Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα  κορίτσια!!! Έχω έναν  μπέμπη πανέμορφο!! Τρελααα!!! Με το καλό και στις υπόλοιπες!! @MarwDim να σου ζήσει!! Πως εισαι?  @Mpourmpoulo να σας ζήσει!! πως εισαι? Σε ποιον όροφο? Όλα καλά με ιασω?
    • Αχ κορίτσι μου με πιάνει περιστασιακά κ εμένα … δεν έχω βρει 100% τι με βοηθάει, αλλά επειδή δεν είναι συνεχόμενα δεν το έχω κοιτάξει.. ελπίζω τώρα με την αγωγή να είσαι λίγο καλύτερα .. να τρως ότι σου αρέσει κ ότι μπορείς να ανεχτείς !! εγώ την προίκα την έχω έτοιμη να είναι καλά η μανούλα, μου τα χώρισε ακόμη κ σε αυτά που θέλω για το μαιευτήριο μην χρειαστούν νωρίτερα γιατί βαλίτσα είπαμε να κάνουμε λίγο πριν μπω στο μήνα μου, αλλά ας είναι σε μια γωνίτσα χωρισμένα ακόμα κ να χρειαστούν νωρίτερα.. το καρότσι πρέπει να το παραλάβουμε καθως ήρθε, η νονά ετοιμάζει την παραγγελία για τον λίκνο..  μένουν κάτι τελευταία είδη περιποίησης μπιμπερό πιπίλες κοχύλια ..  εγώ έχω τελική τέλη Απρίλη με αρχές Μαίου για αυτό είμαι λίγο πιο μπροστά από όλες σας ..  Πείνα αρκετή αυτές τις μέρες , ήταν κ καλά τα νέα με το σάκχαρο κ λίγο ξέφυγα αυτές τις μέρες 🙃
    • Αααα μην το λες, εγώ πέρυσι πήρα ενέσεις τέλη Δεκεμβρίου κ Ιανουάριο ήμουν έγκυος… Κ μιλάμε για χρόνια προσπαθειών όχι μηνών… Βέβαια από τότε δε μας ξανά έκατσε οπότε δύσκολα με βλέπω.. Πότε δεν ξερεις!!! Ααααααααα μακαριιιιιιιι Ελπίζω να έχεις ένα θετικό τεστακι κοριτσάκι μου !!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    • Ήρθε η ώρα να σου γεμίζει το μπάνιο νερά 🤣🤣. Εγώ πλέον του τραβάω κουρτίνα στο πλάι, γιατί από το χτύπημα αδειάζει τη μισή μπανιέρα μόνος του. Εμάς θα μας το φέρουν δώρο οι κουμπάροι που βαφτίσαμε το μωρό τους στη βάφτιση. Αν και πιστεύω ότι θα έχει ψηλώσει τόσο πολύ που δε θα μπαίνει. Ήδη είναι 8 κιλά ο Φασούλας. Εμένα σήμερα τον έβαλα μπρούμυτα κι άρχισε να του αρέσει. Μάλιστα σήκωσε κ τον πωπω του ψηλά προσπαθώντας να συρθεί κατά μπροστά κι έβαλα στοίχημα με τον άντρα μου ότι το καλοκαίρι θα περπατάει, ενώ ο άντρας μου λέει μετά τον χρόνο. Για να δούμε τι θα κάνει 🤔
    • Σίγουρα! Αν του είναι πιο εύκολο ξεκινα να τα πατάς με πιρούνι αντί για αλεσμένα να συνηθίζει την υφή των μικρών κομματιών και δίνε και μεγαλύτερα κομμάτια στο δισκάκι του να τα βλέπει κ αυτά. Κάνε πειράματα να βρεις τα κουμπιά του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...