Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κι ειμαστε ακομα δυνατοι..... εχασα 22 κιλα αλλα 8 κιλα περιπου και ειμαι στα προ εγκυμοσυνης...για κοπιαστε να χασουμε και τα υπολοιπα κιλα εγκυμοσυνης!!!αποδειξαμε οτι ολες μαζι μπορουμε!!!!γεραααααααααααααααααααα!!!!

συνεχιζουμε δυναμικα!!!!!!!!

Keep going.....

keep going....

keep going....

Μάνα Κουράγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 143
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλορίζικο...!!!

τελικά εγώ έφτασα στα προ εγκυμοσύνης κιλά αλλά το αποτέλεσμα εμφανισιακά δεν έχει καμία σχέση ...με το προ εγκυμοσύνης...look ιδίως στην κοιλιά!

φταίει η καισαρική - η χαλάρωση στην κοιλιά...χάνω από τα πόδια και η κοιλιά παραμένει σε κατάσταση εγκυμοσύνης!

τεσπά αφού έχασα τα κιλά θα χάσω και την κοιλιά σε κάποια φάση...αλλά μάλλον όταν δεν θα το βάλω στόχο ...συνήθως χάνω όταν δεν το επιδιώκω συστηματικά αλλά όταν έχω πολλά τρεχάματα και δεν πεινάω όλη την ώρα αλλά γεμίζω τις ώρες μου με άλλες δουλειές έως που ξεχνάω να φάω!

Τα σημερινά μου:

1 τοστ γαλοπούλα-τυρί

1 καφέ

μερικά μικρά ψάρια (γαύρος) + πατάτες τηγανιτές+ σαλάτα μαρούλι

1 καφέ

1 γιαούτρι με 1 κουτ μέλι

Ελπίζω αύριο να μην παρασυρθώ γιατί θα πάμε για μακαρονάδα σπέσιαλ!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!

Ελινα ωχ ωχ επικινδυνο μου ακουγεται το σημερινο...οσο για τα τηγανητα απαγορευονται :lol::lol: για την κοιλια γυμναστικη πρεπει να κανεις..

λοιπον τα χθεσινα μου

πρωινο-1 τοστ

προγευμα-30γρ τουρτα(τελειωσεεεε ευτυχως!) :lol::lol:

μεσημεριανο-200γρ ψαρι φουρνου+2 φετες ψωμι+4 ελιες

απογευματινο-1 μηλο

βραδιο-2 φετες ψωμι με τυρι 30γρ και ντοματα!!!

αυταααααααααααα!!!

ζυγιστηκα αλλα ειμαι ακριβως στα ιδια...λογω πρηξιματος...το γνωστο προβλημα τουαλετας!δεν φρικαρω γιατι εχει ξαναγινει!!!

Γιωτα που πηγες????????????????

Δημοσίευση

που ειστε καλε? ολεσ?? τα χθεσινα

πρωινο-1 τοστ+1 ποτηρι γαλα

προγευ-1 φυσικο χυμο πορτοκαλι

μεση-μακαρονια 300γρ +30γρ τυρι+σαλατα μαρουλι+3 αγγουρακια

απογευ-30γρ χαλβα

βραδινο-1 τοστ

αυταααααααα :D:D:D

Δημοσίευση

Γεια σας!

Το σαββατοκύριακο έτρωγα λίγο ό,τι να 'ναι, οπότε ξαναρχίζω από σήμερα να γράφω!

Χριστίνα, το drinking chocolate είναι αυτό: http://www.google.gr/imgres?imgurl=http ... BA&dur=276 ή κάτι παρεμφερές.

Δημοσίευση

κι εγώ χθες....

-1 καφέ φίλτρου

-1 σάντουιτς τυρί-γαλοπούλα

-1 φραπέ

-καρμπονάρα μισή μερίδα + τυρί (δεν ηταν πολύ πετυχημένη τελικά)

-1 ακόμα καφέ

- 1 μελομακάρονο

- 1 μηλόπιτα

-10 φουντούκια

- 2 παξιμαδια για σαλάτα

Δημοσίευση

Καλησπέρα!Ωραίο αυτο Αννα Μαρία μου έλειψε το ρόφημα σοκολάτας

Μαρίνα αφου ο διαιτολόγος σου λέει χαλβά σίγουρα κάτι ξέρει, οπως έχω εγω την μπάρα

Ζυγίστηκα σήμερα ..τπτ γραμμάριο κάτω :(:(:(:roll:

Τα χθεσινά μου

Πρωι καφές

Δεκατιανό τσίμπησα 1 κουτ σαλάτα μακαρονάκι κοφτό

Μεσημέρι 3 μπιφτεκια κ πατάτες φούρνου(περίπου 1 πατάτα)κ 1/2 λουκάνικο

Απογευμα καφές κ 1 μελομακάρονο

Βράδυ 2 γουλιες απο το σοκολατούχο γάλα του συζύγου

Δημοσίευση

κι εγώ αυτές τις μέρες νιώθω οτι ακόμα και νερό να πιω κάνω κατακράτηση ...είναι και το κρύο...και δεν κουνάω να κάνω δουλειές παρά μόνο τα απαραίτητα...

Σχετικά με τα χάσιμο των κιλών....αν και τα χω ξαναπεί...για να επανέλθει το σώμα στην αρχική του κατάσταση (και μάλιστα όταν κάποια δεν έχει πάρει τα υπερβολικά πολλά κιλά ...δηλαδή έως 12 ...θέλει 9 μήνες...όσους δηλαδή έκανε σε όλη την εγκυμοσυνη). Ακόμα και η Πετρουλάκη τόσο έκανε για να επανέλθει που είναι και γυμνάστρια...υπολογίστε τώρα αν κάποια δεν έχει βάλει μόνο 12 κιλά ...κι αν δεν γυμνάζεται... οπότε καταλαβαίνετε για τι ρυθμούς μιλάμε...

Εμένα μου μείνανε 3 κιλά περίπου με το που γέννησα αλλά μετά τον τοκετό έβαλα άλλα 5....(δεν ξέρω κι εγώ πως έγινε αυτό..μάλλον ξέρω...λόγω Χριστουγέννων!!!) και μόνο τώρα άρχισα να έρχομαι στα αρχικά μου ...που έχει περάσει 1 χρόνος +++

Μάλλον με τα δίδυμα χρειάζομαι 9+9 μήνες για να επανέλθω και εμφανησιακά στα προ εγκυμοσύνης κιλά...χαχα!!!

Σήμερα:

-1 τοστ γαλοπούλα τυρι

-1 φραπέ

-λίγη φρουτόκρεμα

-μακαρόνια+στιφάδο

-1 ελληνικό καφέ

- 1 τοστ γάλοπούλα-τυρί

- 1 γάλα

-2 κουλούρια κρίθινα

Δημοσίευση

Γεια σας!

Χάλια τα πήγα σήμερα... Όλο μασουλάω βλακείες. Δεν ξέρω τι λαιμαργία είναι αυτή που μ' έχει πιάσει; Είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης που μας ωθεί να βάζουμε κιλά για να αντιμετωπίσουμε το επερχόμενο κρύο; Δεν ξέρω, πάντως τώρα με πονάει η κοιλιά μου.

Τα γράφω αναλυτικά:

Πρωινό: Ένα τσάι γλυκάνισο και τέσσερα νηστίσιμα πιτάκια.

Δεκατιανό: Τίποτα.

Μεσημεριανό: Δύο μικρά κομμάτια λαδένια, δύο μικρά κομμάτια σπανακόπιτα (όλα σπιτικά) και λίγη σαλάτα πικάντικη.

Απογευματινό: Μισή μπανάνα.

Μια γωνία από ελιόψωμο σπιτικό.

Μια μπουκιά μηλόπιτα.

Δύο μανταρίνια.

Ένα μπισκότο γεμιστό (αυτό τώρα τι το ήθελα; Έτρωγε μια μαθήτρια και μ' έπιασε η λαιμαργία. Και ούτε καν μ' αρέσουν αυτά τα πράγματα).

Βραδινό: Ένα κομμάτι λαδένια.

Ένα μπολ τραχανάς με λαχανικά και λίγη μυζήθρα.

Χααααααααααααααλιαααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας!!!

Καλοριζικό το καινούργιο μας ποστακι!!! Να'μαι και εγω που εχω τοοοοσο καιρο να μπω! Αχ με αυτα τα χριστουγεννιάτικα ακόμα δεν τελειώσαμε αλλα λίγο ηρεμησαμε. Οπότε απο σήμερα επιστρέφω! Ασε που έτρωγα και ότι να'ναι... Αλλα σήμερα που ζυγιστηκα ημουν 76,7! Ξεκινήσα δυναμικά παντως!!

Τα σημερινα μου λοιπον:

Πρωινο: δημητριακα με γαλα

Ενδιάμεσο:τπτ

Μεσημεριανό: πράσα με κρέας, λαχανο σαλατα

Απογευματινο: μια μπάρα δημητριακών

Βραδυνο: μια σαλατα ceaser's

Αυτα για σημερα!! Τα καμερα αυριο κοριτσουλια!

Δημοσίευση

Κορμάρες με γεια το νέο ποστάκι!!!!!!!!!!

Τι να γράψω όλο σε γιορτές πάω και γενέθλια, αλλά είμαι σταθερή!

Εγώ τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχω χάσει για παραπέρα προσπαθώ!

Μπράβο σε όλεςςςςςςςςςςς και καλή μας συνέχεια!!!!!!!!!!!

MDJKp2.png

OxPXp2.png

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!!επιστρεψαμε δυναμικα βλεπω ε????

λοιπον τα χθεσινα μου,,

πρωινο-1 τοστ+1 κουπα γαλα 0%

μεσημεριανο-σπανακορυζο+2 φετες ψωμι+30γρ τυρι

απογευματινο-1 πορτοκαλι+1 αχλαδι

βραδινο-1 τοστ με ντοματα!!!

αυτααααααααααααααααααα!!!!!!

ειμαι πρησμενη...μακαρι να μου ερθει περιοδος!!!μακαριιιιιιιιιιιιι

Δημοσίευση

Κοριτσια αντε μαζευομαστε παλι σιγά σιγά!!!

Μαρινα μια χαρα σε κόβω τα χθεσινα! Περιοδος ακομα δεν σου ηρθε καθόλου? εμενα δυο φορες μου ηρθε μετα την γεννα και αυτες με 24 μερες διαφορα, αλλα νταλλα...

Τα σημερινα λοιπον!

Πρωινο: ενα ποτηρι γαλα, μια φετα ψωμι με μαρμελαδα

Δεκατιανο: μια μπάρα δημητριακών

Μεσημεριανό: μια μεριδα πρασα, μια φετα ψωμι, μια φετα φετα τυρι, ενα κουταλακι γλυκου μερεντα

Απογευματινο: δυο μπισκοτα νηστισιμα, δυο κουταλιες βραστο( οτι εμεινε απο το μεγαλο που τον ταιζα)

Βραδυνο: 3 μπουκιες κιχι, ενα συκαλάκι γλυκο

Αυταααα.... Ε περιπου καλα! Ε???

Αντε καλυνηχτα κοριτσαρες! Τα λεμε αυριο!!

Δημοσίευση

αχ κι εγώ την πρώτη φορά που μου ήρθε περίοδος είχα ένα πρήξιμο άλλο πράγμα...αφού νόμιζα οτι ήμουν πάλι έγκυος...και είχα πανικοβληθεί (ήταν 3 μήνες μετά τον τοκετό...οπότε ήταν πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο)...τελικά αδιαθέτησα και ξεφούσκωσα για τα καλά! Η πρώτη περίοδος βέβαια κράτησε μισό μήνα περίπου...πάνω από 12 μέρες!!

Τα χθεσινά μου ήταν πάλι ..."θεΪκά!!!"

-2 καφέδες το πρωι....

-2 αυγά +1φέτα ψωμί

-λίγη φρουτόκρεμα

-3 κομμάτια κρέας από στιφάδο+1 φέτα ψωμί

-10 φουντούκια

-1 καφέ + 5 βουτήματα

-1 τοστ γαλοπούλα-τυρί

-1 παξιμάδι κρίθινο

-1 ακόμα καφέ το βράδυ

- και πιο βράδυ...ψωμάκι με μπιφτέκι απ όλα....αυτό ήταν το πιο θεΪκό απ΄όλα!!

Δημοσίευση

καλημερααα!!!

βρε Ελινα αυτο που την μια τρως υπερβολικα πολυ και την αλλη πολυ λιγο πως το κανεις???ετσι ο μεταβολισμος σου βαραει κοκκινο...πρεπει να διατηρεις ενα προγραμμα για να εχεις σταθερη μειωση!!! :?

Ναντια οχι καθολου δεν μου ηρθε...και νιωθω τουμπανο!!!οσο για την διατροφηη οοοχιιι δεν ηταν καλα...πολλα γλυκακια παιξανε!και μπισκοτακια!

λοιπον τα χθεσινα μου...

πρωινο-1 τοστ+1 κουπα γαλα 0%

μεσημεριανο-3 μικρες πιπεριες γεμιστες+30γρ τυρι+30γρ ψωμι+4 ελιες

απογευματινο-30γρ χαλβα

βραδινο-1 τοστ(στις 6.30 το απογευμα και μετα τιποτα αλλο)

αυταααααααααα :D:D:D:D

αλλα εχω ενα φουσκωμα αλλο πραγμα...ολο λεει να ηρθε και ολο τιποτα!!! :roll::roll::roll::roll::roll: ειχα και ενα καψιμο στο στομαχι εχθες!!!

φιλια

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γειά σας!

Έχω πάλι αρρωστούλη το Θανούλη μου!

39,1 σήμερα, δε ξέρω αν είναι από το εμβόλιο, αν κρύωσε ή από τα τρία δόντια που βγάζει μαζί!

Ζυγίστηκα και είμαι σταθερή στα κιλά μου!

Φιλιάαααααααα σε όλες!!!!!!

MDJKp2.png

OxPXp2.png

Δημοσίευση

Γεια σας!

Ελίνα συμφωνώ με τη Μαρίνα! Βρες ρε παιδάκι μου μια ισορροπία!

Νάντια αν έλειπαν η μερέντα, τα μπισκοτάκια και το συκαλάκι θα ήταν σούπερ! :P :P :P Κι αν έβαζες και κανένα φρουτάκι, ακόμα καλύτερα.

Γιωταμαρία τι έγινε; Εγκαταλείψαμε την ασκητική ζωή;

Μαρίνα μια χαρά σε βλέπω! Το "τοστ με ντομάτα" είναι ψωμί και ντομάτα μόνο χωρίς τυρί;

Δεν γράφω τι έφαγα χτες, γιατί θα με βρίζετε. Γράφω τι έφαγα σήμερα:

Πρωινό: Ένα κομμάτι κέικ με χαρουπόμελο (το χαρουπόμελο μέσα στο κέικ όχι από πάνω) και ένα τσάι γλυκάνισο.

Μεσημεριανό: Ένα πιάτο λαχανόρυζο + μισή φέτα ψωμί + ελιέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες. Και για επιδόρπιο δύο αποξηραμένα βερύκοκα.

Απογευματινό: Μια κουταλιά γλυκό κουταλιού αμύγδαλο.

Ένα μικρό κομμάτι χαλβάς σιμιγδαλένιος (γιόρταζε ο γιός της καθηγήτριας της Βιολογίας και είπα να φάω λίγο, αλλά ήταν ΑΠΑΙΣΙΟΣ! Ήταν λες και έτρωγα σαπούνι ή στόκο. Η καθηγήτρια των μαθηματικών όταν δεν την κοιτούσε κανείς τον πέταξε...).

Αρκετά παξιμαδάκια γλυκάνισου-μπουκιές (για να φύγει η γεύση του χαλβά).

Δύο μανταρίνια.

Βραδινό: Λαχανόρυζο και ελιές.

Δημοσίευση

Κοριτσια γεια!!!

Τα σημερινα μου αν και πηγαμε σε γιορτασιο και....

Πρωινο: τοστ με δυο τριγωνακια λαβας λαιτ

Ενδιάμεσο: χυμός πορτοκαλι

Μεσημεριανό: μια μεριδα φασολαδα, μια φετα ψωμι, λιγο τουρσι κουνούπιδι

Απογευματινο: ενα κεκακι σοκολατενιο( εκανα να παω στην γιορτη και για μια εκπομπή και δοκιμασα)

Βραδυνο: 3-4 κομματάκια τηγανια, δυο τυροπιτακια, λιγο μακαρονοσαλατα και το αποτελείωσα με ενα κομματι τουρτα.... :shock::o

Θα μου τα χωσετε ξερω... Αλλα για αυτο σας εχω εδω!! Αυριο καλυτερα!! Ελπίζω...

Μαρία Περαστικά σας.

Καληνυχτα, τα λεμε αυριο!

Δημοσίευση

geia sas koritsakia!!!ta xthesina

prwino-1 tost+1 koupa gala 0%

progeu-ximo portokali

mesi-300gr poure me 50gr vrasto kotopoulo+ntomata+4 elies

apogeu-30gr xalva

vradino-1 mpaketa mauri atomiki me tiri-elies-ntomata

auta gia exthes!!!

ANNA mARIA oxi panta otan lew tost einai sigouro h galopoula+to kaseri light! :lol::lol::lol: glyko koutalio amigdalo den exw faei!wraio?emena me aresei h fraoula alla eixa parei apo to phlio...edw den exei kalo !

Nantia :o:o:o:o:o:o:o:o appapappapa to ga@@@ses xthes! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

filiaaaaaaaa:lol:

Δημοσίευση

τι εννοείτε οτι δεν υπάρχει ισορροπία???

Αφου τη μια μέρα ξεφεύγω αλλά την άλλη επανέρχομαι!!!

Υπάρχει απόλυτη ισορροπία!!!

Το ξέρω οτι το έχω παραχέσει το θέμα αλλά δεν μπορώ να βλέπω τον πειρασμό απέναντί μου και να μη τον φάω...προτιμώ να τον φάω και την άλλη μέρα να στερηθώ κάτι άλλο...

π.χ:

Τετάρτη

1 τοστ γαλοπούλα-τυρί

1 φραπόγαλο

μισή μερίδα ρεβύθια

1 καφέ

1 παξιμάδι

1 ποτ.γάλα

Πέμπτη:

1 ποτ γάλα

λίγη φρουτοσαλάτα

1 μερίδα φασολάδα + τυρί φέτα

1 καφέ

3 σοκολατάκια...μπορεί και παραπάνω...βασικά έφαγα 3 κουταλιές (της σούπας) από το μείγμα

και για βραδινό μάλλον 1 ποτ.γάλα

Δημοσίευση

Νάντια τι εννοείς ότι έφτιαξες κέικ για εκπομπή; :o

Μαρίνα το γλυκό κουταλιού αμύγδαλο είναι κάτι σαν πάστα, σαν αμυγδαλωτό περίπου. Γλυκό φράουλα είχα φτιάξει το Μάη, είναι όντως ωραίο.

Ελίνα σου δίνω τα εύσημα! Τέλειες οι δύο μέρες!

Τι έφαγα σήμερα:

Πρωινό: Ένα τοστ με μαύρο ψωμί, τυρί και αβγό και ένα τσάι γλυκάνισο.

Μεσημεριανό: Ένα πιάτο μακαρόνια με κιμά.

Απογευματινό: Ένα μικρό κομμάτι μηλόπιτα.

Ένα μικρό κομμάτι ελιόψωμο (όλα σπιτικά).

Μερικά ανάλατα αμύγδαλα.

Δύο μανταρίνια.

Βραδινό: Ένα μικρό κομμάτι ελιόψωμο (στο σχολείο).

Λίγος κιμάς και ένα τοστ με μαύρο ψωμί και τυρί.

Αυτά. Πολλά είναι, το ξέρω, αλλά έχω πέσει κάτω απ' τα 54 κιλά και θέλω να φτάσω τουλάχιστον 54...

Δημοσίευση

geia sas koritsia!!!

τα χθεσινα

πρωινο-1 τοστ+1 κουπα γαλα

προγευ-30γρ χαλβα

Μεση-2 λουκανικα βραστα σαν σαντουιτσακια ΜΕ 2 ψωΜακια

ΑΠΟΓΕΥ-2 Μηλα

βραδινο-1 τοστ+6-7 κασιους!

αυτα για εχθες!!!

ακοΜα ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟς :cry::cry::cry:

Δημοσίευση

Γεια σας!

Τι έφαγα σήμερα:

Πρωινό: Ένα κομμάτι κέικ με χαρουπόμελο + ένα τσάι γλυκάνισο.

Δεκατιανό: Ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι.

Μεσημεριανό: Καλαμαράκια τηγανιτά με χόρτα βραστά (σπανάκι-σέσκουλο) με λαδολέμονο + μια μικρή φέτα ψωμί + ελιές.

Απογευματινό: Ένα κομμάτι νηστίσιμη σπιτική μηλόπιτα.

Μερικά παξιμαδάκια γλυκάνισου.

Μερικά αμύγδαλα.

Δύο μανταρίνια.

Βραδινό: Χόρτα + μια φέτα ψωμί + ελιές.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
    • Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..    Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά..   Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.    Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣   Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓   Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.    Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος...   Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯   Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯   Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..    Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;   Sorry για το σεντόνι.. 😅
    • Ναι ρε γαμώτο! Εδώ στο τέρμα Θεού, αρχές Αλάχ που ζω.. δεν υπάρχει γυναικολόγος που ταυτόχρονα να είναι και μαιευτήρας. Οπότε έχεις άλλον έξω που σε παρακολουθεί και τον πληρώνεις αδρά.. ιδιώτη.... και πας σε άλλον προς το τέλος της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο για να σε ξεγεννήσει.  Εγώ αυτή η γιατρός που έχω γενικά, η γυναικολόγος μου, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά τους μεγάλους υπερήχους, αυτόν τον γιατρό που είναι στο νοσοκομείο τον ξέρει γιατί ήταν συμφοιτητές στην ιατρική. Οπότε την αρχή της εγκυμοσύνης την αναλαμβάνει αυτή και το τέλος, τη γέννα δηλαδή την αναλαμβάνει αυτός. Εννοείται ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν και άλλοι γιατροί, απλά αυτός είναι το όνομα και ο καλύτερος εκεί μέσα. Αυτός είναι ο μόνος που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, αλλά είναι δυστυχώς λίγο παρμένος από ότι καταλάβατε.. δηλαδή θέλεις διερμηνέα για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής κάθε φορά. Δεν μιλάει ξεκάθαρα. Είναι πολύ παρεξηγήσημος, δεν είμαι η μόνη δηλαδή που έχω θέματα μαζί του, οι περισσότερες κοπέλες είναι.. και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει είτε άντρες είτε γυναίκες να είναι στα πρόθυρα τσακωμού μαζί του. Ναι! η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε εξ αρχής να μου πει σε πάω σε καισαρική, κάτι το οποίο δεν κάνει.. θέλει να δει πως θα ανταποκριθεί το σώμα μου στις εβδομάδες που έρχονται και ανάλογα θα πράξει. Εντάξει σε αυτό του βγάζω το καπέλο, απλά το θέμα είναι ότι πρέπει όπως είπα να μυρίζεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής. Την απόξεση που χρειάστηκε να κάνω στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτός μου την έκανε, και έκανε πολύ καλή δουλειά, γι' αυτό και τον εμπιστεύομαι, γι' αυτό και τον επέλεξα, αλλά ξέρω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...