Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Τα ξενυχτικα ζουζουνια" Νο 6

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες!

Κατερινακι τι ωραια που εμαθες βελονακι!κι εμενα μ αρεσει πολυ αλλα νομιζω ειναι πολυ δυσκολο να μαθω και ετσι δεν μπηκα ποτε στη διαδικασια!η γιαγια μου ξερει και πλεκει!εφτιαξε και στην Ιωαννα αρκετα υπεροχα ζακετακια, κασκολ, σκουφακια,γαντακια!Ο Δημητρακης πως ειναι? Η αδελφη σου πως ειναι?γεννησε ή ακομη?με ενα πονο, ολα καλα να πανε!

Αννα Μαρια ο Αντρεουλης ζωηρουλης:)ειναι καλυτερα με το βηχα?πως να μην αρρωστανε τα παιδια αφου ο καιρος δεν λεει να σταθεροποιηθει!μια βρεχει, μια εχει συννεφια, μια εχει ηλιο!

Κατερινακι πως ειναι η Αγγελικουλα?πηγατε βολτουλες ε?ξεδωνουν τα παιδια!κι εμεις χθες την ειχαμε στη βεραντα κι ετρεχε σαν τρελη!ειχε και καλη μερα και το ευχαριστηθηκε!μετα την πηγε ο πατερας της βολτα με το ποδηλατακι και πηγε και ψηφισε κιολας!το μεσημερι πηγαμε σε μια θεια μου και φαγαμε και το απογευμα την ξαναπηραμε βολτουλα με το ποδηλατακι!το διασκεδαζε παντως,ολο γελουσε!

Ανθη εφτιαξε ο υπνος της φραουλιτσας!μεγαλωνει η ψυχουλιτσα σας!οσο για το κουταλι, θα μαθει σιγα σιγα!μην ανησυχεις!η Ιωαννουλα οταν αρχισαμε στερεες τροφες εδινα μαχη για να φαει 2-3 κουταλιες!τι ωραια που πηρε χελωνιτσες ο Πανος!οταν ημουνα μικρη και εγω ειχα και τις λατρευα αλλα καναμε μια μερα παρτυ στο σπιτι και ειχε ενα σωρο παιδακια και καποιο απο αυτα τους εριξε ολοκληρη την τροφη μεσα στη γυαλα και φαγανε παρα πολυ και πεθαναν!ασε ειχα στεναχωρεθει τοσο πολυ!

Μαγδα τελικα καθε μαμα αυτο εχει στο μυαλο της!να ναι καλα ολα τα παιδακια του κοσμου!Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ να τα φυλανε!

Αλεξανδρα μου τρεξανε τα σαλια με το χθεσινο πρωινο σου!:)

Οσο για τις εκλογες ο νεος προεδρος της Κυπριακης Δημοκρατιας ειναι ο Νικος Αναστασιαδης με ποσοστο 57,48% σε αντιθεση με τον Σταυρο Μαλα που πηρε 42,52%. Η αποχη εφτασε στο 18,42% !Αυτα:)για να δουμε τι μερες μας περιμενουνε!ευχομαι καλυτερες παντως!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kalhmera koritsia...

ξεκινησα απο προχθες και κανω ασκησεις σπιτι μονη μου..βλεπω κατι βιντεο της Ελενης Πετρουλακης για καυσιμο λιπους και τα κανω απο το Youtube!

νιωθω αλλος ανθρωπος και εχω πιαστει κιολας!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

το καλο το παλικαρι ξερει κι αλλο μονοπατι!!!

εχθες πηγαμε cosmos του πηρα μπαλονι μπομ-σφουγγαρακης και το δεσαμε στο καροτσι και οοοοοοοοοολα τα παιδακια που περπατουσανε εκει ορμουσανε στο μπαλονι και πηγαιναν να το παρουν :lol::lol::lol::lol: και τσιριζαν μπομπ μπομπ!!!και στο τελος εκει που το επαιζε...το ξελυσε και εφυγε πανω στην οροφη :cry::cry::cry::cry::cry::cry: πως στεναχωρηθηκα!!!μας ματιαξαν!!!και το πηραμε και 8 ευρω!!!!!!!!! :o:o:o:o

εγω στεναχωρηθηκα πιο πολυ...ο μικρος στο κοσμο του!!! :lol::lol::lol::lol: αφου ο αντρας μου λεει κανεις πιο μωρο και απο το μωρο!!! :lol::lol::lol: δενομαι πολυ με τα πραγματα γενικα...κακο αυτο ε??

τελος παντων...αλλη φορα θα του ξαναπαρω...το πασχα τωρα γιατι ειναι και ακριβο :lol::lol::lol:

θα το χιλιοδεσω αλλη φορα!!!

φιλιααααααααααα πολλα και επανερχομαι!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ο αντρικος καλαυτερα?

Γεια σας κούκλες και σήμερα βολταραμε το πρωί με τον μικρό στις κούνιες αφού είχε ωραία μέρα. Το χαιρόταν πολύ το αγοράκι μου, άντε να ανοίξει η μέρα να φτιάξει και ο καιρός και όλο έξω θα ειμαστε

Αλεξάνδρα και εσείς βολτουλα και στον ΦΛΟΙΣΒΟ είναι πολύ ωραία.

Βάσω πάντα τους αρέσει το έξω και ξεδινουν

Μαρίνα καλά 8ευρω το μπαλόνι έχουν ξεφύγει τελείως πως να μην στεναχωριθεις αμα έφυγε

Που είστε οι υπόλοιπες.

Κατερίνα γέννησε η αδερφουλα?

Κοριτσακια μου ομορφα, σας διαβαζω ανελλιπως, αλλα ειμαι τοσο πνιγμενη τελευταια, που αδυνατω να σχολιασω οταν διαβαζω και μετα τα ξεχναω! Παντως ολες καλα ειστε και τα αγγελουδια σας επισης!

Την αγαπη μου σας στελνω!

Γεια σας κοριτσάκια!

Σας διάβασα, αλλά τώρα δεν μπορώ να σχολιάσω.

Ο Αντρέας είναι καλά, έχει λίγο βηχάκο ακόμα.

Σας φιλώ όλες!

Γεια σας κορίτσια. Αν και θα έπρεπε να κοιμάμαι κάθομαι και χαζοξενυχτάω και αύριο σίγουρα θα σέρνομαι..

Η μικρή 2 μερες τώρα γκρινιάζει και κλαίει συνέχεια.Μόνο παιχνίδια θέλει και αυτό είναι λίγο δύσκολο όταν έχεις και άλλο παιδί, μαγειρέματα, δουλειές κλπ. Επίσης πίνει λίγότερο γάλα το βράδυ. Εκεί που κατέβαζε 220-230 πίνει 180. Με το φαγητό χάλια τα πάμε ακόμα. Τη φρουτόκρεμα τη φτύνει και για το μεσημεριανό δίνω μάχη. Σήμερα ακόμα και το ρυζάλευρο το έτρωγε κλαίγοντας..ΜΑ ΓΙΑΤΙ;;;;;; Στο καρεκλάκι φαγητού εννοείται πως δεν τρώει τίποτα. Μόνο αγκαλιά μπας και της χώσω καμιά μπουκιά με κεφαλοκλείδωμα :?:?:?:? Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι και να κουράζομαι ταυτόχρονα. Πίστευα ότι όλα θα είναι πιο εύκολα όταν μπουν οι στερεες τροφες...

Κατερινάκι ανυπομονώ κι εγώ να φτιάξει ο καιρός και να σταματήσω τη δουλεια για να τα πηγαίνω συνέχεια βολτούλες. Πήζουν και αυτά μέσα στο σπίτι..Φαντάσου ο Πανούλης που δεν πηγαίνει ακόμα στο σχολείο...

Και ο Πάνος μου φαίνεται πολύ μεγάλος ενώ είναι και αυτό παιδάκι μικρό. Ώρες ώρες τον αντιμετωπίζω σαν 10χρονο και μετά καταλαβαίνω τι βλακεία έκανα..

Μάγδα το βράδυ που αρμέγομαι βγάζω γύρω στα 220 Ml και η μικρή πίνει 180 με 200. Δεν ξέρω λοιπόν αν κάνω καλά που παιδεύομαι με τα αρμέγματα γιατί βγάζω περισσότερο απ' όσο πίνει...

Θα χαρεί πολύ το αγοράκι σου όταν ο νονός του φέρει το ψαράκι!

Αλεξάνδρα, μου άνοιξες την όρεξη με το πρωινό που μας περιέγραψες... Το πρωινό είναι ιεροτελεστία για μένα!

Τι κάνει το Κωνσταντινάκι;; Από κιλάκια πώς τα πηγαινει;;

Girl84 (Βάσω δε σε λένε;;;;) πόσο καιρό σου πήρε μέχρι να αρχίσει η Ιωάννα να τρώει απροβλημάτιστα στερεες τροφές και ειδικά φρούτα;;;; Εμείς σε λίγο κλείνουμε μήνα από τότε που έφαγε πρώτη φορά στερεα τροφή και ακόμα δεν έχει μάθει ούτε το κουτάλι. Κάνει θηλαστικές κινήσεις όταν της το βάζω στο στόμα :?:?:?

Όταν ήμουν μικρή είχα κι εγώ χελωνάκια αλλά ξέχασα να τα ταΐσω και πέθαναν :(:(:( Τα δικά μου από ασιτία και τα δικά σου από υπερφαγία :lol::lol::lol: Τώρα όμως τα φροντίζουμε πάρα πολύ και ελπίζω να αντέξουν κάμποσο γιατί ο Πάνος θα στεναχωρηθεί πολύ αν πάθουν κατι...

Χριστινάκι τρέχεις πολυ βρε κορίτσι...Ήθελα και να σε ρωτήσω, με τον άντρα σου όλα ΟΚ με τη δουλειά που τον είχαν πάρει δοκιμαστικά;;

Άννα Μαρία αυτό που συμβαίνει φέτος με τον βήχα δεν έχει προηγούμενο..Τα περισσότερα παιδάκια βήχουν και μάλιστα για πολύ καιρό..

Άραγε γέννησε η αδερφούλα της Κατερίνας μας;; Λογικά θα γέννησε για να μην μπαίνει..Περιμένουμε τα νέα!

Πάω να ξαπλώσω αν και έχω υπερένταση και δε νομίζω να με πάρει εύκολα ο υπνος. Έχω πολλά στο κεφάλι μου και δεν μπορώ να τα αποβάλω όταν πέφτω στο κρεβάτι :?:?:?

Καλο βράδυ!!!

Καλημερα!

Ανθη μου Βασω με λενε ναι:)!οσο για το φαγητο, που με ρωτησες, η Ιωαννουλα δυσκολευτηκε πολυ για να αρχισει να τρωει απροβληματιστα!συνηθως την ταιζα με γοερα κλαματα!ειδικα το φαγητο, τη σουπα της εδινα μαχη πραγματικα!κρεμα και φρουτα ετρωγε καπως καλυτερα!δεν θυμαμαι ποτε ακριβως σταματησε να κανει νουμερα!ακομα και τωρα καποιες μερες δεν τρωει με ευκολια!αλλα επειδη επιμενω τρωει!χαχα!νομιζω ομως οι πρωτοι 2 μηνες οταν αρχισαμε στερεες ηταν οι πιο δυσκολοι!

Μην αγχωνεσαι ομως γιατι θα συνηθισει!στο λεω εγω που δεν πιστευα ποτε πως θα ταιζω την Ιωαννα μεσα σε ενα 10λεπτακι!αφιερωνα ωρα σχεδον για να την ταισω τις στερεες!βασικα εγω την εβαλα απο 9 μηνων σε παιδικο γιατι η μαμα μου ειχε καποια προβληματα υγειας, εγω δουλευω κι η πεθερα μου ειναι σε αλλη πολη!αναγκαστικα λοιπον μπηκε παιδικο απο τοσο μικρη!εκει λοιπον, ναι, ειδα διαφορα!ξαφνικα αρχισε να τρωει και να ανοιγει το στομα της χωρις ιδιαιτερη δυσκολια!δεν ξερω γιατι. . . αλλα νομιζω επειδη εβλεπε τα αλλα παιδακια που τρωγανε ηθελε κι αυτη!τι να πω!

καλημερα κουκλες

να μαι κι εγω μια με τα μαγειρεματα μου χθες εφτιαξα κεικακια με ορεο,ρολο με μερεντα και τυροψωμο μια με το πλεξιμο ,κανω ενα σκουφι για μενα να δουμε πως θα βγει και θα σας το δειξω και θελω να αρχισω και ενα κασκολ-γιακα για τον Αντωνη και σημερα θελω να κανω και δουλειες και εχω και σιδερο γκρρρρρ :o:(:twisted::twisted::twisted: ,επιτελους σημερα εχουμε ηλιο μας σαπισε στη βροχη χθες ολη μερα μπουμπουνητα,αστραπες ενας χαμος και μας εριξε κι ενα χαλαζι περιποιημενο τα παιδια τρελαθηκαν να το κοιτανε...η αδερφη μου τελικα δεν γεννησε ακομα ειναι στην 37η εβδομαδα , ενω εχει 2 διαστολη δεν εχει αλλα συμπτωματα προς το παρον και το αιμα μαλλον ηταν απο την εξεταση ,κι εγω στον Νικο ειχα για μια βδομαδα 2 διαστολη και περιμενα ,σαν πρωταρα ανυσηχει η καημενη ,οταν την παιρνω τηλ μου λεει να νομιζω οτι ποναω λιγο και αγχωνεται μηπως δεν καταλαβει οταν ερθει η ωρα να γεννησει δεν ξερει τι την περιμενει οταν ερθουν οι πονοι της γεννας :roll::roll:

Βασω μου δεν ειναι καθολου δυσκολο το βελονακι,εγω μαθαινω κυριως απο το you tube εχει πολλα αναλυτικα βιντεακια για οτιδηποτε θελεις να πλεξεις ,ταλαιπωρηθηκες κι εσυ με το φαι της Ιωαννας :o:o παντα στον παιδικο τρωνε μαλλον ζηλευουν απο τα αλλα....

Ανθη μου βλεπω τις μεγαλες ωρες παλι γραφεις :o σε ταλαιπωρει η ομορφη φραουλιτσα σου :o:o και ο Γιωργος με κουραζε πολυ με το φαγητο χιλια δυο εκανα για να φαει ακομη και στο νεροχυτη να βουταει τα ποδια τον εβαζα για να τρωει :o κανε υπομονη το ξερω οτι συνεχεια σου λεμε υπομονη μαυτο το παιδι αλλα τι να κανουμε καποια παιδια μεγαλωνουν πιο δυσκολα με τον καιρο θα αρχισει και θα τρωει καλυτερα,μην απελπιζεσα,τι γλυκος που φροντιζει τα χελωνακια,οταν ηταν μικρος ο Νικος ειχαμε παρει ψαρακι αλλα το καρφωσε με ενα στυλο :oops::oops: τ καημενο και απο τοτε δεν ξαναπηραμε

Κατερινα τι ωραια το ριξατε στις βολτες αντε να ανοιξει ο καιρος να βγουμε λιγο εξω ,ο Δημητρης απο χθες μου λεει μαμα παμε λιγο εξω και του λεω που να παμε με τη βροχη και τις λασπες δεν πειραζει μου λεει θα παταμε στο τσιμεντο και θα βαλω μπουφαν ;) βαρεθηκε ο καημενουλης θα τον παω σχολειο παλι την Πεμπτη μαλλον αντε να δουμε πως θα αρχισουμε παλι τον βλεπω να γαντζωνεται πανω μου και κλαιει :o:(:( παντα τα πρωτα παιδακια οταν γεννηθει το δευτερο τα μεγαλωνουμε πριν την ωρα τους ο Νικος μου ηταν και ειναι πολυ ωριμο παιδι για την ηλικια του δεν ξερω αν οφειλεται στο οτι του φερομουνα σαν μεγαλυτερο οταν ηρθε ο Γιωργος,τον Δημητρη τον χαιδευω ακομα σαν να ειναι μωρο και πολλες φορες μου γκρινιαζει :oops::oops:

Αννα Μαρια πως ειναι ο Αντρικος μας σημερα;;

Αλεξανδρα εσυ πως δεν εμαθες βελονακι που φτιαχνεις τοσα πραγματα;εγω ηθελα απο καιρο να μαθω αλλα με τον Δημητρη μικρο δεν μπορουσα θελει και χρονο βεβαια που ο δικος μου ειναι αρκετα περιορισμενος ειδικα τις καθημερινες με τα διαβασματα, τις δουλειες και τα μαγειρεματα,αλλα επειδη το θελω πολυ προσπαθω να τα καταφερνω

Χριστινακι πως ειναι το ματι σου;

δεν θυμαμαι κατι αλλο κουκλες παω για δουλειες,πολλα φιλια!!!!

Γεια σας κορίτσια!

Σας διαβάζω, αλλά τώρα φεύγω για το σχολείο. Θα σας γράψω από εκεί ή το βράδι στο σπίτι!

Καλησπερα κοριτσια!!!πριν λιγο κοιμηθηκε η μικρη μου και ειπα να σερφαρω!!καθισα σημερα κ ετριβα την κεραμικη με την ξυστρα και εχει πιαστει το χερι μου…ένα ματι μου εμεινε ακομα αλλα αυριο τωρα!!τι θα ντυσετε τα παιδακια σας;εγω ψαχνω για στολη μινυ μιας και είναι μεγαλη λατρεια αλλα δεν εχω βρει,πρεπει να πεταχτω και τζαμπο.

Βασω καλα κανατε κ πηγατε βολτουλα την Ιωαννα,ειχε πολύ καλο καιρο χθες αλλα και σημερα..ευκαιρια είναι πριν αρχισει παλι καμια βροχη!!κι εγω σας ευχομαι καλυτερες μερες και να μην περασετε τα δικα μας!!

Μαρινα 8 ευρω το μπαλονι;;δεν θα επαιρνα με τιποτα αφου ακομα δεν καταλαβαινουν να το ζητανε ..εδω μια φορα της ειχαμε παρει με 5 ευρω.καλα βρε συ στεναχωρεθηκες για το μπαλονι;;για βαλε μου και λινκ με τις ασκησεις που κανεις γιατι ζυγιστηκα και συγχιστηκα!!!

Κατερινα αντε φτιαχνει ο καιρος να βολταρετε με τον μικρο σου!!

Χριστινακι φιλακια!!τα μικρουλια πως πανε;τρωνε καλυτερα;

Ανθη μηπως ετοιμαζεται κανετε δοντακι κ γκρινιαζει η μικρη;με το φαγητο ,επειδη τα εχω περασει θα ελεγα να μην την πιεζεις.το εχω κανει το λαθος το μονο που καταφερα είναι να κανει εμετους και να μισησει το φαγητο!!στα 2 ηρεμησε πια και ετρωγε κανονικα!να το δοκιμασεις τοτε το πρωινο,είναι ευκολο και μπορει να φαει και ο Πανουλης!ιεροτελεστια ε;εγω να σου πω ψιλοβαριεμαι να ετοιμασω,εκτος αν εχω φτιαξει κανενα κεικ ή μπισκοτο ή αν μου αλειψει καμια φετα ψωμι ο αντρας μου!το Κωνσταντινακι ολο ζουζουνιες κανει,σημερα βαφτηκε με τα καλλυντικα μου..ετριβα να βγαλω την μασκαρα από το κουτελο!!απο κιλακια μια χαρα εφτασε τα 9.5!!!κι εγω ειχα χελωνακι μικρη ,αλλα ξαφνικα πεθανε..μου ελεγαν ότι επεσε σε χειμερια ναρκη,ισχυει κατι τετοιο για τα χελωνακια;;

Κατερινα ΚΑ, τι ωραια πραγματ εφτιαξες καλε;αχ μην λες για σιδερο,4 πλυντηρια εναλα το σκ και τα σιδερωσα όλα σημερα το μεσημερι…δεν γεννησε η αδερφη σου ε;ε ναι δεν γινεται να μην καταλαβεις τους πονους της γεννας…χαχα!!Ψαρα τον βλεπω τον Νικο σου..χαχα Βελονακι δεν ειχα κανεναν να μου μαθει και ετσι δεν ασχοληθηκα,εσυ μονο από τα βιντεακια εμαθες;μην μου βαζεις ιδεες…

Αννα Μαρια καλο μαθημα και περιμενουμε τα νεα σας!!!

Καλο βραδυ!!

Γεια σας κοριτσάκια!

Αλεξάνδρα ευχαριστώ για τις ευχές για καλό μάθημα, αλλά τελικά δεν έκανα μάθημα, ούτε και κανένας άλλος. Μόλις πήγαμε στο σχολείο έπεσε το ρεύμα. Περιμέναμε μία ώρα, αλλά δεν επανήλθε, κάναμε φυσικά τηλεφωνήματα στην Αρχή Ηλεκτρισμού και αλλού, φάγαμε από ένα σάντουιτς και φύγαμε! Ήρθα σπίτι εφτά και είκοσι, κι ο Αντρέας τρελάθηκε απ' τη χαρά του! Παίξαμε για πολλή ώρα.

Τώρα ακόμα είναι γεμάτος ενέργεια. Σήμερα το πρωί ξύπνησε στις εφτά παρά τέταρτο, θήλασε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις εννιά και είκοσι! Το πρωί πήγαμε στο δημοτικό πάρκο, γιατί είχε καλοκαιρινή μέρα, 22 βαθμούς. Μιλάμε γινόταν χαμός, γιατί ήταν εκεί οι πρώτες τάξεις από το δημοτικό σχολείο της περιοχής μας. Ήταν και δύο ξαδελφάκια του Αντρέα, δίδυμα. Ο μικρός ξετρελάθηκε, δεν ήξερε πού να πρωτοπάει. Έτρεχε από δω, έτρεχε από κει... Του άρεσε πάρα πολύ. Μετά ήρθαμε σπίτι, μαγειρέψαμε σνίτσελ στο φούρνο, τηγανιτές πατάτες (αυτές τις έκανε ο άντρας μου), σαλάτα λάχανο-καρότο και για τον Αντρέα τραχανά με λαχανικά. Τον κάναμε μετά μπάνιο κι έπεσε ξερός! Οπότε μάλλον θ' αργήσει να κοιμηθεί.

Πάω να σας ξαναδιαβάσω για να σας σχολιάσω.

Καγκουράκι τι κάνουν τα μικρά σου; Είναι και τα δύο καλά τώρα; Α, καλέ, ξέχασα κι εγώ να αναφέρω το πάρκο του Αντρέα που το έχουμε ανάμεσα στις δύο μπαλκονόπορτες. Αυτό είναι το κλου της διακόσμησης του σαλονιού!

Πέρσι τέτοια εποχή είχα στρωμένη και μια κουβέρτα με το χαλάκι του Αντρέα πάνω.

Καλά, συγκρίνεις την Αγγελική με τα μωρά; :lol::lol::lol::lol::lol:

Ανθή μου με γεια τα χελωνάκια!

Εμείς πολύ μικροί είχαμε χρυσόψαρα, αλλά δεν ξέρω τι απέγιναν. Μετά δεν είχαμε κάτι σε κατοικίδιο. Όταν ήμουν έγκυος πήραμε πάλι χρυσόψαρα, αλλά πέθαιναν (ίσως το θυμάστε) και τελικά δεν ξαναπήραμε, γιατί δεν μπορούσα να τα βλέπω να σβήνουν, τα λυπόμουν.

Για τη φραουλίτσα και το φαγητό που λες, συμφωνώ με την Αλεξάνδρα, καλύτερα μην την πιέζεις. Εμάς ο Αντρέας το ρυζάλευρο το έφαγε πολύ εύκολα, αλλά-σου έχω ξαναπεί-του έδινα εντελώς σκέτο ρυζάλευρο, που το έφτιαχνα με δικό μου γάλα, οπότε του ήταν απολύτως οικεία η γεύση. Ίσως αυτό να τον βοήθησε στην αποδοχή των στερεών. Μετά με τα φρούτα δεν ενθουσιάστηκε καθόλου, ενώ τη χορτόσουπα τη μίσησε. Αυτό που έκανα ήταν να σταματήσω να τον ταΐζω για λίγο καιρό. Δηλαδή τα φρούτα, όταν κατάλαβα ότι δεν είναι έτοιμος, του τα σταμάτησα για δύο εβδομάδες περίπου. Μετά, όταν τα ξανάρχισε, τα δέχτηκε πιο εύκολα. Τη χορτόσουπα δεν ήθελε ούτε να τη δει, έτσι τη σταματήσαμε κι αυτήν για αρκετό καιρό, σχεδόν ένα μήνα (παρεμβλήθηκε και η ουρολοίμωξη και η νοσηλεία στο νοσοκομείο). Μετά όταν την ξαναρχίσαμε, την μισο-έφαγε, και την επόμενη φορά έβαλα και κοτόπουλο και την έφαγε πιο εύκολα. Δηλαδή από έξι μηνών που υποτίθεται ήταν να αρχίσουμε τις σούπες, πήγε εφτά για να αρχίσουμε κανονικά.

Μάγδα τι κάνετε εσείς;

Βάσω να δούμε τι θα κάνει τώρα ο Αναστασιάδης. Το κλίμα πάντως είναι πολύ καλύτερο από προχτές, και φαίνεται αυτό και στις αντιδράσεις των ξένων. Μόνο που άκουσα σήμερα την ομιλία του Χριστόφια προς το προσωπικό του Προεδρικού, αναστέναξα με ανακούφιση που φεύγει επιτέλους, αν και, θύμωσα πάρα πολύ. Μα είναι δυνατόν, αντί να ζητήσει συγγνώμη για την έκρηξη στο Μαρί να ευχαριστήσει τη φρουρά του προεδρικού που προστάτευσε το Προεδρικό κατά τη μεγάλη και κατασκευασμένη επίθεση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τέλος πάντων, επανέρχομαι.

Κατερίνα θέλω ΑΜΕΣΩΣ συνταγή για το ρολό με μερέντα!

Καλά, πώς κάρφωσε ο Νίκος το ψάρι με το στιλό; Και να το προσπαθήσεις δε θα τα καταφέρεις!

Τι γίνεται η αδελφή σου; Γέννησε η ακόμη;

Αλεξάνδρα όταν λες την κεραμική με τη ξύστρα εννοείς ότι έφτιαξες κάτι με πηλό και μετά το έξυσες για να το ισιώσεις; :) Γιατί εμείς αυτό κάνουμε στα μαθήματα κεραμικής.

Χαχα πολύ γέλασα με τη μάσκαρα στο κούτελο!

Μάλλον το χελωνάκι είχε πέσει σε αιώνια νάρκη, όχι σε χειμερία.

Μαρίνα σε ξέχασα εσένα!

Άρχισες γυμναστική; Απορώ πού τη βρίσκετε την ενέργεια ρε κορίτσια. Εγώ δεν έχω καθόλου περίσσευμα.

Κι εγώ δε θα έπαιρνα ένα μπαλόνι 8 ευρώ σε ένα μωρό που δεν καταλαβαίνει. Και να καταλάβαινε και να το ζητούσε, θα προσπαθούσα να το αποφύγω.

Σας φιλώ κορίτσια, πάω να παίξω λίγο με αντράκι.

Aννα Μαρια μια χαρα σας εκατσε η διακοπη!!σε ευχαριστηθηκε κ ο ΑΝτρικος!!!μακαρι να εκανα κατι δημιουργικο με πηλο,τις εστιες της κουζινας εξυνα!!κεραμικη δεν λεγεται;; :? κολλησα τωρα!! κι εδω ειχε πολυ ωραιο καιρο σημερα,κατι ακουσα οτι χαλαει το σκ.. :evil: σε αιωνια ναρκη λες το χελωνακι ε :lol::lol::lol: να μην εχω τυψεις οτι το πεταξα ζωντανο δηλ.καλα κι εγωειχα και χρυσοψαρα ,αργοτερα κ μεγαλο ενυδρειο με τροπικα ψαρια,και καναρινια αλλα ειναι ευαισθητα ολα αυτα,δεν κρατανε για πολυ!

αρχισε να μιλαει ο Αντρεας;επειδη εισαι μαμα κουκουβαγια λες να ειπε κουκουβα;; :lol::lol:

Καλο βραδυ και παλι!!φιλια

Κουκλιτσες μου γράφω βιαστικα γιατι μου άλλαξε λίγο προγραμμα ο μικρός, βασικα κοιμήθηκε απο τις 8μιση την ώρα που έδινα γάλα στην Αγγελική και τον είχα και αυτόν αγκαλια, χωρις γάλα!!!!!!!!οποτε θα ξυπνήσει σύντομα. Τον είδα και λίγο ζεστο πιο πριν και του έβαλα θερμόμετρο και μια έδειξε 37.6 και την άλλη 37.3 να το θεωρησω πυρετο τι λετε? Τωρα ή ειναι απο δόντια γιατι ειχε πολλα σαλια το απογευμα αλλα ακομα δεν γραντζουναει τίποτα ή λέτε να μου κόλλησε απο την Αγγελική που ειχε πυρετο παρασκευη και σαββατο????

Θα διαβάσω τα νεακια σας μετα γιατι μου έχετε λείψει, φιλακια

Αλεξάνδρα ναι βρε, κεραμική λέγεται, σε πειράζω!

Όχι καλέ, δεν είμαι κουκουβάγια! Ό,τι έχω πει για τον Αντρέα είναι αλήθεια. Δε λέω υπερβολές για να κοκορεύομαι. Δε μιλάει, αλλά λέει μερικές λεξούλες. Συγκεκριμένα: μάμμμμμμα, παπά, παππππππού, ζαζά (γιαγιά), βαβα (γαβγαβ=σκυλί), μαμ, νιενιέ (νινί) και τώρα και κουκουwα (το w με αγγλική προφορά, όχι με γερμανική).

Καγκουράκι ο γιατρός μου, αλλά και οι γιατροί στο νοσοκομείο πυρετό θεωρούν από 38 και πάνω. Οι θερμοκρασίες που λες δεν είναι πυρετός σε βρέφος.

Ουφ, κι εμένα μου τη σπάει όταν κοιμάται πολύ νωρίς και μετά μας παιδεύει τη νύχτα...

Α, Αλεξάνδρα εσύ ρωτούσες αν θα ντύσουμε τα μωρά μας; Εγώ φέτος θα τον ντύσω, γιατί καταλαβαίνει λίγο και νομίζω θα χαρεί. Πέρσι δεν τον έντυσα, γιατί θεωρώ ότι αν ντύσεις ένα τόσο μικρό μωράκι (ούτε τριών μηνών δεν ήταν) το κάνεις καραγκιόζη για να καμαρώνεις εσύ.

Δεν έχω πάει να δω για στολές, θα πρέπει να πάω όμως. Σκέφτομαι κάτι σε αρκουδάκι, λαγουδάκι, κάτι πολύ μωρουδίστικο. Δε θέλω να τον ντύσω Μπάτμαν και Σπάιντερμαν, αυτά όταν μεγαλώσει και θα τα ζητάει μόνος του.

Λοιπόν ο μικρός κοιμάται ακομα και χωρις να εχει θηλασει αυτο μου κάνει εντύπωση, ζεστός δεν ειναι αλλα μαλλον κουρασμένος .....τόσα βαρελακια όλη μερα που κάνει .......και το λέω γιατι το απογευμα ήθελε να κοιμηθει αλλα δεν τα κατάφερε!

Αννα Μαρία μου και εγω αυτο ξέρω ότι πανω απο 38 ειναι πυρετός και μαλιστα αντιπυρετικο δίνω κοντα στο 38,5.

Πάντως θα λεει κανεις αυτη ειναι τρελη το παιδι κοιμάται και θελει να ξυπνησει :P

Καγκουράκι καθόλου τρελή δε σε θεωρώ. Κι εγώ κάποιες φορές ήθελα να ξυπνήσει ο Αντρέας για να θηλάσει μια νορμάλ ώρα και όχι στις τρεις το πρωί.

Κατερινα ελπιζω να μην εχει αρρωστησει ο Νικολας..!!!αμα τον θηλασεις κοιμισμενο;μπα;;ελπιζω να μην σε ταλαιπωρησει το βραδυ...εμενα θυμαμαι καποιες φορες μπορει να κοιμοταν νηστικη,ειτε γιατι δεν ηθελε και την επαιρνε ο υπνος,ειτε γιατι ειχε κανει εμετο κ δεν κανει να φαει αμεσως και εκει που ελεγα οτι θα ξυπνησει το βραδυ κοιμοταν περισσοτερες ωρες!!ενω αλλες οπως εχθες,ηπιε γαλα κοιμηθηκε και ξυπνησε 2 φορες και ζητησε και τις 2 γαλα,ηπιε και το πρωι ξυπνησε νωρις και παλι ηθελε γαλα...τι να πω!!ας τρωει τωρα και ας ξυπναω κ το βραδυ...!!!

Αννα Μαρια κι εγω σε πειραζω βρε,αλλα μάρεσει που ξεχωρισες κ την αγγλικη προφορα!! :lol::lol: ναι καλυτερα κατι μπεμπε σε στολη ,μετα θα αρχισει τα αγοριστικα!!εγω την ειχα ντυσει πρωτη χρονια ,ηταν 5 μηνων,αλλα ηταν μια στολη σαν καπα-ποδια ενα πραγμα,με ενα καπελο.δεν ηθελα να την παιδευω απλα να εχει μια φωτο για το αλμπουμ της!

αντε να ξαναπω καληνυχτα!!!ολο φευγω κι ολο εδω ειμαι... :lol::lol: αλλα ειμαι μονη σπιτι και βαριεμαι!!!

Αλεξάνδρα όταν έλεγα αγγλική προφορά, εννοούσα "ουά", δηλαδή "κουκουουά" όχι κουκουβά, γιατί στα γερμανικά το w προφέρεται βε, ενώ στα αγγλικά ουά. Χι χι :P :P :P

Ελπίζω να βρω καμιά στολή που να μην κοστίζει μια περιουσία.

Καλημέρα!!!!!

Μια χαρα ειναι ο μικρουλης απλα βγήκε εκτος προγράμματος, μαλλον απο κούραση κοιμήθηκε πιο νωρις, ξύπνησε στις 12 θηλασε και μέχρι της μια ήταν ξυπνιος, μετα κοιμήθηκε και ξύπνησε πάλι πέντε παρα όπου ξαναθηλασε. Μετα ξανά ξύπνησε κατα τις 6 και είκοσι αλλα τον πήρα στο κρεβάτι και κοιμηθηκαμε αγκαλια μέχρι τις 8. Οπότε δεν ήταν και τραγική η νύχτα μας όπως καθε βραδυ σχεδόν, απλα έχασε το μπανακι του.

Συνεχίζω με τα δικα σας

Ανθουλι υπομονη θα μάθει και το κουταλι, μετα μπορει να ειναι καμια φάση επειδη ετοιμάζεται για κάτι καινούριο και να στρώσει η φραουλιτσα σου. Ωραία που θα ασχολείται με τα χελωνακια ο Πανουλης, γιαυτο θελει να ντυθεί χελονονιτζακι? :lol::lol: . Έχεις δίκιο και για το βήχα και η Αγγελικη πολυ βήχα φέτος ειδικα το βραδυ που ξαπλώνει βηχει όσο δεν εχει βηξει όλη την ημέρα, και δεν μπορω να κάνω και τίποτα να την βοηθησω.

οπως σου έγραψε και η Βάσω και μεις στην αρχη κάναμε πανω απο ώρα να φάμε και του άνοιγμα και το στόμα γιατι αλλιώς στις 5 -10 κουταλιες σταματαγα ενω τωρα μονο στα φρούτα γκρινιάζουμε τα αλλα τα κατεβαζουμε σε 10 λεπτα.

Κατερίνα πω πω τι εφτιαξες πάλι....λίγο έμεινε στην αδερφη σου, άντε όλα καλα να πανε και με έναν πόνο. Ποσο του εχει λείψει το έξω και του Δημητρακη, πραγματικα δεν αντέχουν μέσα κλεισμένα καθολου. Καλη αρχη πάλι με τον παιδικο πιστεύω αυτη την φορα να προσαρμοστεί πολυ πολυ εύκολα!

Αλεξάνδρα εγω έχω απο περσυ στολή πεταλούδας για την Αγγελική και ευτυχώς της κάνει, θέλω ομως να πάρω για τον μικρο. Της Αγγελικης της την είχα παρει απο μαγαζί με εποχιακα, έχουν μεγαλη ποικιλία, αλλα και στο jumbo και στον μουστακα θα βρεις, άλλωστε η μινυ ειναι συνηθισμένη οπότε κάπου θα βρεις. Απο την δευτερα είχαν βάλει και τα lidl στολές πολυ οικονομικές. Αλεξάνδρα κατάλαβα ότι εννοουσες τις εστίες ενω είδες η Αννα Μαρία που ειναι καλλιτεχνική φύση!!

Καλημέρα και πάλι πάω να ετοιμασω την Αγγελική για τον παιδικο.

Αννα Μαρία ωραία που με την διακοπή γυρίσεις σπιτι και ευχαριστηθηκες τον Αντρικο σου. Άρχισε τις λεξουλες!!!!τελεια ειναι πολυ ωραία αυτη η φάση εμένα μου άρεσε που συνήθως την καταλάβαινα εγω ενω οι άλλοι που δεν την είχαν συνηθίσει δυσκολεύονται. Καλε δεν συγκρινω την Αγγελική με τα μικρα απλα συνηδητοποιω ποσο μεγάλωσε και ότι πριν λίγο καιρο ήταν μικρούλα σαν τα αλλα παιδάκια στις κούνιες και την κρατούσα και τωρα εχει μεγαλώσει και ειναι πιο ανεξάρτητη στο παιχνίδι της. Συμφωνω να τον ντυσεις κάτι σε ζωακι, γιατι τέτοιοι ήρωες ειναι για αργότερα που θα τους ξέρει και θα τα ζητάει απο μόνος του. Άλλωστε οι μπεμπε στολές με τα ζωακια ειναι πολυ πιο χαριτωμενες.

Καλημερα!

Αννα Μαρια ναι ας ευχηθουμε τωρα να μας βλεπουν ολοι πιο θετικα γιατι το χρειαζομαστε!ο Αντρικος λεει κουκουααααα?εγω προχθες της ελεγα συνεχεια σ αγαπω, σ αγαπω, σ αγαπω και ξαφνικα μου λεει απωωωω!τρελαθηκα!βεβαια το ειπε μια δυο φορες οταν της το ελεγα, και μετα που προσπαθουσε ο αντρας μου και της το ελεγε δεν το ειπε ξανα και μου λεει για να μην το λεει σε εμενα, τοτε κατα λαθος πρεπει να το ειπε!χαχα

Αλεξανδρα και γω τη μικρη μιννυ θα την ντυσω!και σεις?:)βρηκα μια στολη απο jumbo πολυ ομορφη!εκανε 20 ευρω αλλα αλλου που ειχα κοιταξει πιο ακριβες ητανε!την δοκιμασαμε κιολας και καμαρωνε το τρελοκοριτσο!εχει ενα αγορακι στο παιδικο που παμε που το συμπαθει πολυ και αυτος συμπαθει την Ιωαννα!μου λεει η δασκαλα ειναι αυτοκολλητα!ε λοιπον ηρθε η μαμα του και με ρωτησε τι θα ντυσω την Ιωαννα στο καρναβαλιστικο που θα κανει το σχολειο της κοινοτητας μας και θα τον ντυσει κι αυτη μικυ ή κατι σχετικο για να ταιριαζουν!περσι και γω πηρα μια φουστιτσα φουρω που της φορεσα πανω απ τα ρουχα της και ενα σκουφακι για τις φωτο πιο πολυ!

Κατερινακι μου πως ειναι ο Νικολας?Ευχομαι να μην κολλησε απ την Αγγελικουλα!κι εμενα μου ειπε η παιδιατρος οταν εχει πανω απο 38,5 αλλα απ το ποπο!που σημαινει ειναι 38 περιπου απο μασχαλη ή μετωπο!εσυ απο που του πηρες θερμοκρασια?

καλημερα κοριτσια

σημερα εχουμε ανοιξιατικη μερα ,σου ανοιγει η διαθεση παντως οταν ανοιγεις το παντζουρι και βλεπεις ηλιο,με αλλη ψυχολογια αρχιζει η μερα,κατα τα αλλα τα ιδια εμεις χθες ολη μερα με τις δουλειες ανασα δεν πηρα ,σημερα ειμαι πιο χαλαρα φαγητο και πλεξιμο,θα φτιαξω μοσχαρι στο φουρνο με χυλοπιτες δικες μας,εσεις;;

Αλεξανδρα ναι μονο απο τα βιντεακια εμαθα δεν ειναι τιποτα καλα δεν ξερω και ολες τις πλεξεις αλλα με τον καιρο μαθαινω τωρα ψαχνω να βρω για μπλουζες και ζακετες ,εμεις εχουμε πολλες στολες μια κουτα εχω με διαφορα που μας εδωσαν τα ξαδερφια μας,τον Δημητρη εχω μαιμουδακι,ποντικακι και μουσικο νομιζω δεν ξερω τι θα του κανει φετος ,τους μεγαλους παλι εχω διαφορα σπαιντερμαν,πειρατη,ινδιανο και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα,νομιζω στα τζαμπο θα βρεις οικονομικες στολες

Κατερινακι μακαρι να μην κολλησει ο μικρουλης και να ειναι απο τα δοντια ή απο κουραση τα δεκατα που εκανε,κι εγω αυτο ξερω στα παιδια πανω απο 38 ειναι πυρετος κατω απο 38 ειναι δεκατα και δεν δινουμε αντιπυρετικο,εγω παντα απο τη μασχαλη παιρνω θερμοκρασια ,ασε εχει λαλησει ο Δημητρης συνεχεια μεσα ,ετσι πως εχουμε μαθει εμεις τα παιδια του χωριου ειναι ακομη πιο δυσκολο οταν κλεινονται μεσα

Βασω κι εμεις εχουμε λατρεια στον μικυ μαους ,αν θελεις κανε αιτηση στην ομαδα για να βαλεις φωτογραφιες και να δεις και τις δικες μας

Αννα Μαρια μια χαρα σας ηρθε η διακοπη ρευματος ;) αρχισε να λεει ομοφα λογακια βλεπω ο Αντρικος μας ,τρελα ειναι αυτη η φαση αλλα και πιο μετα που κανουν ολοκληρες συζητησεις μου ρχεται να τον φαω τον δικο μου το τι λεει το στομα μερικες φορες με τρελαινει...κουκουβα..... :lol::lol: καλε εγραψα για την αδερφη μου οτι δεν γεννησε ακομα δεν το ειδες;την Παρασκευη θα ξαναπαει για να τη δουν πολυ ανυπομωνω......

παω να αριχω το φαγητακι μου πολλα φιλια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...