διέψευσαν, όλη μέρα μας λένε ότι έρχονται τα ιδιωτικά τζετ των Ρώσων το ένα μετά το άλλο, για να σηκώσουν τα λεφτά τους από εδώ, ενώ μια κοπέλα που δουλεύει στο αεροδρόμιο είπε ότι δεν ήρθε ούτε ένα ρωσικό ιδιωτικό τζετ, ούτε και Ρώσοι γενικώς.

Όλη μέρα ακούμε οικονομολόγους να λένε ότι είναι καταστροφικό το κούρεμα, να μην το ψηφίσει η Βουλή και προτείνουν άλλες λύσεις, και σήμερα το μεσημέρι μου λέει η μάνα μου "όλοι οι οικονομολόγοι λένε ότι πρέπει να ψηφιστεί οπωσδήποτε το κούρεμα, αλλιώς χανόμαστε". Άλλη τηλεόραση βλέπει αυτή, τι γίνεται;

Τέλος πάντων, επιστρέφω για να σας σχολιάσω.

Μαρίνα πού το βλέπεις χριστιανή μου το τικεράκι εγκυμοσύνης;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Δεν είμαι έγκυος καλέ!!!!!!!!

Εμείς τον ντύσαμε πιγκουίνο τον Αντρίκο. Αραβάκι;;;; Χαχα, πρέπει να είχε πολλή πλάκα!!! Βάλε καμιά φωτογραφία!

Κατερίνα ωραία περάσατε κι εσείς!

Γι' αυτό που λες για την κουνιάδα σου, δεν είσαι η μόνη. Σήμερα που θα πηγαίναμε στο πάρκο, δώσαμε ραντεβού με την οικογένεια με το αγοράκι μπροστά από ένα σχολείο, γιατί αυτοί είναι από Ελλάδα και δεν ήξεραν πού είναι το πάρκο. Το σχολείο αυτό είναι δίπλα σχεδόν απ' το σπίτι της αδελφής του πατέρα μου, ενώ το σπίτι του αδελφού του πατέρα μου (και νονού μου), είναι ακριβώς πίσω απ' το σπίτι της θείας μου. Όπως περνούσαμε βλέπουμε στη βεράντα της θείας μου το νονό μου με τη νονά μου και μια ξαδέλφη του πατέρα μου με τον άντρα της, να κάθονται στο τραπέζι. Κάθε χρόνο μας καλούσαν κι εμάς, και φέτος δεν είπαν τίποτα, ούτε σ' εμάς, ούτε και στους γονείς μου τουλάχιστον. Και τέτοια κάνουν πολλά στην οικογένειά μου, για κάποιο λόγο μας έχουν παραγκωνίσει, λες και τους έχουμε κάνει κάτι. Τέλος πάντων...

Για το πλέξιμο που λες, τι μόδα κι αυτή! Όλες πλέκουν! Στο σχολείο πλέκουν οι καθηγήτριες, πλέκουν οι μαθήτριες, χαμός γίνεται! Μια μαθήτρια πλέκει ένα ολόσωμο φορμάκι για αγοράκι, πολύ χαριτωμένο.

Καγκουράκι κι εσείς πολύ ωραία περάσατε! Θα καθίσετε όλη τη βδομάδα στο χωριό ε;

Σας φιλώ κοριτσάκια μου.

Καλό βράδι, γιατί ποιος ξέρει τι μας ξημερώνει! :shock:

Kαλημερα κοριτσια!

εγραψα ενα κατεβατο και με πεταξε εξω!παλι απ την αρχη τωρα!

Αθηνα καλωσορισες!να σου ζησει το κοριτσακι σου!εγω ειμαι η Βασω κι εχω ενα κοριτσακι την Ιωαννα 15 μηνων!

Ανθη να σου ζησει ο Πανουλης!πως περασατε στο παρτυ?τι επαθε ο λεβητας?οταν χαλασουν αυτα θελουν κι ενα καρο λεφτα να φτιαχτουν!

Κατερινακι πως περασατε στο χωριο?ξεκουραστηκατε?η Αγγελικουλα ξεσαλωσε ε?ξεσκασατε κιολας!

Κατερινα ΚΑ1 τελειος ο ανιψιος σου!κουκλακι!να σας ζησει και καλη λοχεια στην αδερφη σου!

Αλεξανδρα μου υπομονη με το κοψιμο της πανας!ειναι δυσκολο για τα παιδια να το συνηθισουν!αλλα εχει και παιδακια που οταν ειναι πραγματικα ετοιμα, τοτε τα κοβουν ευκολα!Καλα τα παει η Κωσταντινουλα!

Αννα Μαρια ωραια περασατε:)εμεις δεν πηγαμε πουθενα εξω χτες γιατι ειχε κρυο και δεν κανονισαμε κατι!πηγαμε στη μαμα μου για φαγητο και μετα τη βγαλαμε στο σπιτι!την Κυριακη πηγαμε για ψαρι το μεσημερι με τους γονεις μου και μετα ηρθαν οι κουμπαροι μας με την 4μηνη κορουλα τους και ακομα ενα ζευγαρι φιλοι μας που εχουν κι αυτοι μια κορουλα 4 μηνων, 11 μερες διαφορα εχουν μεταξυ τους!η Ιωαννουλα χαρηκε και τα χαιδευε!αλλα δεν ηθελε να τους κοντευω εγω!ειπα να τα πιασω για λιγο κι επαθε πανικο!ζηλεψε!ηθελε να την κρατω κι αυτη αγκαλια!και το βραδυ μας εκανε νουμερα για να κοιμηθει ενω γενικα κοιμαται πολυ ευκολα!

Οσο για τα χαλια της Κυπρου, σας τα ειπε η Αννα Μαρια!Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο!Το Σαββατο το πρωι ηρθε ο πεθερος να μας δει και να δει και τη μικρη!ηρθε πρωι και δεν προλαβα να ακουσω ειδησεις κι οταν μας το ειπε δεν πιστευα στα αυτια μου!λεω δεν ειναι δυνατον!οταν το ακουσα κι απ τις ειδησεις, επαθα σοκ!κι αυτο γιατι ο Προεδρος μας διαβεβαιωνε ως και την Πεμπτη το βραδυ πως δεν υπαρχει περιπτωση για τετοια προταση απ την Τροικα!και Σαββατο πρωι ξημερωμα να ακουμε ολα αυτα!τι να πω!οτι ειναι καλο να γινει ας γινει!αλλα . . . κριμα!

Βάσω κι εγώ κάπως έτσι το έμαθα. Σηκώνομαι το πρωί και ρωτάω τον άντρα μου τι έγινε με το Eurogroup. Μου λέει "τίποτα ακόμα". Οπότε δεν ανοίξαμε τηλεόραση. Λίγο μετά με παίρνει τηλέφωνο η μάνα μου και μου λέει "πήρα τηλέφωνο τον αδελφό σου (στη Φιλανδία) και του είπα ότι θα γίνει τελικά το κούρεμα καταθέσεων". Εγώ νόμισα ότι κάτι δεν κατάλαβε και της λέω "όχι καλέ, δε γίνεται τέτοιο πράγμα! Αφού το λένε για να πιέσουν τους Ρώσους να βοηθήσουν. Σιγά μην γίνει τέτοιο πράγμα". "Όοοοοχι" μου απαντά "αφού θα γίνει, το αποφάσισαν". Εγώ να επιμένω ότι αποκλείεται και μάλλον δεν κατάλαβε και μου λέει "αφού έκλεισαν και τις τράπεζες (οι συνεργατικές είναι ανοιχτές και το Σάββατο) για να μην μπορεί ο κόσμος να πάρει τα λεφτά του". "Ααα" της λέω "άρα μάλλον θα γίνει ε;". Ανοίγουμε τηλεόραση, κι από τότε παραδέρνουμε σ' αυτόν τον κυκεώνα της παράνοιας.

Τώρα πάααααααλι αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Βουλής.

Βάσω ζήλεψε η Ιωαννούλα; Χι χι! Εγώ δεν έτυχε να πάρω ποτέ αγκαλιά κάποιο μωρό και να με δει ο Αντρέας για να δούμε αντιδράσεις!

Ευτυχώς χτες βράδι ο Αντρέας πάλι κοιμήθηκε σερί, αλλά ξύπνησε στις 6.45... Πάλι καλά, όμως, που δεν ξύπνησε ενδιάμεσα.

Το πρωί εγώ πήγα για τεστ ΠΑΠ, μου έκανε και υπέρηχο και όλα καλά. Του είπα ότι σκεφτόμαστε για δεύτερο και μου είπε "είναι τώρα καιρός για παιδιά;". Του λέω "καλά, άμα περιμένουμε να φτιάξουν τα πράγματα δε θα κάνουμε ποτέ". Τέλος πάντων, μου είπε ότι πρέπει να αποθηλάσω πριν μείνω έγκυος, γιατί θα πρέπει να παίρνω ασπιρίνες. Αυτό που ήξερα δηλαδή.

Πώς αποθηλάζουμε είναι το ερώτημα τώρα;

Σας φιλώ κοριτσάρες, θα τα πούμε το βράδι!

Καλη σαρακοστη ζουζουνες μου εμεις ειχαμε ενα τριημερο σπιτακι μας μιας κ το ψαρακι μου εχει ωτιτιδα δεκα μερες αντιβιωση κ μπολικο ορο ευτυχως δε διαμαρτυρεται καθολου

Εγω σπιτι σημερα κ αυριο με αναρωτικη μιας κ κλαταρε β μεση μια ομορφια!!!

Παω να σας διαβασω μου λειψατε

Τι να πρωτοσχολιασω εχω χασει επεισοδια

Κα μου να σας ζησει ο μπεμπαρος γερο κ δυνατο να τον καμαρωνεται

Αννα μαρια ετοιμαζεστε για δευτερο ε κ εγω μια θελω μια ανησυχω αλλα καλα λες

Ως να φτιαξουν τα πραγματα ζητω που καηκαμε

Μωρουδενια βαλε φωτο βρε κ πες τα μας αναλυτικα για το γαμο

Γαλαξιδι ειχα παει παλια ομορφα ηταν καγκουρακι μου ξεσκασατε απολαυσαν κ τα μωρα σου

Κα χρυσοχερα πολυ ομορφα τα πλεχτα σου κ στην αδερφη μου μαθαινει η γιαγια μου αντες μπας κ μαθει γιατι εγω ειμαι κουλη μπας κ φτιαχνει κ του βασιλη

Τραγικο ανθη μου που χαλασε ο λεβητας αλλα η περιγραφη να φτυνεις παγακια ηταν ολα τα λεφτα ελιωσα στο γελιο

Χριστινιω μου ελπιζω απλα να περνας μια κριση ματακια μου στο γαμο σου κ ολα να φτιαξουν ως παιδι χωρισμενων γονιων παρολο πιυ ειχα υπεροχη παιδικη ηληκια

Παντα θα θελα να χα μαζι κ τους δυο γονεις μου στο σπιτι...

Κα μου μου θυμιζεις εμενα το τι κλαμμα εριξα οσο γενναγε κ αφου γεννησε η αδερφουλα αστα!!!

Οσο για το θηλασμο κ εγω κερβερος ημουν τωρα ειναι 8 μηνων κ δεν εχει δοκιμασει καν ξενο η ανιψουλα μου

Καλως κ το νεο μας κοριτσι στην παρεα ειναι η μαγδα κ εχω το βασιλη 2,5 χρονων κ μενω στη βαρη

Καλησπερα κοριτσια!!!Καλη Σαρακοστη!!ωραια περασαμε κι εμεις,την Κυριακη πηγαμε βολτα με παρεα στο Ζαππειο,ειχε παιχνιδια,καρουζελ ,χαμος γινοταν!καναμε και βολτα στον Εθνικο κηπο,μετα πηγαμε μοναστηρακι και φαγαμε,ευτυχως και τα 2 παιδακια ηταν παρα πολύ φρονιμα,δεν σηκωθηκαν από την καρεκλα τους και φαγαμε ολοι μαζι!!Την Καθαρα Δευτερα δεν πηγαμε για αετο γιατι ξυπνησα και πονουσα στο στηθος,δεν ξερω μηπως είναι κανενα κρυωμα,ηταν και ο καιρος λιγο βροχερος και πηγαμε στα πεθερικα και σκασαμε στα Σαρακοστιανα!!!με την τουαλετα παμε αρκετα καλα,τα κακα τα κανουμε στην λεκανη ,τα τσισα λιγο μας ξεφευγουν,ενώ της λεω συνεχως να παμε τουαλετα και μου λεει ότι δεν θελει τσισα μετα από λιγο τα κανει πανω της…που θα παει..θα το καταφερουμε κ αυτό!!για πειτε καμια συμβουλη.

Κατερινα μια χαρα περνατε στο χωριο ε;κοκκινισαν και τα μαγουλακια του Νικολα!!!βολευτηκε τελικα στο παρκοκρεβατο;

Ανθη πως περασατε στο παρτυ σας;δεν ειμαι φαν των παιδοτοπων αλλα αν δεν γινεται χαμος θα είναι ωραια,και με την μικρη γλυτωνεις και τις ετοιμασιες και την κουραση!!στην αρχη θυμαμαι επαιρνα την Κωνσταντινα στο κρεβατι μου και δεν ηθελε,να όμως που γυρισε και θελει να ερχεται..χαχα αλλα δεν με πειραζει να ερθει μεσα στη νυχτα και να κοιμηθει μαζι μας ,αλλα να μην θελει να παει για υπνο το βραδυ και να πρεπει να καθομαι 1-2 ωρες από διπλα,ε αυτό δεν το μπορω!!!ευτυχως αυτό το ξεπερασαμε!!με τον λεβητα τι εγινε;πακετο να μην εχεις ζεστο νερο και να μπορεις να ζεσταθεις..ειδικα για τα παιδια…όταν μπορεσετε να τον αλλαξετε γιατι αν είναι να χαλαει συνεχεια δεν συμφερει.

Αννα Μαρια αυτή η τρομοκρατια ότι και καλα αυτό ηταν η καλυτερη λυση και ότι αν δεν το εκαναν θα ερχονταν τα χειροτερα …δηλ πρεπει να λετε και ευχαριστω!!!τι να πεις πια!!εδω λενε ότι μπορειτε να βγαζετε πολύ λιγα λεφτα από τα ΑΤΜ,αμα ανοιξουν τις τραπεζες φανταζομαι θα πανε ολοι να παρουν τα λεφτα τους..Φτου φτου για τον Αντρικο,δεν σχολιαζω τιποτα!!!εψαχνα να δω κι εγω το τικερακι που ελεγε η Μαρινα αλλα ..τιποτα χαχα αα ωραια ιδεα αυτή για την Καθαρα Δευτερα να φατε εξω στο δασακι!!επαιξε κ ο μικρος!!μια χαρα τελικα το βραδυ σαςπαρα την κουραση!καλε ποσα αδερφια εχεις;όλα στο εξωτερικο;κι εγω αυτόν τον μηνα πρεπει κανονικα να παω για ΠΑΠ,τωρα για τον αποθηλασμο,είναι θετικο που αρχισε να κοιμαται σερι,αν αρχισει να ξαναξυπναει καλυτερα να πηγαινει ο αντρας σου ,και σιγα σιγα ελαττωνε και της ημερας.γαλα φρεσκο ποτε σκεφτεσαι να ξεκινησεις;εχεις δικιο παντως..αν περιμενουμε να φτιαξουν τα πραγματα δεν θα κανουμε τιποτα ποτε!!

Μαρινα αντε σε περιμενουμε για τις λεπτομεριες!!Βαλε μας φωτο το Αραβακι!!!

Κατερινα Κα,εφτιαξες λαγανα;επρεπε να σε ρωτησω ρε γαμωτο.του χρονου λεω να το επιχειρησω!καμια συνταγη για ωραιο ψωμακι εχεις;πειρατες τα αγορια σου ε;ωραια θα ηταν αλλα γιατι αργησαν μωρε τοσο;για την κουνιαδα μην ασχολεισαι…τσαμπα χαλιεσαι!ωραια τα κασκολ –γιακας ,μου περασε από το μυαλο αλλα οντως εναι στενα κ ειπα μπας κ είναι τιποτα άλλο.αμα κανεις και μπλουζες…τελεια!!πλεκε πλεκε!!!το παλευω με την πανα,τουλαχιστον σταματησε να κλαιει και να ζηταει πανα όταν ηθελε κακα,τωρα μου λεει να παμε τουαλετα.τα τσισα να συγκρατει και να το λεει από πριν και θα ειμαστε σουπερ.

Βασω εγω τα γραφω στο word και μετα τα αντιγραφω εδώ γιατι κι εγω την εχω πατησει!!η αληθεια είναι ότι ειχα ξαναπροσπαθησει με την πανα κοντα στα 2 αλλα δεν ηταν ετοιμη ,καμια σχεση με τωρα.καθε πραγμα τελικα στην ωρα του!!ασε τους πολιτικους δεν είναι να τους εμπιστευεσαι,αλλα λενε και αλλα κανουν…μακαρι να ξεμπρεδευατε με αυτό το κουρεμα τουλαχιστον!Ζηλευε η Ιωαννα τα παιδακια;εμενα δεν εχει τετοιο θεμα,ευτυχως!!να μην εχουμε και θεμα με κανενα αδεφακι όταν επιτελους καταφερουμε να κανουμε!!

Μαγδα μου ξεκουραστειτε οικογενειακως να ανακαμψετε γρηγορα για να πατε το τριημερακι σας!!τελικα καταληξατε σε προορισμο;

Φιλακια κοριτσια!!

Πωπω τι γραψατε, εχασα επεισοδια!!!

Καλη Σαρακοστη σε ολες! Σχολιαζω ο,τι θυμαμαι...

Λοιπον, καλα ΚΑ μου κουκλι ο ανηψιος και κουκλια και τα αγορια σου! Καλα με τι θηλασμο, ο,τι να ΄ναι ακους,μακαρι να ειχα γραφτει εδω πριν γεννησω, θα θηλαζα πολυ περισσοτερο και καλυτερα!Οι δημιουργιες σου υπεροχες!

Κατερινακι καλα περνατε; Μπραβο, το χρειαζοσουν να ξεσκασεις λιγακι!

Μαγδα μου περαστικα μωρε στο παιδι!!! Αμαν με τις ιωσεις πια φετος, ειναι και βαριες παναθεμα τες!

Βασουλα μου ζηλεψε η μικρουλα σου; Ευτυχως ο Μιμακος δε ζηλευει οταν παιρνω αλλα μωρα, ειναι απο μικρος συνηθισμενος να με βλεπει να ζουζουνιζω αλλα παιδακια και δεν σκαει, αλλα ζηλευει πολυ τον αντρα μου, ετσι και κανει να με αγκαλιασει φωναζει "δεν θελω! να την αφησει ο μπαμπας τη μαμα!", φυσικα δεν του κανω το χατηρι γιατι πρεπει να ξεχωριζουν οι ρολοι....

Ανθη μου την καλυτερη δουλεια εκανες με το παρτακι! Περασατε καλα; Κι εγω απο του χρονου σε παιδοτοπο! Πανω κατω ιδια λεφτα ειναι και πολυ λιγοτερη ταλαιπωρια! Καλα αυτο με το λεβητα τι χαλι! Αλλα εχει δικιο η Μαγδα, χιουμορ πανω απο ολα!

Αλεξανδρα πως και το αποφασισες χειμωνιατικα; Εγω περιμενω την ανοιξη... Μια χαρα τα παει η μικρουλα σου, σε λιγο καιρο θα συνηθισει, αφου το αρχισατε να επιμεινεις...

Αννα Μαρια σαν να δειχνει ο υπνος του μικρου να στρωνει, αντε καιρος ηταν! Για τον αποθηλασμο δεν ξερω να σου πω, εμενα εγινε αυτοματα! Με το καλο να το πιασετε το δευτερο! Καλα ειδα το τικερακι σου και το ποσο καιρο εισαι με τον αντρα σου και καταλαβα γιατι μοιαζουμε τοσο πολυ σε αυτα που λεμε, ειστε κι εσεις απο το 1821! Τελικα, παραγνωριζεσαι...

Μαρινακι Αραβακι; Περυσι τον ειχα ντυσει Αραβα... Και του χρονου να ειστε καλα! Φωτογραφιες παρακαλουμε απο το γαμο!!! Και λεπτομερειες!

Τωρα κοριτσια για την Κυπρο τι να πω! Αλητες ειναι παντου! Τη μια λενε ετσι την αλλη γιουβετσι και χωρις ντροπη, μα δεν φταινε αυτοι, αλλα εμεις που τους ανεχομαστε! Ας τρωγαν ποδι και καμια φυλακη καθε φορα που κανανε ατασθαλιες και θα σου ελεγα εγω αν τολμουσαν! Αλλα ειναι το συστημα αρρωστο, δεν εχει δικλειδες ασφαλειας, δεν εχει δικαιοσυνη κι εμεις δεν εχουμε μνημη, το φροντισαν αυτο με την "παιδεια" και τον "πολιτισμο" που μας παρεχουν.... Ειναι ο καπιταλισμος!!! Απλα!

Εμεις τι να σας πω καταπληκτικα περασαμε! Σαββατο πρωι ξυπναμε, ο Δημητρης ανορεχτος αλλα δεν εδωσα βαση, τελικα απο το μεσημερι αρχισε εμετους και διαρροια. Ευτυχως εκανε μονο 3 εμετους. Την επομενη μερα με πιανει εμενα ναυτια και το βραδυ αρχιζω τους εμετους. Περασαμε την Καθ. Δευτερα κρεβατωμενοι, ριξαμε κι αλλον ενα τσακωμο με τον συζυγο, τελεια!!!! Σημερα δε, ο μικρος ενω ειχε σταματησει απο την Κυριακη, αρχισε διαρροιες παλι απανωτες και ο αντρας μου γυρισε απο τη δουλεια αρων αρων με ναυτιες και κρυαδες! Μια ομορφια σε λεω!

Με τον αντρα μου οκ, προσπαθουμε να ηρεμησουμε, η αληθεια ειναι οτι ο Δημητρης επηρεαζεται πολυ και το βλεπω. Τη Δευτερα που μαλωσαμε, μη φανταστειτε κανεναν τρικουβερτο καβγα, εφυγε για λιγο ο αντρας μου και απο την ωρα που γυρισε ο Δημητρης δεν ξεκολλησε απο πανω του, εκανε να αλλαξει δωματιο και ετρεχε πισω του, σπανιο αυτο! Προσπαθουμε να ηρεμησουμε, μιλησαμε, εκφρασαμε τα παραπονα μας, ειπαμε να το παλεψουμε κι αλλο, ελπιζω ολη αυτη η απομακρυνση και τα νευρα και τα αποωθημενα να φυγουν σιγα σιγα...

Αυτα, φιλακια πολλα!

Α, ξερω οτι χρωσταω τη συνεχεια στην ιστορια με τους δαιμονες, αλλα τελευταια δουλευα ενα αλλο διηγημα για ενα διαγωνισμο με θεμα το ταξιδι, δεν επιτρεπεται να το ανεβασω στο ιντερνετ, οποια εχει ορεξη ας μου πει να το στειλω με μεηλ, ειναι μεγαλο 22 σελιδες περιπου...

Φιλια!

υ.γ. η διαρροια δεν του σταματαει, τι να κανω δεν ξερω, τωρα θα του παω σιροπι, αλλα αν συνεχισει ολη νυχτα μηπως θελει νοσοκομειο;;;; θα σκασωωωω....

Χριστινακι για την διαρροια πρεπει να προσεξεις την διατροφη του,οχι γαλακτοκομικα,γαλα συστηνουν καποιο χωρις λακτοζη,ρυζακι,κοτοπουλακι,μηλο,μπανανα.υπαρχουν κατι ηλεκτρολυτες σε σκονη που το βαζεις στο νερο επειδη χανει διαφορα στοιχεια με τις διαρροιες και πολλα υγρα για να μην αφυδατωθει.γρηγορα περαστικα!!!καλα κανατε με τον αντρα σου και μιλησατε,τα παιδια καταλαβαινουν τα παντα!!! την πανα ειχα σκοπο αργοτερα να την ξεκινησω αλλα αρχισε η μικρη να γδυνετε και να βγαζει την πανα.την εντυνα και τα εβγαζε παλι,δεν ηθελε να της φοραω πανα οποτε ειπα μπας και τα καταφερουμε απο τωρα!!

Καληνυχτα!!!!!!

Κορίτσια ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το καταψήφισαν στη Βουλή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ψήφισαν όλοι ΟΧΙ, εκτός από το ΔΗΣΥ που είναι το κυβερνόν κόμμα, και για να κρατηθούν τα προσχήματα όλοι οι βουλευτές του τήρησαν αποχή, δηλαδή έμμεσο όχι!!!

Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι όλοι, κι ας μην ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο. Γνωρίζουμε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα, ίσως πιο δύσκολα απ' ό,τι φανταζόμαστε, αλλά τουλάχιστον, έχουμε αξιοπρέπεια και περηφάνεια!!!!!!!

Σας σχολιάζω:

Μάγδα πού χάθηκες ρε ψυχή; Περαστικά στον Βασιλάκη σου!

Αλεξάνδρα τι σεντόναρος είναι αυτός καλέ; Ωραία περάσατε κι εσείς! Μια χαρά τα πάει με την πάνα η Κωνσταντίνα, σιγά σιγά θα την κόψει, δε γίνεται μαχαίρι.

Κάπως έτσι θα το κάνουμε για τον αποθηλασμό, φτάνει να συνεργαστεί ο σύζυγος, πράγμα που δε νομίζω. Σήμερα το μεσημέρι έβλεπα τον μικρό ότι νυστάζει, αλλά αν δεν τον θηλάσω, μαζί μου δεν κοιμάται. Λέω στον άντρα μου να τον κοιμίσει, προέβαλε ένα σωρό δικαιολογίες ότι δεν μπορεί. Τελικά τον έβαλα και μου έφερε το καρότσι απ' το αμάξι, τον κούνησα λίγο και κοιμήθηκε!

Χριστίνα περαστικά σας κι εσάς! Εύχομαι να ηρεμήσετε με τον άντρα σου και να τα βρείτε. Όντως είμαστε μαζί από το 1821, και το πρόβλημα είναι ότι ο άντρας μου ήταν πολύ κοντά σ' αυτό που έψαχνα όταν ήμουν 18, αλλά πολύ μακριά από αυτό που θέλω τώρα, αλλά πλέον την έχω πατήσει! Γι' αυτό και το σχόλιο στο τικεράκι!

Τελικά για τον διαγωνισμό Στέλιος Ξεφλούδας θα γράψεις;

Σας φιλώ κοριτσάρες!

Κοριτσακια μου γεια σας

Εμεις καλα περνάμε ευτυχώς ειχε και ήλιο σημερα και κάναμε το πρωι την βόλτα μας η Αγγελική με το ποδηλατακι της και ο Νικόλας στο καρότσι. Αυτα ειναι τα καλα της εξοχης γυρίσαμε το μισο χωριο σχεδόν και μετα καφεδάκι σε μια θεία μου και μετα σπιτι. Μετα το μεσημέρι μας ειχε βάλει ολους στην αυλή η Αγγελική και παίζαμε "σχολείο" μέχρι και αγαλματακια ακουνητα παίξαμε, φαίνεται το παίζουν στον παιδικο, να ειναι η μαμα μου, ο μπαμπάς μου 70 χρονων άνθρωπος, εγω με τον μπεμπη αγκαλια και να μας λεει το τριχρονο κουνηθηκες στην άκρη εχασες!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αννα Μαρία γελασα :lol::lol::lol: με την άλλη τηλεόραση που βλέπει η μαμα σου και με το σχόλιο σου στην μαρινα :lol::lol: αφου και εγω όταν το έγραψε έψαχνα να βρω το τικερακι σου. Ξεκινα σιγα σιγα τον αποθηλασμο την ημέρα πρώτα, να μάθει και αλλο γάλα και αφήνεις την νύχτα για το τέλος. Και θα βοηθήσει αν μάθει ο Αντρικος να κοιμάται χωρις γάλα και όταν είσαι εσυ παρούσα αρκεί να γινει με τον τροπο που γινεται όταν εσυ λείπεις. Εμένα αυτο με ειχε βοηθήσει στην Αγγελική. Την κοιμιζα όπως την κοιμιζε η μαμα μου όταν έλειπαν για δουλεια και ήταν κάτι που ειχε μάθει.

Βάσω η αντίδραση αυτη που ειχε η μικρη όταν πήρες το αλλο παιδάκι αγκαλια ειναι της ηλικίας σε λίγο καιρο δεν θα εχει θέμα, και όταν αποφασίσετε για δεύτερο θα της το λέτε απο πολυ νωρις και μια χαρα θα δεχθεί το αδελφάκι της.

Μαγδα περαστικα στον κουκλο σου.

Αλεξάνδρα είσαι σε πολυ καλο δρόμο, ειναι θέμα ημερών, εσυ συνέχισε έτσι να της το θυμιζεις συνεχεια και να την επιβραβευεις όταν τα καταφέρνει. Ωραία τα περασατε και εσείς αυτες τις μερες.

Χριστινακι χάλια ολοι ήσασταν αυτες τις μερες, περαστικα σας, ειδικα ο μικρουλης να ηρεμήσει σημερα να μην ταλαιπωρηθει αλλο. Τα παιδια καταλαβαίνουν τα παντα και έχουν τον τροπο τους να εκφράζουν ότι δεν τους αρεσει καλα κάνατε και μιλήσατε με τον άντρα σου. Συμφωνω μαζι σου σε όσα εγραψες περί πολιτικών και με την απόφαση της Κύπρου βλέπω ποσο ενωμένοι ήταν ολοι απ όλα τα κόμματα αν κατάλαβα καλα και είπαν οχι κάτι που οι δικοί μας ποτε δεν έκαναν τόσο καιρο. Και μπορει να μην ξέρουν τι θα τους ξημερώσει αυριο, όπως λεει και η Αννα Μαρία αλλα έχουν την αξιοπρέπεια τους, και ποσο μαλιστα όταν το πρόβλημα εκει ειναι των τραπεζών και οχι δημοσιονομικό όπως το δικο μας.

Φαντάζομαι έγραψα πολλα, θα ξέχασα και τίποτα....άντε καλο βραδυ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...