Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Τα ξενυχτικα ζουζουνια" Νο 6

Recommended Posts

Καλησπερα!

Τι κανετε;

Εμεις καλα τα ιδια πανω κατω!

Εσενα Αννα Μαρια σου τη δινει το θριαμβευτικο υφος της μαμας σου και εχεις δικιο. Εμενα παλι μου τη δινει που ολοι εχουν αποψη πως πρεπει να μεγαλωνω το παιδι, πως πρεπει να του μιλαω, οτι γενικα δεν ειμαι πολυ αυστηρη, δεν τον βαζω συχνα τιμωρια κλπ. Πχ εχτες ηταν στη μαμα μου-οκ της ειχε βγαλει την ψυχη παραδεχομαι- και κραταγε ενα μικρο παιχνιδακι, βασικα ενα φυτιλακι απο κερι. Πηγε να χαϊδεψει τον Παρουλη και το αφησε εκει διπλα του, ευτυχως το βρηκε η μαμα μου και το πηρε αμεσως μην το πιασει το μωρο το βαλει στο στομα του και εχουμε αλλα! Οποτε τον πηρα αγκαλιτσα και του ειπα "αγαπη μου μην το κανεις αυτο, ο Παρουλης μας ειναι μωρακι, δεν ξερει και αμα το βαλει στο στομα θα πνιγει". Κι αρχισαν η μανα μου και η αδερφη μου, ετσι που το λες δεν καταλαβαινει τιποτα, πρεπει να τον μαλωσεις, αυτο ειναι επικινδυνο για τα αλλα παιδακια κλπ. Εγκεφαλικο μου ηρθε! Να τον μαλωσω γιατι; Εκανε κατι κακο; Σαμπως το ηξερε; Μερικες φορες ξεχνανε οτι ειναι μολις 2 χρονων μωρο!

Μετα που οντως εκανε κατι κακο, εκανε ντα τη γιαγια, τον μαλωσα και μαλιστα σημερα δεν τον πηγα παιδικη χαρα για να καταλαβει οτι αυτο απαγορευεται...Τεσπα, δεν ειπα τιποτα, γιατι δεν εχω ορεξη για καβγα, ουτως η αλλως εγω αυτο που θεωρω σωστο για το παιδι μου θα κανω και ο,τι θελουν ας λενε...

Αχ, αυτο που λες με τις δουλειες! Κι εγω τα βασικα κανω, πολυ θα ηθελα να φερνω μια κοπελα αλλα δεν παιζει! Αλλα γενικη εχω να κανω απο τις γιορτες! Καλυτερα σημερα το μωρακι σου; Καλε δεν χρειαζεται κρεας καθε μερα, δεν ειναι και καλο. Αλλωστε τωρα ειναι μεγαλος, μπορει για κολατσιο να φαει πχ ενα τοστακι οποτε παιρνει και την πρωτεϊνη του.

ΚΑ μου κι εσυ με τις ιωσεις πια ολο τρεχεις! Περαστικα στα ζουζουνακια σου! Εγω νομιζα οτι η αδερφουλα σου ειχε περασει την ΠΗΤ, αφου εχει ακομα ολα καλα!Οχι, δεν μπορουν να βρουν κατι, τα τεστ παπ και οι υπερηχοι ειναι καθαροι, ομως θελω να δοκιμασω και σε αλλο γιατρο γιατι δεν γινεται να μην οφειλεται καπου. Απο αγχος λενε...οκ, να πω εγω οτι εκεινη την ωρα εχω αγχος (!!!), αλλα εγω ποναω και μετα ολη μερα σχεδον καθε φορα που παω τουαλετα, καποιες φορες εχω και αιμα, ειναι δυνατον να ειναι αγχος!;;;

Ανθη μου τρεχεις κι εσυ πανικοβλητη! Περαστικα στα μωρα σου! Ποτε εχει γενεθλια ο μικρος; Ναι,αν μπορεις να τα καθυστερησεις καλα θα ειναι, να δυναμωσουν λιγο. Καταλαβαινω αυτο που λες, κι εγω καθομαι ξυπνια ως πολυυυυ αργα γιατι ειναι η μονη ωρα που εχω για μενα, αλλα δεν ξυπναω νωρις συνηθως ευτυχως, γιατι αλλιως δεν θα την παλευα!

Βασω μου καπως ετσι κι εγω καθημερινα μονο αναποδα, εγω τα κανω το πρωι και φευγω 3 για τη δουλεια! Καλα το σιδερωμα εχει καταργηθει. Ο,τι χρειαζεται σιδερο, το κανω επι τοπου πριν φορεθει!Ευτχυως τα περισσοτερα ρουχα μου δεν θελουν σιδερο και του αντρα μου το ιδιο, μονο πουκαμισα και τετοια και φυσικα του παιδιου...

Μαρινακι μου πολυχρονη και ευτυχισμενη να εισαι! :D:D:D Και περαστικα στο μικρο, ελπιζω να μην κολλησεις κι εσυ! Μια χαρα θα ειναι εχετε 4 μερες μεχρι τη βαφτιση και το γαμο! Να ειστε τελεια!

Φιλακια πολλα πολλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μαρινακι μου χρονια σου πολλα!να σαι παντοτε ευτυχισμενη και χαρουμενη!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!με το καλο η γαμοβαφτιση σας το Σαββατο!

25???!!!! Μικρομανουλα! Ζηλευω, θελω κι εγω να ειμαι 25! Περνουσα πολυ καλυτερα τοτε, ειχα πιο πολλη ενεργεια!!!

Φιλακιααααααα!

Γεια σας όμορφες

Έχετε γράψει πολλα και δεν έχω τωρα κουράγιο, ελπίζω να μου είστε όλες καλα, αυριο θα σας διαβάσω.

Εμεις βολταραμε το πρωι μια και ειχε καλη μερα μετα το απογευμα με το κολυμβητήριο και τις δουλειές δεν κάθισα καθολου. Μαλλον ο μικρός μου ετοιμάζει δοντακι, κάτι είδα τωρα το βραδυ μετα το μπάνιο αλλα δεν γρατζουνουσε τίποτα, θα σας πω σίγουρα αυριο.

Καληνύχτα

Γεια σας κορίτσια!

Και πάλι σήμερα δεν κάθισα λεπτό.

Το πρωί πήγαμε πρώτα στο μαγαζί των γονιών μου και μετά φρουταρία (Τετάρτη γαρ). Στους γονείς μου η μάνα μου άρχισε την καταστροφολογία ότι το μωρό είναι ζεστό και έχει πυρετό, και σιγοντάριζε και η Ίνα η υπάλληλος που στο θέμα "παιδιά" τα ξέρει όλα. Τελικά όταν ήρθαμε σπίτι του βάλαμε θερμόμετρο και δεν είχε πυρετό...

Μετά μαγείρεψα και φάγαμε. Ο Αντρέας τις τελευταίες μέρες θέλει να τρώει μόνος του, αλλά δεν μπορεί να χειριστεί το κουτάλι, ενώ δεν τολμώ να του αφήσω το πιάτο του μπροστά του, μήπως και το εκσφενδονίσει πουθενά. Αφήστε που το μεσημέρι όταν τον ταΐζω χρησιμοποιώ γυάλινο πιατάκι. Έτσι του το βάζω μπροστά του και το κρατάω, παίρνει με τα χέρια φαγητό και τρώει, ενώ τον ταΐζω κι εγώ με το κουτάλι, ή παίρνει το φαγητό που έχω βάλει στο κουτάλι και το τρώει με τα χέρια ή παίρνει κι αυτός το κουτάλι και τον βοηθώ κι εγώ να το βάλει στο στόμα. Μόνος του δεν τα καταφέρνει με το κουτάλι, το βάζει στο στόμα, αλλά στραβά, κι έτσι δεν μπορεί να πάρει το φαγητό που είναι μέσα! Εννοείται ότι πασαλείβεται. Φανταστείτε τι έγινε σήμερα που έφαγε κοκκινιστό...

Τέλος πάντων μετά το φαγητό καθάρισα τα μπάνια, κοίμισα τον Αντρέα, σιδέρωσα κάτι λίγα ρούχα και πήγα σχολείο. Όταν γύρισα ο Αντρέας ήταν ξύπνιος, έφαγα και τον κοίμισα... Όπως καταλαβαίνετε, ούτε λεπτό ελεύθερο.

Ανθή κι εγώ θα ήθελα να κοιμόμουν αργά για να έχω χρόνο για μένα, αλλά δεν αντέχω πλέον... Κουράζομαι πάρα πολύ και θέλω ύπνο για να έχω δυνάμεις.

Καλύτερα να κάνετε τα γενέθλια του Πανούλη πιο αργά. 15 Μαρτίου δεν είναι; Είδες που το θυμάμαι; Είναι η παγκόσμια ημέρα μπριζόλας και... χμ... ας μην πω το άλλο!

Κι εγώ τον Αντρέα τον θηλάζω όποτε ξυπνά, γιατί δεν ηρεμεί διαφορετικά. Μόνο τώρα τελευταία μπορεί να τον κρατήσω αγκαλιά και ξανακοιμάται, κι αυτό όχι πάντα. Ευτυχώς, όμως, τώρα μπορεί και να μην ξυπνήσει όλη τη νύχτα. Τώρα που είναι άρρωστος, όμως, ξυπνά 1-2 φορές.

Βάσω εγώ με το σίδερο δεν έχω πρόβλημα, το προλαβαίνω. Και τις δουλειές τις προλαβαίνω, αλλά κάτι πρέπει να αφήσω πίσω, κι αυτό είναι τα διαβάσματά μου, που δε χωράνε πουθενά... Για γυναίκα τώρα ούτε λόγος, γιατί ένα μισθό έχουμε, αφού ο άντρας μου δε δουλεύει. Στο απώτερο μέλλον μάλλον!

Κατερίνα περαστικά στα αντράκια σου!

Νόμιζα είχε περάσει την ΠΗΤ η αδελφή σου, ή τουλάχιστον ότι ήταν σήμερα-αύριο. Δεν ήξερα ότι έχει δέκα μέρες ακόμα μπροστά της!

Χριστίνα κι εγώ όπως εσένα θα είχα αντιδράσει στο περιστατικό που αναφέρεις με τον μικρό. Δυστυχώς πολλοί πιστεύουν ότι με τις φωνές και το ξύλο μαθαίνουν τα παιδιά. Προχτές μας έλεγε η γραμματέας του σχολείου για ένα αγοράκι 15 μηνών που μιλάει, και ως παράδειγμα μου είπε ότι τον ρωτούσε η γιαγιά του "τι θα σου δώσει η μαμά;" κι αυτό απαντούσε "μπάτσο". Χτες πάλι, κάναμε μια συζήτηση με τους μαθητές μου για τη βία, γιατί την Παρασκευή θα έρθουν να μας παίξουν ένα σχετικό θεατρικό έργο. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι η πλειοψηφία θεωρούσε αυτονόητο το ξύλο ως παιδαγωγική μέθοδο. Μια κοπέλα 26 χρονών με δύο παιδιά, είπε ότι ο άντρας της λέει ότι αν δεν τον έδερνε ο πατέρας του θα ήταν εγκληματίας σήμερα. Ένας άλλος, αρραβωνιασμένος, 29 χρονών, μου είπε "καλά, αν σε βρίσει το παιδί σου δε θα το δείρεις;". Πάω να του εξηγήσω ότι αν το δείρεις δε θα καταφέρεις τίποτα, αλλά πρέπει να του εξηγήσεις ότι δεν πρέπει να βρίζουμε, και πιο πολύ να του δείξεις με το παράδειγμα, οπότε πετάγεται η άλλη κοπέλα και λέει "ναι, σιγά μην του εξηγήσω, θα του δώσω τον μπάτσο και τελείωσε". Κάποιος άλλος υποστήριζε ότι οι παλιότεροι τρώγανε ξύλο και βγήκαν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία, ενώ οι νέοι σήμερα δε φάγανε ξύλο και μας έχουν καβαλλικέψει όλους. Μόνο η κακομοίρα η μαθήτρια με τα μαύρα διαφωνούσε με όλα αυτά και προσπαθούσε να εκφράσει την άποψή της, και ένας άλλος πιο καλλιεργημένος, που μάλλον προβληματίστηκε μ' αυτά που άκουσε. Για να μην πω για τις απόψεις τους για τη βία στην κοινωνία, γιατί δε θα τελειώσουμε ούτε αύριο.

Εγώ δε μαλώνω τον Αντρέα, ούτε μου αρέσει να του λέω "κακό" συνέχεια. Αν κάνει καμιά αταξία θα του πω ήρεμα κι ωραία "Αντρέα μου γιατί έκανες μια τόσο μεγάλη αταξία και μας στεναχώρεσες τον μπαμπά κι εμένα;". Πιστεύω ότι όταν πεις στο παιδί "μην το κάνεις γιατί θα στεναχωρεθώ πολύ" το κεντρίζεις στο φιλότιμο, ενώ αν του πεις "μην το κάνεις γιατί θα θυμώσω" το μαθαίνεις να φοβάται.

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια για τις φωτογραφίες του Αντρέα!

Σας φιλώ όλες!

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα είχα μόνο ένα μαθηματάκι και έτσι απόλαυσα τα ζουζούνια μου!!! Πόσο γεμάτη νιώθω όταν τα κλείνω στην αγκαλιά μου και τα δύο!! Επίσης, εκεί που καθόταν η φραουλίτσα στο ριλάξ,μου παίρνει το χέρι και το βάζει μέσα στο στόμα της. Πιανω κάτι σκληρό, της ανοίγω το στόμα και τι να δω;; Έσκασαν μύτη δύο δοντάκια!!! Χαμπάρι δεν πήρα..Εκείνη πάλι πρέπει να πήρε :lol::lol::lol::lol: Κοντεύει να φάει το χέρι της και όποιο άλλο χέρι βρει εύκαιρο :lol::lol::lol::lol:

Άννα Μαρία θυμήθηκα την παγκόσμια ημέρα μπριζόλας και ..το άλλο ( :lol::lol::lol: ) και γέλασα πολύ :lol::lol::lol: Ο Πάνος γενεθλιάκια έχει στις 14 Μαρτίου, όχι στις 15. Μήπως στις 14 είναι η παγκόσμια ημέρα;;;

Εγώ έχω δώσει καμιά στον πωπό του Πάνου και επίσης του έχω φωνάξει ουκ ολίγες φορές. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό αλλά νομίζω ότι πρέπει να αγριεύουμε και λίγο στο παιδί από μια ηλικία και μετά ώστε να καταλάβει και ποιος βάζει τους κανόνες...

Κατερινάκι λες το ανιψούδι να γεννηθεί στις 14 σαν τον Πάνο μου;;;;; Κάτι μου λέει ότι τότε θα έρθει. Περαστικά στα αντράκια σου τα όμορφα!

Βάσω μου τη δίνουν απίστευτα οι ιώσεις. Και μου τη δίνει επίσης όταν κάποιος γονιός έχει άρρωστο το παιδί του και το βγάζει έξω ή το πηγαίνει σχολείο αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα παιδάκια..Τέλος πάντων.

Χριστινάκι και μένα μου τη δίνει να μου λένε τι να κάνω με τα παιδιά μου. Όταν συμβαίνει αυτό απλά τους συνδέω με Κάιρο. Καλά έκανες και δεν μάλωσες τον Δημητράκη. Δεν έκανε κάτι κακό..

Μαρίνα χρόνια σου πολλά!

Αλεξανδρα η Κωνσταντίνα είναι μια πολύ γλυκιά μπαλαρινούλα! Αχ αυτά τα κοριτσάκια!!!

Φιλάκια!!!!

Καλημερα κοριτσια!

Τσικνοπεμπτη σημερα!!!!που θα τσικνησετε?:)εμεις δεν θα κανουμε τιποτα το ιδιαιτερο!θα ψησουμε κρεατακι το βραδυ, ετσι για το εθιμο!

Αννα Μαρια κι εγω προσπαθω να μην ουρλιαζω στη μικρη!θελω να μεγαλωσει σε ενα ηρεμο περιβαλλον χωρις εντασεις και τσακωμους αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν της θυμωνω για κατι που θεωρω κακο ή τουλαχιστον επικινδυνο!παντα ομως της το λεω σε ηπιο τονο γιατι θελω να με ακουει, να με υπολογιζει τι λεω κι οχι να με βλεπει και να φοβαται!

Ανθη μου κι εμας στον παιδικο αυτο γινεται!αρρωσταινει η μικρη, την κραταω στο σπιτι, αναρρωνει, γινεται καλα, παμε πισω ολο και καποιο αλλο παιδακι ειναι ψιλοαρρωστο και τσουπ αρπαζει αμεσως η Ιωαννουλα!αυτο ειπα κι εγω μια μερα οταν συζητουσα με μια γνωστη μου!λεω δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιρνουν αρρωστα τα παιδια στους παιδικους και μετα κολλανε ολα!μου λεει οταν δεν εχεις πουθενα να το αφησεις, κι οταν δεν σου δινουν αδεια απ τη δουλεια ειναι λογικο οτι θα το παρεις παιδικο εστω και αρρωστο!δεν εχουν ολοι την πολυτελεια να εχουν εναλλακτικη μαμα ή πεθερα για να μεινει μαζι τους!αυτο μου απαντησε αν και καπου το δικαιολογω απ την αλλη ειναι αδικο για τα παιδακια που ειναι καλα να αρρωσταινουν!ουφ!τι να πω!

Χριστινακι οντως συνηθως οι μεγαλυτεροι πιστευουν οτι με το θυμο και τις φωνες το παιδι καταλαβαινει τι λαθος εκανε!εγω παντως νομιζω οτι το παιδι τρομαζει με τις φωνες!

καλημερα κοριτσια τι κανετε???εμεις σημερα δεν θα κανουμε τπτ...εχουμε ετοιμασιες γιατι αυριο θα κοιμηθω στο πατρικο και ο Νικος το ιδιο!!!

ο δικος μου εχθες με λεει το Σαββατο θα πιασουμε το δευτερο???

του λεωωω οοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιι!!!δεν το ρισκαρω με τπτ!!!γιατι με κανει ε ενταξει με την πρωτη θα το πιασουμε/???? δεν θα παιξω και τζοκερ!!! :lol::lol::lol::lol:

σαν να εχει παρει φορα και δεν μαρεσει!!! :lol::lol::lol::lol:

φιλια πολλα!!!σας κλεινω να συμμαζεψω γιατι θα παω για νυχια και κατι τελευταια ψωνια!!!

Καλημερα κοριτσακια μου

πως ειστε εφτιαξα κατι ωραια cookies με κομματακια σοκολατας και σταφιδες και μυριζει ολο το σπιτι!!!

Λοιπον οντως θα εχουμε δοντακι σε κανα δυο μερες δεν γρατζουναει ακομα αλλα εχει σχιστει το ουλακι μας!!!!

Αννα Μαρια εχεις δικιο και εγω θα θελα να εκανα το σπιτι μια και καλη σε μια μερα αλλα αυτο εχει να γινει εδω και τρια χρονια ολο σπαστα το κανω και εγω και ποτε δεν ειναι τελειο. Με ειχες ρωτησει και για το κρεας και το αβγο, νομιζω μεχρι τον χρονο μετα που αρχιζει και τρωει απο το φαγητο της οικογενειας ακολουθει μια ισορροπημενη διατροφη με λαδερα, οσπρια, κρεας, ψαρι. Αυγο τωρα στην Αγγελικη της δινω μερα παρα μερα συνηθως αν και εχει φαει και δυο μερες συνεχομενες και ευτυχως της αρεσει και το τρωει!

Ανθη να περασει και αυτος ο μηνας να φυγει ο χειμωνας να ηρεμησουμε γιατι ειναι δυσκολο να τα βλεπεις ετσι αρρωστα τα μικρουλια. Η φραουλιτσα θα δεις μερα με τη μερα θα τρωει καλυτερα και θα τρωει και αυτη σε 10-15 λεπτα. Μπραβο και για τα δοντακια της!

Κατερινιω μου περαστικα στα αντρακια σου και με το καλο να ερθει το μπεμπακι σας!

Χριστινα να παρεις μια δευτερη γνωμη για τον πονο αφου λες οτι μετα πονας ολη μερα και εγω αυτο απο το αγχος δεν το καταλαβαινω. Συμφωνω και μαζι σου για το θεμα του μαλωματος ειναι μικρουλια και με τις φωνες δεν βγαινει τιποτα θα πρεπει η συνεπεια της πραξης τους να τους στερησει κατι που αγαπουν για λιγο για να καταβουν και να μην το ξανακανουν. Και εγω ειμαι της αποψης οτι το ξυλο δεν ειναι λυση και οσοι χτυπανε τα παιδακια τους σιγουρα βγαινει και στο παιδι αυτο και διεκδικει ή συμπεριφερεται ετσι και στους γονεις του αλλα και στα αλλα παιδακια. Ορια ομως πρεπει να τους βαζουμε και οχι να λεμε, γιατι καπως πρεπει να μαθουν.

Μαρινακι χρονια πολλα και απο δω, 25 εεε, παει μια δεκαετια που ημουνα τοσο, μικρη μανουλα και εσυ! Δυο μερες εμειναν αντε νυφουλα το Σαββατο.

Γεια σας κορίτσια!

Καλή Τσικνοπέμπτη! Τι θα κάνετε σήμερα; Εμείς πήγαμε τώρα το μεσημέρι σε σουβλατζίδικο και φάγαμε σουβλάκια, σεφταλιά, χαλούμι, λουκάνικο, κ.λπ. Στον μικρό είχα πάρει τραχανά και έβαλα μέσα και κοτόπουλο σουβλάκι, αλλά το κοτόπουλο το έφτυνε. Και την περασμένη φορά που πήγαμε πάλι το έφτυνε, μάλλον δεν του αρέσουν τα σουβλάκια!

Το βράδι θα ψήσουμε στο σχολείο, έχουμε μεγάλο γλέντι. Σκεφτόμουν να πάμε οικογενειακώς, αλλά κάνει πολύ κρύο εκεί πέρα, φυσάει τσουχτερός αέρας και δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για το μωρό. Αφήστε, ό,τι να 'ναι ο καιρός. Τη μέρα είναι 16-17 βαθμοί, καμιά φορά και 18, και το βράδι πέφτει 6-7 μπορεί και 5...

Ανθή με γεια τα δοντάκια σας! Δύο μαζί κιόλας;

Λες να είναι στις 14 η παγκόσμια μέρα μπριζόλας και... του άλλου; :lol::lol::lol: Αυτό το είχα δει σε μια σχολική αίθουσα, οι μαθητές είχαν βάλει πάνω από τον πίνακα τις μέρες που είναι αφιερωμένες σε διάφορα θέματα και είχαν κι αυτό. Μάλλον δεν ήξεραν καν τι σημαίνει! Κάποια στιγμή η συγκεκριμένη κόλλα εξαφανίστηκε, όχι, όμως, και οι υπόλοιπες, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος καθηγητής το πρόσεξε και τους το κατέβασε!

Βάσω δυστυχώς δεν είχε άδικο η άλλη μαμά που σου τα είπε αυτά. Αν δεν έχεις άλλη επιλογή, θα το ρισκάρεις να απολυθείς τέτοια εποχή; Θα το πάρεις το παιδί άρρωστο στον παιδικό...

Μαρίνα άντε, λίγες μέρες έμειναν!

Χι χι, βιάζεται ο άντρας σου ε; Εντάξει βρε, μικροί είστε ακόμη!

Καγκουράκι εντάξει, ο Αντρέας κάνει ισορροπημένη διατροφή, αλλά ίσως να τρώει λίγα λαδερά παραπάνω! :) Αφού είναι τα αγαπημένα του!

Σας φιλώ όλες, γιατί κάθισε ο άντρας μου πάνω απ' το κεφάλι μου και με γαργαλάει...

Καλησπερα ομορφες!

Για το ξυλο που λετε και εγω ειμαι κατα, αλλα σε μερικες περιπτωσεις το θεωρω αναγκαιο. Δηλαδη, οταν εχω πει στο Δημητρακη οτι δεν πειραζουμε τα ματια της κουζινας η τις πριζες η οτι δεν χοροπηδαμε πανω στο γυαλινο (!!!) τραπεζακι της γιαγιας επανειλημενως ηρεμα και αγρια και παλι δεν καταλαβαινει, ε τοτε θα τις φαει! Καλυτερα να κλαψει αυτος τωρα παρα να κλαιω εγω οταν παθει κατι! Το ξερω οτι σαν παραδειγμα ειναι λαθος κι εχω δει οτι τις σπανιες φορες που το κανω του κανει τοση εντυπωση που μετα το κανει κι αυτος, αλλα και παλι σε εξαιρετικες περιπτωσεις πρεπει να τρωει καμια στο κολαρακι, το εχω πει και στους δικους μου, αλλα μονο σε περιπτωσεις που κινδυνευει. Τωρα, περα απο αυτα, οταν ο Δημητρης ειναι σπιτι μαζι μου η με τον πατερα του ειναι αλλο παιδι! Το λεω και δεν με πιστευουν. Οταν παμε σε αλλο περιβαλλον η στις γιαγιαδες αφηνιαζει, ενω σπιτι συνηθως ειναι οκ ηρεμος και με ακουει. Βεβαια, αλλες οι δικες μας αντοχες και αλλες των γιαγιαδων 70 χρονων! Αλλα νομιζω κιολας οτι ο πονηρος ξερει που κανει τι!

Αννα Μαρια οπως το λες, το διαβασμα ειναι πολυτελεια, το γραψιμο επισης, οταν θελω να διαβασω η να γραψω ξερω οτι θα αφησω αλλες δουλειες πισω, οποτε μπορω το κανω... Μπραβο που ειναι καλα το μωρο, σωστα λες να μην το παρεις μαζι αφου φυσαει,ακομα αναρρωνει... Καλα απο αποψεις, αστα! Και δεν λεω, ο καθενας εχει δικαιωμα στη γνωμη του, αλλα ανοιξε και κανενα βιβλιο, ξεστραβωσου πρωτα! Ασε που αυτο για τις γενιες ειναι το αντιθετο ακριβως. Η νεα γενια, αυτη η κακομαθημενη, παλευει με τα κυματα επειδη η προηγουμενη γενια που ετρωγε ξυλο και δεν εμαθε τιποτα στην ουσια τα εκανε σκατα!

Ανθη μου μεγεια τα δοντακια σας! Το καημενο, φαγουριζεται! Κι εγω οπως τα λες με τον Πανουλη, ετσι προσπαθω να φερομαι...Ειναι ολη η ευτυχια του κοσμου να τα κρατας αγκαλια!Αχ!

Βασω μου, εμεις αν ολα πανε καλα θα παμε για φαγητο, αλλα δεν λεω σιγουρα, να δουμε πως θα ειναι ο αντρας μου οταν γυρισει και αν θα την παλευει... εχω φερει μια ξαδερφουλα μου και κραταει το μωρο τωρα και αν ειναι θα μεινει και το βραδι. Καταλαβαινω και τις δυο πλευρες, απο τη μια τι φταινε τα υπολοιπα παιδακια, απο την αλλη αν δεν εχεις να το αφησεις και δεν ειναι χαλια τελειως το στελνεις, τι να κανεις...

Μαρινακι αντε εφτασε η μερα! Ο αντρουλης εχει πονηρα σχεδια ε;;; Ε καλα πρωτη νυχτα του γαμου, να το καψετε!!!! Χεχεχε! Καλυτερα ο μικρος;

Καγκουρακι αντε μεγεια και το δικο σας δοντακι! Αυτα τα κουκις μου εκατσαν, θα φτιαξω κι εγω!!!

Καλα αυτο με το αγχος πολυ με εκνευριζει! Το εχουμε βρει τωρα, οποτε δεν εχουμε αλλη απαντηση, "μην αγχωνεσαι"!!Για το ξυλο τα εγραψα και πιο πανω. Γενικα, μερικες φορες κι εγω απο την κουραση ξεφευγω και δεν φερομαι οπως θα ηθελα, μετα το μετανιωνω, γιατι πιστευω οτι δεν πρεπει να κανεις στο παιδι κατι που δεν θα ηθελες να σου κανουν...

Αχ βρε παιδια οσο σκεφτομαι που μας εχουν καταντησει! Τρελαινομαι! Ο αντρας μου δουλευει 6 μερες την εβδομαδα 12-13 ωρες την ημερα και παιρνει το πολυ 680-700 ευρω, συνηθως γυρω στα 650! Εγω που δουλευω 6 ωρες και σε γραφειο παιρνω σχεδον τα ιδια! Κουραζεται παρα πολυ, δεν μας βλεπει σχεδον ποτε. Κι οχι τιποτα αλλο, αλλα κανονικα με τετοιες ωρες και τετοια δουλεια και Κυριακες και αργιες κλπ θα επρεπε μονος του να βγαζει οσα βγαζουμε μαζι! Κι ετσι ισως κι εγω να μπορουσα να κανω μονο μαθηματα, να μη λειπω τοσες ωρες, να μην χωνω ουτε τη μαμα ουτε την πεθερα μου που και οι δυο εχουν θεματα υγειας, να καναμε αλλο ενα παιδακι, να μπορουσαμε να βγουμε λιγο πιο συχνα, να να να να...Βεβαια, κακως γκρινιαζω, αλλοι δεν εχουν να φανε, αν δεν ειχε βρει δουλεια ουτε κι εμεις θα ειχαμε...αλλα να με πιανει το παραπονο, για την αδικια. Πραγματικα του βγαινει η πιστη!

Αυτα, παλι γκρινιαξα, ειπα να μην γκρινιαξω σημερα, αλλα...ατιμη κενωνια!!!

Φιλακια και καλη Τσικνοπεμπτη!

Καλημερα κοπελες!

πως περασατε?τσικνησατε?

Εμεις ψησαμε μπριζολες στο τζακι, λουκανικα εκανα και κινεζικο με ρυζακι, πατατες στο φουρνο, ηρθαν οι γονεις μου, η θεια μου, ο θειος μου και τα 2 μου ξαδελφια που μενουν διπλα απ το σπιτι μου και περασαμε ομορφσ!

Η μικρη Ιωαννουλα σημερα θα ειχανε το καρναβαλιστικο παρτακι τους στον παιδικο και την εντυσα!μιννι οπως ειπαμε!και τελικα τι να δω?οχι μονο το αγορακι που συμπαθει ντυθηκε μικυ αλλα ακομα 2 παιδακια!κοιταγανε ο ενας τον αλλο και γελουσαν!απιστευτο θεαμα!η δικη μου εβαλε και κορδελιτσα που εχει αυτακια της μιννι και η δασκαλα και οι αλλες 2 μαμαδες που ηταν εκει διερωτονταν πως και δεν την ενοχλουσε και την αφησε πανω στο κεφαλι!αμ απο ημερων της φοραγα κορδελες,ηθελε δεν ηθελε συνηθισε!χαχα!θα βαλω φωτο στην ομαδα να την δειτε!θα βγαλει και η δασκαλα της φωτο με ολα τα παιδακια!

Αννα Μαρια περασατε καλα ψες?αυτο με τον καιρο της Κυπρου και μενα με τρελαινει!ελεος!Ολη τη μερα μια χαρα, το βραδυ ψοφοκρυο!

Χριστινακι μου και εδω στην Κυπρο τα ιδια χαλια εχουμε!η ανεργια ειναι σε ψηλα επιπεδα για την Κυπρο!οποτε τωρα οι περισσοτεροι οταν εχουν δουλεια εστω και 700 και 800 ευρω πλεον ειναι αρκετα!αλλα δυσκολα τα πραγματα γιατι οι υποχρεωσεις ειναι περισσοτερες και ετσι αλλαζουν τα δεδομενα αναγκαστικα!εδω ειχαμε ομως ευημερια για αρκετα χρονια, τελειωνες απ τις σπουδες και δεν αργουσες να βρεις δουλεια, τωρα οι περισσοτεροι νεοι ανεργοι!κι οχι μονο νεοι, κι ανθρωποι με οικογενειες με παιδια!ουφ ψυχοπλακωθηκα!

Μαρινα μου φτανει η μερα!αντε ε ε ε !πως νιωθεις?

Γεια σας!

Τι κάνετε κοριτσάκια; Το κάψαμε χτες;

Εμείς στο σχολείο, όπως σας είχα πει, ψήσαμε και κάναμε ένα ωραίο γλέντι. Εγώ δεν έφαγα πολύ γιατί ήμουν σκασμένη απ' το μεσημέρι και ήθελα να κρατήσω και χώρο για το επιδόρπιο, γιατί εδώ, τη Τσικνοπέμπτη, εκτός από κρέατα, έχουμε έθιμο να τρώμε και σιροπιαστά και μπουρέκια. Έτσι, είχαν φέρει γαλακτομπούρεκο, δάκτυλα (είδος σιροπιαστού) και μπουρέκια με αναρή (=μυζήθρα ή ανθότυρο).

Είχαν βάλει μουσική, ένας μαθητής έφερε και το μπουζούκι του, κάποιοι χόρεψαν, γενικώς ήταν πολύ ωραία. Στο τέλος τους διώχναμε και δεν έφευγαν, ενώ όταν κάνουμε μάθημα τους κρατάμε και μας φεύγουν! Τι περίεργο! :lol::lol::lol:

Σήμερα έχει κρύο, έβρεξε κιόλας το βράδι και φυσάει...

Ο μικρός έχει ακόμα βήχα, αλλά κατά τα άλλα μια χαρά. Σήμερα σε κάποια φάση άνοιξε ένα συρτάρι κι έβγαλε το κουτί της φωτογραφικής μηχανής, που έχει μέσα το καλώδιο που τη συνδέει με τον υπολογιστή. Ανοίγει το κουτί, βρίσκει το καλώδιο, βλέπει το βήσμα USB και το φέρνει στο λάπτοπ για να το συνδέσει!!!!!!!!! Και μάλιστα, το έβαζε και στο σωστό σημείο!!!!!!!!!!!

Τώρα κοιμάται και πριν λίγο τον άκουσα που ξύπνησε. Πάω σιγά σιγά έξω απ' το δωμάτιό του, και τον βλέπω να έχει καθίσει στο κρεβάτι και να τρίβει τα μάτια του, οπότε σε κάποια φάση δίνει μία και βουτάει μπροστά. Πλησιάζω να δω, γιατί νόμιζα ήθελε να παίξει, και τι να δω; Όπως βούτηξε μπροστά, ξανακοιμήθηκε!

Χριστίνα έχεις δίκιο σε όλα για το ξύλο. Εμάς, βέβαια, είναι πολύ μικρός ακόμα για κάτι τέτοιο, αλλά πιστεύω ότι άνθρωποι είμαστε, ένα μπατσάκι κάποια στιγμή θα το δώσουμε.

Βάσω την τιμητική τους έχουν ο Μίκυ και η Μίνι βλέπω!

Για βάλε καμιά φωτογραφία. Εμάς ο Αντρέας δεν ανέχεται κουκούλες και τέτοια. Σκουφάκι φοράει, αλλά κάποια στιγμή θα το βγάλει. Γενικώς δε μου αρέσουν τα μωρά με κορδέλες, αφού δεν καταλαβαίνουν, για ποιο λόγο να τους τις φοράμε; Για να καμαρώνουμε εμείς; Καλά, βέβαια, ο Αντρέας είναι και αγόρι, τι κορδέλα να του φορέσω; :lol::lol::lol:

Έτσι όπως τα λες ήταν τα πράγματα στην Κύπρο. Ανεργία δεν υπήρχε, όλοι μα όλοι έβρισκαν κάποια δουλειά, είτε είχε σχέση με τις σπουδές τους, είτε όχι. Τώρα τα πράγματα είναι τραγικά. Η πλειοψηφία των μαθητών μου είναι άνεργοι, αλλά και πολλοί πτυχιούχοι και γενικά πολύς κόσμος δεν έχει δουλειά. Αφού, άλλωστε, τα περισσότερα μαγαζιά κλείνουν.

Για να δούμε τι θα κάνει η νέα μας κυβέρνηση... Προς το παρόν φαίνεται να τα πηγαίνει καλά με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Για να δούμε...

Σας κλείνω, γιατί- ω,ναι! σωστά το μαντέψατε!- θέλει να καθίσει ο άντρας μου...

Γεια σας κοριτσακια!!!τι κανετε;χαθηκα και δεν ξερω από πού να αρχισω να σχολιαζω…τα νεα μας ,μια χαρα.Εγω γυρναω από συνεντευξη σε συνεντευξη,ακομα!!Χθες μαζευτηκαμε 3 ζευγαρια φιλοι που ειχαν και αυτοι από ένα κοριτσακι της ιδιας ηλικιας με την δικια μου,ψησαμε διαφορα ,φαγαμε,ηπιαμε,τα παιδια επαιξαν,πολύ ομορφα περασαμε αν και κουραστηκα.το βραδυ η ικρη από την κουραση γκρινιαζε πολύ μεχρι να κοιμηθει,κοιμηθηκαμε παρεα και στριφογυριζε,ξυπναγε ,γκρινιαζε…χαλια!!σημερα την πηρα και κατεβηκαμε στο κεντρο που ειχα παραγγειλει κατι πραγματα και πηγαμε να τα παρουμε,με ξεθεωσε…!!!δεν ηθελε να μπουμε στο μετρο,ηθελε κουνιες,εκλαιγε μεχρι να ερθει το μετρο..ευτυχως μετα ηρεμησε.στοδρομο μετα να μην μου δινει το χερι…να την παιρνω αγκαλια αλλα τωρα που βαρυνε λιγακι με πεθανε,τα χερια μου πονανε!!!δεν το βλεπω να ξαναπηγαινουμε πουθενα οι δυο μας συντομα…!!!

Ας σχολιασω από τα πιο προσφατα!!

Αννα Μαρια καταρχην ο ΑΝτρεας είναι ένα κουκλακι!!μεγαλωσε και αλλαξε από τις τελευταιες φωτο που τον ειχα δει!!!ωραια περασατε χθες και στο σχολειο ε;ε μην αναρωτιεσαι γιατι δεν εφευγαν χθες όπως τις άλλες μερες..χαχαχα!!!ο βηχας δυστυχως αργει να φυγει…βλεπω κι εσενα φαν της τεχνολογιας!!ολα τα παρατηρουν,τι νομιζεις;εγω επειδη μου παταει το ποντικι όταν καθομαι στον υπολογιστη,το βγαζω και εκεινη το παιρνει κ το ξαναβαζει κανονικα στη θεση του!!κι εμενα η δικια μου δεν τρωει απ εξω το κοτοπουλο ή σουβλακι…λες να ξερουν κατι περισσοτερο τα παιδια μας;;υπαρχουν κατι πιατακια παιδικα που βεντουζαρουν στο τραπεζι και δεν κουνιουνται, με λιγη προπονηση θα το μαθει το κουταλι.καλε τι κακοι που είναι οι ιδιοκτητες του μαγαζιου των δικων σου;;;καλα δεν βλεπουν τι γινεται με την κριση;;τι να πω,μακαρι να βρεθει άλλο καταστημα!

Βασω μια κουκλιτσα η Ιωαννα!!!μην στεναχωριεσαι που είναι αδυνατουλα ,υπαρχουν και χειροτερα,εμενα είναι 9,5 κιλα και τωρα θα γινει 2,5 χρ!!το τι εχω ακουσει δεν λεγεται…αμα αναπτυσσεται καλα τι πειραζει να είναι αδυνατη;τα αλλα που είναι χοντρα είναι καλυτερα;κι εμενα την ελεγαν αγορακι κι ας φορουσε ροζ-φουξια,κορδελες !!πολυ ομορφη και με την στολη της!!!καλα για τις δουλειες και την ανεργια ,αστα..καλα να περναμε κι εγω 700-800!!τωρα δινω 500 και αν!!!τωρα πως περιμενουν να καλυψουμε τις υποχρεωσεις μας όταν όλα τα εχουν αυξησει…αγνωστο!!τα συλληπητηρια μου και για τον παππου,αφου ηταν αρρωστος καλυτερα που εφυγε να μην ταλαιπωριεται

Χριστινακι κι εγω πιστευω ότι με ηρεμια μπορουν ανα καταλαβουν τα παιδια όταν τους λες κατι,με φωνες απο αντιδραση και μονο θα το ξανακανουν…για το περιστατικο με το φυτιλακι,αφου δεν το εκανε επιτηδες το παιδι τι να κανεις;να το δειρεις ή να του ουρλιαξεις;αφου του εξηγησες,αν το ξανακανει τοτε ,ναι,να εισαι πιο αυστηρη.παιδακια είναι ,ακομα δεν εχουν στο νου τους τον κινδυνο!βεβαια κι εγω λεω στις γιαγιαδες να την μαλωνουν όταν κανει κατι κακο αλλα εχουν την αποψη ότι η γιαγια δεν πρεπει να μαλωνει μια στο τοσο που την βλεπουν.και δεν λεω να την δειρουν;αλλα μπορουν να αλλαξουν τον τονο της φωνης τους σε πιο αυστηρο…!!!με το δικιο σου να στεναχωριεσαι με τον αντρα σου και τις δουλειες…τι να πω πια…κι εγω πολύ στεναχωριεμαι..ελπιζω καποια στιγμη να φτιαξουν τα πραγματα!!να πας εννοειται κ σε άλλο γιατρο,δεν γινεται μονο από το αγχος να εχεις και αιμα! Πολύ κριμα για την πεθερα σου, τουλαχιστον το ειδαν από την αρχη να μην εχετε αλλα….ολα καλα να πανε ευχομαι!!! Ο Αλεξανδρακος;βγηκε από το νοσοκομειο;περαστικα του!!!αντε να μεγαλωσει λιγακι να μην εινια τοσο ευαισθητος…με τα φαγητα πως πανε; Τετοια μυγακια βλεπει και η μαμα μου.θελει προσοχη πολύ…τι να πω πια ,σας εχουν ματιασει;;

Ανθη 2 δοντακια μαζι;μπραβο το κοριτσι μας!!!γερα να είναι!!κοντευουν τα γενεθλια του Πανουλη ε;τελικα θα το αργησεις το παρτυ;

Μαρινα χρονια σου πολλα!!!μικρουλα εισαι εισαι μωρε!!!αντε με το καλο να γινει και ο γαμος!!εφτασε η μεγαλη μερα!!!με το καλο και η βαφτιση του Αντωνη!!!θα περιμενουμε νεα!!! Ο αντρουλης είναι της οικογενειας ε;τι ωραια!!βεβαια εσυ τα τραβας όλα οποτε όταν νιωθεις εσυ ετοιμη!!!

Κατερινα βγηκε το δοντακι τελικα; Αντε να τα βγαλει όλα ηρεμα να μην ταλαιπωρηθει.εμας οι τραπεζιτες την εχουν πεθανει την καημενουλα!!να μπω στον πειρασμο να ζητησω την συνταγη των μπισκοτων;;;αυτό που επειδη περναγαν για αγορι την Αγγελικη και μετα σου ελεγαν ότι θα κανεις αγορι ,μου το ελεγαν κι εμενα.δεν το εχω διασταυρωσει ακομα ,αλλα θα ηθελα κι άλλο κοριτσακι.επισης μια φορα που καθοταν στο ακροτσι και ειχε σταυρωσει τα ποδια της μου ειπαν ότι θελει αδερφακι!!οτι να ναι!!κι εμενα περασε μια τετοια φαση με αγχος αποχωρισμου,αλλα περασε πολύ γρηγορα!απο τον άλλο μηνα βλεπω ξεκινατε κ άλλες τροφες,μια χαρουλα!!

Κατερινα Κα,πως είναι τα αγορια σου; Ο Δημητρης συνηθησε το σχολειο;αφου πηγα λεει..χαχαχα!!!1 βδομαδουλα εμεινε στην αδερφη σου!!κι εσυ με τα καλλυντικα της μαμας ε;ευτυχως που εχεις αγορια!!παντως η δικια μου πρεπει να τρομαξε κ δεν τα εχει ξαναπειραξει!!

Η Κωνσταντινα χορευει ζουμπα που δειχνει στη τηλεοραση!!αφασια!!!χαχαχα

φιλακια

Γεια σας κορτσουδες!!!

Πως τα περασατε χτες;

Αννα Μαρια εσυ δεν χορευεις; Καλα τα γλυκα αυτα τα σοροπιαστα ειναι τελεια!!! Τι νομιζεις καλε, σε βλεπουν τι κανεις, σε παρατηρουν και μετα τα κανουν κι αυτα! Τι γλυκας, που ξανακοιμηθηκε!

Βασουλα μου τι ομορφα που περασατε! Α καλα θα ηταν κουκλι η μινι σου! Εμενα μου αρεσουν τα κοκαλακια και τα κορδελακια, αρκει να τα θελει το παιδι να μην ενοχλειται! Καλα για τις δουλειες, αστο, εγω θυμαμαι σημερα ηθελα να αλλαξω δουλεια, σε μια βδομαδα ειχα βρει αλλη και με καλυτερα λεφτα! Αυτο προ 5ετιας βεβαια!

Αλεξανδρα μου οντως μας εχουν μουτζωσει!!! Κι εγω αυτο λεω οτι δεν γινεται να νιωθω ετσι και να ειναι αγχος, παρολο που πρεπει να παραδεχτω οτι το αγχος παντα μα παντα μου εκδηλωνεται με θεματα υγειας, πονοκεφαλους, δερματιτιδες, μελανιες...

Μην απελπιζεσαι βρε, τα πιανει καμια φορα, θελει απο πριν φυγετε πολλη κατηχηση για το τι ακριβως θα κανετε εξω και αρκετη υπομονη μεχρι να μαθει! Καταλαβαινω τις γιαγιαδες, εχουν αδυναμια! Αλλα δεν μπορουν απο τη μια να τα κακομαθαινουν και μετα να γκρινιαζουν οτι ειναι ατακτα!!!Ελπιζω να βρεις δουλιτσα συντομα!

Εμεις χτες τελικα βγηκαμε, αλλα ξινο μας βγηκε. Πηγαμε σε ενα πολυ ωραιο μεζεδοπωλειο με μουσικη, 3 ζευγαρια και ηταν να ερθει και η αδερφη μου, αλλα επειδη ο Αλεξανδρος εκανε εμετους, δεν ηρθε. Χορεψαμε, τραγουδησαμε, ηπιαμε το Βοσπορο. Τελικα, μαλωσα εγω με τον αντρα μου (δεν θυμαμαι γιατι, ειχα πιει αρκετα) και σημερα μου κραταει μουτρα, μαλωσε η κουμπαρα μου με τον κουμπαρο για μια χαζομαρα και δεν μιλανε και το χειροτερο, εμαθα το πρωι οτι ο Αλεξανδρακος μπηκε το βραδυ παλι νοσοκομειο, με βαρια γαστρεντεριτιδα (που μαλλον εκει την κολλησε), εσπασε 4 φορες τον ορο και γεμισε αιματα, διαρροια απιστευτη και πολλη αφυδατωση. Αντε να δουμε... κι η αδερφη μου εχει πολυ ταλαιπωρηθει πια ολο γιατρους και νοσοκομεια, κι αυτο το ψυχουλακι μου!!! Για αυτο σου λεω, μουτζα εχουμε φαει οπωσδηποτε!

Αυτα, λογικα θα μπω και αυριο απο δουλεια, φιλακια!

Γεια σας και πάλι!

Σήμερα στο σχολείο ήρθαν και μας έπαιξαν ένα θεατρικό για τη βία και την παραβατικότητα. Ένας ηθοποιός έπαιζε μόνο, και κράτησε πάνω από μια ώρα. Έπαιζε με τέτοια ένταση, που μας κράτησε καθηλωμένους μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Είναι αυτή η παράσταση: http://www.elculture.gr/theater/gdarmen ... rettyPhoto Είναι ο ίδιος ηθοποιός που ήρθε και σ' εμάς, τον έφερε το υπουργείο και κάνουν περιοδείες σε διάφορα σχολεία.

Αλλά απευθυνόταν σε εφήβους, που μπαίνουν σε συμμορίες και χτυπάνε όποιον βρουν μπροστά τους, χωρίς λόγο, απλά επειδή έτσι, και όχι σε ενήλικες, που μπορεί να ασκήσουν βία στη γυναίκα ή στα παιδιά τους, ή σε κάποιον ο οποίος μπορεί να τους πειράξει. Έτσι, δεν ξέρω αν βοήθησε καθόλου τους δικούς μας, μάλλον όχι. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία πάντως και μια που το παίζουν και σε πρωινά σχολεία, σίγουρα θα επηρεάσει πολλούς εφήβους.

Αλεξάνδρα μακάρι να βρεις δουλειά, αν και, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Κι εμάς ο Αντρέας γκρινιάζει λίγο αυτές τις μέρες. Το μεσημέρι που ξύπνησε, χάρηκε που με είδε όταν πήγα να τον πάρω, αλλά μόλις τον έβαλα στην αλλάχτρα για να τον αλλάξω, άρχισε να κλαίει, επειδή εκνευρίζεται να τον αλλάζεις. Μετά τον έβαλα στην πολυθρόνα και του έδωσα τα κουτιά της sudocream και έπαιζε και του πέρασε. Μετά πήγα να τον ταΐσω, φακόρυζο, αλλά το έφτυνε κι έφαγε σκέτο ψωμί.

Πιατάκι με βεντούζα που λες έχουμε, αλλά δεν έχω καταφέρει να κολλήσω τη βεντούζα πάνω στο τραπεζάκι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

Χριστίνα εγώ δε χορεύω, δηλαδή χορεύω, αλλά χορεύω χάλια. Πολύ λίγο χόρεψαν, όμως, και δε βγήκε καμιά καθηγήτρια να χορέψει, μόνο ο διευθυντής χόρευε, που γενικώς είναι πολύ γλεντζές. Γενικώς δεν το έχω καθόλου με το χορό.

Αμάν ρε παιδί μου, μακάρι να γίνει καλά ο Αλέξανδρος και να μην ξαναρρωστήσει!

Τα βρήκατε με τον άντρα σου;

Σας φιλώ όλες κούκλες!

Γεια σας κοριτσακια μου, τι μου κάνετε ξεκινάω με τα δικα μας.

Καταρχήν ο μικρός Νικόλας εχει νονα!!!!!!!!! Χθες Τσικνοπέμπτη κάναμε την πρόταση μας σε μια μικρούλα ξαδερφουλα του άντρα μου και δέχτηκε. Ενθουσιάστηκαν πολυ αν και τους αιφνιδιασαμε λίγο αλλα μια χαρα. Η μικρη μαλιστα, τελειώνει το δημοτικό φέτος, πηρε τον μπαμπα της τηλεφωνο που έλειπε σε ταξιδι και όλο χαρα του έλεγε θα γίνω νονα θα γίνω νονα. Οπότε να είμαστε καλα θέλω κατα το τέλος Ιούνη να κανουμε και την βάπτιση.

Κατα τα αλλα ησυχία, το πρωι δουλειές, μετα η Αγγελικη πισίνα και τωρα το βραδάκι ειχε ερθει σπιτι μας μια φίλη της Αγγελικης και έπαιζαν πολυ ήρεμα. Ο Νικόλας τις χαζευε τον είχα αφήσει και αυτόν στο χαλι και όλο πήγαινε στα παιχνιδια τους. Εντωμεταξυ ψιλομπουσουλαει, λίγο με βαρελακια λίγο με τα γόνατα αλλάζουμε θέσεις συνεχώς.

Αννα Μαρία δεν του αρέσουν τα τσικνιστα του Αντρέα, νομίζω αρκετα παιδάκια έτσι μικρουλια δυσκολεύονται με τέτοιου είδους φαγητο. Και η Αγγελικη χθες στο σχολείο δεν έφαγε μου είπαν ότι το τσικνισανε αλλα δεν έφαγε και γύρισε και έφαγε στο σπιτι το ωραίο μου τσικνο πρασσορυζο :lol::lol::lol: .μια χαρα τα περασατε χθες στο σχολείο λοιπόν το μυστικό ειναι να κάνετε μάθημα μετα μπουζουκιου και ψησταριας :lol::lol::lol: .

Βάσω μου την είδα την κούκλα σου τη μίνι πολυ πολυ γλυκια ειναι. Αφήστε κορίτσια νομίζω πλεον καθε σπιτι εχει και τον άνεργο του :( και όλο υποχρεώσεις και τίποτε αλλο.

Αλεξάνδρα σε ταλαιπώρησε η μικρη ειναι η ηλικία μετα θα ειναι πολυ καλυτερα, θυμάμαι και μένα κοντα στα δυο όταν ήταν ήταν Δράμα να περπατάμε μόνες μας στο δρόμο, δεν ήθελε και μένα χέρι και ήθελε να μπαίνουμε μέσα σε καθε μαγαζι, τραγικό......έπιασε την ζουμπα η μικρη πρόσεχε μη χάσει κανα κιλό :lol: Να σου πανε και όλα καλα και να βρεις και μια δουλεια!

Χριστίνα περαστικα και πάλι στο μωρακι σας, ποσο εχει ταλαιπωρηθει! Το τσικνισατε και εσείς χθες αν και επεισοδιακα όπως βλέπω.

Φιλακια

Καγκουράκι επιτέλους, βρήκατε νοννά! Πολύ χάρηκα! Θα το βαφτίσει μόνη της η μικρούλα, ή με κάποιο μεγάλο; Πώς και σας ήρθε να προτείνετε σε μικρό παιδί;

Βάσω τώρα την είδα τη Μίνι, καλά, πότε πρόλαβες και ανέβασες τις φωτογραφίες; Κουκλίτσα είναι η Ιωαννούλα!!!

Α, τώρα θυμήθηκα κι αυτό που έλεγες με τα προξενειά! Άκου η νύφη δεν ήξερε ποιος απ' όλους είναι ο γαμπρός! Και οι γονείς μου με προξενειό παντρεύτηκαν, αλλά όχι κι έτσι, απλά τους το πρότειναν, το σκέφτηκαν και δέχτηκαν.

Αννα Μαρία μονη της θα το βαπτισει και δεν ειναι η πρώτη φορα που επιλεγουμε κατι τετοιο, ο κουμπάρος μας και νονός της Αγγελικης ειναι επίσης μικρός, όταν μας παντρεψε ήταν 12 όταν βαπτισε την Αγγελικη 15 και τωρα 17.....καλε πως περνάνε έτσι τα χρονια......

Άντε βρε!!!

Απίστευτο μου φαίνεται!!! Όχι για τη νονά, γιατί ξέρω πολλές περιπτώσεις μικρών παιδιών που έγιναν νονοί, αλλά για τον 12χρονο που σας πάντρεψε!!! :)

Καλημερα σας!

Αννα Μαρια ολο ωραιες δραστηριοτητες σας κανουν στο σχολειο μπραβο! Εγω παλια χορευα ολη την ωρα, τελευταια νομιζω εχουμε γινει λιγο ξενερωτοι, αλλα προχτες χορεψα πολυ! Τοσο που δημιουργηθηκε διπλωματικο επεισοδιο με ενα παλικαρι που δεν ηξερε ο Χριστιανος οτι ειμαι παντρεμενη και τον αντρα μου που του ζητησε το λογο, αλλα εγω εκανα οτι δεν καταλαβα τιποτα, γιατι δεν ηθελα να γινει θεμα. Οχι, δεν τα βρηκαμε, αν και εκανα μια φιλοτιμη προσπαθεια χτες, μεχρι και λουλουδακι του πηρα, αλλα ειναι μεσα στα νευρα, μου μιλαει πολυ αποτομα και ακομα δε μου εχει πει γιατι!

Καγκουρακι συγχαρητηρια για την κουμπαρια!Κι εγω οταν βαφτισα το βαφτισημιο μου ημουν 11 χρονων! Ηταν πολυ καλο, ημασταν πολυ κοντα οσο μεγαλωνε και μεχρι που ενηλικιωθηκε και πηγε σχολη! Ε, τωρα σπανια τον βλεπω, καθως ειναι στη φαση των 20 και κατι κι εχει αλλου το μυαλο του, αλλα ειμαστε δεμενοι!Παντως σε γαμο τοσο μικρο κουμπαρο δεν εχω ξανακουσει ουτε κι εγω. Τι γλυκουλης ο Νικολακης, αρχισε να ζουζουνιζει κι αυτος και να δω πως θα τον κυνηγας!!!

Παιδια ο Αλεξανδρος ειναι ακομα νοσοκομειο, καπως καλυτερα, αλλα δυστυχως τωρα ειναι και ο Παρης στο νοσοκομειο με το ιδιο (κι ο Παρης δραμι δεν πρεπει να χασει!!!), κολλησε η αδερφη μου κι ειναι ταβλα κια αυτη στο νοσοκομειο με τα παιδια, ο αντρας της επισης κολλησε κι αφυδατωθηκε απο τους εμετους και ειναι στο στρατιωτικο νοσοκομειο με ορους!Αφηστε αποδεκατιστηκαν! Ειναι τωρα η μαμα μου στο νοσοκομειο με την Ελενα και τα παιδια, αλλα κι αυτη εχει κουραστει πολυ και αμα κολλησει, σωθηκαμε, εγω δεν μπορω να πλησιασω...Αν και μαλλον με τριγυριζει κι εμενα γιατι απο χτες εχω την κοιλια μου...

Αυτα! Φιλια!

Γεια σας!

Μπήκα κυρίως για να ευχηθώ στη Μαρίνα η ώρα η καλή και με το καλό να βαφτίσουν το αγοράκι τους! Φυσικά δε θα μας διαβάσει σήμερα, αλλά κάποια στιγμή θα μπει!

Χριστίνα όντως κάνουμε ωραίες δραστηριότητες! Αυτήν δεν την επιλέξαμε εμείς, μας επέλεξαν από το υπουργείο, ως σχολείο υψηλού κινδύνου και καλά.

Αμάν ρε παιδάκι μου με την αδελφή σου, τι γκαντεμιά είναι αυτή;;; Ελπίζω να τους περάσει γρήγορα... Μακάρι να μην κόλλησες κι εσύ...

Εμείς καλά, το πρωί πήγαμε τον μικρό στη μάνα μου για να παίξει στον ήλιο, αλλά τη ξεθέωσε! Εγώ μαγείρεψα ψάρι, τσιπούρα με πατάτες και λαχανικά και μαρίδα τηγανιτή για μας, αλλά στο δρόμο για το σπίτι κοιμήθηκε ο κυριούλης και περιμένω να ξυπνήσει για να τον ταΐσω και να πάμε για καφέ.

Σας φιλώ όλες!

Γεια σας όμορφες,

Μαρίνα να ζήσετε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι και καλοφωτιστος ο μικρός Αντωνακης σας!!!!!!!

Χριστίνα είσαι γυναίκα που σφάζονται στα πόδια σου ε.....αχ ελπίζω να τα βρείτε γρήγορα με τον άντρα σου!!! Πολλα πολλα περαστικα στα διδυμακια και στην αδερφη σου, έχουν περάσει τόσα αλλα τα έχουν καταφέρει τα μικρα οπότε και αυτη τη φορα όλα θα πανε καλα.

Εγω είμαι μονη με τον μικρο στο σπιτι γιατι πηρε ο Κώστας την Αγγελικη και πανε σε παιδοτοπο, ντύθηκε και γκεισα με αυθεντικό κιμονο παρακαλώ :lol::lol: μας την έδωσε την στολη αυτη η νεα νονα του Νικόλα προχθές έτσι βρεθήκαμε με δυο εναλλακτικές πεταλούδα και γιαπονεζουλα!!! Δεν πήγα μαζι γιατι δεν είχα πολυ όρεξη για έξω και γιατι θέλω να έχω έτοιμο το φαγητο του μικρου για αυριο γιατι εχουμε κανονίσει με φίλους μεγαλη βόλτα απο το πρωι αφου λενε ότι θα εχει και καλο καιρο.

Άντε καλα να περάσετε σημερα και αυριο! Οι υπόλοιπες που έχετε χαθεί πάλι???

Γεια σας και πάλι!

Τελικά το απόγευμα ο Αντρέας κοιμόταν και κοιμόταν, και κατά τις τέσσερις τον ξύπνησα γιατί θα βγαίναμε. Τον έπιασε μια μεγάλη γκρίνια (ενώ συνήθως όταν τον ξυπνάμε δε δείχνει να ενοχλείται καθόλου) και έκλαιγε συνέχεια. Τελικά μόλις του βάλαμε μπουφάν και βγήκαμε έξω απ' το σπίτι, ηρέμησε! Τον τάισα στον παιδότοπο το ψαράκι του και το έφαγε όοοολο, και μετά έπαιξε και έπαιξε και έπαιξε! Του άρεσε πάρα πολύ!

Λέτε να πειράζει που βήχει λίγο ακόμα; Δεν έχει, όμως, άλλα συμπτώματα, μύξες, κ.λπ., και δεν έπαιζε με άλλα παιδάκια καθόλου.

Καγκουράκι γιαπωνεζούλα η Αγγελική; Χι χι! Καλά, είδα τις φωτογραφίες που έβαλες στο φέισμπουκ. Η Αγγελική είναι καρμπόν ο άντρας σου! Όσο για το Νικόλα, στο έχω ξαναπεί, είναι πολύ μούτρο! Στον παιδότοπο ήταν ένα μωράκι περίπου στην ηλικία του Νικόλα και στο ίδιο στιλ, και θυμόμουν εσάς!

Αύριο εμείς έχουμε πάρτι γενεθλίων μασκέ το απόγευμα. Εσείς τι θα κάνετε;

Για την Καθαρά Δευτέρα τι σχέδια έχετε; Εμείς λέμε για πικ νικ με σαρακοστιανά, και έχουμε πει και σε φίλους. Ελπίζω να μη μας τα χαλάσει ο καιρός.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...