Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γωγω σου ειπα μαρι..

οτι στη δευτερη εγκυμοσυνη δεν πηρα ασβεστιο καθολου...

Θα τον νιωσει ςκαλε..περιμενε..νωρις ειναι ακομα..πωπω..αγορακι ειναι..στανταρ πιο κοιμησμενο..τι περιμενεις..χαχαχαχα

Κοιτα...στοχος μου ειναι φτασω εστω τα 55 κιλα αλλα..

αμα δεν σταματισω να τροω το βραδυ και δεν ξεκινησω να κινουμαι...θα κολισω στα 64 που ειμαι τωρα

Δημοσίευση

καλα Γωγω δεν ξερεις τα τερλικια?\

http://pleximata.blogspot.gr/2012/10/blog-post_10.html

αλλα η Χρυσα φορουσαν κατι υοεροχα...ζεστα/...αφου τα ζηλεψαμε ολοι!

οσο για την λαικη...εδω ειναι μονοπωλειο...

και το μαναβηκο επησις ...1 μονο

επησις εφτασες σχεδον στη μεση!

εγω ατη Μ-Ι στον 5ο και στον μπεμπη απο τον 2ο σχεδον

αλλα στο μπεμπη οι εξετασεις ηταν πολυ πιο χαλια

Δημοσίευση

A Βίκυ, κατάλαβα ποια είναι τα τερλίκια...Εμείς δεν ξέρω πως τα λέμε.... :?:?:?:lol::lol::lol::lol:

Κάτσε και πλέξε μωρη.... :twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol: Πότε θα τα πούμε ρε γμτ;;;; :(:( Μου εχετε λείψει...Πότε θα πιούμε ένα καφεδάκι;;;; :(:(:(

Χρύσα μωρή σιγά μην πας και 40 κιλά...64 μια χαρά είσαι.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Αντε να πας 60.... 8-)8-)8-)8-) Μόνο εσύ μου απάντησες χθες για ασβέστιο....Αλλά δεν σε έλαβα υπόψιν.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σισσυ αργείς... :|:|:geek::geek::geek::lol::lol::lol::lol:

Βίκυ ναι ρε....19 εβδομάδων!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

Ρε συ Χρύσα από την κοιλιά μουρόχαβλα τα αγόρια;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χθες μου λέει η μάνα μου..."Μήπως δεν είσαι έγκυος;;;Δε φαίνεσαι..." :shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Της λέω την κοιλάρα μου δεν την βλέπεις;;;Μου λέει, δεν είναι κοιλιά εγκυμοσύνης αυτή.... :?:?:?:? Είναι λες και έχεις παχύνει.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Φτου σου γαηδουρα...δε σου ξαναπανταω να μαθεις να μου δινεις σημασια... :lol::lol::lol:

Καλ εναι..παιδι μου χαιβανια..μπουνταλαδες..αλαλ τοσο τελειοι...ειναι χαζουλικα μωρεεε..και αυτο τα κανει πολυ χαριτωμενα..

τα μαναρακια μου..τα λατρευω!!!

Ρε πλακ αμου κανεις;;;..ξες ποσο χαλια νιοθω..

καταχας πρεπει να ντινομαι τελειως διαφορετικα απόσο συνηθιζω- γιατι δε μου στρωνουν τα ρουχα..κατα δευτερον..εχω τοσα ρουχα..που ειναι κριμα να μη τα φοραω

Δημοσίευση

επέστρεψα 8-)

εγώ τον Λ. τον ένιωθα κάθε μέρα όλη μέρα, κουνιόταν διαρκώς...ενώ η Ρ. όχι όλη τη ημέρα!!! :?

Φρανίτα ποιοί ψήφιζαν? αναγνώστες? γιατί αν ήταν αναγνώστες θα σε ψηφίζαμε και εμείς και θα έβγαινες πρώτη!!! ;););)

εγώ μια χαρά την άκουσα πάντως ;) ....είπε όλα όσα ξέραμε ήδη χεχε ;);)

αλλά δεν μπορώ να ακούσω ξανά την εκφωνήτρια με τίποτα, τόοοοοοοσο αργά που μιλάει :roll::roll:

Χρύσα φαντασου να συναντηθείτε εσείς οι δύο :lol::lol::lol::lol::lol: εκείνη δεν θα μιλήσει καθόλου!!! :P8-)8-):-*

και εγώ του γύφτους δεν τους πάω γιατί όταν ο αδελφός μου ήταν μικρός τον είχαν δείρει :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

δλδ πλεκτές καλτσούλες ρε κορίτσια ή πλεκτά παπουτσάκια!!! :roll::roll:

ΞΑΝΑ ματά ΡΩΤΩ: η βροχήτις είναι κολλητική?

κανένας δεν μου απάντησε :twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

Αρτζι αν είναι ίωση ναι...Είναι κολλητική....

Αν προέρχεται από κρύωμα, όχι... :roll::roll::roll::roll:

Καλά, έχω κάτι νεύρα τώρα.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil: Μου ζήτησαν να βοηθήσω σε ένα θέμα που κάνει μια κοπέλα για το Κυριακάτικο και αν σας πω το θέμα θα πέσετε κάτω να γελάτε.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Αντι να ασχολούμαστε με τα πραγματικά προβλήματα, ασχολούμαστε με παπαριές.... :evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Γωγω εγω ασβεστιο επαιρνα απο την αρχη γιατι ειναι απαραιτητο οταν κανεις ηπαρινες. Τωρα βεβαια πινω δυο ποτηρια γαλα ημερησίως.

Εχω κανα 45λεπτο με πονους χαμηλα στην κοιλιά και σκληραινει και η κοιλια μου. :roll:

Φραγκισκα κριμα ρε γμτ δε σε προλαβα...

Αφρο πως πας με την κυστη;;;

Εχθες ενιωσα σαν το αλογακι της Παναγίας, μονο που δεν τον αποκεφαλισα στο τελος για να παρω και τις υπόλοιπες πρωτεϊνες του! :oops::lol::lol::lol: Χαλια κορίτσια ενιωσα, αλλαααααα αυτο που ηθελα το πήρα! :lol::lol::lol::lol::oops::oops::oops:

Τι αλλο ηθελα να πω... Α ναι! Αποφασισα (προς το παρον δλδ και μεχρι να ξαναλλαξω γνωμη :mrgreen: ), για λόγους που θα σας αναλυσω αν τελικά συμβεί αυτο το σεναριο (πραγμα το οποιο απεύχομαι), να γεννησω την Δευτερα. Αν και πιστευω οτι μεσα στο ΠΣΚ θα εχω γεννησει. :mrgreen::mrgreen:

Τι άλλα ηθελα να πω;;; Διεκοψα γιατι με καλεσε η κολλητή μου! :mrgreen:

Δημοσίευση

Σισσάκι =))=))=))=))=))=))=))=)):)):)):)):)):)):)):)):)) Μα αλογάκι της Παναγίας;;;;;;; 8-}8-}8-}8-}8-}=))=))=))=))=))=)) Μωρλη σου είπα...Τώρα δεν το κάνεις για να το ευχαριστηθείς... :?:?:? Το κάνεις επειδή πρέπει.... :oops::oops::oops::oops::oops: Θα το ευχαριστηθείς μετά.... :lol::lol::lol::lol: Αν μπορούσες να είχες βέβαια το "τερπνόν μετά του ωφελίμου...." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης, μακάρι να γεννήσεις το ΣΚ.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Να μη χρειαστεί να κάνεις καισαρική ρε γμτ... :(:(:( Αντε να δούμε την μπουμπού...Θα σου μοιάζει μωρή ή πάλι στον ύπνο σε έπιασε ο "βλάχος";;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Σισσιώ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::-bd

ό,τι απόφαση και να πήρες είμαι σίγουρη ότι είναι η σωστή, βασικά σωστή θα είναι αφού σε καλύπτει και είσαι οκ με αυτήν!!! ;)

ο διπλανός του Λ. έχει βροχήτιδα και πάει σχολείο....για αυτό ανησυχώ :?

Δημοσίευση

Να σας πω σκηνικό:

Οταν καναμε υπερηχο στην Χ την είδε ο Παν και λέει: "Μωρό μου είναι ίδια εσύ"! (ερωτευμένος γαρ! :lol::geek: ) και γω του είπα: "βρίσκεις; και εγω έτσι νομιζω"! :P

Και το παιδί γεννηθηκε και ήταν σα να το είχε φτύσει!

Όταν κάναμε τρισδιαστατο σ' αυτην εδω μου λέει: "Ρε μώρο σου μοιάζει η μπουμπου": Και γω του είπα: "Παναγιώτη χέσε μας"!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επισης το τρενακι κατοσταρησε τι να κάνουμε;;; Να το τρεναρουμε μια δυο μέρες μέχρι να γεννησω ή να ανοίξω άλλο μήπως είναι πιο γουρλίδικο;;;; :mrgreen: Πρόβλημα και αυτό ε;;; :lol::lol::lol:

Κορίτσια οι συσπάσει πόσο πρέπει να πονάνε;;; και που ακριβως; :roll:

Δημοσίευση

Σίσσυ φαντάζομαι τον Παναγιώτη να σου λέει "Ρε μωρό σου μοιάζει" και σβήνω από τα γέλια.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Σαν να τον βλέπω μπροστά μου να το λέει.... :lol::lol::lol::lol: Με αυτό το βαριεστημένο, αλλά χαριτωμένο ύφος του... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εγώ πιστεύω θα σου μοιάζει αυτό...... ;);););););););););)

Αρτζι πραγματικά αν δεις τον άντρα της, θα καταλάβεις ότι είναι ίδιοι με τη Χαριλίνα... :lol::lol::lol: Οκ, έχει το φυζίκ της Σίσσυς... :lol::lol::lol:

Μαρία τι είναι αυτό ρε;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Α, Σίσσυ εγώ δε θυμάμαι να ειχα ποτέ συσπασεις... :?:?:? Μόνο πόνους...Εκεί κατάλαβα ότι γεννάω τη Μαρτίνα... :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Γωγω στην Χ δεν το είπε βαριεστημένα το είπε με μεγάλο ενθουσιασμό και με εκανε να το πιστεψω ο αλητης!!! :twisted::lol::lol::lol::lol:

Τωρα το είπε πιο χαλαρά, αλλά πάλι το πιστεύει. Θα ήθελα αυτή να πάρει το χρωμα των ματιών του! :x:x:x:x

Πανω απ' όλα θέλω να είναι ένα γερό μωρό!! :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Καλέ έχω πόνους... αλλα δεν ξέρω σε τι ένταση να τους περιμένω... :roll::roll::roll::roll::roll::geek:

Δημοσίευση

Σισσυ..χαλαρα...χαλαρα...εισπνοη..εκπνοη..χρονομετρα τους πονους..

αν δεις οτι γινονται τακτηκοι..ανα τακτα χρονιακ διαστηματα και αν αυξανωνται σε ενταση..ΤΟΤΕ παρ ετηλ το γιατρο..

αχ..μακαρη κουκλιτσ αμου..

ολα καλα να πανε

Δημοσίευση

Αχ Βενακι ξέχασα να σου πω μπραβο για τα κιλά!! Κράτα γερά!

Και επίσης άσε το παιδί να φάει και καμιά κρεμούλα! :P:)

Α! Σήμερα ζυγίστηκα 69 κιλά! Η μικρή είναι 3360 άλλα 3500 είναι τα υγρά και τα υπόλοιπα 7-8 κιλά θα τα χάσω στην γέννα, άραααααααα θα είμαι γυρω στα 62 κιλά! :D:D:D Με τον θηλασμό παίρνεις κιλά;;; Αν είναι να μη θηλάσω! :mrgreen::lol::lol::lol::lol: Θα θέλω λοιπόν να χάσω 3 βαριά 4 κιλάκια!!!

Αχ μακάρι!!! :roll:

Χρύσα ναι αλλά πόσο πρέπει να πονάω;;; Γιατί ακατάστατα πονάκια τα έχω απο την προηγούμενη εβδομάδα... :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Το ποσο θα πονας ειναι σχετικο...

ειναι και ποσο πονο αντεχει ο ακθ'ενασ..

εγω πχ δεν ενιωθα και τοςυ τρομερους πονους...μεχρι οσο ειχα διαστολη τελοσπαντων...

εχω ακουσει γυναικες να ουρλιαζουν απο πονους..μια εκει η καημενη ποναγε και ειχε ξεσηκωσει ολο το νοσοκομειο..ουρλαχτα μιλαμε...

τι να σου πω...ειναι εαν δεις πως η ενταση κλιμακωνετε..δηλαδη ειναι τακτικη ανα τακτα χρονικα διαστηματα..και οσο παει δυναμωνει..ε ειναι η ωρα να πρεις τον γιατρο..κατι ψιλοπονακια ειανι σχετικα..

αλλα παο τι στιγμη που σκληραινει η κοιλια..δενξερω..

δεν ξερω καινα σου πω να παρει τον γιατρο....

Δημοσίευση

πονακια διαβαζω...μακαρι ολα καλα!

καλε στον Π. μοιαζει η Χ.

εχει το στυλ της μαμας!

οΠ. λεει σε ολους οτι ο Λεο του μοιαζει ...οχι απλα το λεει ...το πιστευει κι ολας! :lol::lol::lol::lol::lol:

εγω στα ματια του Λεο βλεπω τα ματια του συγχωρεμενου του θειου μου (αδελφος της μαμας μου) :cry: και δεν τα βλεπω μονοι εγω, ολοι οσοι τον ηεξραν...εκτος απο τη μαμα μου...!

βασικα μοιαζει στο σοι της μαμας μου παρ ολο που εγω ειμαι καπου στη μεση...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...