Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σας πιάνει τρελη πολυλογια το απογευμα βλέπω και όλο ιδέες για τις βαπτισεις....μήπως βρήκατε και για μένα τιποτα :roll::roll::roll:

Ψηλονυσταζω και δεν έχω κουράγιο να διαβάσω 5-6 σελιδες τωρα, οπότε το πρωι θα δω τις ωραίες ιδέες σας :D

Σας έχω ομως ερώτηση το αβοκαντο πως το κόβετε? και ποσο βάζετε μέσα εσείς που βάζετε και τα αλλα 4 φρούτα ( αχλαδι μήλο μπανάνα πορτοκαλι)? Ταιριάζουν όλα ή βγάζετε κάποιο? και σε τι ποσότητες?

Βασικα πολλες ήταν οι ερωτησεις :?:? λέω να το επιχειρησω αυριο με την φρουτοκρεμα μήπως αλλάξει η υφή και τα φάει πιο ευχάριστα.

Το απογευμα πήγα την Αγγελική κολυμβητήριο, πήγαμε για δοκιμαστικό και τελικα έκατσε και τα 45 λεπτα του μαθήματος. Μια χαρα το μπαρμπουνακι μου στην αρχη ήταν λίγο έξω απο τα νερά της αλλα μετα ξεθαρεψε μέχρι και το κεφάλι μέσα έβαλε. Απο Δευτέρα ξεκινάμε τρεις φορές την εβδομάδα. Εγω ένιωσα λίγο περίεργα που την έβλεπα μονη της στην πισινα με τους προπονητες της ενω μέχρι τωρα εμπαινα μαζι της αλλα έτσι ειναι μεγαλωνουν :D . Σκέφτομαι τον αλλο μήνα να ξεκινήσω και τον Νικόλα, ο οποίος ξεκινησε κρέμα δημητριακών, του πήρα της hipp την βιολογική και μια χαρα την έφαγε!!!

Καλο βραδυ σε όλες!!!!

Δημοσίευση

H Αγγελικουλα μεγαλωσε!Θα γινει και δελφινακι!!!Μπραβο,αντε καλη αρχη!!!

Εγω το αβοκαντο το κοβω σε ροδελα!Γυρω απο το κουκουτσι δηλαδη.Και την ξεφλουδιζω μετα.Να ειναι ουτε παχια ουτε λεπτη,υπολογιζεις κι εσυ αναλογα.

Το υπολοιπο το φυλαω στο ψυγειο.Αν και την προηγουμενη φορα δεν κρατησε πολυ.

Δημοσίευση

Γρηγορη ερωτηση!

Εσεις που θηλαζετε ακομη (Βικουλα, Τονυ, Λιουμπακι, ΚΑτερινουλα και ΝΑταλιτσα) καθε ποτε θηλαζετε? Εχετε ωραριο ή ειναι ανεμποδιστος ο θηλασμος χωρις ρολοι, οποτε ζηταει δηλαδη το μωρο?

Με βαλατε σε σκεψεις οταν ειπα οτι την θηλαζω σχεδον καθε 1 ωρα....... οταν ειναι ξυπνια εννοειται.

Δημοσίευση

τονυ αν ειχα καποιον να την απασχολει την ωρα που εχω μαγειρεμα ή ταιζω τον πριγκιπα ή εχω σιδερο και δεν μπορω να παιζω μαζι της, απο το να την εχω να κλαιει την βαζω στο στηθος και ηρεμει και εχω και εγω το κεφαλι μου ησυχο.

Ναι καθε μια ωρα την ταιζω αντε βαρια μιαμιση και αλλοτε γκρινιαζει επειδη οντως πειναει αλλα αλλες φορες το κανω γιατι ειναι για εμενα ο πιο ευκολος τροπος για να την ηρεμω...

Ας μας πουν και οι υπολοιπες θηλαζουσες τι κανουν!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

tony etoimazesai gia taksidaki? sorry an to eipes exo xasei epeisodia :cry::oops:

na kratas to bibliario ugeias tou morou (auto pou grafei o paidiatros) i liksiarxiki praksi gennisis ego kai ta duo kratousa ;)

efuga me cyprus airways kai imoun para polu euxaristimeni :D me boithisan na anebaso ta pragmata sto aeroplano, me bale piso sta teleutaia kathismata kai erxotan sunexeia kai me rotousan an xreiazomai kati ;) kruosan ekeini to mpimpero ;) mou eixan balei proteraiotita sti balitsa kai bgike proti oute business clas na imoun :D eixan genika PARA POLU kali eksipiretisi :D a kai mou dosane 3 kathismata gia mena. sto ena eixa to baby seat :D

gurisame me aegean kai ola skata!!! oute me boithisan, oute tipota!!! eixe polles theseis kenes kai me eixan me alla 2 atoma!!! mou piran kai to baby seat kai to pigan mprosta kai den mou to eferan piso!!! eprepe ego na pao na to paro!!! :shock::o genika SKATA exei ginei i aegean!!!

Δημοσίευση

Tony leei o suzuks h me liksiarxiki praksi opws eipe kai h Chris h tautoprwsopia na kaneis, alla gia na eisai sigouri epeidi o nomos allazei sunexeia pare thl sto aerodromeio na sou poun akribws!

Toso suxna thilazete?? Egw otan thilaza eidika twra pou itan megalo meta ton 5-6 mina ana 3 me 4 wres!

Chris eprepe na peis kati!!! Toso xalia exoun ginei stin aegean??

Avocado otan ebaza to ebaza mazi me ola ta upoloipa...to eixa stamatisei ligo kairo kai twra lew na to ksanabalw na dw mipws faei perissotero. Akinidio den exw balei.

Δημοσίευση

σευχαριστω Χριστινακι!δηλαδη να περιμενω τα χειροτερα apo aegean.μαυτην πεταω.με αγχωσες τωρα!

Ελενα θα παρω κ ληξιαρχικη κ βιβλιαριο.κ καλυτερα αυτο που λες να παρω τηλ αλλα αμα μου ζητησουν ταυτοπροσωπεια δεν προλαβαινω να κανω

ευχαριστω πολυ

κοριτσακια σας καληνυχτω εγω...φιλιααααααααααα

Δημοσίευση

Αβοκαντο βαζω μαζι με τα αλλα,οχι απαραιτητα με ολα βεβαια,οταν εχει στουμπωματα πχ βαζω ολοκληρο αχλαδι,μια φετα μηλο,και αβοκαντο.Εχει τυχει να του βαλω και μονο αχλαδι αβοκαντο.Και γενικα διαφορους συνδιασμους.

Κατερινακι κι εγω ελευθερα τον θηλαζω μεσα στη μερα.Αν και εκτος απο βραδυ-πρωι δεν ζηταει και τοοοσο πολυ.

Οταν νυσταζει το ζηταει.Αλλα να σου πω την αληθεια δεν εχω παρατηρησει καθε ποση ωρα.Αλλες φορες πιο συχνα αλλες φορες σπανια.Μπορει δηλ να περασει και 3ωρο.Σε φωτισα! :lol:

Το ακτινιδιο θεωρειται αλλεργιογονο,μπαινει λιγο αργοτερα.

Στο δικο μου προγραμμα που ειναι ''τα ζα'μ αργα'' το εχει φαντασου στην 3 εβδομαδα του 9ου μηνα.δηλ σε 3 εβδομαδες.

Δημοσίευση

tautoprosopeia eixame parei til na rotisoume an xreiazetai kai mas eipan oxi mono bibliario ugeias i liksiarxiki praksi gennisis, den nomizo na allaksan ta pragmata... na balo ligo diladi ok thanks :D

liaki :x:x polu oraia ta links :D euxaristo poluuuu :D analutiko programma sas edose ;) toso arga e? emena mou eixe pei na balo oti frouto thelo, tha tin paro to proi na do ti tha mou pei

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...