Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΗΛΕΣ ΜΠΙΜΠΕΡΩΝ

Recommended Posts

καλημερα υπαρχει ενα ειδικο πραγματακι για τις θηλες....βεβαια προσωπικα δε το βολευτικα...και το εκανα με μαχαιρι.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι να μεγαλώσω την τρυπίτσα . προσπάθησα με καρφιτσα αλλα δεν έγινε τίποτα πως αλλιώς μπορώ έχετε καμια ιδέα να μου προτείνετε ?

η πιο απλη ειναι να παρεις πιο μεγαλε ςθηλες...με καρφιτσα δε γινετε ρε...δυστιχως..

εχει ενα μαντζαφλερι που ανοιγει τρυπες αλλα απόσο ξερω δυσκολο στη χριση

Cesilia έχω πάρει την ποιο μεγάλη θηλή αλλά και πάλι τίποτα . Αυτό που λες που το πουλάνε και τι κάνει τις τρυπάει ?

τι θηλες εχεις και με ποσες τρυπες;;;;;...

ξερω πως η Νουκ εχει σχετικα μεγαλη ροη..αν και εγω στα παιδι αμου επαιρν ατις θηλες της κικο..που ειναι με 1 2 και 3 τρυπες αντιστοιχα..μια χαρα επιναν

εχει διαφορες μαρκες..εχει σιγουρα η κικο το εργαλειο..θα το βρεις ειτε σε τζαμπο..λυτω κλπ κλπ

εγω παντως εχω μπιμπερο της νουκ κ οταν βλεπω οτι δεν εχει καλη ροη τραβαω λιγο το καοτσουκ εκει που ειναι η τρυπα για να παιρνει αερα κ ανοιγει παραπανω κ αυξανεται η ροη. ελπιζω να καταλαβες :)

Μη το πάρεις το "ματζαφλάρι" πεταμένα λεφτά.Θα πάρεις μια καρφίτσα,θα κρατήσεις το κεφάλι της καρφίτσας όχι τη μύτη πάνω από τη φλόγα ενός αναπτήρα μέχρι να γίνει πορτοκαλί(προσοχή κράτα τη καρφίτσα με ένα vettex ή πανί).Αμέσως θα ακουμπήσεις στη τρύπα του μπιμπερό την κεφαλή της καρφίτσας και θα βαλεις-βγάλεις τη καρφίτσα μερικές φορές να ανοίξει όσο μεγάλο το θες.Θα μαυρίσει λίγο το καουτσούκ.Θα το γυρήσεις ανάποδα τη θηλή(τα μέσα έξω) και θα το τρίψεις με ένα σφουγγαράκι με ava και θα φύγει.Θα ξεπλύνεις καλά και είσαι έτοιμη.

Ή αλλιώς δοκίμασε τις 4+ της chicco που ειναι σταυρός,αλλά είναι μεγάλη η ροή.Εξαρτάται και από το γάλα πόσο πηχτό σου βγαίνει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...