Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερουδια και γω μια απο τα ιδια πειναω πολυ εδω και μια βδομαδα αλλα με τοση καουρα τιποτα περισσοτερο δεν τρωω. Μεχρι τις 2 τη νυχτα ολο παλινδρομηση ειμαι αφου εχω βραχνιασει μονιμα. @Elenaki12 πολυ ωραια νεα μπραβο π εισαι ετοιμη σε αντιθεση με μενα π παιζει εχουμε ιδια ΠΗΤ και αμφιβαλλω αν θα φτασω. Στο μεταξυ ηθελα να σας ρωτησω πως νιωθετε σωματικα; Εγω εδω κ μια βδομαδα εχω δυσφορια στη μεση καποιες στιγμες και γενικα βαρυνα λιγο αποτομα κ εχω ανησυχησει. Και πολυς αερας στο εντερακι μου επισης σορρυ για τη λεπτομερια. ☺️☺️
    • Κορίτσια μου καλημέρα!  Σήμερα είναι η πολυπόθητη μέρα του υπερήχου μου.. δεν κρατιέμαι είναι η αλήθεια, θέλω να ρθει η ώρα όσο γρηγορότερα γίνεται για να πάω να δω το μωρουδέλι μου.. έχω αγονία και άγχος αν όλα πάνε καλά, αλλά πιστεύω καλά θα είναι.. δεν έχω κάτι δυσάρεστο ευτυχώς σε σύμπτωμα οπότε θεωρώ πως τα πράγματα κυλάνε όμορφα και όπως πρέπει και το μωράκι μου αναπτύσσετε σωστά στην κοιλίτσα της μαμάς.! Το μεσημέρι θα ξέρουμε, λίγο υπομονή ακόμη, τι να κάνουμε.. 😀 @Evaki- κορίτσι μου έτσι ακριβώς όπως τα περιέγραψες είναι, μιλάμε ταυτίστηκα εε.. απόλυτα! Η πιο αντι κούκου περίοδος της ζωής μου.. και όλα τα συμπτώματα, η διάθεση, οι πόνοι, τα ίδια.. πέρασες τη διαδικασία ξέρεις και καταλαβαίνεις.. 🙃😉 Μη σου πω πως τώρα άρχισα μόλις μπήκα στον τρίτο να έχω όρεξη σιγά σιγά για σεξάκι αν και ακόμη είναι απαγορευτικό. Εννοείται πως αν θέλετε σας ανοίγω το θέμα του μήνα εγώ, με μεγάλη μου χαρά, μακάρη να φέρω λίγη τύχη και μπόλικη μπεμπεδόσκονη σε κάθε μία από σας.! Ήταν δύσκολος ο μήνας για μένα, αλλά τέλος καλό όλα καλά! 🤗
    • Έχω παρατηρήσει ότι ακούει ήχους πχ σαν τους λευκούς κάπως δλδ σαν βαβούρα αλλά δεν ακούει τις φωνές κ τους υπόλοιπους ήχους.    αν ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν θα καταλάβαινα ότι υπάρχει πρόβλημα αλλά επειδή ήξερα από τις άλλες εγκυμοσύνες πως είναι το φυσιολογικό μοτίβο κινήσεων του μωρού κατάλαβα ότι κάτι τρέχει. Ήταν ένα μωρό στην κοιλιά πολύ ήσυχο που δεν έκανε πολλές κινήσεις  κ δεν αντιδρούσε καθόλου μα καθόλου σε πολύ δυνατούς ήχους ή ερεθίσματα του ήχου.  Απ ότι μου είπε ο παιδίατρος σε κάποιες περιπτώσεις ευθύνεται το αμνιακό υγρό σε μωράκια που δν ακούνε. Δλδ έχει μείνει αμνιακό υγρό στα αυτάκια. Εγώ να σου πω την αλήθεια έχω προαίσθημα ότι δεν είναι αυτό.  τώρα τι είναι κ σε τι μέγεθος δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα. Θα ξεκινήσουμε με εξετάσεις σε ειδικό γιατρό αλλά έχει γενικά λίγο αναμονή εδώ τέλος μαρτη θα δούνε το παιδί κ απ ότι κατάλαβα θα γίνει μια σειρά κ μια επανάληψη εξετάσεων άρα θα μας πάρει μήνες. Πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι τέλος μαρτη που θα έχουμε μια πρώτη εικόνα στο πρώτο ραντεβού  🥹
    • Να σας ζήσει κορίτσι μου ! Καλή ανάρρωση σε σένα και καλώς ήρθε στην ζωή το αγοράκι σας! Γερό κι ευτυχισμένο!💙
    • @Sia A εσύ είναι λογικό να έχεις τόση καθυστέρηση;;; Σου έχει ξανασυμβεί;;;  Τεστακι έχεις κάνει; Κι αν ναι, πότε;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...