Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια Καλησπέρα, ξέρω οτι χαθηκα πολλούς μήνες τώρα αλλα ξεκινησα δουλειά κ δεν μπορουσα να συντονιστω κ με τη ΜΙΚΡΗ μου.

Θέλω τη βοήθεια σας. Λοιπόν μια σύντομη γνωριμία για τις νέες κοπέλες. Έχω ενα κοριτσάκι που ήρθε μετα απο εξωσωματικη το Μάρτιο του 2011 ήταν διδυμη αλλα το άλλο ηταν ανεμβρυικο. Το Φεβρουάριο του 2012 αποφασισαμε να βάλουμε κατι κατεψυγμενα που είχαμε καβατζα. Ολα καλά με τις χοριακες κ μετα ξανά ανεμβρυικη. Το θέμα ξεχαστηκε, κατι η χαλια ψυχολογία κατι το οικονομικό αποφασισαμε οτι δεν θα κάνουμε άλλη εξωσωματικη.

Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν ξυπναω έχω αιματακι,λέω ήρθε περίοδος,σταματάει το αίμα. Την επόμενη μέρα,Τετάρτη ξανά το ίδιο. Πέμπτη τίποτα. Αρχιζω κ ψιλιαζομαο Παρασκευή ξυπναω πάω για χοριακη. Το αποτέλεσμα 926 και ροζ ίνες.τηλεφωνω στο γιατρό. Μου λέει ελα απο εδώ. Πάω βλέπουμε παχύ ενδομητριο αλλα λέει ειναι νωρίς για σακο 4 εβδομάδες κ 4 Ημέρες..

Παιρνω ουτροτζεσταν ολα καλά. Τρίτη ξανακανω χοριακη 2400 ωραία λέει ο γιατρός έλαβε την άλλη εβδομάδα. Σήμερα Πέμπτη ξυπναω με αρκετές καφέ βουλες στο βρακακι μου. Ξεκουραζομαι,στελνω κ τη ΜΙΚΡΗ στη γιαγιά της. Πριν απο λίγο άρχισε Ενας έντονος πόνος στη μητρα δεν μπορουσα να περπατησω. Κράτησε 10 λεπτά κ ταυτόχρονα μια ελαφριά αηδια στο στόμα κ Ενας πόνος στοβστομαχι.

Μπορεί κάποια να με βοηθήσει? Είχε κατι παρόμοιο? Γυρναει στο μυαλό μου η πιθανότητα εξωμητριου

Δημοσίευση

Κοριτσαρα μου καταρχην συγχαρητηρια για την αναπαντεχη χαρα!!! Δεν νομιζω να υπαρχει πιθανοτητα εξωμητριου με τετοια χοριακη! Μηπως απλα σε γυρναει καμια ιοσουλα??? Για σκεψου το και αυτο!! Πηγαινε κοριτσι μου στο γιατρο να σε δει και μην αγχωνεσαι!! Σου ευχομαι να ειναι ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!

Δημοσίευση

giati den xeresai gia auto to θαυμα που εγινε και ηρθε ετσι απλα απο μονο του διχως αγχος και το καταστρεφεις εσυ???απλα πανε στον γιατρο σου να σε δει και να ηρεμησεις!!!

με το καλοοο κοπελα μου!!φιλια και ολα να πανε κατ ευχην!!!

Δημοσίευση

Τελικά εξωμητριο ειναι...... το φοβομουνα γιατι ο λόγος που καταφυγαμε στην εξωσωματικη ηταν οι φραγμενες μου σαλπιγγες. Έκανα χοριακη να δούμε αν πέφτει μόνη της, αλλιώς αυριο πρωί χειρουργιο. Φοβάμαι ειναι η αλήθεια. Το ψαχναμε παντού με τον υπερηχο αλλα πουθενά οπότε λέει ο γιατρός κατα99% ειναι στη σαλπιγγα την δεξιά,όπου κ ποναω.

Δημοσίευση

Αχ μωρε Γιουλακι! Ειδα μηνυμα σου και χαρηκα και τελικα εχεις περιπετειες! Κουραγιο κουκλα μου, ξερω οτι η ψυχολογια σου θα ειναι χαλια τωρα, αλλα κανε υπομονη και θα ερθει στην ωρα του το δευτερο σπορακι! Κι ευτυχως που το ψιλιαστηκες και δεν επαθες καμια ζημια! Περαστικα!

Δημοσίευση

Αχ βρε gioulaki κρίμα και χάρηκα τόσο χθες με τα νέα σου.Γενικά όταν ακούω ζευγάρια μετά από εξωσωματική που τα καταφέρνουν και μόνα τους αναπτερώνεται το ηθικό μου.Μακάρι να πέσει η χοριακή να μη μπεις σε περιπέτειες και χειρουργία.Και σύντομα ένα σποράκι να ρθει να στεριώσει καλά αυτή τη φορά.Πάρε αγκαλιά το κοριτσάκι σου και υπομονή...θα περάσει.

Δημοσίευση

Κορίτσια Ευχαριστώ πολυ. Σήμερα γυρισα σπίτι. Χθες το πρωί έκανα τη λαπαροσκοπηση κ αφαιρεσαμε τη δεξιά σαλπιγγα. Ψιλοκαθαρισε την αριστερή όσο μπορούσε κ σε 2 μήνες θα κάνω Νεα σαλπιγγογραφια να δούμε σε τι κατάσταση ειναι η αριστερή. Τώρα είμαι στο καναπε κ έχω πονους σαν να έκανα 10000 κοιλιακους μαζεμενους. Το κοριτσάκι μου ειναι στη πεθερά μου κ δεν βλέπω την ώρα να τη ζουληξω αυριο. Ξέρει καμία να μου πει πότε θα συνελθω περίπου? Έρχονται σε 3 μέρες τα Χριστούγεννα κ δεν θέλω να σερνομαι. Οχι άλλη μιζερια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...