Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΡΑΓΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ;


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Το ότι έχουμε να τα πούμε αρκετό καιρό,αυτό είναι πασιφανές!Έκανα μια βόλτα στο φόρουμ και ανακάλυψα πολλές νέες μανούλες,και ακόμη περισσότερες wannabe.Και γω σ'αυτές ανήκω...ακόμη.Είναι προφανές ότι ο ρημαδοπελαργός εμένα μ'εχει χεσμένη,αλλά συνήθισα πια!

Σ'όλο αυτόν τον καιρό που λείπω,παρακολουθούσα συχνά το φόρουμ και με χαρά μου ανακάλυπτα κοριτσάκια να φουσκώνουν,αλλά δεν κατάφερνα να γράφω λόγω δουλειάς -που τώρα δεν έχω πια.

Μου λείψατε όμως.Η παρέα,ο χαβαλές,όλα αυτά τα υπέροχα.Κι έτσι είπα να τα λέμε λίγο συχνότερα.Άλλωστε,και γω στο θαύμα ελπίζω.Έχουν περάσει 5 χρόνια προσπάθειες και δεν υπάρχει ούτε μία ρημαδοστιγμή να σκεφτώ " ...βρε λες; " .Κάθε μήνα ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ.Αυτή η σιγουριά μπορεί να με κάνει τρελλή,αλλά κάθε μήνα απλά ΤΟ ΞΕΡΩ.

Ανήκα και γω στην κατηγορία που κάθε μήνα βλέπεις συμπτώματα εγκυμοσύνης και έχω κάνει τον ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ,τον ΣΥΝΦΑ και τα μικροβιολογικά πλούσια.Μετά από δεκάδες χαστούκια λοιπόν,είπα να παρατήσω τις προσπάθειες γιατί αυτό το πράγμα "είμαι,δεν είμαι,είμαι και περισσεύει κι ένα" δεν παλεύεται.Κάθε μήνα,η καλή μου η περίοδος,εκεί.ΑΚΡΙΒΩΣ στις 28 μέρες,εκτός και αν κουραζόμουν/στεναχωριόμουν/αγχωνόμουν,που ερχόταν στις 30,αλλά ερχόταν.That's the point.

Και να σας πω και κάτι;Χαίρομαι που έχω περίοδο.Αυτό σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρω.Μακάρι να γίνονται ακόμη θαύματα.Δεν το έχω βγάλει τελείως από το μυαλό μου,θα ήμουν ψεύτρα αν έλεγα κάτι τέτοιο,απλά το σκέφτομαι σαν μια πιθανότητα στο μέλλον...στο πολύ μέλλον.

Σήμερα βρίσκομαι στην 29η μέρα του κύκλου,όπερ μεθερμηνευόμενον εστί,από στιγμή σε στιγμή έρχεται.Μα σήμερα,μα αύριο,τη νιώθω.Είναι αυτή η σιγουριά που σας έλεγα...

Εν κατακλείδι,έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να κάνω τεστ ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 7 ΜΕΡΕΣ.

Ζητώ συγνώμη για το σεντόνι,αλλά οι παλιές με ξέρετε,μιλάω μέχρι να καταλήξω να γράψω έκθεση.Αυτά από μένα λοιπόν και όταν βλέπετε ότι περνάνε οι μήνες κι ακόμη τίποτα,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!Έτσι έχασα εγώ 4 χρόνια από τη ζωή μου,δε χάρηκα ούτε τον αρραβώνα μου,αλλά ούτε και τον γάμο μου.Έτσι,τον τελευταίο χρόνο,το πήρα απόφαση...θα ελπίζω πια σε ένα θαύμα!

Φιλάκια

Δήμητρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρούλα μου??????

Πού είσαι βρε θηρίο?????? Πού χάθηκες βρε ψυχή μου έτσι??????

Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που το βλέπεις το πράγμα μπράβο σου!!!!!

Θα έρθει!!!!!! Μόλις το ξεχάσεις θα έρθει φιλενάδα!!!!!

Εμένα δυό χρόνια έκανε να με επισκεφθεί ο μικρός..... αλλά δεν είναι τυχαίο πως μόλις ξεκόλλησα.....

Έκανα τις εξετασούλες μου πήρα χαπάκια για τις ορμόνες (τις είχα τρελάνει απ' το άγχος μου βλέπεις!!!!!) κι άρχισα να ασχολούμαι με άλλα πράγματα (διάβασα & πήρα το πολυπόθητο proficiency πιααα!!!!!) τσουπ..... να σου και το νινί!!!!!!

Μη μας χάνεσαι μανίτσα μου!!!!!!!

Καλά να περνάς να προσέχεις τον εαυτό σου πάνω απ' όλα.....

Κι όταν έρθει η ώρα θα στο στείλει ο Θεούλης καμμιά μανούλα δε μένει άνευ παιδιού καμμιά!!!!!!!

Σε φιλώ μικρή μου!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιπίτα μουουου!!!!!!!!!!Πόσο χαίρομαι που ξαναμιλάμε!Να σου ζήσει το μαμουνάκι,κουκλί είναι!Όσο για μένα,προτιμώ να πιστεύω ότι δεν είναι γραφτό μου,γιατί αν κάτσω να σκεφτώ ότι μπορώ να κάνω παιδιά,θα σαλτάρω!Θα σκέφτομαι τι λάθος κάνω 5 χρόνια και φτου κι από την αρχή.

Αν είναι να'ρθει,θα έρθει όποτε το αποφασίσει αυτό.Αν δε θέλει ο Θεός,ας είναι.Η ζωή συνεχίζεται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έτσι!!!!!!

Ο Θεούλης ξέρει!!!!!

Εσύ παρέμεινε τρελοζουζούνα και καλό παιδί όπως σε ξέρουμε κι όλα θα γίνουνε θα το δεις!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φυσικα και γινονται!!!!με το καλο κοπελα μου!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

αστο φλου!!!και για τεστ μετα απο 10 θα ελεγα εγω...βλεπεις εγω ημουν εγκυος και δεν εδειξε τις πρωτες μερες αλλα στις 10 μερες μετα!!φιλιαααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

που εισαι βρε κοριτσαρα;;;;

ευχομαι αυτη τη φορα να φτασεις στις μερες καθυστερησης που λες και να εχεις ενα θετικο τεστακι...

εξαλλου πιανεις παιδια....γι αυτο χαλαρωσε και θα ερθει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητραααααααααααααααααααααααα;;;;;;;;;;; Καλέ που είσαι εσυ;Φυσικά και σε θυμάμαι με τις τρελοατάκες σου.Είχαμε μιλήσει και κατιδίαν όταν ήμουν και γω στη προσπάθεια.

Καταρχήν λυπάμαι που έχασες τη δουλειά σου και ελπίζω να βρεις γρήγορα άλλη.

Κατα δεύτερον χαίρομαι που δεν έχασες το χιούμορ σου και τη παιδικότητα σου μέσα από τις δυσκολίες που περνάς.

Καλέ 5 χρόνια,έκανες εξετάσεις;ο σύζυγος;ψάξατε τι φταίει ή απλά περιμένετε θαύμα;Δεν μας είπες.

Συμφωνώ με την Πιπίτσα,στον 21ο αιώνα γυναίκα χωρίς μωρό δε μένει,είτε θες να το λες θαύμα,είτε θες να το λες επιστήμη μωρό-μωρά θα κάνεις.

Εγώ εντόπισα το πρόβλημα κατέφυγα στην εξωσωματική,ήμουν τυχερή δεν ταλαιπωρήθηκα και απέκτησα 2 ομορφα υγιέστατα κοριτσάκια.

Βρες γιατρό να εμπιστεύεσαι να σε καθοδηγήσει,5 χρόνια αναμονής είναι πολλά.Στα 2 εγώ είχα φρικάρει είχε κολλήσει το μυαλό πήγαν τα χρόνια ως νιόπαντρη χαμένα μέσα στη μίρλα και τη μιζέρια.

Όσο για τα λεφτά που έδωσες στα τεστ και στα μικροβιολογικά αν προσθέσω και αυτά που έδινα στα προφυλακτικά προσέχωντας προ γάμου μη μείνω έγκυος θα αγόραζα αυτοκίνητο...χα χα έτσι για να ευθημήσουμε κιόλας.

Welcome back...Ευχομαι ότι καλύτερο γιατί παρακαθυστέρησε το κωλοπούλι-πελαργούλη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιπίτσα μου,μόνο αν το ρίχνω στην τρελλή θα μείνω ψυχικά υγιής.Πέρσι να φανταστείς,αμέσως μετά το γάμο μου,σκεπτόμενη τα χρόνια που έφυγαν -είμαι και στα 27 σήμερα- και τόσα χρόνια δεν κατάφερα να κάνω ένα παιδί,έπεσα σε κατάθλιψη,με αποτέλεσμα να μην κοιμάμαι,να κλαίω με το παραμικρό,τα νεύρα μου κουρέλια,έφτασα ένα βήμα πρίν το διαζύγιο να σκεφτείς,και τελικά επιδόθηκα σε κάτι μαύρες σκέψεις τύπου "τί έχω καταφέρει εγώ στη ζωή μου;" κτλ.Αποτέλεσμά;Μια -αποτυχημένη,ευτυχώς- απόπειρα αυτοκτονίας,αντικαταθλιπτικά και ατέλειωτες άυπνες νύχτες.Ώσπου,ένα πρωί,άνοιξα τον κάδο με τα σκουπίδια,πέταξα τα χάπια και έβαλα τέλος σ'αυτήν την κατάσταση.Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα,αλλά μου έμειναν κάτι φοβίες λόγω της κατάθλιψης.Θα περάσει κι αυτό,που θα πάει;

mwroudenia2 μετά το επεισόδιο με την υγεία μου -όπως εξηγούσα και στην Πιπίτσα- όλα μου φαίνονται αλλιώς.Τίποτα βέβαια δεν είναι όπως πρίν μερικά χρόνια,αλλά το ρίχνω στην τρελλή γιατί θα σαλτάρω στ'αλήθεια!

bourique1983 πολύ θα το ήθελα να γινόταν αυτό το θαύμα πρίν τα Χριστούγεννα,αλλά η περίοδος έρχεται και το ξέρω.Όχι πως δεν είχα επαφές,είχα και μάλιστα σε γόνιμες μέρες απ'ότι ανακάλυψα προχθές,αλλά τον έχασα κι αυτόν το μήνα.Η θερμοκρασία μου βλέπεις μέχρι χθες ήταν 37.2 αλλά σήμερα επέστρεψε στα κανονικά της επίπεδα.Έπειτα,είναι και οι πόνοι περιόδου,λίγο η μέση μου,λίγο το πρησμένο στήθος...μέχρι αύριο θα είμαι αδιάθετη.Δε βαριέσαι,τουλάχιστον ξέρω ότι αφού έχω περίοδο,όλα θα γίνουν κάποια στιγμή!

MARDIO να σου ζήσουν τα παιδάκια σου αγάπη μου!Όσο για τις εξετάσεις που ρωτάς,περιμένουμε ποτε θα περισέψει κανένα φράγκο.Βλέπεις,ο σύζυγος κάνει ελεύθερο επάγγελμα (ηλεκτρολογικά,καυστήρες,κλιματιστικά) και τους πελάτες τους κυνηγάμε με το τουφέκι!Τα έξοδα είναι ατελείωτα και έχουν υπάρξει μέρες που φάγαμε παξιμάδι και λάδι γιατί δεν είχαμε ούτε 1 ευρώ στην τσέπη.Περνάμε δύσκολα,αλλά ευτυχώς έχουμε βοήθεια από γονείς -όσο μπορούν κι αυτοί δηλαδή- και κάπως τα φέρνουμε βόλτα.Όταν ο σύζυγος δουλεύει από τις 7 το πρωί μέχρι τις 11 τη νύχτα για να φέρει σπίτι 20 ευρώ,ε,με τι ψυχή να του ζητήσω να πάμε για εξετάσεις;Πάντως,ο γιατρός μας είπε ότι για όλα φταίει το άγχος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εντάξει βρε Δημητρούλα φταίει και το άγχος αλλά 5 χρόνια άγχος;;Ένα σπερμοδιάγραμμα να κάνει με τον εοππυ τίποτα δε θα πληρώσει.Αφού έχεις σταθερή περίοδο και εντοπίζεις ωορηξία όπως λες μήπως να δείτε και το σπέρμα;Μια απλή εξέταση είναι δε σου λεώ για τις πιο περίπλοκες που κοστίζουν.

Ότι πέρασες τέτοια φρίκη ούτε θα μπορούσα να το φανταστώ για σένα.Ακουγόσουν τόσο έξω καρδιά τύπος.

Είσαι μικρή μπορεί να μην έχεις το χρήμα σύμμαχο αλλά έχεις το χρόνο.Δεν είναι λόγια παρηγοριάς είναι αλήθειες.

Ρώτα ποιες εξετάσεις μπορείς να κάνεις free με την ασφάλιση του συζύγου σαν προστατευόμενο μέλος.Αφού μετράς θερμοκρασίες σημαίνει ότι δεν το χεις αφήσει και τελείως στη τύχη του άρα προχώρησε λίγο παραπάνω.

Μακάρι να μη είναι τίποτα παθολογικό και να ναι μόνο θέμα αγχους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εξαλλου πιανεις παιδια....γι αυτο χαλαρωσε και θα ερθει

Α sorry τώρα το είδα αυτό.Είχες προφανώς κάποια ατυχή εγκυμοσύνη που δε γνώριζα.Άκυρο τότε αυτά που σου λεγα με εξετάσεις.Αφού ηρθε μια φορά θα ξανάρθει.Θέλει χρόνο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MARDIO είχα μια βιοχημική τον καιρό του Νώε και από τότε τίποτα.Όσο για την ασφάλεια,εδώ γελάμε.Η δική μου απεβίωσε πρόσφατα,και η ασφάλεια του συζύγου πέθανε το Μάϊο όταν έληξε ο ΟΑΕΔ.Στην ουσία είμαστε άνεργοι και οι δύο.Δε βαριέσαι.Όλος ο κόσμος έτσι είναι όπως μας κατάντησαν.Και καλά εμείς,πάει στην ευχή,μεγάλοι άνθρωποι είμαστε,και μάλιστα μόνο οι δυο μας.Αυτοί που έχουν παιδιά και είναι άνεργοι,τι θα κάνουν;Παναγία μου,ούτε να το σκέφτομαι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειπες δουλευει ελευθερος επαγγελματιας και λεω θα χει τεβε.

Μην απελπίζεσαι αφού έγινε μια φορά θα ξαναγίνει.

Κοίτα να φτιάξεις λίγο τη ψυχολογία σου.

Αμαρτία μικρό κορίτσι να χαλιέσαι για τα παλιολεφτά,δε λέω είναι αναγκαία και αυτά αλλά δεν είσαι και καταδικασμένη χωρίς αυτά. Βέβαια με τέτοιο οικονομικό πρόβλημα που λες δε ξέρω πόσο θα ταν φρόνιμο ένα μωρό στη παρούσα φάση αλλά μακάρι να ρθει και θα βρεις πολύ κόσμο να βοηθήσει,ειδικά από δω.

Φιλιά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειδες ποσο παλιά δημοσίευση σου βρήκα;Να γινεις παλι εκεινο το γελαστο-ζορικο κοριτσακι που μας εκανε να γελαμε με τις δημοσιευσεις της και να ξεχναμε τα δικα μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MARDIO συγνώμη για την καθυστέρηση,αλλά αδιαθέτησα τελικά και μέχρι να μπω για μπάνιο,να μαγειρέψω,να,να,να...τώρα είδα το μήνυμά σου.Ακόμη έτσι τρελλή είμαι,αλλά πέρασα κι εγώ τις φάσεις μου.Τώρα όμως είμαι καλά και προσπαθώ να μην αναλώνομαι σε πράγματα που με πονάνε.Κάνω block και delete όπως θα έλεγε και μία ψυχή...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλέ πού χάθηκες εσύ;

Δεν προλαβαίνω να γράψω τώρα, πρέπει να φύγω για το σχολείο. Θα τα πούμε το βράδι!

Πολλά φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρουλα εισαι μια γλυκητατη δυναμικη κοπελα αποκλιεται να μη γινονται

Θαυματα ο θεος σιγουρα θα θελει να σε διαιωνηση εσενα συγκεκριμενα

Ξερεις γιατι;;;γιατι δεν το βαζεις κατω σκεψου θετικα κ ολα θα ρθουν εγω αυτο κανω

Γιατι αλλιως οπως λες θα σαλταρουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θέλω να γινω μαμα,δεν έχει σημασία που χάθηκα,σημασία έχει ότι περνώντας μια απαίσια φάση στην οποία ήθελα να πεθάνω,αυτή τη στιγμή νιώθω πιο δυνατή από ποτέ!

magykal όσο θετικά μπορώ να σκέφτομαι,το κάνω!Να χαίρεσαι το αστεράκι σου,και αν είσαι σε προσπάθειες για δεύτερο,σύντομα ελπίζω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρούλα διάβασα όσα έγραψες, λυπάμαι γι' αυτά που πέρασες, αλλά αφού τα ξεπέρασες και έγινες πιο δυνατή, δε σου λέω τίποτε άλλο!

Θαύματα γίνονται κάθε μέρα να είσαι σίγουρη!

Η καλύτερη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να το ξεχάσεις! Βγάλ'το απ' το μυαλό σου! Ξέχνα το! Μη μετράς μέρες, μη σε νοιάζουν οι γόνιμες, μην μετράς θερμοκρασία, μην κοιτάς υγρά, πρηξίματα, σούπα μούπες. Μόνο έτσι μένεις έγκυος! Εσένα το άγχος σ' έφαγε!

MARDIO πού το ξέθαψες αυτό καλέ; :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρουλα μου καλωσηρθες ξανα πισω!

διαβασα ολα οσα εγραψες και στεναχωρεθηκα!εισαι πολυ μικρη και ειμαι σιγουρη οτι παιδια θα κανεις!θα ρθει η καταλληλη στιγμη και θα σου στειλει Ο ΘΕΟΣ το μωρακι που τοσο πολυ επιθυμεις!

κι αυτο στο λεω γιατι κι εγω 3 χρονια στην αναμονη ημουνα!ειχα μια βιοχημικη και γω, περασα απο σπερματεγχυσεις, εξωσωματικη, πολλες εξετασεις, 2 λαπαροσκοπησεις- υστεροσκοπησεις αλλα Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ με ανταμειψαν και με το παραπανω και μου χαρισαν το κοριτσακι μου που προχθες εκλεισε ενα χρονο!

Για αυτο σου λεω να ξερεις οτι θα μεινεις εγκυος!να σαι σιγουρη!καμια αλλωστε γυναικα οπως ειπαν και οι κοπελες πιο πριν δεν μενει χωρις παιδια τη σημερον ημερα!

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ευχομαι συντομα να σου στειλουν το αγγελακι σου που τοσο λαχταρας!φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θέλω να γινω μαμα,αυτή είναι η μόνη λύση.Πρέπει να ξεχάσω...αν και οι περισσότερες -αν οχι ολες- καταλαβαίνετε ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο!Γιατί,σε οτιδήποτε άλλο μπορείς να επιβληθείς,αν πονάς κάπου για παράδειγμα,παίρνεις ένα παυσίπονο και παύεις κάποια στιγμή να πονάς.Αλλά με το θέμα "παιδί" ,μόνο με λοβοτομή σταματάς να σκέφτεσαι!Αλλά θα το παλέψω!Στο κάτω κάτω,κατάθλιψη δεν είναι,κι αφού νίκησα αυτή,όλα γίνονται!

girl84 πωπω...έχεις περάσει και συ όμως...τον παθών σου τον τάραχο!Να σου ζήσει το μωράκι σου και σ'ευχαριστώ για τις ευχές!Από το στόμα σου και στου θεού τ'αυτί!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και απο μενα!διαβαζοντας το ποστ σου ηταν λες και το εγραφα εγω :-p

ειμαι εν μερη στην ιδια θεση με σενα!5 χρονια γαμου με ακαρπες προσπαθειες..χωρις ουτε μια φορα να εχω πιασει παιδι(απο την μια καλυτερα που δεν εχω πιασει και να το εχανα δεν ηθελα με τιποτα) και με προβλημα στο σπερμα.εχουμε κανει αρκετες εξετασεις και μια αποτυχημενη σπερματεγχυση το καλοκαιρι!

εχω δωσει και εγω πολλα λεφτα σε τεστ και χοριακες και φυσικα ολα αυτα πριν καν ερθει η ημερομηνια που περιμενα να αδιαθετησω.βλεπεις το αγχος δεν με αφηνε να περιμενω!εχω ακουσει ενα σωρο στα τοσα χρονια απο τους γυρω μου...γιατι δεν κανεις παιδι?τι περιμενεις?αντε καλε ακομα τι καθεστε?εχω δει( και συνεχιζω να βλεπω)ζευγαρια που παντρευτηκαν μετα απο εμας και να εχουν 1 παιδι και μερικοι να πανε και για δευτερο..εχω κλαψει,εχω αγχωθει υπερβολικα και το αποτελεσμα δεν με εβγαλε πουθενα..Τωρα ειμαι ακομα εδω πολυ καλυτερα ψυχολογικα,συνειδητοποιημενη πλεον στο οτι θα κανω παιδι καποια μερα,ευελπιστω συντομα!

ο γυναικολογος μου λεει με εξωσωματικη θα πετυχουμε γιατι εγω δεν εχω καποιο προβλημα αλλα τα χρηματα για να γινει αυτο που ειναι οεο?οποτε αναμενουμε στην θεση μας και περιμενουμε και εμεις το δικο μας θαυμα!!!

Το πιστευω θα γινει,απλα ανυπομονω να ερθει!

Καθε Πρωτοχρονια ειναι η ιδια ευχη..ο καινουργιος χρονος να μας βρει με ενα γερο μωρακι!!!Ναι και φετος την ιδια θα κανουμε και περιμενω να εισακουστει αυτη την φορα η ευχη μας και να ερθει το θαυμα μας!!!! :):):) Ελπιζω και δεν θα σταματησω να ελπιζω μεχρι να γινω και εγω μανουλλα!!!τι γλυκια και ομορφη λεξη :ymdaydream:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...