Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @nanouko κι εγώ έτσι όπως το λες το κάνω!  Δίνω κουταλάκι και μετά την πρώτη κουταλιά ανοίγει στοματάκι με λιγότερη ή περισσότερη όρεξη  Εμένα με βοήθησε που κάποιες φορές του έδινα το κουτάλι με λίγο φαΐ και αυτός το έβαζε στο στόμα. Επειδή είναι πολύ μαλακό το κουταλάκι το μασουλουσε (όπως κανει με ότι βάζει στο στόμα) και έτρωγε ταυτόχρονα! Νομίζω τον βοήθησε να μπει λίγο στο νόημα και δεν του φαινόταν τόσο με το ζόρι  Επίσης μια μέρα που είχε φάει λίγο άρχισα να του λέω ένα παραμύθι μιλώντας παραστατικά και έφαγε λίγο ακόμα καθώς με άκουγε!  Τώρα αυτά έτυχε να τα δοκιμάσω και να πιάσουν! Κάθε παιδί είναι διαφορετικό  Επίσης ενώ η παιδίατρος μού είπε ότι πιστεύει πως είναι καλύτερα να τον ταΐζω λίγο πριν τον μεσημεριανο ύπνο για να κοιμάται μετά το φαΐ πιο εύκολα εγώ τον ταΐζω μετά τον  μεσημεριανό ύπνο γιατί παρατήρησα ότι πριν κοιμηθεί είναι κουρασμένος και δεν έχει υπομονή να κάθεται να τρώει πολλή ώρα  Συγγνώμη για το σεντόνι Είπα πολλά (ίσως και περιττά)  μήπως κάτι βοηθήσει!   
    • Αααχχχ κι εγώ 17+2 την αισθάνθηκα για πρώτη φορά!!! Να μη φοβάσαι τίποτα! ΌΛΑ ΘΑ ΠΆΝΕ ΚΑΛΆ!!!
    • @Mpourmpoulo μου με το καλό και εσύ!!! Θα περιμένουμε νέα σας κι εμπειρίες κορίτσια!! Και μετά σειρά η @finallytheendμας! Ειλικρινά εύχομαι σε όλες να έχετε μια υπέροχη, ανώδυνη εμπειρία τοκετού και να κρατήσετε υγιή μωράκια!!!❤️🩵🩷
    • Σκέφτομαι ακριβώς τα ίδια πραγματικά, ίσως πιο πολύ αυτό με αγχωνει...πρώτα απ' όλα η κόρη μου εκτός του ότι θηλάζει ακόμα, δεν έχει μείνει ποτέ βράδυ με κανέναν άλλον και σκεφτομαι πόσο μεγάλο σοκ θα ναι για εκείνη... Επίσης, ο σύζυγος δουλεύει αρκετά μακριά, χρειάζεται τουλάχιστον μία ώρα να φτάσει κι έπειτα σκέφτομαι αν γίνει μέρα και δουλεύει και η μητέρα μου η οποία δεν οδηγεί καν τι θα κάνω? Ποιος θα κρατήσει το παιδί? Εγώ με ποιον θα πάω? Να πάρω ταξί? Κι αν πονάω πως θα αντέξω με έναν ξένο άνθρωπο...άστα να πάνε...εν τω μεταξύ όλη μέρα δεν τα σκέφτομαι καν, μόλις ξαπλώσω ή ξυπνήσω το ξημέρωμα τα σκέφτομαι όλα αυτά..και η τελευταία μου τρελα είναι μην με πιάσουν πόνοι την Παρασκευή που λόγω της επετείου των Τεμπών παραλύουν όλα, ειδικά στο κέντρο που γεννάω... Με βλέπω να γενναω στο σπίτι και να με δείτε στις ειδήσεις😂😂 Αααχ ελπίζω να μην αγχωνω κι άλλες με τις τρελές μου, αλλά δεν έχω που να τα πω...όλοι θεωρούν παράλογες τις ανησυχίες μου.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...