Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια,ο γιος μου είναι σχεδόν έντεκα μηνών και έντεκα κιλά και άρχισε να μη χωράει στο κάθισμα το οποίο βλέπει ανάποδα.επειδη είναι και ψηλός,τα πόδια του είναι συνεχώς διπλωμενα.τι γίνεται?ποτε αλλάζω καθίσματακι?αυτο το βρεφικο που εχω τωρα λέει μέχρι 13κιλα,αλλα είναι συνέχεια σφηνωμενος και τωρα που του φοραω και πιο πολλά ρούχα δε χωράει με τιποτα.εσεις ποτε αλλάξετε καθίσματακι?σε τι ηλικία και ποσά κιλά?

Δημοσίευση

δεν εχει σημασια αν τα ποδαρακια ειναι διπλωμενα αλλα αν το κεφαλι περναει την πλατη του καθισματος.τοτε δεν ειναι ασφαλες,επισης καλο ειναι στο αμαξι να τα βαζουμε χωρις μπουφαν ωστε οι ζωνες να αγκαλιαζουν σωστα το σωμα.τωρα μην κοιτας ακριβως κιλα κ ηλικια που λενε,αν βλεπεις οτι ειναι στριμωγμενος πηγαινε στην επομενη κατηγορια.Να σου ζησει!!!

Δημοσίευση

Ο μεγαλοσ οταν άρχισε να μην χωράει στο καρεκλακι αυτο που είναι σαν καλαθακι, περίπου 7-8 μηνών, πήραμε αυτο που είναι σαν καρεκλακι, έχει κάποια που είναι και για απο 0 μηνών. Κανονικα πρέπει και είναι ανάποδα μέχρι 2 χρόνων γιατι δεν κρατάνε το κεφάλι τους, αλλα εμείς το είχαμε κανονικα απο 1,5 και μετα γιατι δεν καθόταν με τπτ... Καλές βόλτες!

Δημοσίευση

Εμεις πήγαμε από τα βρεφικά αυτά που λες μέχρι 13 κιλά στα 9-36Kg όταν ήταν τα κορίτσια μου 10 μηνών.Εβγαιναν τα ποδαράκια έξω και δεν καθόντουσαν άνετα,τα βλεπες ζορισμένα.Και 10 μηνών δεν είχαν ξεπεράσει τα 13 κιλά που λένε οι προδιαγραφές των βρεφικών αλλά δε χωρούσαν άνετα στο ύψος.Αλλαξε το θα είναι safe,μην ανησυχείς.

Πήραμε αυτά http://www.britax.co.uk/car-seats/car-s ... 1-2-3-plus από ebay αν σε ενδιαφέρει να τα χαζέψεις.

Δημοσίευση

Και εγώ περίπου 11 μηνών του άλλαξα καθισματάκι και πήγαμε στην επόμενη κατηγορία που είναι 9-18 κιλά, δηλαδή περίπου μέχρι 3 ετών αλλά δεν νομίζω ότι θα το κρατήσουμε τόσο γιατί ο γιος μου είναι ψηλός και σε λίγο καιρό το κεφάλι του δεν βγαίνει εκτός. Νομίζω ότι είναι κατάλληλη στιγμή να του αλλάξεις κάθισμα...

Δημοσίευση

Εμάς χωράει ακόμα και από άποψη ύψους και κιλών. Τις ζώνες τις έχουμε στο τέρμα, και λέμε αυτές τις μέρες να πάμε να δούμε για την επόμενη κατηγορία.

Ευγενία είσαι έγκυος! Συγχαρητήρια, πολύ χάρηκα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...