Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Το καταλαβαίνω ότι σου λείπει, είναι πραγματικά μαγικό το ταξίδι του θηλασμου!!    Πηραμε το ξύλινο καρεκλάκι cangaroo που μετά γίνεται και καρέκλα.    καλα έκανες και τους είπες να μην τον ταΐζουν αν δεν κάθεται στο καρεκλάκι διότι είναι και επικίνδυνο να ξέρεις. Πρέπει πάντα να κάθονται στο καρεκλάκι για να έχουν σωστή στάση σώματος, ειδικά σε τέτοια ηλικία.   Θύμισε μου ποτε είναι η βάφτιση;;!!  Μπορεις να τον παίρνεις και στο μαρσιπο γενικά, δεν ξερω αν έχεις αλλά σου λύνει τα χέρια!!
    • Ούτε κι εγώ έχω αφήσει πουθενά τα μικρά μου αλλά το τι θέλει η κάθε μία να κάνει με το παιδί της είναι δική της επιλογή ! Παμε παρακάτω! Εγώ θα πρότεινα να το αφήσετε το παιδί ένα σκ στους παππούδες κ να είστε κάπου κοντά ώστε αν πάει στραβά να μπορείτε να γυρίσετε. Αν το αφήσεις κατευθείαν 6 μέρες κ από την πρώτη ή δεύτερη μέρα κλαίει απαρηγόρητο τι θα κάνετε; Έτσι νομίζω θα έκανα εγώ! 
    • Καλησπέρα κοριτσι μ καλως ηρθες στην παρέα μας. κι εγώ έχω ΣΠΩ και δεν ξέρω πότε κάνω ωορηξία παρολαυτα σε εμας μπορεί να υπάρξει και κάποιος μήνας κενός χωρις να γίνει ωορηξία. αν υποθεσουμε οτι οντως κανεις 19 με 22 μερα του κυκλου με μια μονο επαφη στις 28 δυσκολα ή οριακα πιστευω… ισως ειναι καποια ανωμαλια του κυκλου.. εχεις περασει παραπανω απο ενας μηνας απο την τελευταια περιοδο σου μπορεις να κανεις ενα τεστ κι αν ειναι κατι θα δειξει..    γιατι φοβασαι να κανεις τεστ.; Μηπως δεν εισαι ετοιμη ψυχολογικα μετα τις αποβολες που ειχες αυτο εννοεις.;  μην φοβασαι αν ειναι θετικο καλοδεχουμενο να ειναι κοπελα μου και αν ειναι απλως μια ανωμαλια του κυκλου μην στεναχωριεσαι θα ξαναπροσπαθησετε και θα ερθει.!
    • Σήμερα Κατερίνα μου τίποτα 🤣 πέρα από πολλή κίνηση του μπέμπη! Κι ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν είχα καλό βράδυ με τον μικρό🤣 εσύ πώς είσαι; κοιμήθηκες καθόλου; πώς πάει η μπέμπα;    Παρεμπιπτόντως μιλάμε τόσο καιρό το έχεις ξεκάθαρα το όνομα σου κι εγώ ακόμη δεν έχω συστηθεί 🤣 Αθηνά με λένε 😆
    • Να σας ζήσει!!! Υγιής και ευτυχισμένη!!! Μεγάλη η μπέμπα 🩷 καλή δύναμη 🤍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...