Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Τα ξενυχτικα ζουζουνια" Νο 6

Recommended Posts

Να μαι κ εγω σας διαβαζω ανελλιπως χριστινιω μου περαστικα στην οικογενεια κ μενα ο μικρος εχει βηχα κ μου κανε κ μια μερα ψιλο πυρετο σνιφ κ του χει κοπει καπως κ η ορεξουλα ,για τον τσακωμο βαλε κ μενα στο κλαμπ κ μεις μαλωμενοι κλασικα λογω ζηλειας!!!

Μωρουδενια μου με το καλο παντα γεροι κ ευτυχισμενοι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καγκουρακι τωρα ειδα κ ολες τις φωτο κουκλακια ολοι σας φτου φτου ψυχη μου

Γκεισα κ πεταλουδα!! Σουπερ εμενα ακομα δε θελει τιποτα κλαψ!!!

Χτες ξεσαλωσαμε πηγαμε κουνιες θαλασσα κ καφεδακι το χα πολυ Αναγκη σπιτι δουλεια ερειπιο νιωθω

Αννα μαρια μια χαρα σας βρισκω στο σχολειο χαχα πρωτοποροι!

Καγκουρακι βρηκατε κ νονουλα μια χαρα αντε με το καλο τωρα δε σας πιανει κανεις

Ωραια ιδεα να ναι μικρουλα θα χουν δυνατη σχεση αυριο μεθαυριο!!

Βασουλα μινι κουκλιτσα θα ταν κ εμενα μου αρεσουν πολυ οι κορδελες

Ο βασιλης μιας κ ειναι αγορι φοραει σκουφια κ καπελακια τα οποια δεν αποχωριζεται

Κ εγω χριστινιω πολυ χορευταρου ειμαι οσο για σενα αννα μαρια ολοι ξερουν να χορευουν βρε απλα ασε το σωμα ελευθερο κ απολαυσε το εγω με το γιο κανουμε ακομα κ δουλειες χορευοντας χιχι

Ανθη μεγεια τα δοντακια πολυ γελασα που τρωει οποιο χερι βρει κ η μπεμπα της αδερφης μου δυο εβγαλε μαζι

Για το μαλωμα νομιζω εχω εκφερει γνωμη μονο τιμωρια βαζω αντε κ σε αυστηρο τονο να εξηγησω

Ξυλο δεν εχω δωσει δεν μπορω..

Γενικα ομως εμενα ακουει παρα πολυ σε θεματα πειθαρχιας ειναι αγγελος ευτυχως

Γενικα ειμαι κ εγω τρελα ηρεμη κ υπομονετικη κ το νιωθει μαλλον

Χτες στις κουνιες λεω τωρα θα φυγουμε λεει δε θελωωωωωω

Τον κοιταω καταματα κ του λεω αν κανεις τη δικη μου χαρη κ εγω θα κανω τις δικες σου κ θα ξαναρθουμε

Συντομα με κοιταξε κ ειπε απλα οκ παμε δεν το περιμενα να σας πω αλλα μαλλον κ αυτα θελουν να τους φερομαστε καμια φορα σαν ισους με μας τελικα!!

Κα μου πολυ ευχαριστως για το σκυλακι σε δυο μηνες ομως να αποθηλασει τωρα για τροπο αποστολης δεν εχω ιδεα ολο κ κΑτι θα βρουμε !

Kαλησπερα κοριτσια!!ωραιος καιρος σημερα αλλα ο αντρουλης αρρωστησε και ετσι δεν καναμε τιποτα!!!

Χριστινα μου τι να πω πια;περαστικα στα μωρακια σας και στην αδερφη σου!!κι εγω με το αγχος εκανα το εκζεμα στα χερια και δυστυχως περναει με τις κρεμες αλλα ξαναεμφανιζεται..και πως ν αμην εχεις αγχος;αν ειχαμε λυμενα όλα τα προβληματα μας καλα θα ηταν…τι επεισοδιακη εξοδο ειχατε;ελπιζω να ειστε καλα τωρα με τον αντρουλη,μηπως ζηλεψε με το παλικαρι;

Αννα Μαρια,μπραβο για την παρασταση που κανατε στο σχολειο,ακομα και για ενηλικες να μην ηταν καλο τους εκανε που το παρακολουθησαν!!τι επεθε ο Αντρικος χθες;δεν θα ειχε χορτασει υπνο,ετσι κανει κ η δικια μου αν την ξυπνησω πριν την ωρα της…

Κατερινα συχαρητηρια για την νονα!!καλυτερα μικρουλα να είναι κοντα στον Νικολα!!στην εκκλησια όμως να ρωτησετε γιατι όταν ειχα παερι εγω μου ειχε πει ο παπας ότι αν είναι ανηλικος ο νονος χρειαζεται και ένα ενηλικος μαζι..δεν ισχυει παντου βεβαια αυτό!κ ο κουμπαρος σας ανηλικος;ελα ρε…δεν το εχω ξανακουσει!!η Αγγελικουλα αφου το τσικνισε με πρασσορυζο μια χαρα!!!οταν λες μετα θα είναι καλυτερα ποτε είναι;;στα 3;να αρχιζω να ελπιζω δηλαδη γιατ πολύ πεισμα!!!!γκεισα η μικρη ε;να μας βαλεις φωτο!!!

Μαρινα καλοφωτιστος ο Αντωνης σου και να ζησετε ευτυχισμενοι και αγαπημενοι με τον αντρουλη σου!!!ελπιζω όλα να πηγαν όπως τα ηθελες!!!

Μαγδουλα πες αληθεια…μπας και τον υπνωτιζεις τον Βασιλη;;εμενα αμα πεισματωσει,γκρινιαζει τοσο που δεν ακουει την φωνη μου αν της μιλαω με ηρεμια…χτυπαει κ τα ποδια κατω και τελικα την παιρνω σηκωτη…Δεν πιαει ακομα και αν της ταξω κατι.πριν ειχαμε άλλο ένα ματς,πηρε το ρυζι εβαλε στα κουζινικα της ε μετα της πηρα το υπολοιπο γιατι θα το χαλαγε ολο,ε εγινε σκοτωμος…την εβαζα τιμωρια ,εκλαιγε και δεν καθοταν ,ουτε θυμαμαι ποσες φορες την ξαναγυρισα πισω.την εβαλα να της μιλησω ουτε ακουγε ουτε τιποτα,τελικα μου εμεινε ενας ωραιοτατος πονοκεφαλος…!!!

Φιλακια σε ολες!!!

Ανθη μου μου θυμισες εμενα κοριτσακι μου γλυκο κανω ταμα για να βρω λιγο χρονο για μενα κ μονο κ για χεσιμο συγνωμη που το λεω ωμα αλλα παιζει να μπουκαρει ο β με κΑνα κουτι με παιχνιδια κ να λεει σημω μαμα κ μη πειτε να κλειδωνω με την εσωτερικη σκαλα τρεμω να μην τον βλεπω!!! Συγνωμη αν δεν τα σχολιασα ολα αλλα τα διαβαζα κ τωρα οτι θυμαμαι χαιρομαι χαχα

Κλεινοντας χρονια πολλα σε ολουσ μασ ειδα γιορτεσ κ γαμουσ περαστικα μας ειδα ολοι αρρωστοι ειμαστε κ φιλια

Γραφω απο το κντ γιαυτο τΑ γραφω λιγα λιγα αλλα δεν εχετε παραπονο σας ζαλισα

Αλεξ μου εσυ συνεχισε με επιμονη κ καποτε θα μαθει στην υπακοη θα δεις ειναι

Κ κοριτσι ερευνες λενε τα κοριτσια ειναι πιο ζορικο εβλεπα τωρα τον β με την κελυ που παιζαν η κελυ τις δυοβαπο τις τρεις ωρες γκρινιαζε κ εκλαιγε ζητημα αν ακουσα τον βασιλη παρολο που του παιρνε τα παιχνιδια

Ειναι τρελα ζωηρος αλλα ευτυχως ακουει!!

Επισης βασω πολυ ομορφο ζευγαρι ειστε κ η ιωαννα εκτος το οτι ειναι μια γλυκα

Σκετη ολο γελαει φαινεται αξιαγαπητη μου αρεσει που εχει σκουλαρικια απο τωρα

Κ μενα ολο για αγορι με νομιζαν καθοτι πολυ πολυ ξανθια ισα που φαινοταν το μαλλι παραπονο της μαμας μου χαχα

Επισης ο αντρικος ειναι πανεμορφο αγορακι αν ειχα κορη κ εγω θα ζηταγα να μπω στην ουρα χαχα

γεια σας κοριτσια

χαθηκα λιγο δεν σταματησα αυτες τις μερες,την Πεμπτη πηγαμε στο χορο που εκανε το δημοτικο,την Παρασκευη πηγαμε στο παρτυ του νηπειαγωγειο και το βραδυ βγηκαμε με δυο ακομη ζευγαρια για φαγητο και για ποτο μετα περασαμε πολυ ωραια,τα ηπιαμε κι εμεις χορεψαμε και ξενυχτισαμε αλλα ευτυχως καβγαδες δεν ειχαμε Χριστινα για σενα το λεω :o;) ,το Σαββατο εκανα δουλειες και το απογευμα ζουμπα,σημερα ειχα κοσμο το μεσημερι εκανα παστιτσιο,κοτοπιτα και κεμπαπ απο την πεθερα μου σαλατες κτλ και προφιτερολ σπεσιαλ τελειο εγινε μιαμμμ,το απογευμα ειχαμε στην πλατεια του χωριου μας αναμμα φανου με κρασι,σουβλακια,πιτες και αλλα διαφορα ,τα παιδια παιξανε κι εμεις χαζεψαμε λιγο ,τωρα χαλαρωνω να τους βαλω για υπνο σε λιγο και να ηρεμησουμε λιγο

Μαγδα σε ευχαριστω για το σκυλακι εκ των προτερων ,φυσικα να αποθηλασει πρωτα,θα ρωτησω σε κουριερ και θα σου πω

συνεχιζω σε λιγο γιατι μου ηρθαν επισκεψεις....

να μαι παλι περασαν οι νονοι του Δημητρη για λιγο...

Χριστινακι βλεπω στην ποδια σου σφαζονται παλικαρια εε!! ;);) ζηλιαρουλης ο αντρας σου μαλλον ζηλεψε και σου κανε σκηνικο τα βρηκατε τουλαχιστον;περαστικα συντομα στα μικρα σας τι πραμα κι αυτο πολυ ταλαιπωρια περναει η αδερφη σου η καημενουλα αλλα και τα μωρα υπομονη θα μεγαλωσουν και θα φτιαξουν ολα

Κατερινιω κι εγω εχω ξανακουσει για μικρη νονα αλλα για γαμο οχι,μια χαρα αφου βρηκατε ευκολα νονα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις νονα στις μερες μας και οι δυο φιλες μο που γεννησαν δεν εχουν βρει νονα ακομα,ειπαν εμας και οι δυο αλλα αδυνατουμε δυστηχως

Αλεξανδρα ετσι ακριβως κανει και ο Δημητρης θελει να γινεται το δικο του και δεν ακουει καθολου ενω τα μεγαλυτερα ακουνε το μικρο ειναι μεγαλο νουμερο πολυ πεισματαρης μου βγηκε ,περαστικα στον αντρα σου

Αννα Μαρια καλοπερασατε βλεπω αυτες τις μερες κι εσεις ;) και στο σχολειο πολυ ενδιαφερον ακουγεται η παρασταση μακαρι να βοηθηθουν οι μαθητες σου,

Ανθη μεγεια τα δοντακια σας!!υπομονη τωρα που ανοιγει ο καιρος θα βγαινετε βολτιτσες και θα περνανε πιο ευκολα οι μερες

Βασω κουκλιτσα η μινυ πολυ γλυκουλα ειναι!!εμεις δεν καναμε ακομη παρτυ στον παιδικο αυτη τη βδομαδα μαλλον θα κανουν,την τσικνοπεμπτη ομως το τσικνησανε το μικρουλια ψησανε σουβλακια και φαγανε

Μαρινα να ζησετε ευτυχισμενοι,καλοφωτιστος ο μικρος Αντωνακης και γρηγορα να του χαρισετε ενα αδερφακι!!

δεν θυμαμαι κατι αλλο κουκλες πολλα φιλια!!

Γεια σας!

Πτώμα είμαι...

Το πρωί ο μικρός ξύπνησε κατά τις 6.20. Αποβραδίς είχαμε συμφωνήσει με τον άντρα μου, αφού αυτός δε θα πήγαινε εκκλησία, αν ξυπνήσει το μωρό νωρίς, να σηκωθεί αυτός να τον προσέχει μέχρι τις οκτώ, για να κοιμηθώ εγώ, αφού θα πήγαινα εκκλησία με τον Αντρέα. Σηκώνεται, λοιπόν, ο άντρας μου, μες στη γκρίνια, αφήνει το μωρό στο πάρκο, έκλαιγε συνέχεια, δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι, και μέσα σ' όλα αυτά, όλη την ώρα μου φώναζε "άντε, πότε θα σηκωθείς, θέλω να κοιμηθώ". Τελικά σηκώθηκα κατά τις εφτάμιση, τον πήρα, πήγαμε εκκλησία (την ώρα που του έβαζα το μπουφάν του, κατάλαβα ότι είχε κάνει κακά...), και ήταν μες στη γκρίνια. Όλη την ώρα ήθελε εμένα, και όχι τη μάνα μου, ενώ άλλες φορές πάει στη γιαγιά του με χαρά, γκρίνιαζε, και στη Θεία Κοινωνία δεν άνοιξε το στόμα του, κι όταν τελικά του την έδωσε ο παπάς, έκλαιγε. Μετά έφαγε δύο αντίδωρα (πήρε και το δικό μου και δε μου το έδινε), κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο και συνέχισε να κοιμάται και στο σπίτι, οπότε ξύπνησε κεφάτος. Είχε έρθει και η κουμπάρα μου για πρόγευμα και παίξανε και μαζί.

Το μεσημέρι πήγαμε στη μάνα μου και το απόγευμα στο πάρτι γενεθλίων που σας έλεγα. Του πήγε τέλεια η στολή του πιγκουίνου! Ήταν το πιο γλυκό πιγκουινάκι έβερ!

Όλη την ώρα ήθελε να τρέχει, χωνόταν μέσα στο πλήθος των παιδιών, γενικώς ούτε που τον ένοιαζε πού ήμασταν εμείς.

Αλλά πολύς κόσμος ρε κορίτσια, σε σημείο που δε βρίσκαμε καρέκλα να καθίσουμε. Όποτε κυνηγούσα τον Αντρέα, πάντα βρισκόταν κάποιος να μπει μπροστά μου και τον έχανα. Σκόνταφτα συνέχεια πάνω σε παιδιά, καθόμουν κάπου και με το που σηκωνόμουν κάποιος άλλος έπαιρνε τη θέση μου. Όταν σερβιριστήκαμε, δε βρίσκαμε θέση ελεύθερη να καθίσουμε και σε κάποιες φάσεις, έτρωγα είτε όρθια, είτε καθισμένη ανακούρκουδα.

Αφήστε που είχε φέρει κλόουν, δηλαδή όχι κλόουν, ήταν τρεις χαρακτήρες από το Toy Story, και είχαν βάλει τη μουσική τόσο δυνατά, που νόμιζα ότι ήμουν σε κλαμπ. Πόνεσαν τ' αφτιά μου, πραγματικά! Και δε βάζανε παιδικά τραγουδάκια, βάζανε λάτιν, r'n'b και τέτοια. Δεν ξέρω, αυτά εγώ τα θεωρώ χαζομάρες, δηλαδή αν αυτά τα παιχνίδια και τη μουσική τα οργανώσει ο γονιός, δε θα περάσουν καλά τα παιδιά; Στου Αντρέα τα γενέθλια που παίξαμε πολλά παιχνίδια, τα είδα ότι περνούσαν καλά, και μάλιστα είχαν αναλάβει και πολλές πρωτοβουλίες τα περισσότερα, οργανώνονταν, κ.λπ., δεν αφήνονταν να τα καθοδηγούν σαν πρόβατα. Τέλος πάντων, ο μικρός πέρασε ωραία, έπαιξε πολύ, είδε κόσμο που τρελαίνεται, οπότε μια χαρά!

Μάγδα τι ωραία που σε ακούει ο μικρός! Εμάς δεν ακούει κανέναν. Π.χ. βγάζει τα cd από τις θήκες και θα τα χαλάσει όλα, ε, όσες φορές κι αν του λέμε "όχι" δε φαίνεται να τον απασχολεί. Και δε θέλω να τον βάζω τιμωρία για τέτοια πράγματα, γιατί εξερευνά, δε θέλω να του κόψω τη φόρα της εξερεύνησης του κόσμου!

Αλεξάνδρα κι εγώ πιστεύω ότι θα πήραν πολλά πράγματα από την παράσταση οι μαθητές μας. Δεν ήταν παιδική παράσταση, αντίθετα, είχε πολύ σκληρές εικόνες που τις αφηγούνταν ο ηθοποιός, άσχημη γλώσσα, βρισιές, ήταν μια δύσκολη παράσταση γενικώς.

Και χτες και σήμερα ο Αντρέας ήταν πολύ γκρινιάρης επειδή δεν είχε χορτάσει ύπνο. Σήμερα και το πρωί στην εκκλησία, όπως είχα πει πριν, αλλά και το απόγευμα. Τον θήλασα, κοιμήθηκε, πάω να τον βάλω στο κρεβάτι, ξύπνησε κι άρχισε να κλαίει και δε σταματούσε με τίποτα. Τελικά τον πήρε ο άντρας μου, του έβαλε τραγουδάκια, και του πέρασε.

Έλα μωρέ κι εσύ, ήθελε να φτιάξει πιλάφι η Κωνσταντίνα, γιατί τη μάλωσες; :)

Κατερίνα ωραία περάσατε κι εσείς!

Σας φιλώ όλες κούκλες!

Καλη σας μερα κοριτσια!

Μαρινακι να ζησετε!παντα με υγεια και χαρα!να σας ζησει και ο νεοφωτιστος Αντωνακης!πως περασατε?

Κατερινακι μου μπραβο που βρηκατε νονα!στις μερες μας πολλα ζευγαρια δυσκολευονται να βρουν νονους γιατι τα εξοδα ειναι αρκετα!αλλα ειναι μεγαλη ευλογια να μπορεσεις να βαφτισεις εστω κι ενα παιδακι!εγω βαφτισα ενα κοριτσακι, της κουμπαρας μου που παντρεψα και ο αντρας μου 2 αγορακια!το ενα της ξαδελφης του και το αλλο του κουμπαρου που παντρεψε!

Χριστινα μου περαστικα σε ολη την οικογενεια της αδελφης σου!πως ειναι τωρα?καλυτερα?εσυ με τον αντρα σου τα βρηκες?η ζηλια καποτε, εντος οριων βεβαια, δηλωνει και απεραντη αγαπη οποτε μην του κρατας μουτρα!χεχε

Μαγδα μου υπακους ο Βασιλακης!μπραβο!εμας η Ιωαννουλα καποτε οταν της θυμωνω το καταλαβει και κλαιει, καποτε ομως δεν την ενδιαφερει καθολου και καποιες φορες γελαει κιολας!τιμωρια δεν την βαζω ακομη ουτε ξυλο χρησιμοποιω!

Αννα Μαρια ο Αντρικουλης μπορει να ετοιμαζει κανενα καινουριο δοντακι!παντως και η Ιωαννα αν δεν ξυπνησει απο μονη της και την ξυπνησουμε εμεις μετα γκρινιαζει για το υπολοιπο της μερας!οποτε συνηθως προσπαθω να την αφηνω να κοιμαται οσο θελει!ξυπναει και πρωι εμας και ετσι ως το μεσημερι κοιμαται κανενα 2ωρο!το χει αναγκη!

Εμεις το Σαββατο ξυπνησαμε το πρωι και πηγαμε στην αλλη πολη διπλα και προσκυνησαμε τα λειψανα της Αγιας Μαρινας που εφεραν απ την Ανδρο!ηθελα πολυ να παω στην Ανδρο για να προσκυνησω και μιας και τα εφεραν στην Κυπρο ηθελα οπωσδηποτε να παω!Βοήθειά Της!

Η μικρη περασε πολυ ομορφα στον παιδικο την Παρασκευη,μου εδειξε και φωτο η δασκαλα που τα εβγαλε ολα τα παιδακια!θα μου τις στειλει στο email και θα σας βαλω να δειτε!ομως κατα τις 3μιση με πηρε η δασκαλα της οτι εκαμε εμετο, πηγα και την πηρα,πρεπει να ηταν απ το ευαισθητο στομαχακι που ειχε τις τελευταιες μερες!μετα τον εμετο ομως μου φανηκε οτι της περασε η ευαισθησια!αυτες τις 2 μερες ηταν μια χαρα, Δόξα Τον Θεό και Την Παναγία!ισως να παραφαγε εκεινη τη μερα!μου πε η παιδιατρος αν ξανακανε εμετο να την επαιρνα να τη δει αλλα δεν μου ξανακανε, ευτυχως!

Χθες πηγαμε στο παρτυ γενεθλιων της βαφτιστικιας μου!εκλεινε 1 χρονου!ειχε και παλιατσο!η μικρη εκλεψε την παρασταση, χορευε,πηγαινε πανω κατω,επαιζε με τα μεγαλυτερα παιδακια, καθισε σε κυκλο με τα αλλα παιδακια που επαιζαν, χαρηκε πολυ!οταν επιστρεψαμε πισω ητανε κουρασμενη, αν και ηθελα να παμε σε ενα καρναβαλιστικο και εδω στο χωριο, αλλα ηταν ταλαιπωρημενη γιατι φυγαμε απ τις 12 το μεσημερι και επιστρεψαμε 6μιση το βραδυ!

καλημεραααααααα κοριτσια!!!!

ολα πηγαν ΤΕΛΕΙΑ!!!!ηταν τοοοοοσοοο συγκινιτικο ολο!!!!το κακο ειναι οτι ημουν αγχωμενη στην αρχη...ο γαμος εγινε συντομα και η βαπτιση κρατησε πιο πολυ...ηταν υπεροχα!ο μικρος εκλαψε αρκετα θα ελεγα αλλα απο οταν τον ξεντυσαμε και μετα...και το περιεργο ειναι οτι δεν εκλαιγε μεσα στο νερο αλλα οταν τον εβγαζε απο το νερο!!! :lol::lol::lol: και ετσι ειναι και επισημα ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!!!τον δηλωσε και σημερα ο αντρας μου στο ληξιαρχειο!

ριξαμε πολυυυυυυυυυυυυ χορο!!!απο τις 8 που φτασαμε στο κεντρο εως τις 3 τα μεσανυχτα!!!κλεισαμε και νυφικη σουιτα για μετα ....αλλα οδηγησα εγω γιατι ο αντρας μου ειχε γινει λιωμα απο το ποτο και ετσι δεν πηγα με το νυφικο στη σουιτα :evil::lol: σημερα θα παμε για φωτογραφηση επομενης μερας γιατι εβρεχε την ημερα του γαμου και δεν βγαλαμε εξωτερικες φωτος!!!

ο μικρος δεν μπορει να βρει τους ρυθμους του...ειναι πολυ ανησυχος!

οοολοο το σπιτι εχει γεμισει δωρα και δεν μπορω να βαλω ταξη με τιποτα!!!

γεμισαμε ρουχαλακια παντως για το μωρο και ετσι ειμαστε εξασφαλισμενοι!

αλλα καποιοι ειναι πολυ τρελλοι!!!με πηραν εως 4 χρονων παιδι ρουχα!!!ΕΛΕΟΣ! :lol::lol::lol::lol:

αυτα προς το παρων...τα ξαναλεμε φιλακια!!!

Καλημέρα και καλη εβδομάδα

Μπορει τα βραδια μας να μην ειναι τα καλυτερα τις τελευταίες μερες αλλα χθες περάσαμε πολυ όμορφα την Κυριακή μας!!!

Προχθές το βραδυ ο Νικόλας για πρώτη φορα έκλαιγε το βραδυ απο τις 12 μέχρι τις 2 μαλλον δοντακι τον πονουσε ή η κοιλιτσα του γιατι τεντωνε το κορμακι του συνεχεια. Τελικα του έδωσα ντεπον και κοιμήθηκε μέχρι το πρωι. Χθες πάλι δεν έκλαιγε το βραδυ αλλα ξύπνησε αρκετές φορές. Το πρώτο μας δοντακι άρχισε να γραντζουναει και το διπλανό έσκασε το ουλακι. Μπουσουλαει πολυ πολυ και φυσικα δεν τον περιόριζε παει παντου το σακχαρα κι μου και εχει μια αδυναμία στα κροσια απο τα χάλια και στα πόδια απο το παρκοκρεβατο :lol:

Χθες όλη μερα είμασταν έξω μαζι με φίλους μας και τα παιδάκια τους.Πηγαμε Λαυριο απο το πρωι, πηραμε καφε στο χέρι και πήγαμε παραλία τα μικρα έπαιζαν με τα κουβαδακια στην άμμο, τα είχαμε ντυμένα και με τις στολές τους, οι μπαμπάδες πέταξαν χαρταετο και τα μωρα 4 στο σύνολο στα καροτσακια μας χαζευαν. Τον Νικολα τον εβαλα και στην ακροθαλασσια στα βοτσαλακια και καθισε αλλα δεν του εκανε εντυπωση ουτε κρυο ουτε ζεστη. Μετα φαγαμε έξω ψαρακια και τα babies έκλεψαν την παράσταση για άλλη μια φορα. Περάσαμε πολυ όμορφα και στην επιστροφή γυρίσαμε εκρδομικα απο Σουνιο και γυρίσαμε σπιτι 8 το βραδυ.

Πάω να διαβάσω και τα δικα σας και επανέρχομαι :D

Αννα Μαρία συνήθως άμα τα ξυπνας πριν ξυπνήσουν μόνα τους μια γκρίνια την έχουν , η Αγγελική δηλαδη έτσι εκανε παντα. Ευτυχώς ομως που ηρεμησε μετα και περασατε καλα στον παιδοτοπο, μεγαλώνοντας κι αλλο θα παίζει και με αλλα παιδάκια μη σε αγχωνει. Ευχαριστούμε και για τα καλα σου λογια για τις φωτο :D:D ο μικρός μου μοιάζει καθολου ή τίποτα????

Εμεις θα φύγουμε για το τριήμερο της Καθαρας Δευτέρας και θα γυρίσουμε μετα την 25η Μαρτίου θα πάμε στο χωριο με τους γονεις μου και τα παιδια και ο μπαμπάς μας θα ερθει για τα δυο τριήμερο μονο, να αλλάξουμε λίγο παραστάσεις και να μην έχω μαγείρεμα για μια βδομαδα :P

Μαγδα και εσείς κούνιες και παραλία χθες, ειχε ωραία μερα και ήταν ότι έπρεπε. Έτσι όπως τα λες ειναι για την τιμωρία και για το μαλωμα και να ξέρεις ότι αφου είσαι και εσυ υπομονετικη και ήρεμη περνάει και αυτο στον μικρο. Εγω πιστεύω ότι όταν ειναι οι γονεις ήρεμοι και τα αντιμετωπίζουν τα παιδια χωρις πολλες φωνές και υστερίας τοτε και τα παιδια μια δυο φορές να τους πεις κάτι ακούνε μετα.

Αλεξάνδρα περαστικα στον αντρουλη σου. Για την νονα θα το ρωτήσουμε γιατι σκεφτόμαστε άλλη εκκλησία αυτη τη φορα, Μαγδα προς τα μέρη σου, μέχρι τωρα τις δυο προηγούμενες φορές δεν είχαμε πρόβλημα της Αγγελικης μαλιστα ήθελε να τον βεβαιωσουμε τον παπα ότι ειναι βαπτισμενος σε εκκλησία οχι με το παλαιό ημερολόγιο γιατι του ειχε κάνει εντύπωση που ειχε ξένο επίθετο, ο μπαμπάς του ειναι αμερικανός. Μολις μπορέσω θα σας βάλω φωτο, αν δεν τα καταφέρω εδω θα βάλω και στο fb.

Κατερίνα όμορφα που περασατε και εσείς, φαντάζομαι ποσο θα χαίρονται με όλα αυτα τα μικρα σου! Ευτυχώς να λες που βρήκαμε νονα γιατι το βλέπω ποσο δύσκολο ειναι, και σε μας δεν ειχε κάποιος προτείνει απο μόνος του έτσι μετα απο δυο τρεις επιλογές που είχαμε στο μυαλο μας, προτείναμε εμεις και αφου δέχθηκαν όλα καλα.

Και συνεχίζωγιατι πατησα υποβολη πριν επειδη ο μικρός γκρινιαζε...

Αννα Μαρία του έλειπε ύπνος του Αντρικου γι αυτο θα ειχε την γκρίνια το πρωι. Το πάρτυ μάσκες για τι ηλικίας παιδάκια ήταν και τόσο κόσμο πανικός θα γινόταν όπως το περιγράφεις. Πάντως αφου πέρασε καλα ο μικρός και ευχαριστηθηκε αυτο εχει σημασία, έχω και άγνωστες λέξεις....ανακουρκουδα??????

Βάσω ευχαριστηθηκε η Ιωαννουλα στον παιδικο, εμεις εχουμε πάρτυ αυτη την Παρασκευή!!! Για τον εμετο συμβαίνει πολλες φορές μολις κάνουν μετα να ηρεμει τόσο το στομαχακι τους και πραγματικα έχουν τόση διάθεση σα να μην συμβαίνει τίποτα. Να χαίρεσαι και την βαφτιστηρα σου πολύχρονη και ευτυχισμένη, έχουν και μικρη διαφορα με την δικια σου οπότε θα παίζουν καλα μεγαλώνοντας και θα εχει η μια παρέα την άλλη.

Μαρίνα να ζήσετε και πάλι ευτυχισμένοι και να χαίρεστε και τον Αντωνακη σας, θα ειναι λίγο ταλαιπωρημένος ακομα γι αυτο εχει χαλάσει το προγραμμα του. Καλε μη στεναχωριεσαι που σου έφεραν για 4 χρόνων, αν δεν θες να τα αλλάξεις θα τα έχεις απο τωρα και δεν θα τρεχεις τοτε. Πάντως αν σου έχουν φέρει πολλα για φέτος το καλοκαιρι άλλαξε τα μισα για του χρόνου ειναι μεγαλη ευκολία να βρεθείς απο τωρα με ρούχα για του χρόνου.

Άντε σας αφήνω να πάω λαϊκή φιλακια!!!!!

Καλησπερα κοριτσια μου και καλη εβδομαδα!

Μαρινα μου να ζησετε και καλοφωτιστος ο Αντωνης σας! Ειδες που ολα πηγαν τελεια;;;!!!! Φιλια και παλι να ζησετε!

Οχι, κοριτσια παρεξηγηση. Εγω δεν πιστευω οτι προκειται για ζηλεια, θεωρω οτι οι αντρες γενικα πανε να οριοθετησουν την περιοχη τους απο αντρικο εγωισμο, πραγμα που με κανει να νιωθω σα χωραφι, οχι σαν γυναικα! Γιατι δεν εγινε τιποτα αξιο ζηλειας. Απλα εκει που χορευα ζεϊπμεκικο, μου εβαλαν στα ποδια ενα σφηνακι, χορεψα γυρω του, το ηπια και εσπασα το ποτηρι, για τους ζειμπεκικο-lovers ειναι κατι σαν παραδοση, δεν υπηρχε λογος καν να ασχοληθει κανεις με το περιστατικο, απλα θεωρω οτι το παλικαρι αν ηξερε οτι συνοδευομαι δεν θα το εκανε, ακριβως για να αποφυγει παρεξηγησεις κι εγω εκανα τη χαζη για να μη μαλωσω γιατι το θεωρησα γελοιο το σκηνικο! Αλλα τελικα μαλωσα, για ασχετα. Και οχι δεν ειμαστε καλυτερα, οπως δεν ειμαστε εδω και καιρο. Σημερα ειμαι πολυυυ χαλια, ολη μερα κλαιω, σχεδον αναποφευκτο βλεπω να χωριζουμε, δεν εχουμε σημεια επαφης πια...

Τα παιδια ειναι καλυτερα, αυριο μαλλον θα βγουνε απο το νοσοκομειο, θα δουμε βεβαια πως θα πανε...

Εσεις βλεπω μια χαρα με τα παρτακια σας και τις εκδηλωσεις σας!

Αννα Μαρια το παθαινουν καμια φορα τα μωρα οταν τους χαλας τον υπνο, αλλα αφου ειναι καλα δεν πειραζει. Ενταξει ο βηχας μπορει να μεινει για καιρο, δεν νομιζω οτι ειναι κολλητικο. Αμα εχει πολυ κοσμο, ειναι λιγο σπαστικο, αλλα αφου ο μικρος το χαρηκε, ολα καλα! Εμενα μου αρεσουν οι παλιατσοι και τα σχετικα, αλλα ειναι λιγο επικινδυνο, γιατι μερικα παιδακια τους φοβουνται. Ετσι περυσι ειχαμε παει σε κατι γενεθλια και ολα τα παιδακια χαιρονταν τον κλοουν κι ο μικρος που ειχε γενεθλια ειχε πλανταξει στο κλαμα μεχρι να φυγει!

Μαγδα μου τι καλος ο Βασιλακης σου! Κι εγω το προσπαθω να του μιλησω ετσι, αλλα σπανια πιανει δυστυχως... Περαστικα κιολας, ενταξει ειναι τωρα; Δεν την μπορω τη ζηλεια Μαγδα μου, καθολου! Αν υπαρχει λογος, ενα μικροκαυγαδακι ειναι ωραιο και αναζωογονητικο, αλλα ως εκει! Δεν ειμαι κτημα κανενος και ξερω να κραταω τη θεση μου, αλλα κι αν δεν την κρατησω, εγω πρεπει να φαω την κατσαδα οχι ο αλλος!

Καγκουρακι τι τελειο το γιαπωνεζουλα!!! Μια γλυκα! Ο Νικολας ειναι μικρος ακομα και αλλαζει συνεχεια, πιστευω θα σου μοιαζει μεγαλωνοντας, λενε οτι τα αγορια μοιαζουν στη μαμα τους συνηθως...Μεγεια το πρωτο δοντακι σας!

Αχ βρε ΚΑ μου σε ζηλευω και σε χαιρομαι! Και που μενεις στην επαρχια και που εισαι τοσο χρυσοχερα!!!Η αδερφουλα ακομα ε; Το εχει το ονομα φαινεται και ο δικος μου ο Δημητρακης πεισμααααα, αστα, μολις του πεις οχι, ε αυτο θα παει να κανει!

Βασουλα μου καλα εκανες και πηγες να προσκυνησεις! Πως ειναι η μικρη με το στομαχακι της; Ε, μωρε στα παρτυ αυτα τρωνε ολο πιτσακια, πιτακια κλπ και ειναι βαρια, αφου ηταν και απο πριν καπως λογικο να την πειραξαν! Και του χρονου να ειναι καλα! Να χαιρεσαι και τη βαφτιστηρα σου!

Αλεξανδρα περαστικα στον αντρουλη σου, δεν πειραζει ο καιρος ανοιγει και τωρα θα εχει ολο ομορφες μερες! Κι εσενα πεισματα κανει ε; Αχ αυτα τα ζουζουνια, απο τη μια θες να τα πνιξεις και απο την αλλη να τα φας ολοκληρα!!!!

Ξεχασα κατι;;;;

Φιλακια σε ολες!

Μαρινακι μου ολα καλα λοιπον!ο αντωνακης εκλαψε ε?ετσι ειναι συνηθως!φοβουνται ειτε τον παπα,ειτε το νερο ειναι λογικο!

Χριστινακι μου δεν ειχε ουτε πιτσακια,ουτε πιτακια!η δασκαλα δεν εφερε τετοια πραγματα!δεν ειναι παιδικος σταθμος,ειναι μια κοπελα που προσεχει στο σπιτι της τα παιδακια!ηταν ευαισθητο το στομαχακι της τις τελευταιες μερες!τωρα Δοξα Τον Θεο και Την Παναγια ειναι καλυτερα! Οσο για τον αντρα σου,ηρεμησε κοριτσι μου, εχετε κι αλλα προβληματα?η μονο τετοια επεισοδια ζηλιας?καθισε μιλησε του,εξηγησε του, πες του τι νιωθεις!αληθεια θα δεις οτι θα βοηθησει!

Κατερινακι μου περασατε καλα στην εκδρομουλα σας!μπραβο!βγηκε και στις ακρογιαλιες ο Νικολακης!

Βασω μου καλη, δυστυχως εχουμε πολυ περισσοτερα και σοβαροτερα προβληματα απο αυτα τα χαζα μικροπεριστατικα...

Και δεν λυνονται, οσο κι αν το θελω, οσο κι αν τον αγαπαω, παει σχεδον 1μιση χρονος που ειμαστε ετσι, δεν ειναι καν η πρωτη φορα που περναμε τετοιες κρισεις, ποσο ακομα θα ζουμε σαν δυο ξενοι με μερικες ομορφες αναλαμπες;; Οι αναλαμπες ειναι που μας κρατανε ακομα, αυτες οι σπανιες στιγμες που ερχομαστε κοντα, περναμε καλα μαζι και θυμομαστε τον ερωτα μας, αλλα κι αυτες ποσο πια;;;

Να εισαι καλα παντως!

Κοριτσι μου αν τα πραγματα ειναι τοσο χαλια και δεν λυνονται... !αλλα για το παιδακι σας που σιγουρα σας θελει μαζι αλλα κι αγαπημενους προσπαθειστε και οι 2 αυτες οι σπανιες αλλα και ομορφες στιγμες που ζειτε να μην χαθουν εντελως!αν υπαρχει αγαπη ο ερωτας μπορει να αναθερμανθει!

Γεια σας!

Τι κάνετε;

Εμείς πήγαμε τον Αντρέα στον παιδίατρο σήμερα το πρωί, γιατί ο βήχας του είναι πολύ άσχημος. Ένα σωρό σενάρια περνούσαν απ' το μυαλό μου, ότι έχει βρογχίτιδα ή βρογχικό άσθμα, ή κάτι άλλο εξίσου τρομακτικό. Τελικά είναι μια χαρά, ο γιατρός τον βρήκε καθαρό, δεν έχει καθόλου ακροαστικά, κι απλά πρέπει να συνεχίσουμε τις εισπνοές μέχρι να φύγει τελείως ο βήχας.

Μετά εγώ πήγα κεραμική. Σήμερα ήταν το τελευταίο μάθημα δυστυχώς... Μας είχε ψήσει ό,τι κάναμε, και κάποια τα ζωγραφίσαμε, σε άλλα βάλαμε την ειδική επίστρωση για την εφυάλωση, τέλος πάντων, σήμερα ολοκληρώσαμε ό,τι κάναμε. Τώρα θα τα ψήσει δεύτερη φορά και θα περάσουμε κάποια στιγμή να τα πάρουμε.

Χτες βράδι ο Αντρέας ξύπνησε δύο φορές, και πιστεύω ότι πρέπει να φταίει η φασαρία στο πάρτι.

Παλιότερα πάντως, όταν τον ξυπνούσαμε δε γκρίνιαζε, αντίθετα, ήταν μια χαρούλα!

Βάσω μια χαρά η Ιωάννα! Εμάς χτες ο Αντρέας δεν έπαιζε με τα άλλα παιδάκια, γιατί οι κλόουν πιο πολύ τους έβαζαν να χορεύουν, αλλά έμπαινε ανάμεσά τους, έκανε καμάκι σε διάφορες κυρίες, έτρεχε από δω κι από κει...

Τι ωραία που έχεις βαφτιστήρι, εγώ δεν έχω βαφτίσει κανένα, αν και θα το ήθελα.

Για το χέρι της Αγίας Μαρίνας το είχα ακούσει, αλλά δεν πήγαμε, βασικά το είχα ξεχάσει τελείως.

Μαρίνα να ζήσετε και να είστε για πάντα ευτυχισμένοι! Καλοφώτιστος ο μικρός Αντωνάκης!!! Όλα τα παιδάκια κλαίνε στη βάφτισή τους, κυρίως όταν τα ξεντύνουν και τα ντύνουν γιατί εκνευρίζονται και όταν τα βγάζουν απ' το νερό, γιατί κρυώνουν. Στα πιο πολλά αρέσει το νερό και μέσα στην κολυμβήθρα τη βρίσκουν! Μια χαρά με τα δώρα, άντε, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια δε θα χρειαστεί να ψωνίσεις τίποτα! :lol::lol::lol::lol:

Καγκουράκι τέλεια περάσατε καλέ χτες!

Ο Νικολάκης πιστεύω σου μοιάζει, αλλά μοιάζει και στον άντρα σου, αλλά αυτό δε λέει πολλά, γιατί με τον άντρα σου είστε ίδιοι!

Δεν έχουν πολλή πλάκα όταν είναι τόσο μικρά και πηγαίνουν παντού μπουσουλώντας; :lol::lol::lol:

Καλέ δε με αγχώνει που δεν παίζει με άλλα παιδάκια! Είναι πολύ κοινωνικός, αλλά τα παιδάκια που ήταν τις προάλλες στον παιδότοπο ήταν λίγο μεγαλύτερα και δεν του πολυέδιναν σημασία. Είπα ότι δεν έπαιξε με άλλα παιδάκια, επειδή είναι λίγο αρρωστούλης, άρα δεν υπήρχε τόσο μεγάλος κίνδυνος να κόλλησε κάποιο άλλο παιδάκι. Αλλά δε νομίζω ότι είναι κολλητικό ούτως ή άλλως.

Χι χι, θα πάτε στο χωριό και θα ριζώσετε εκεί! Πού είναι το χωριό;

Το παιδάκι που γιόρταζε χτες (δηλαδή σήμερα είναι κανονικά τα γενέθλιά του) γίνεται πέντε χρονών, και οι ηλικίες των παιδιών κυμαίνονταν από μηνών μέχρι δέκα και βάλε. Αυτή η φίλη μου πάντα καλεί ΟΛΟ τον κόσμο που ξέρει, και ξέρει πάρα πολλούς... Οπότε γίνεται χαμός.

Το ανακούρκουδα δεν είναι αυτό που κάθεσαι στις φτέρνες σου;

Χριστίνα αμάν ρε παιδάκι μου, πάλι χάλια με τον άντρα σου; Νόμιζα ότι τα πηγαίνατε καλύτερα τον τελευταίο καιρό...

Εμένα με εκνευρίζουν οι κλόουν, όχι οι ίδιοι δηλαδή, αλλά αυτή η μόδα γύρω από τους κλόουν, ότι και καλά δεν μπορείς να κάνεις πετυχημένο πάρτι γενεθλίων χωρίς κλόουν. Αυτό το θεωρώ χαζομάρα. Η φίλη μου που είχε το πάρτι χτες έχει σπουδάσει νηπιαγωγός, δεν μπορούσε να οργανώσει την ψυχαγωγία των παιδιών; Άσε που γίνεται κι αυτό που λες: σε κάποιο παλιότερο πάρτι της ίδιας κοπέλας, όταν γιόρταζε η κόρη της, οι κλόουν φορούσαν κάτι τεράστια κεφάλια (όπως και χτες δηλαδή) και τα παιδιά είχαν κατατρομάξει. Η μικρή έσβησε τα κεράκια κλαίγοντας, και τελικά τους έκοψε κι έβγαλαν τα κεφάλια!

Σας φιλώ όλες κοριτσάρες!

κοριτσια μου γενναμε!!!!!!γενναει η αδερφουλα μου με εχει πιασει ταχυπαλμια και αγχος..........παναγια μου φυλαξε τους να πανε ολα καλα..............

τα λεμε σας φιλω!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...