Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΗΛΑΣΜΟΣ (πληγωμένες θηλές)

Recommended Posts

Οι κομπρέσσες με χαμομήλι επίσης ξηραίνουν την επιδερμίδα. Το δέρμα της θηλής είναι σαν αυτό των χειλιών, λιπαίνεται και κάθε φορά που το βρέχουμε αφαιρούμε τη φυσική του προστασία.

Το οινόπνευμα ξηραίνει την επιδερμίδα και δεν βοηθάει πουθενά.

Το γάλα και η λανολίνη θα βοηθήσουν στην επούλωση αν διορθωθεί η στάση.

Αν μπορείς κάνε και την παρακάτω αλοιφή, θα σε ανακουφίσει και θα επιταχύνει την επούλωση:

Κεραλοιφή

50 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

8 γρ. κερί μέλισσας (από κηροπωλείο, μελισσοκόμο, εκκλησία που έχει τέτοια κεριά...)

τα βάζεις σε ένα μπρίκι και βάζεις το μπρίκι σε ένα κατσαρολάκι με νερό που ζεσταίνεται (μπαιν μαρί). Δεν χρειάζεται να βράσει το νερό, το κερί λιώνει στους 60 βαθμούς, ζεσταίνεις μέχρι να λιώσει το κερί, ανακατεύεις και αδειάζεις σε ένα καθαρό βαζάκι.

Όταν κρυώσει γίνεται μια μαλακή αλοιφή που βοηθάει στην επούλωση των πληγών και στα συγκάματα.

Βάζεις ελάχιστη ποσότητα με τά το θηλασμό και το αφήνεις, δεν χρειάζεται να το βγάλεις πριν τον προηγούμενο θηλασμό.

Πιάνει ένα λεπτό φιλμ πάνω στο στήθος και μειώνεται η αίσθηση του πόνου.

Να σου ζήσει και καλή συνέχεια!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οι κομπρέσσες με χαμομήλι επίσης ξηραίνουν την επιδερμίδα. Το δέρμα της θηλής είναι σαν αυτό των χειλιών, λιπαίνεται και κάθε φορά που το βρέχουμε αφαιρούμε τη φυσική του προστασία.

Το οινόπνευμα ξηραίνει την επιδερμίδα και δεν βοηθάει πουθενά.

Το γάλα και η λανολίνη θα βοηθήσουν στην επούλωση αν διορθωθεί η στάση.

Αν μπορείς κάνε και την παρακάτω αλοιφή, θα σε ανακουφίσει και θα επιταχύνει την επούλωση:

Κεραλοιφή

50 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

8 γρ. κερί μέλισσας (από κηροπωλείο, μελισσοκόμο, εκκλησία που έχει τέτοια κεριά...)

τα βάζεις σε ένα μπρίκι και βάζεις το μπρίκι σε ένα κατσαρολάκι με νερό που ζεσταίνεται (μπαιν μαρί). Δεν χρειάζεται να βράσει το νερό, το κερί λιώνει στους 60 βαθμούς, ζεσταίνεις μέχρι να λιώσει το κερί, ανακατεύεις και αδειάζεις σε ένα καθαρό βαζάκι.

Όταν κρυώσει γίνεται μια μαλακή αλοιφή που βοηθάει στην επούλωση των πληγών και στα συγκάματα.

Βάζεις ελάχιστη ποσότητα με τά το θηλασμό και το αφήνεις, δεν χρειάζεται να το βγάλεις πριν τον προηγούμενο θηλασμό.

Πιάνει ένα λεπτό φιλμ πάνω στο στήθος και μειώνεται η αίσθηση του πόνου.

Να σου ζήσει και καλή συνέχεια!:)

Aglaiap eyxaristww poly,(yperoxi h sintagi ths kremas)

an kai exei kapws epoulothei alla, oxi teleios

Einai fores pou stamataw me klamata apo ton pono thn mpempa moy kai oi gyrw moy lene na to kopso :(

Eida omws me thn epimoni kerdizw siga siga!!

hdh h aristeri exei ftiaxei arketa kai toulaxiston de ponaw ston thilasmo oso gia thn allh meria einai se kalo dromo sthn arxh mono ponaw (fovamai otan anoigei to stomataki ths h mpempa :) alla prospathw na to kseperasw

To na afineis to stithos na aerizetai htan poly simantiko opws kai to gala

Me vohthisan oi simvoules sas

para poly na ste kala!!!

Aglaiap eyxaristww poly,(yperoxi h sintagi ths kremas)

an kai exei kapws epoulothei alla, oxi teleios

Einai fores pou stamataw me klamata apo ton pono thn mpempa moy kai oi gyrw moy lene na to kopso :(

Eida omws me thn epimoni kerdizw siga siga!!

hdh h aristeri exei ftiaxei arketa kai toulaxiston de ponaw ston thilasmo oso gia thn allh meria einai se kalo dromo sthn arxh mono ponaw (fovamai otan anoigei to stomataki ths h mpempa :) alla prospathw na to kseperasw

To na afineis to stithos na aerizetai htan poly simantiko opws kai to gala

Me vohthisan oi simvoules sas

para poly na ste kala!!!

ΑΧ ΒΡΕ οοΙreneoo, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ.. ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΑΑΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΘΥΛΑΣΜΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΙΚΑ. ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ Η ΘΗΛΗ ΜΟΥ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ PURELAN ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΤΣΑ'Ι ΧΑΜΟΜΜΥΛΙ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΙΘΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ. ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΡΟΥΦΙΞΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.( ΔΙΔΥΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..) ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘ.ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΜΜΥΛΙ, ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ!

ΑΧ ΒΡΕ οοΙreneoo, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ.. ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΑΑΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΘΥΛΑΣΜΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΙΚΑ. ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ Η ΘΗΛΗ ΜΟΥ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ PURELAN ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΤΣΑ'Ι ΧΑΜΟΜΜΥΛΙ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΙΘΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ. ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΡΟΥΦΙΞΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.( ΔΙΔΥΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..) ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘ.ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΜΜΥΛΙ, ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ!

Καλημερα Χριστίνα

Η αλήθεια είναι οτι για μένα δε με νοιάζει να το ευχαριστηθώ τόσο όσο οτι ταλαιπωρώ λιγο την μπέμπα γιατι πεινάει και γω περιμένω ποτε θα κλεισει το στόμα για την ταίσω την φοβάμαι...:dry:

Προσπάθησα και με το θήλαστρο το οποίο σε πέντε λεπτα το πίνει λαίμαργα και το μάτι της γαρίδα, επίσης δε προλαβαίνω να βγάζω γιατί πεινάει και θα της το στερίσω ειναι δύο εβδομάδων δε ξέρω αν παίζει ρόλλο το μικρό χρονικό διάστημα θηλασμού στην παραγωγή γάλατος η αν αυξήθεί αργότερα για να μπορώ να βγάζω όταν θα πάω στην δουλειά.

Εχθές προσπαθουσα να την ταϊσω απο την πληγωμένη θηλή και έκλεγε αρκετα γιατι φοβόμουν ότι θα με δαγκώσει:unsure: μετα απο καποια λεπτα αποφάσισα να την βάλω απο την άλλη αφού έτρωγε της μίλαγα και της ζητούσα συγνώμη που την ταλαιπωρώ, εκείνη κοιμόταν και έτρωγε μου άνοιξε τα μάτια και μου έβγαλε κλαμα με παράπονο και μου σπάραξε την καρδιά..:blush: ¨

Καλημερα Χριστίνα

Η αλήθεια είναι οτι για μένα δε με νοιάζει να το ευχαριστηθώ τόσο όσο οτι ταλαιπωρώ λιγο την μπέμπα γιατι πεινάει και γω περιμένω ποτε θα κλεισει το στόμα για την ταίσω την φοβάμαι...:dry:

Προσπάθησα και με το θήλαστρο το οποίο σε πέντε λεπτα το πίνει λαίμαργα και το μάτι της γαρίδα, επίσης δε προλαβαίνω να βγάζω γιατί πεινάει και θα της το στερίσω ειναι δύο εβδομάδων δε ξέρω αν παίζει ρόλλο το μικρό χρονικό διάστημα θηλασμού στην παραγωγή γάλατος η αν αυξήθεί αργότερα για να μπορώ να βγάζω όταν θα πάω στην δουλειά.

Εχθές προσπαθουσα να την ταϊσω απο την πληγωμένη θηλή και έκλεγε αρκετα γιατι φοβόμουν ότι θα με δαγκώσει:unsure: μετα απο καποια λεπτα αποφάσισα να την βάλω απο την άλλη αφού έτρωγε της μίλαγα και της ζητούσα συγνώμη που την ταλαιπωρώ, εκείνη κοιμόταν και έτρωγε μου άνοιξε τα μάτια και μου έβγαλε κλαμα με παράπονο και μου σπάραξε την καρδιά..:blush: ¨

xristina83 έγραψε:

Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΤΣΑ'Ι ΧΑΜΟΜΜΥΛΙ.

ήσουν τυχερή που επουλώθηκαν παρά την ταλαιπωρία! το οινόπνευμα δεν βοηθάει στην επούλωση...

ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΡΟΥΦΙΞΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

Δεν τεμπέλιαζε, τα μωρά δεν ξέρουν τι σημαίνει το να τεμπελιάζουν!

Έπαθε σύγχιση θηλής, ο μηχανισμός θηλασμού της θηλής του μπιμπερό είναι πολύ διαφορετικός από αυτό του στήθους, το μωρό απλά δεν ήξερε τι να κάνει για να πιει γάλα...

xristina83 έγραψε:

Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΤΣΑ'Ι ΧΑΜΟΜΜΥΛΙ.

ήσουν τυχερή που επουλώθηκαν παρά την ταλαιπωρία! το οινόπνευμα δεν βοηθάει στην επούλωση...

ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΡΟΥΦΙΞΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

Δεν τεμπέλιαζε, τα μωρά δεν ξέρουν τι σημαίνει το να τεμπελιάζουν!

Έπαθε σύγχιση θηλής, ο μηχανισμός θηλασμού της θηλής του μπιμπερό είναι πολύ διαφορετικός από αυτό του στήθους, το μωρό απλά δεν ήξερε τι να κάνει για να πιει γάλα...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Να ΄μαι πάλι... Το στήθος εξακολουθεί να έχει πληγές. Ένας λόγος είναι η ψυχολογία μου που παλεύεται δεν παλεύεται για να είναι καλή. Η κούραση, η αϋπνία, η ζήλια της μικρής που έχει άσχημα ξεσπάσματα..

Από την άλλη όμως, βάζω λανολίνη συνέχεια και σε ποσότητα, αλλά οι πληγές κολλάνε συνήθως πάνω στα επιθέματα (έχω παρει τα καλύτερα, της Lansinoh) και όταν τα βγάζω για να θηλάσω η πληγή ανοίγει πάλι. Το αποτέλεσμα; Είμαι στα ίδια εδώ και μέρες. Ματώνω, πονάω, φοβάμαι να βάλω το παιδί στο στήθος...

Τι να κάνω πια;

Αφήστε που αυξήθηκε η παραγωγή για κάποιο λόγο.... κάτι έκανα πάλι. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά από την Παρασκευή όλη η οικογένεια ταλαιπωρείται με μια ίωση. Σήμερα είχα εγώ την τιμητική μου με πυρετό 38,9. Νιώθω λίγο ερείπιο...!

Αθηνά δοκίμασες να βάλεις το γάλα σου στις θηλές? Απο το νοσοκομείο μου είπαν ότι είναι το καλύτερο φάρμακο!! Εγώ όταν μου πονούσας έβαζα και μετά εντάξει, αλλά όταν θήλαζα δεν μου πονούσαν καθόλου!

αυτο που σου ειπαν τα κοριτσια δηλ. να βαζεις μητρικο γαλα στις θηλες σου και να αφηνεις να στεγνωνουν στον αερα,ειναι το πιο αποτελεσματικο!μπορεις να τηλ και σε συμβουλο θηλασμου για βοηθεια,ειναι δωρεαν και προθυμοτατες να βοηθησουν.Να χαιρεσαι το νινι σου!

επειδη εχεις πυρετο μηπως δεν κανει να θηλασεις το μωρο; Παρε να ρωτησεις το γιτρό σου και ρε παιδι μου αν ειναι να εχεις τετοια ψυχολογια τοτε σταματα να θηλαζεις τι αλλο να σου πω .Παντως κοιτα ννα κανεις οτι καλυτερο για σενα γιατι μονο ετσι θα ειστε ολοι καλα

Εμάς ο παιδίατρός μας μας είπε ότι ακόμη και πυρετό να έχει η μητέρα το μητρικό γάλα παραμένει καλύτερο από του εμπορίου.

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είναι λίγο δύσκολα και θέλει πολύ προσπάθεια και επιμονή και μάλιστα όταν υπάρχει και 2ο παιδί στην οικογένεια, το οποίο ζηλεύει (που είναι φυσιολογικό). Εμένα ο γιος μου στην αρχή δεν άφηνε το μωρό να θηλάσει, ερχόταν και την ενοχλούσε. Μετά ανέλαβε δράση και ο μπαμπάς που τον έπαιρνε και παίζανε και γενικά του δώσαμε περισσότερη προσοχή και όλα έστρωσαν!

να βαζεις απο το γαλα σου στις θηλες και να αφηνεις το στηθος να αεριζεται!

θα το ξεπερασεις! πληγομενες θηλες συμαινει κακη σταση του μωρου κατα τον θηλασμο!

οσο για τον πυρετο συνεχιζεις και θηλαζεις κανονικα! χωρις καμια αλλαγη

Εγώ που ρώτησα τη μαία μου είπε ότι θηλάζω κανονικά παρόλο που έχω πυρετό. Παίρνω αντιπυρετικά που επιτρέπονται στον θηλασμό και περιμένω να πέσει. Μεγάλη ταλαιπωρία!

Θα το επιχειρήσω με το γάλα. Αν και απο την υπερπαραγωγή είναι συχνά υγρά τα επιθέματα και μουσκεμένα με το γάλα!

Όσο και αν ζορίζομαι, δεν θέλω να σταματήσω τον θηλασμό. Γιατί όσο και να πονάω κάποια στιγμή θα φτιάξει και μετά θα μπορώ να κυκλοφορώ έξω και να έχω έναν άνετο θηλασμό.

Βανια επειδή η Αθηνά δεν ειναι καλά ψυχολογικά θελει την δική μας βοηθεα και συμπαράσταση οταν γραφει εδω και οχι να της λεμε να τα παρατήσει !!!!

Αθηνα μην το βάζεις κατω , εισαι δυνατός ανθρωπος θα τα καταφέρεις !

Πως ξερεις οτι εχεις υπερπαραγωγή ? τι χρωμα κενωσεις εχει η μικρουλα ?

Μην βαζεις επιθέματα μεσα στο σπιτι , ασε το στηθος σου οσο μπορεις ελευθερο στον αερα για να ηρεμήσει .

(με ζοριζει πολυ η καινουργια διαταξη των μνμ !)

Δοκιμασες την purelan?ειναι φυτικη κρεμουλα.Θα τη βαζεις και θα την αφηνεις στο στηθος.Μη βαζεις σουτιεν οσο την εχεις.Θα ανακουφιστεις πολυ.

LaLa έγραψε:

Βανια επειδή η Αθηνά δεν ειναι καλά ψυχολογικά θελει την δική μας βοηθεα και συμπαράσταση οταν γραφει εδω και οχι να της λεμε να τα παρατήσει !!!!

Γιατί βρε LaLa να χάσουμε την ευκαιρία;

έτσι διακριτικά να την κάνουμε να νιώσει ένοχη που θηλάζει με πυρετό...

έτσι διακριτικά, δεν πειράζει που το μωρό θα μείνει εκτεθειμένο στην ίωση και απροστάτευτο...

έτσι διακριτικά, δεν πειράζει που η μαμά θα ταλαιπωρηθεί με πρησμένο στήθος και πόνο, αφού θέλει να θηλάσει καλά να πάθει...

όταν μια μητέρα είναι άρρωστη και ζητά βοήθεια, καλό είναι να βοηθάμε αν ξέρουμε και μπορούμε, αν δεν ξέρουμε ας μην την μπερδεύουμε...

ΑΘΗΝΑΑΑ

δοκίμασε τα κοχύλια θηλασμού εμένα με βοήθησαν να τα φορας την ημέρα κατω απο το σουτιέν βοηθά να πέρνει αέρα η πληγή

το είχα και γω το πρόβλημα γιατί κόλαγε η πληγή πάνω στα επιθέμα ή αλλοτε στα ρούχα με αποτελεσμα να πονάω και να ματώνει

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid= ... tmid=11206

εδω βρήκα μια φώτο για να τα δεις σε πολλά καταστήματα τα έχουν

Υπομονή

Ευχομαι περαστικα

Ο πυρετός που δεν έπεφτε χτες ήταν τελικά από τη ...μαστίτιδα!

Πήγα σήμερα στο νοσοκομείο και ήθελαν να με κρατήσουν μέσα αλλά ζήτησα να γυρίσω σπίτι.

Ξεκίνησα αντιβίωση (flucloxacillin) και περιμένω να γίνω καλά. Χτες η νύχτα ήταν εφιαλτική. Το στήθος ξαφνικά σταμάτησε να βγάζει γάλα, κοκκίνιζε και πονούσα. Ο πυρετός σταθερά στο 39.

Το παιδί έκλγαιγε όλη νύχτα και το έβαζα στο στήθος αλλά προφανώς δεν χόρταινε. Σήμερα το πρωί μετά που θήλασα έκλαιγα από τον πόνο και΄έτσι φύγαμε για το νοσοκομείο.

Ο γιατρός έκανε υπερηχο στο στήθος και βρήκε έντονη φλεγμονή. Δεν το πήρα χαμπάρι ότι πρόκειται για μαστίτιδα γιατί το στήθος δεν είχε πετρώσει. Εξακολουθεί να είναι μαλακό αλλά δεν βγάζει σταγόνα. Το προσπαθούμε! Επίσης μου είπαν να βάζω κάτι σαν γιαούρτι που έχουμε εδώ.

Παιδί και μαστίτιδα είμαι εγω... ευχηθείτε μου καλή τύχη στον γολγοθά μου!

Αθηνα μου εχω παθει σοκ!!

Διαβαζω τα νεα σου εδω...

Δεν μου ειπες τιποτα!!!Αλλα και που να προλαβεις...

Ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα??

..Δεν ξερω τι να πω...

Περαστικα μονο γρηγορα ευχομαι και να περασει η μαστιτιδα..

...Μονο που φανταζομαι τι θα περνας στενοχωριεμαι...:( :(

Φιλια πολλα γλυκια μου μα****διτσα μου!!:kiss: :kiss:

χεχε να γελασεις και λιγακι!!!:) ξερεις εσυ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...