Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kokona Μην βαζεις καθολου καροτο...βαλε μονο πατατουλα και κολοκυθακι...και το κρεατακι!! εγω ξερετε τι εκανα στην αρχη για να τρωει ???του εβαζα 1-2 κοφτες μεζουρες σκονη ρυζαλευρου...και ετσι αρχισε να τρωει !

εχω την χαρα να σας πω πως εχουμε 2 δοντακια κατω πλεον!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

και να σας πω...οτι ειμαι αυπνη και εξαντλημενη λογω γκρινιας!!!αχ παλιοδοντακια! :lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μωρουδενια μου,μεγεια τα δοντακια σας!!!!Και ανυπομονω να βγουνε,εχουν πολυ πλακα ετσι τα πιτσιρικια! :D

Αριαδνη εμενα αντιθετα ειναι της αγκαλιας,ισως το προκαλω και εγω περισσοτερο.Αλλα σιγουρα την βαζω και στο παρκο ή στο καροτσι ή στο καναπε για παιχνιδι.Αλλα την αγκαλια της,την εχω αναγκη :YMHUG:

Κοκονα καταλαβαινω την πικρα σου,εδω εμενα 3 μερες που δεν ετρωγε,που ηταν αρρωστη και πελαγωσα!

ΜΑκαρι να χα κατι να σου προτυνω :roll: .Τα φρουτα τα τρωει????Ισως αν εβαζες πχ Μηλο με πατατα? :roll:

Δημοσίευση

Μαρινακι μεγεια τα δοντακι σας!!!Καθε παιδιατρος εχει το δικο του προγραμμα διατροφης!εμενα μου χει πειι απο την αρχη αφου θα βαλω πατατα καροτο κολοκυθι να συνεχιζω ανα μια φορα να βαζω κ ενα λαχανικο..κ μου ειπε κ κρεμμυδι κ φρεσκια ντοματα!που αν θυμαμαι καλα ο δικος σου παιδιατρος ακομα δενσου εχει πει να βλεις κ δεν ειναι εποχης ...πατατα δεν βαζω πια λογω δυσκοιλιοτητας.κ καθε φορα κανω αλλους συνδυασμους με τα λαχανικα!οπως κ στα φρουτα εμεις εχουμε βαλει κ ακτινιδιο..ο δικος σου ειπε οχι!ο καθενας εχει το μπουσουλα του!τωρα ο δικος μου το ετρωγε ο μεσημεριανο μετα που αρρωστησε εχουμε θεμα!τα φρουτα απο την αρχη δεν τα ηθελε κ τωρα με το ζορι του δινω 5-6 κουταλιες κ δυο φορες μεσημεριανο αφου κρεμες δεν τρωμε κ ολο αυτα μετα απο υποδειξεις της παιδιατρου!

Λια ωραιο το φορεμα αλλα δεν θυμαμαι που θελεις να το βαλεις στον γαμο!

Δημοσίευση

Με γεια τα δοντακια μωρουδενια!!!!Καλες μάσες! :lol:

Σας αρεσε το ντρες?Τωρα πανω μου δεν δειχνει τοσο ωραιο οσο οταν το πηρα,παρολο που ημουν 5-6 μηνων.Τωρα μου πλεει λιγο..

Ειχα παρει και μπολερο-ζακετα πλεκτο,με αραιο πλεξιμο,πολυ ωραιο,σαν την Αλικη! :D

Ελπιζω η Ελενα να μη σστεναχωρηθηκε με αυτο που ειπα...Εβαλε φατσουλα στεναχωρημενη και νοιωθω τυψεις.... :(

Δημοσίευση

Geia sas koritsia sas diabasa sta grigora alla den prolabainw na ta sxoliasw ola...mono liga tha pw giati meta pou gurisa apo mathima taisa mpempa kai tin pirame kai pigame super market...twra gurisame akoma den fulaksa tipota!

Lioumpa filoumpes! :D

Tha eisai panemorfi nufi kai mama sti baftisi!!

Kserw oti den to ennoouses etsi!!

Ari kai emena den einai tis agkalias katholou...enw oli mera prospathw kai tis dinw agkalies auti me sprwxnei :lol: alla mou eipe h mama mou oti oute egw ithela na me agkaliazoun mikri...egw omws laxtarw polu na tin agkaliazw kai sunexeia prospathw! :D kamia fora petuxenei!

Vivi katalaba kai emena o mpampas mou itan polu tis pitharxias...me ta agoria tha elega uperbolika opws les kai esu me to mpampa sou...emena mou eixe adunamia kai entaksei...an kai h polu adunamia pali den itan kalo giati itan polu uperprostateutikos kai etsi egw ithela sunexeia na kanw to antitheto apo auta pou mou apagoreue...tespa egw ti mpoumpou mou genika tin exw polu eleutheri...mono twra ligo ston upno pou isa isa pou epidi einai eukoli telika den tin exw zorisei ws twra...!

Koritsia eipa ston antra mou na dei to episodio na mou pei ti ginetai kai mou eipe oti den katalabe tipota! :lol::lol:

Δημοσίευση

agapes mou sas euxaristo polu gia tis euxes sas :D pos perase etsi o kairos :?: toso grigora :D

exo stenaxorithei me to moro pou pethane!!! pos ton afise re koritsia auti i mana xoris trofi xoris mpanio xoris tipota???? ti na po!!! kai o suntrofos tis pou einai kai stratigos den mporouse na kanei kati??? i oikogeneia tis??? tespa...

diavasa oti polla morakia kanoun party tis nuxtes :( euxomai grigora na strosoun kai na ksekourastite kai eseis ;)

nansoula upomoni koritsaki mou ;)

pasxalitsaki mou perastika sou ;) prepei omos na pas sto giatro akous???? s'euxaristo polu ;) kai eseis mono me gala e?? pote tha ksekinisete frouta???

oxxx ksupnise o tonis,na do pote tha katafero na sas diabaso kai na sxoliaso :twisted:

filakia roufixta :x:x

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol: λια κ θα του λες οχι στα βαθεια παιδι μου!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: κ ο γιος μου ετσι με κανει..μη ρε μαμα θα με κοροιδευουν..κ εγω του λεω δεν με νοιαζει !!τον γιο μου φιλαω!!!

βικακι ναιοντως μηπως ειναι απο την διατροφη δλδ κατι που τρως να την πειραζει..τι ειναι αυτο που θα της δωσεις?αντιβιωση?δεν το ξερω..

αντωνια εγω βαζω της μικρης κρεμα..ακομα δεν εχω παρει κρεμα για το προσωπο..αυτο ελεγα στην αδερφη μου οτι πρεπει να παρω γιατι ρυτιδιασα στα ματια! :cry::cry:

η σειρα δεν με τρελανε κ πολυ..

τσεβουλα χαιρομαι που ειστε καλυτερα!!!!τελικα πηρα τηλ την φιλη μου κ μου ειπε δεν υπαρχει θεμα θα γινω εγω νονα..ο αντρας της δεν το συζητησε καν μετα που φυγαμε..ολα οκ!εχουμε νονα!! :):):D

α λια εβαλες το φορεμα?παω να δω!

Δημοσίευση

Αχ βρε Αντωνία μου τι νούμερα σου κάνει με το φαγητο...ελπίζω γρήγορα να του ερθει πάλι η όρεξη.

Μαρίνα μπράβο και για το δεύτερο δοντακι. Οπως είδες καθε παιδιατρος το σύστημα του και μένα μετα τα βασικα πατάτα καροτο κολοκυθι σελινιαστηκαν μου ειπε ότι βάζω ότι αλλο θέλω. Το κρεμμύδι μπορείς να το βάλεις για να δώσει γεύση και άρωμα στο φαγητο και το βγάζεις μετα δεν το πολτοποιεις για να το φάει.

Λια να το βάλεις φόρεμα νο να το δουμε το φόρεμα.

Μαρακι τέλεια τελικα με την νονα! Βρε κορίτσια ποιες είμαστε χωρις νονούς ακομα εγω και η Νανσυ σίγουρα ποιες άλλες είστε στην αναμονή?

Εμεις σημερα όλη μερα τα κανουμε για να το πω ευγενικά ....ευτυχώς ξαλαφρωνει το εντερακι μας το πρωι ήταν σφιχτα αλλα τωρα το βραδυ εφιαξαν. Άντε να κοιμηθούμε και καλυτερα σημερα

Καλο βραδυ!!!!!!! :D

Δημοσίευση

Ωραια τα νεα σου Μαρακι!τωρα πρεπει να σου εφυγε ενα βαρος που δεχτηκε η φιλη σου να ειναι νονα της Αννουλας μας!ναι κ γω θελω κρεμα για το προσωπο αλλα δεν ξερω πια να παρω!!!

Λιακι ωραιαο το φορεμα για βαφτιση!τελικα μονο βαφτιση θα κανετε??ποτε λες?

χριστινακι φιλακια στα μωρακια σου!!

Ελενα για τον αντρα σου :lol::lol::lol::lol:

Κατερινακι ωραια που ξελαφρωσατε...

κοριτσια σας καληνυχτω κ γωωωωωωωωω παω για υπνο γιατι δεν αντεχω..οσο προλαβω να κοιμηθω.

ευχομαι ενα ηρεμω βραδυ σε ολες μας!!!!

Δημοσίευση

Νάνσυ όχι στο νερό που του δίνω και πίνει όχι στην κρέμα. Ναι συμφωνώ για τις κρέμες για τα δόντια εκτός από μία. Την mundisal αυτή κάνει δουλειά.

Μαρία εσένα πίνει από το μπιμπερό νερό ε? Εμάς που δεν μας παίρνουν το μπιμπερό κάτι κάνει το ποτηράκι.

Χριστινάκι να χαίρεσαι τα αγοράκια σου. Χαρούμενα μηνογενέθλια.

Λέλα πολύ χαίρομαι που βρήκατε τους ρυθμούς σας. Ίσως ηρέμησε και από τα δόντια του. Γιατί και η Αντωνία το ίδιο με σένα κάνει και δεν έχει στρώσει ο Αναστάσης.

Εγώ τελικά ανακάλυψα σήμερα κι άλλο δοντάκι. Εμ έτσι εξηγούνται όλα :evil::evil:

Για να δούμε σήμερα ήπιε τήλιο και του έβαλα και μουντισαλ.

Μαράκι μου άρεσε πολύ το καπελάκι. Το μπολεράκι δεν θα ζεσταίνει πολύ? Πότε είχες πει ότι θα γίνει?

Καλά Έλενα μόνο αυτό δεν κάνεις. Έχεις κατα την γνώμη μου την τέλεια αντιμετώπιση με την μικρή και δεν νομίζω ότι εννοούσε αυτό η Λέλα απλά το είπε αναφερόμενη στην δική της περίπτωση που είναι πολύ μακριά από το βιβλίο.

Αντωνία δοκίμασε αντί για κρέμα να δώσεις βρώμη με αχλάδι εμένα την τρώει πολύ ευχάριστα αυτή την κρέμα ίσως επειδή έχει και το αχλάδι.

Το χτινάκι που να είναι? Απολαμβάνει την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της? :D:D Χτινάκι εύχομαι να είναι όλα καλά. Γράψε μας νέα σου.

Εγώ δεν έχω συζητήσει ακόμα με τον παπά για λεφτά. Από τέλος Φλεβάρη.

Αντωνία εγώ πήρα 2 δειγματάκια της frezyderm θα σου πω αν είναι καλή γιατί μου την προτείνανε. Παλιότερα έπαιρνα της avene αλλά δεν μου κάνει πια γιατί ήταν για σπυράκια και τώρα μετά την εγκυμοσύνη καθάρισα και θέλω μία πιο ενισχυμένη. Νυκτός βάζω μία της lancome την primordiale αλλά μόλις τελειώσει θα την κόψω και αυτή γιατί είναι πανακρίβου.

Λοιπόν δεν τα έχω διαβάσει όλα αλλά σας αφήνω να κάτσω λίγο με τον άντρα.

Δημοσίευση

Koritsia tous papades den prepei na tous rwtate gia lefta! Einai lathos giauto to ekmetalleuontai merikoi!

Apla se ena fakelaki oti thelei na balei o komparos h opoios tha balei telos pantwn...

Lela fusika kai se sumpathw akoma!

A nai to ksexasa oti de tha kaneis gamo twra...einai teleio gia baftisi!

Tony nomizw to egrapsa h mporei kai na to skeftika kai na min to egrapsa....tin krema tis vichy pira prosfata kai mou aresei!

Stauro thanks :)

A kai egw bazw kremmudi kai to alethw! Katerina giati na min to aleseis??? To kremmudi otan to braseis exei mia polu wraia kai glukia geusi kai kanei tin kremoula polu nostimi!

Maria mia xara pou exete nona!

Δημοσίευση

Το ειχα παρει για τον πολιτικο,αλλα δεν το εβαλα γιατι τουμπανιασε η κοιλια πολυ τελικα.Αλλα μονο και μονο που το δοκιμασα 2-3 φορες ξεχειλωσε!Ελπιζω να φτιαχνει.

Στον πολιτικο φορουσα ενα αλλο που υπο αλλες συνθηκες δεν θα το κοιτουσα καν!Αλλα μονο αυτο εμπαινε!! :lol:

ΚρεμA βαζω την idealia ,vichy.

Δημοσίευση

Λία σίγουρα φτιάχνεται το φόρεμα!Την μέρα που κάνεις τη βάφτιση, δίνω και γω τις τελικές εξετάσεις για το μεταπτυχιακό στην Αθήνα!

Και μένα μου έχει τελειώσει η ενυδατική και πρέπει να πάρω.

Για το κρεμμύδι και γω έχω ακούσει ότι είναι μόνο για το άρωμα.

Θα κάνω τις ερωτήσεις μου την αλλη βδομάδα που θα πάμε παιδίατρο.

Σας καληνυχτίζω κοριτσάκια γιατί αύριο έχουμε ταξίδι,πάμε Πάτρα με το μπισκοτάκι.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια

μα ποσα γραψατε παλι;;;;

αρχιζω..εμενα η [αιδιατρος μου ειπε να βαζω κρεμμυδι

απο κρεμα αρχισαμε με την νυφη μου κ την μανα μου κ βρηκαμε συνταγες κ φτιαξαμε μονες μας οχι οτι γλιτωνεις πολλα λεφτα αλλα ξερεις τι βαζεις μυριζει λιβανι ομως κ ο αντρας μου οποτε με φιλαει μου λεει ειναι σαν να φιλαω εικονισμα :lol::lol::lol: εχει πολλα υλίκα μεσα κερι μελισσας λιβανι καλεντουλα αιθερια ελαια αμυγδαελαιο κτλ κοστισαν τα υλικα 20 ευρω αλλα καναμε 3 μικρα βαζακια.χρησιμοποιουσα εστελοντερ αλλα πανακριβη κ εχω ακουσει οτι περιεχει οινοπνευμα

ντελφινακι εμενα μου αρεσε το μικρο καπελακι πολυ γουστοζικο

με τους παπαδες αφηστε το ειδικα εδω στην αθηνα φοβερη εκμεταλλευση

λια μου δεν εχω δει ακομα το φορεμα

τωρα για την σειρα... :lol::lol::lol::lol: εχω διαβασει το βιβλιο :lol::lol::lol: τα γεγονοτα ειναι ετσι οπως τα δειχνει αλλα ρε κοριτσια :lol::lol::lol::lol::lol: μωλις τελειωσε για μια ωρα μιλαγα στον αντρα μου κυπριακα κ γελαγαμε :lol::lol::lol::lol: ενταξη οταν εχεις διαβασει ενα βιβλιο κ ξαφνικα ακους τον αλλο να μιλαει ετσι ενω στο μυαλο σου ειχες ωραιες φωνες κ γενικα ωραια προσωπα ε!σου φαινεται καπως!χωρις να θελω να προσβαλω την γλωσσα αλλα ειχε πολυ πλακα :lol::lol::lol: ετελιωσαμε θελω να εχωρισουμε ντοσα χρονια ελειπες :lol::lol: αλλα απο τα τουρκικα προτιμω τα κυπριακα!!αλλα ειναι μεγαλο κριμα να υπαρχουν τοσα ωραια βιβλια κ να μην υπαρχουν λεφτα να τα κανουν σιριαλ κ μας εχουν φλομωσει στα τουρκικα!θυμηθειται το μη μου λες αντιο ή το νησι

Δημοσίευση

Καλημέρα σε μανούλες και μωράκια.

Δεν μπορεσα να γραψω τις τελευταιες μερες γιατι τα κοριτσια μου ηταν αρρωστα και χρειαζοταν μια φροντιδα παραπάνω. Ηταν και η μαμα αρρωστη, χαλια.. Ακομα εχω καταλοιπα στο λαιμο, βηχα, φλεμματα. Τα κοριτσακια μου κολλησαν η μια την αλλη, επαθαν και επεφυκιτιδα και ηταν τα ματακια τους τσιμπλιασμενα, βηχαν πολύ και είχαν φλεμματακια που ευτυχως καμια φορα τα βγαζαν με εμετουλη, ειχαν καταρροη , πολλες μυξουλες και τους τυραννα ακομα και ενα συγκαματακι. Ειχαν πολυ μεγαλη αναγκη τη συντροφια και την παρηγορια μερα νυχτα, ειδικα τη νυχτα. Τα βραδια μας...απεριγραπτα, εγω τις τελευταιες μερες ετρεμα και ενιωθα μια καταβολη δυναμεων και αμεσως μολις τις κοιμιζα επεφτα για υπνο. Ξεκινούσε πολύ νωρίς το παρτυ ομως πολλες φορες μολις κανα δυο ωρες αφου τις ειχα κοιμησει... Με βοηθουσε κι ο αντρας μου, αλλα τα κακομοιρα θελα την μητρικη αγκαλια. Μου ποναγε ο λαιμος μου και ετρεμα και στη σκεψη οτι και αυτα νιωθουν ετσι πως μπορεις να τους αντισταθεις τη θαλπωρη και το νταντεμα. Επαιρνα τη μια στο κρεβατι και οταν ξυπναγε η αλλη πηγαινα μαζι της στο καναπε. Ξυπνουσαν συνεχεια...καθε1, 1,5 ωρα και μονο οταν εφτανε 6 ωρα το πρωι ηρεμουσαν λιγο. Να τις θηλαζω να τις νανουριζω και να μη βολευεται πουθενα και ξανα μανα...σφιχτηκε η καρδια μου τι να σας πω. Χθες πηρα το πρωι τηλεφωνο το γιατρο για να τους τις παω τα απογεμα να ειμαι ησυχη οτι δεν εχουν ακροαστικα. Ε με το που εκελεισα το ραντεβου, ειχαν αρχισει κιολασ να δειχνουν καλυτερα! Τις πηγαμε ομως και ευτυχως δεν ειχαν ακροαστικα και ειπε οτι η επεφυκιτιδα ειναι ιογενης και θα περασει. Ηταν καπως καλυτερα χθες, το βραδυ ομως μια απο τα ιδια. Το οξυμωρο ειναι οτι το πρωι σηκωνομαι απο τις 6,30 για να παρουμε με το συζυξ πρωινο και δεν κουτουλαω. Τελικα μαλλον με εκπαιδευσαν οι κορες στο νυχτερινο διακοπτομενο υπνο ;)

Κοριτσια δεν μπορω να σχολιασω καθε σας ποστ, αλλα βλεπω οτι εχετε ανοιξει το θεμα του υπνου και του φαγητου. Μακάρι να υπηρχε μαι πανακεια, πιστευω ομως πως δεν υπαρχει γιατι δεν ειναι ολα τα παιδιακια ίδια. Και δεν ειναι μονο η ιδιοσυγκρασια του παιδιου αλλα και των γονιων που συντεινουν στο πως θα βρεθει η λύση. Συμφωνω με ολες. Οσο και αν φαινεται περιεργο αυτο και οσο αντιφατικες να ειναι οι πρακτικες. Η ιδιοσυγκρασια η δικια μου ειναι τετοια που εγω δεν μπορω να τις αφησω να κλαινε, τουλαχιστον οχι ακόμα που ειναι τόσο μικρες και εξαρτώμενες. Οταν πηρα τη μεγάλη μου, την Παναγιωτα απο τη θερμοκοιτιδα, που ηταν η πιο μικροκαμωμενη, η πιο ταλαιπωρημενη απο θεραπειες και φαρμακα, και αυτη που ειχε μεινει περισσοτερο καιρο μεσα στην μοναδα μου εκανε εντυπωση ο ψυχισμος της και η διαφορετικοτα απο την Μαρία. Οση ωρα δεν ασχολουμουνα με τη Μαρία, ήμουν ξαπλωμένη ανασκελα και είχα την Παναγιώτα αγκιστρωμενη πάνω μου να ακούει το χτύπο της καρδίας μου. Δεν ήθελε να την βγαλεις απο κει ουτε για να φαει. Αυτό της ελειπε, αυτό της προσφερα.

Με αυτο θελω να πω ακομα και δυο διδυμα αδερφια που εχουν τα ιδια σχεδον ερεθισματα, ειναι διαφορετικα, και οτι οφειλουμε να σεβομαστε την διαφορετικοτητα των παιδιων μας, ειτε αυτο εχει να κανει με τον υπνο, ειτε με το φαγητο, ειτε με το υψος, ειτε με το βαρος, ειτε με την προσωπικοτητα. Ακουω μητερες, ειδικα τις πιο παλιες, να λενε"μα εγω οτι εκανα στον ενα εκανα και στον αλλο, πως βγηκε αυτο το παιδι ετσι?". Γι αυτο ακριβως! Γιατι ακολουθησαν την ιδια πρακτικη σε δυο διαφορετικους ανθρωπους. Εχουμε νομιζω πολλα παραδειγματα ολες γυρω μας.

Αυτα τα ολιγα, παω να δω λιγο πιο αναλυτικα τι γραψατε και να επανελθω.

ΝΑ εχουμε μια ομορφη μερα.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!

σοφια περαστικα σας!!να γινετε γρηγορα καλα κ οι κορουλες σου να ερθουν κ παλι στο ρυθμο τους..

δεν εχεις αδικο στο θεμα χαρακτηρας..ο καθε ενας εχει την δικια του προσωπικοτητα! :) ποσο μαλλον στα διδυμα..

νανσυ μπραβο που εκανες κρεμα..εγω ουτε το αυτι μου δεν ιδρωσε για να πω αντε να κανω κ εγω!! :lol: ισως επειδη ειμαστε κ σε χωριο κ δεν βρισκουμε τα παντα..

σταυρουλα της φρεζυντερμ για μας σου εδωσαν δειγματα?εχει δλδ κ για μεγαλους εκτος απο μωρα?γιατι εγω εβαζα της μικρης την φρεζυντερμ στο προσωπο αλλα μια χαρα ηταν..ενυδατωση!!πρεπει να παρω ομως μια καλη δυνατη γιατι η ρυτηδα παει συννεφο!!

Δημοσίευση

σονια συμφωνω με αυτα που λες κ περαστικα σε σενα κ τα κοριτσακια σου!!

εγω κοριτσια δεν σας κρυβω οτι δεχομαι την σαντυ στο κρενατι δεν τις φωναζω ποτε κ πλαιω σε πελαγη ευτυχιας οταν εχω καθε πρωι κ τα τρια στο κρεβατι..απορω με καποιους που οταν το ακουν μου λενε πως ειναι λαθος κ πως δε θα το εκαναν ποτε κ οτι το κρεβατι ειναι ιερο κ μονο για τους γονεις κτλ κτλκ περισσοτερο απορω που υπαρχουν παιδια που δεν κοιμηθηκαν ποτε στο κρεβατι των γονιων τους γιατι πολυ απλα δεν το επετρεπαν οι γονεις κ μεγαλωσαν κ εχουν την ιδια αποψη..για εμενα δεν υπαρχει τιποτα πιο ομορφο απο την ζεστασια κ την σιγουρια που νοιωθεις..εγω μεχρι που παντρευτηκα σας πληροφορω μου αρεσε να ξαπλωνω στο κρεβατι των γονιων μου τα μεσημερια..κ το εχω σαν μια πολυ ωραια παιδικη αναμνηση να βλεπω τηλεοραση με τους γονεις μου στο κρεβατι ή να φτιαχνουμε διαφορα κ να τα βαζουμε σε ενα δισκο κ να τρωμε!κ δεν θα το στερησω ποτε απο τα παιδια μου αυτο..κ σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα μεγαλωσουν κ θα μου φυγουν απο το σπιτι..επομενως γιατι να μην ρουφηξω καθε τετοια ομορφη στιγμη!!!γιατι να γινομαι αυστηρη για κατι που κ εμενα την ιδια με ηρεμει κ μου αρεσει;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...