Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ?ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟΝ 4οΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου mk23!κι εγω ειμαι στον 4ο αλλα απο την αρχη το εχω σκεφτει και κατεληξα στη γενικη κλινικη.αν θες μπορεις να μπεις στο σαιτ της και να δεις τις τιμες με εοπυυ :) σκεφτηκα βεβαια και το γενεσις αλλα βγαινει πολυ πιο ακριβα απο την γενικη!εσυ που σκεφτεσαι?

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ.ΘΑ ΔΩ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ?ΑΝ ΝΑΙ ΑΣ ΜΟΥΠΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΕΟΠΥΥ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ.ΘΑ ΔΩ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!

Kαλημέρα.

Εγω γέννησα στον Αγιο Λουκά και έμεινα πολύ ευχαριστημένη, πιστεύω είναι απο τις καλύτερες κλινικές στη Θεσσαλονίκη με τις καλύτερες τιμές.ότι θέλεις μπορείς να με ρωτήσεις.

Με το καλό το μωράκι σου!

• 4 weeks later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2013 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ..ΣΕ ΟΛΕΣ!!!ΛΟΙΠΟΝ,ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ..ΣΤΕΛΛΑ81,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ Ή ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ..ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ?ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ?'Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΓΑΛΗΝΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣΑ.ΣΧΕΔΟΝ 300-400 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

• 4 weeks later...

και εγω ξερω απο μια ξαδερφη μου οτι ο Αγιος Λουκας ειναι πολυ καλη κλινικη και προσεγμενη.και οικονομικη!

για το γενεσις θα σου ελεγα λογω πολυ κακης εμπειριας να μην πας καθολου!ασχετα με τις τιμες!

με το καλο λοιπον

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πω ρε συ κι εγώ το ίδιο! Όλο το απόγευμα έμπαινα να δω και σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγε καλά. @MarMar90 πολλά πολλά συγχαρητήρια και με το καλό να την κρατήσετε στην αγκαλιά σας!! Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα αλήθεια!  
    • Πωπω βρε κοριτσάκι μου!!! Επιτέλους!!! Όλα καλά!!!!! Μπράβο το μωράκι!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Αχχχχχ να ξέρεις πόσο χάρηκα!!! 😍😍😍😍 Φτου φτου φτου το παιδί!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό Παναγίτσα μου να τη κρατήσετε αγκαλιά σας τελειόμηνη και υγιέστατη πάνω από όλα!! Άργησες εντωμεταξυ να μας γράψεις και μου πήγε το σκ@@ στη κάλτσα... 🙄 Κάθε τρείς και λίγο έμπαινα να δω νέα σου.. ήθελα να σου γράψω αλλά λέω όταν είναι έτοιμη θα μας γράψει..  Πολύ χάρηκα αλήθεια!! Μπράβο και πάλι βρε κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍
    • Κορίτσια μου, πετάμε στα σύννεφα!!! Είναι όλα καλά!!!!💗💗💗 Όχι απλά δεν αυξήθηκε... μειώθηκε κιόλας. Μας είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε μαγνητικ΄΄η. Η μπουμπού ανατομικά και αναπτυξιακά είναι φυσιολογικότατη κι υγιέστατη! Την έβγαλε 1700 γρ (31 + 1 σήμερα) και 43η εκατοστιαία θέση. Έπεσε δηλαδή σε σχέση με 3 εβδομάδες πριν, αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι με τις θέσεις γιατί αυτά από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν.  Μας έσκασε πάντως μέχρι να μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Την μέτραγε...την ξαναμέτραγε... με γύριζε από τη μια, από την άλλη,... την Κομανέτσι έκανα πάνω στο κρεβάτι... αλλά στο τέλος έσκασε χαμόγελο κι επιτέλους ανασάναμε!  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη θετικ΄ή σας ενέργεια! Ήσασταν πραγματικό στήριγμα... να λέμε δυο κουβέντες και να ξεχνιέμαι όλη την εβδομάδα!  
    • Φτου φτου αλήθεια το πόσο γρήγορα μένεις έγκυος!! Πίστη Έλλη μου τι άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μας πολλά από αυτά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο και και από βδομάδα πήγαινε για χοριακή. Εύχομαι ένα υπέροχο νούμερο και ένα δυνατό σποράκι να φωλιάσει 🙏🏼 Σε άλλα νεα εδώ, τρομάρα μου ήθελα και break ένα μηνα, ήδη σήμερα το στήθος τούμπανο και νιώθω τραβήγματα και οριακά αναγούλα. Άρχισε το πάρτι της ωχρινικης. Δεν θα δώσω σημασία απλά συνεχίζουμε. 
    • Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...