Μετάβαση σε περιεχόμενο

άσχημα όνειρα και κακό μάτι..


Recommended Posts

Γειά σας και πάλι..

δεν ξέρω πόσες από εσάς πιστεύετε στα όνειρα και στο κακό μάτι...εγώ πάλι πριν μείνω έγκυος δεν πίστευα σε τίποτα από τα δύο αλλά με την εγκυμοσύνη πιστεύω και στα δύο..

από την αρχή του πρώτου τριμήνου έβλεπα συνεχώς εφιάλτες ..σαν ταινία του σπίλμπεργκ... ονειρεύομαι ότι μου συμβαίνουν τα πιο απίθανα και κακά πράγματα... η αλήθεια είναι ότι με επηρεάζουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό και αυτό γιατί στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου η οποία δεν είχε αίσιο τέλος διότι έπρεπε να κάνω διακοπή, είχα δει στον ύπνο μου ότι το μωρό μου είχε ένα χαλασμένο μαύρο δόντι και μετά από ένα διάστημα έκανα την διακοπή...όπως καταλαβαίνετε όποιος έχει καεί από το χειλό φυσάει και το γιαούρτι :cry: .... χθές βράδυ πάλι έβλεπα εφιάλτες ότι μου συμβαίνουν πολύ άσχημα πράγματα αλλά αυτό που με άγχωσε πιο πολύ από όλα είναι ότι είδα ότι εγώ αυτή την φορά είχα ένα χαλασμένο μαύρο δόντι...(έχω μια εμμονή με τα δόντια :D:D δεν ξέρω γιατί)..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από εσάς τώρα που είναι έγκυος βλέπει εφιάλτες και πώς το αντιμετωπίζει όλο αυτό??

επίσης να ρωτήσω κάτι ακόμα..υπάρχουν άτομα στον κύκλο σας ή στο ευρύτερο περιβάλλον που τα θεωρείται γρουσούζικα ή χαιρέκακα?? δηλαδή αν σας συμβεί κάτι κακό αισθάνεστε ότι κατά βάθος θα χαρούν? το ρωτάω αυτό γιατί έχω μία "φίλη" ή αλλιώς φίδι που έμαθε πρόσφατα για την εγκυμοσύνη μου και την θεωρώ πολύ γρουσούζα...φοβάμαι την γλωσοφαγιά της και την γκαντεμιά της..από μικρές που κάναμε παρέα με ζήλευε πολύ και πάντα ήθελε να φαίνεται καλύτερη σε όλα χωρίς να είναι βέβαια...απίστευτα κομπλεξικό άτομο..πώς αντιμετωπίζετε τέτοια άτομα?? εγώ προς το παρόν αδιαφορώ και έχω κόψει επαφές μαζι της..σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω πιστευω πολυ την γλωσοφαγια και στο κακο ματι ,,,,ειμαι εγκυος και δεν θα το ανακοινωσο ακομα .........φοβαμαι για να μην με γλωσοφανε καποια ατομα που δειχνουν την κακια τους κι εγω βλεπω ασχημα ονειρα :):):):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στην εγκυμοσυνη ειναι πολυ συχνοι οι εφιαλτες.....

τωρα για τη φιλη μακρια και αγαπημενοι.....

δε χρειαζεσαι τετοια ατομα κοντα σου....

επισης και εγω στη τριτη εγκυμοσυνη το εμαθσν καποιοι μετα το πρωτο τριμηνο και πιο πολλοι μετα τη β επιπεδου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οσο δε φαινετε η εγκυμοσυνη σου..μη το λες ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...

ειχ αμαι γνωστη που το ειπε σε ολους οταν μπηκε στον 8ο..

απλα ελεγε παχυνα..δεν ειχ εκαι μεγαλη κοιλια.....ηταν στρουμπουλη κι'ολας..

εγω το κακο το ματι το ζηλιαρικο το πιστευω και το φοβαμαι..

υπαρχουν αθρωπου με κακη αυρα πως το λενε...

που η ζηλια τους δεν τους αφινει να ευτυχησουν και ζηλευουν την ευτυχια του αλλου..

εφιαλτες βλεπουνε πολλες στη εγυμοσυνη..

και εγω εβλεπα...ειχα δει και τη συγχορεμενη τη γιαγια μου να ερχετε και να μου λεει ελα παμε μια βολτα,..

η μανα μου..εγκεφαλικο..νομιζε οτι θα πεθανω στη γενα..

εισπνοες..εκπνοες..

αν σ εβοηθαει και πιστευεις..βαλε μια εικονα της Παναγιας κοντα σου και οσο μπορεις κανε θετικες σκεψεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτα, κοριτσια, ειναι δεισιδαιμονιες και προληψεις... ουτε η εκκλησια τα δεχεται, ουτε η ανθρωπινη λογικη : αν πιστευεις οτι η κακη αυρα καποιου θα σε βλαψει, γιατι να μην πιστευεις στην καλη σου αυρα που θα σε προστατευεσει; ;)

το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι οι ορμονες εχουν εκτιναχτει στα υψη, γι'αυτο υπομονη και πιστη στο μωρακι στην κοιλιτσα :D

κι αν λενε και κακιες οι κακοπροαιρετοι, ο λαος μας παντα ελεγε το μεταφυσικο : " η καταρα ειναι γαϊδαρα και γυρναει στον αφεντη της " ;):lol:

με το καλο και μ'εναν πονο!!! :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ απόλυτα με την Αφροδίτη.

Δεν πιστεύω σε τίποτα απ' όλα αυτά. Δεν φτάνει το φυσιολογικό άγχος της εγκυμοσύνης, θα αγχωνόμαστε και για τα όνειρα; :) Όσο για το μάτι, επίσης δεν το πιστεύω. Θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα υποβολής.

Αφήστε τα όνειρα και τις "κακές αύρες" και χαρείτε τη ζωή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολοσωστη η αφροδιτη...εδω που τα λεμε λιγο το ματι με πιανει...κανω κατι πονοκεφαλους...βεβαια και η μητερα μου απο τοτε που τη θυμαμαι ολο ημικρανιες ειχε....παντως καλο ειναι να μη ζουμε μεσα στις προληψεις γιατι ετσι αυθυποβαλλομαστε!!!!! :o

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

την κακη ενεργεια, το κακο ματι και ολα αυτα τα δεχεται η εκκλησια μας..

το μονο που δε δεχεται ειναι τα ξεματιασματα με αλατια, λαδια κλπ!!

η θα παρεις εναν παπα τηλεφωνο, η θα πεις το "πατερ ημων"..ολα τα αλλα δεν υπαρχουν. ακομα και αν σου φαινονται αποτελεσματικα, πιστεψε με κανουν κακο εν τελει..

παντως το σιγουρο ειναι ενα..οσο λιγοτερο πιστευουμε στο θεο και μα ς πιανει φοβος για ολα αυτα, τοσο θα ερχονται και θα μας βρισκουν..ας ειμαστε αγνοι στην ψυχη μας,ας κανουμε την προσευχη μας,ας προσπαθουμε να αποφευγουμε τις κακες σκεψεις και τοτε δε θα εχει καμια εισοδο σε μας το κακο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια έχετε απόλυτο δίκιο σε όσα λέτε και προσπαθώ να το καταπολεμήσω...υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα..στην διάρκεια της εγκυμοσύνης όμως γινόμαστε πιο ευάλωτες και υπερευαίσθητες και κάπως μεγαλοποιούμε τις καταστάσεις και ότι μας συμβαίνει...σε διαφορετική κατάσταση ίσως και εγώ όλα αυτά να τα θεωρούσα χαζά ...προσπαθώ λοιπόν να απασχολώ το μυαλό μου με πιο σοβαρά πράγματα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...