Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια 6ου-7ου-8ου '12.Ο πρώτος μας χειμώνας!!! Νο12


Recommended Posts

Κατερινακι μου περαστικα σας ευχομαι..ελπιζω να μην κολλησετε κ σεις...ο καημενουλης..τι ακριβως ειναι η στοματιτιδα δεν ξερω...

Κοριτσακια εδεικτικα δειτε κ αυτο

http://pediatros-thes.gr/for-parents/di ... %8E%CE%BD/

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έλενα κι εμένα μου αρέσει περισσότερο της φίλης μου αλλά επειδή έχει κρεμαστά δεν το πήρα για μένα γιατί μπορεί να φύγει κανένα και να βρεθεί στο λαιμό του μικρού και να πνιγεί. Γι'αυτό πήρα το άλλο που είναι κολλημένα επάνω στο βραχιόλι.

Το site είναι το www.pret-a-beaute.com. Μπαίνεις εκεί και πας στα κοσμήματα. Έχει κι άλλα πράγματα τσάντες παπούτσια ρούχα.

Το κινητό το είχα στο γραφείο που δούλευα κάπου ακουμπισμένο. Μπήκε ένας και καλά μοίραζε φυλλάδια διαφημιστικά του metro mall (τα οποία σίγουρα τα είχε βουτήξει εκεί που τα έχουν χύμα σε σταντ) και έβαλε το κινητό μου κάτω από τα φυλλάδια και την έκανε με ελαφρά. Δεν κατάλαβα τίποτα. Έγινε μπροστά μου και δεν το πήρα χαμπάρι. Αργότερα ήθελα να πάρω τηλέφωνο και το έψαχνα και δεν το έβρισκα πουθενά! :o:o

Από τότε έχω ένα κινητό που κάνει την δουλειά του. Βγάζει οκ φωτογραφίες και δουλεύει :lol::lol: . Ήταν το κινητό που είχα πριν πάρω το smart phone το οποίο μου είχε χαλάσει και έδωσα 50 ευρουλάκια για να το φτιάξω αφού μου κλέψανε το καινούριο.

Κατερινάκι μαςςςςςςςςς περαστικά του πριγκιπάκου σουυυ. Γρήγορα να περάσει και να ησυχάσετε.

Αντωνία πολύ καλό αυτό που έβαλες. Ναι κάπως έτσι είναι. Από κει και πέρα βέβαια βλέπεις και το παιδί πως θα αντιδράσει στις τροφές. Ας πούμε μία κοπέλα στη συνάντηση μου είπε ότι της έδωσε της μικρής της αχλάδι γιατί δεν της άρεσε το μήλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια μου γεια σας,

Σας ευχαριστώ πολυ όλες για τις ευχές για το Αγγελικακι μου! :D

Εχετε γράψει πολλα και ήδη είμαι πολυ κουρασμένη, χθες ο μικρός ήταν μέσα στην γκρίνια ηρεμουσε μονο αγκαλια και στο στήθος και μάλλον ήταν ματιασμενος, σύμφωνα με την γιαγιά που τον ξεματιασε. Σημερα ευτυχώς ήταν καλύτερα και με αποζημιωσε με πολλα χαμογελά.

Δευτερομανουλες όσο μπορείτε να κάνετε και στα δευτερα ότι και στα πρώτα γιατι σίγουρα θα το εκφράσουν στο μέλλον το παράπονο τους. Καλα τα λέει το Βικακι η αδερφή μου που ειναι πιο μικρη εχει παραπονεθεί πολλές φορές στη μαμά μας γιατι σε μένα ειχε τέτοιο λεύκωμα ενω σε κοινή όχι και γιατι σε μένα ειχε φτιάξει κανονικο άλμπουμ βαπτισης με μεγάλες φωτογραφίες μέσα ενω το δικό της ειναι σε άλμπουμ σαν αυτά που έδιναν δώρο παλιά τα φωτογραφεια με τις εντυπώσεις.

Ελενα μπράβο στην Εβελινα που άρχισε τις σβουρες.

Ανθη δε σου φτάνει το 24ωρο, κουράγιο μανούλα.

Σκατζοχοιρουλα να χαίρεσαι το μικράκι σου, έτσι ειναι στα μωρακια που θηλαζουν ειναι φυσιολογικο το να ενεργούνται μια φορα την εβδομάδα όπως φυσιολογικο ειναι και το να ενεργούνται μετα απο καθε γεύμα.

Αχ όντως ειναι τόσο γλυκά μόλις ξυπνανε και ο δικός μου μου κάνει κάτι γέλια.

Ερχονται και τα Χριστούγεννα και εμεις στολιζουμε απο Νοέμβριο ελπίζω και φέτος προς το τέλος Νοέμβρη. Ετσι νωρίς το ξεκινήσαμε όταν ήμουν έγκυος στην Αγγελική και είχα ΠΗΤ 16 Δεκέμβρη για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή και μετα το καθιέρωσαμε, πόσο μου αρέσει να ειναι πολυ καιρό στολισμένο το σπίτι. Απο γλυκά πάλι μιάμ μιάμ τα μελομακαρονα και μένα μου αρέσουν αλλα δεν έχω φτιάξει ποτέ ούτε βασιλόπιτα εχει όμως μια ωραία συνταγη η μαμα μου για βασιλόπιτα τσουρέκι ίσως την επιχειρησω φέτος θα δούμε.

Με γεια τα πραγματάκια σταυρουλα πολυ όμορφα.

Κατερινουλα περαστικά στον πριγκιπακος σου, πολυ ανεπτυγμενο παιδακι θα σου γινει ψηλος σιγουρα, απο τι παθαινεις στοματιτιδα?

Αυτά κούκλες συγνώμη αν ξέχασα καμία αλλα τα ματια μου κλείνουν ...φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια

ελενα δεν το προλαβα να το δω στην τv την σεξολογο ειχε οταν την ανοιξα

πασχαλιτσακι περαστικα κ σε σας!εμενα μας ειπε ο γοατρος σκετο ιωση σημερα λογικα δεν θα πρεπει να κανει παλι πυρετο..ειναι 5η μερα..

ολα ξυπνησαν στις 6!!! :shock::shock::shock: κ φυσικα η σαντυ ξυπνια ακομα κ βλεπει μποπ ελπιζω το μεσημερι να κοιμηθουν ολα κ να κοιμηθω καμια ωριτσα..

κ εμεις το τελευταιο σ/κ του νοεμβρη στολιζουμε.βραδυ οταν κοιμαται η σαντυ για να ξυπναει το πρωι κ να το βλεπει.τρελενεται απο τη χαρα της οπως κ εγω..αλλα μετα σκφτομαι το βαρετο ξεστολισμα..

κ εμενα οι γονεις μου ουτ καν αλμπουμ δεν ειχαν κανει σε εμενα κ τους το εκανα παραπονο θυμαμαι αλλα σε εμενα δεν φταιει οτι ειναι τα δευτερα αλλα το οτι δεν προλαβαινω..αλλα για το λευκομα βαριεμαι..γιατι θα πρεπει να γραφω σε δυο.. :lol::lol: λετε να γραψω σε ενα κ να το βγαλω φωτοτυπια; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βαριεμαι σημερα λεω να φτιαξω κ εγω κανενα μπισκοτακι..δεν ξερω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimeroudia koritsia mou sas diavasa alla eimai ligo xalia arrwstisa.... k den mporw polu na sxoliasw

katerinaki perastika ston mikro....

stauroula megia ta pragmata

lia emena exei 3 stadia akoma sto ksapla ton exw alla oxi teleiws isio exei mia mikro klisi apla evgala to maksilaraki pou eixe gia ta neogenita...

piga sti giatro ekana test entaksei den tha me dioksoun apo to spitit den exw tpt pali me kafe urga mallon tha mou erthei periodos...

kserete ama mporw na parw luzopaine? ta leme argotera filia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακια μου.

το βραδυ ηταν εφιαλτικο, ψηθηκε ο πριγκιπακος μου :cry::cry::cry::cry::cry::cry: . Το αλγκοφρεν δεν τον πιανει και εδωσα σημερα παλι πονσταν και επεσε ευτυχως απο 39,3 στο 38,1.

Μακαρι να μην ξανανεβασει το πουλακι μου γιατι ταλαιπωρηθηκε πολυ και ειναι και ανορεχτος :cry::cry::cry::cry::cry:

Περαστικα Ναταλιτσα.

ΚΑτερινουλα δεν ξερω απο τι το παθαινεις. Ο γιατρος ειπε οτι ειναι ιωση και κυκλοφορει, αλλα αν οντως εχει στοματιτιδα εγω λεω οτι το επαθε επειδη βαζει τα χερια του στο στομα και ολα τα παιχνιδια του απο κατω!!!!

ΝΑνσουλα η Σαντυ εκανε μονο πυρετο? Ποσο εκανε και τι της εδινες? Απο ορεξη πως ειναι? Εγω πιστευω οτι εχει ιωση ο δικος μου και οχι στοματιτιδα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακια μου

Ναταλακι περαστικα..

Κατερινακι κ σε σας περαστικα..τι επαθε ο καημενουλης..ειναι φυσιολογικο να μην εχει ορεξη για φαγητο με τοσο πυρετο..ειναι αδιαθετος ο καημενος..αμαν αυτες οι ιωσεις...ευχομαι γρηγορα να γινετε καλα..

Νανσυ θελω την συνταγη σου σε παρακαλω.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα τζουτζουκες και τζουτζουκακια!

Κατερινα μου συμπεθερα μου,περαστικουλια του του μικρουλη :( Ψηθηκε το πουλακι μου,απο σημερα θα ειναι καλυτερα φανταζομαι,να κανει τον κυκλο του ο πυρετος και να φυγει!Πολλα πολλα φιλια και σε σενα και τη νυφη μου! :D

Ναταλι κι εσυ??Περαστικα σου κι εσενα βρε κουκλα.Χαιρομαι που ειχες τα αποτελεσματα που ηθελες στο γιατρο.. ;) Αντε να σου ερθει και περιοδος να νοιωσεις καλυτερα. :-*

Νανσουμπα πειραματιζεσαι ακομα ε??Πωπω θα εχεις τρομερο μπουφε στα γενεθλια!

Εμενα οι γονεις μου μου ειχαν και λευκωμα(ειμαι το δευτερο παιδακι), αλλα χωρις φωτο μεσα και απο ενα σημειο και μετα φαινοταν πως καποιος βαριοταν να το γραψει... :lol:

Επισης μεσα ειναι τιγκα στις μουτζουρες γιατι ειχε πεσει στα χερακια μου! :lol:

Αλλα απο φωτο και αλμπουμ γενικα απο τα παιδικα χρονια δοξα τω θεω τσαντες ολοκληρες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα !!!!

Εβαλε λίγο κρύο σημερα ε?

Περαστικα Ναταλια, όλα καλα με το γιατρό ;)

Νανσυ ωραία θα ειναι τα μπισκοτακια, περιμένουμε φωτο να τα δούμε αφού δε μπορούμε να τα δοκιμασουμε :D

Κατερίνα περαστικα και πάλι λογικό να μην εχει όρεξη το καημενο με τόσο πυρετο, άντε σημερα να περάσει και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koριτσάκια γεια σας, δεν έχω διαβάσει τίποτα,συγνώμη.

Έχω μία sos ερώτηση.Έχει καμία chicco αποστειρωτή παλιό?

Μου χάλασε ο philips avent πυ κάνει 24ωρο κύκλο αποστέιρωσης και μου δάνεισε η κουμπάρα μου έναν chicco αλλά δεν θυμάται πως λειτουργεί. Μήπως ξέρει καμία? Όταν τελειώνει η αποστείρωση, τα μπιμπερό μπαινουν στο ψυγείο? Έχω αγχωθει γιατί δεν ξέρω πως λειτουργει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το καλυτερο ειναι στο ψυγειο ,πισω πισω ,κραταει για 24 ωρες.

Μπορεις να τα αφηνεις και στον αποστειρωτη αλλα εγω δεν θα ενοιωθα ασφαλεια,λογω του ανοιξε κλεισε.Εκτειθονται τα μπουκαλια και μικραινει η διαρκεια που μενουν αποστειρωμενα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λιάκι μου ευχαριστώ! Ταλαιπωρία!Αυτός που είχα , ήταν πολύ βολικός!Μου είπαν θα μου τον αντικαταστήσουν αλλά σε 10 μέρες περίπου.

Ναταλάκι μου περαστικά, όλα οκ πάντως με το γιατρό!

Κατερινούλα περαστικά και στον Πανούλη, ελπίζω να κάνει τον κύκλο του και να περάσει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera koritsakia! Ti kanete?

Emeis pigame gia kafedaki simera, katsame sta star bucks kai ipiame ton panakribo kafe mas...kala as min eixame tin amerikaniki basi kai den upirxe periptwsi na piasei auto edw pera...afou fantasteite oti oi kafedes stis kaliteres mas kafetereies pou exoun kai thea kanei 2.5 eurw kai sta star bucks kanei sxedon 5!!

Pasxalitsaki perastikoulia ston mikro...elpizw na min kollisete kai eseis.

Antwnia to diabasa to site...toso grigora pame se ola auta molis arxisei trofes?? Egw nomiza oti polu pio arga paei to programma, diladi nomiza kamia bdomada to kathe frouto kai meta ksekinane ta alla...

Stauroula kapws etsi klepsane enos filou mou to kinito mesa apo to idio tou to magazi...xrisoxoio...alla ton piasane stin plateia h DIAS kai ton kanan mauro sto ksulo (pio mauro apo oti itan diladi :lol: ) alla fusika to kinito to eixe idi poulisei!!

Koritsia kai egw exw leukoma kai akoma den exw balei tipota...exw 3, ola mou ta ekanan dwro. Einai sa na bariemai giati olo lew tha ta ftiaksw kai den ta kanw :oops:

xaxaxa Nancy...esu den tin xreiazesai tin sexologo!! ;):lol::lol:

H Sandy einai kalitera simera??

Bale suntagi gia mpiskotakia...

Nataly perastika!

Ariadni kai gw kserw oti otan ta apostirwneis sto psugeio kratane 24 wres...egw fantasou otan ekana xamomili gia tous kolikous otan itan pio mikri (tote pou eperne mpoukali, 30-40 imerwn) ta ebraza stin katsarola kai ta ebaza sto psugeio kai itan mia xara.

post-5578-13873939811696_thumb.jpg

post-5578-13873939811862_thumb.jpg

post-5578-13873939812049_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια θα σας βαλω αυριο φωτο γιατι τωρα ερχεται ο αντρας μου κ δεν προλαβαινω..κ την συνταγη απλα ελεγα να δοκιμασω κ μπισκοτα με αmareto κ να σας εβαζα την καλυτερη.για αυτο περιμενετε εκτος κ αν σας αρεσει τοσο πολυ η κανελα.

ναι το μενου περιεχει ηδη 15 φαγητα..κ μου αρεσει που ελεγα οτι φετος δεν θα κανω τοσα πολλα γιατι καμια αλλη δεν κανει τοσα ολες κανουν πιτσα, τυροπιτακια σπανακοπιτακια λουκανοπιτακια ετοιμα κ μια μπομπα κ εγω θα τα κανω ολα σπιτικα.αλλα μου αρεσουν ολα σημερα δοκιμασα κ φλογερες της αργυρως με πιπερις φλωρινης κ φετα κ θα κανω κ αυτο γιατι μου αρεσε απλα θα βαλω αλλο φυλλο γιατι το κρουστας δεν μπορω να το βαλω καταψυξη την πατησα περυσι στο ξεπαγωμα κολλησαν μεταξυ τους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανσουμπα θελουμε λιστα με το μενου οταν τελειωσεις!

Καλα εσεις ειστε πλουσιοι!!!!Ποσα εχεις δωσει στο σουπερ για τις δοκιμες :? ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sas koritsia mou.. epitelous ligo iremisa k ekatsa na xalarwsw egw eimai xalia k auti i kolomaska einai oti xeirotero mou tin dinei... nansoumpa theloume lista k suntages fusika apo to menou...

ariadni etsi opws sou eipan ta koritsia gia tin aposteirwsi...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Που ειστε ολες εξαφανισμενες????

Ελενα καπως ετσι ειναι η διατροφη στα μωρακια καθε τρεις μερες προσθετεις κ απο ενα φρουτο η λαχανικο για να διαπιστωσεις αν σε καποιο απαυτα υπαρχει αλεργια...

Νανσυ εγω θελω συνταγη απο κουλουρακιακανελας...μαρεσουν πολυ..

Λια θελω κ γω να δω φωτο της σταφιδο...εμαθα ειναι μοντελα?????

Νατ΄λακι περαστικουλια κ παλι...

Η Σταυρουλα που ειναι σημερα????

Αρι τι επαθες κ συ με τον αποστειρωτη καλε???ευτυχως θα στο αντικαταστησουν...

Η Ελενη που ειναι χαθηκε κ αυτη......

Κατερινακι ελπιζω ο πριγκιπακος σου να ειναι καλυτερα...

κοπελουδια σας καληνυχτω......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!!καθε απογευμα εχω τα πεθερικα σπιτι κ δεν μπορω να μπω εδω στο φορουμ..ειναι σαν να τους γραφω..ερχοντε να βλεπουν την μικρη κ φευγουν κατα της 9..μετα εχει μπανιο,ταισμα κτλ...

κατερινα περαστικα στον γιοκα σου..γινετε κ απο ιωση στοματιτιδα?

διαβασα στα γρηγορα οτι ετοιμαζετε γλυκα για τις γιορτες!!!με βλεπω μονο μελομακαρονα να κανω...

ναταλια παλι καλα!!εφυγε ενα αγχος εγκυμοσυνης!! ;) περαστικα σου..κ εσυ αρρωστησες κ βαζεις μασκα?

εμενα με ειδε μια φιλη μου στον υπνο της οτι ημουν εγκυος κ ηταν αγορι!! :o μολις το ειπα στον ανδρεα με κοιταει κ μου λεει ποτε σου ερχετε η περιοδος? :shock: γιατι καναμε προχτες ελευθερα με την προηποθεση οτι θελει 3ις μερες για να μου ερθει η περιοδος!!

σας καληνυχτω κ χιλια συγνωμη που δεν σχολιασα ολες..φιλια πολλα σε ολες σας κ σας σκεφτομαι!!!! :-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λια μου χρησιμοποιω υλικα που εχω ηδη απλα επειδη μαγειρευω αρκετα κ δεν μου αρεσουν τα κλασσικα στο σπιτι εχω παντα διαφορα υλικα ενταξη η αληθεια ειναι οτι στο σουπερ μαρκετ δεν εχουμε φρενο.

πασχαλιτσακι εμενα εκανε μεχρι 39.3 αλλα το αλγκοφρεν της τον ριχνει σε 5 λεπτα.το ντεπον δεν την πιανει απλα της το δινω αναγκαστικα γιατι δεν κανει συνεχεια το ιδιο κ το ποσταν το κανει στανταρ εμετο.η παιδιατρος μου χε πει ντεπον-ποσταν εναλλαξ ή ντεπον αλγκοφρεν.φυσικα κ εμενα 4 μερες δεν ετρωγε τιποτα μονο χυμο κ νερο κ ελαχιστο γαλα.μας ραντιζουν κοριτσακι για να βγαζουν λεφτα οι φαρμακοβιομηχανιες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kαλημερα κοριτσακια

η σαντυ απο εχθες απυρετη κ αρχισε να τρωει..ευτυχως γιατι μεσα σε τεσσερις μερες μου αδυνατησε..τα μωρα προς το παρον καλα φτου φτου μη τα ματιασω.μεγαλωσαν κ αυτα παιζουν με το γυμναστηριο κ χαιρονται.

σημερα δεν εχω μαγειρεμα θα ψησει ο αντρας μου δεν εφυγε αλλα τι να το κανεις απο την στιγμη που ταν αρρωστη η σαντυ δεν μπορουμε να δουμε κανεναν γιατι αυτοι που κανουμε πλεον παρεα εχουν παιδια μην τους τα κολλησει.

χειμωνιασε κ ευτυχως στρωσαμε γιατι πηγα στο σπιτι της νυφης μου κ αστρωτο μου φανηκε πολυ κρυο.ασε που το ευχαριστιουνται κ τα μωρα με το γυμναστηριο.

εχει αρχισει κ μου την βαραει βεβαια που δεν εχω βγει καθολου εξω κ δεν εχω δει κ ανθρωπο περα απο γονεις νυφη κ αδερφο.

μιλ αγα κ με την νονα των μωρων κ απο μονη της μου ελεγε για τα βαπτιστικα κ την ρωτησα εμεις δε θα τα πληρωσουμε αυτα;κ μου πε θα δουμε τι τιμες θα βρουμε κ βλεπουμε.αρα δε θα τα πληρωσουμε ολα εμεις.

κοκονα εσυ που βαπτισες τι ωρα εκανες την βαπτιση;λεμε για 12 το πρωι αλλα ανχωνομαι μηπως δεν προλαβω να ετοιμασω 3 παιδια κ να ετοιμαστω κ εγω κομμωτρια μακιγιερ πως θα τα προλαβω ολα;να τα κανω κ μπανιο γιατι εμεις το τηρουμε το 3 μερες να μεινουν με το λαδι κ τοπικο μονο πλυσιμο.το χειροτερο μου ειναι αλλα ολοι μου λεγανε οτι δεν κανει να τα κανω μπανιο.η πλακα ειναι οτι η νονα την κορη της δεν τα κοινωνισε μετα την βαπτιση γενικα τη μια ειδικα δεν την εχει κοινωνισει ποτε κ μπανιο τα εκανε κ ουτε τα λαδοπανα πηγε ποτε στην θαλασσα κ της το ξεκαθαρισα ουτε για 3 κυριακες εχει να πηγαινει τα παιδια στην εκκλησια κ ευτυχως δεν αρνηθηκε.

πως εισαι μαξιμακι;πασχαλιτσα ο γιο σου;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερουδια

Νανσυ μου κ μενα μου την εχει δωσει πολυ το μεσα,,εχω βαρεθει πολυ...κ ολο αυτο μου χαλαει την διαθεση...τι καλα που το Σαντακι μας ειναι καλυτερα..μπραβο το κοριτσακι μας..οσο για την βαφτιση 12.30 ωρα την καναμε εμεις,βεβαια εγω ειχα σηκωθει απο τις 5.30 να ταισω τον Ανασταση κ φυσικα εμεινα ξυπνια κ τακτοποιουσα τα πραγματα.απο το προηγουμενο βραδυ εκανα μπανιο κ τα δυο μωρα ετοιμασα τα ρουχα τους τα παπουτσια κ ολα ηταν ετοιμα..κ γω το τηρησα το τριημερο για ξελαδωμα κ φυσικα της τρεις Κυριακες πηγαμε κ τον κοινωνισε η νονα μας.οσο εγω χτενιζομουν η μαμα μου ετοιμασε την Δεσποινα..εγω ετοιμαστηκα κ τελευταια στιγμη θηλασα κ εντυσα τον Ανασταση γιατι φοβομουν μην μου τα ξερασει ολα..ευτυχως ολα καλα...τι καλα που σου ειπε η νονα οτι θα πληρωσει καποια κ αυτη,,,μην στεναχωριεσαι μεχρι τοτε ολα θα γινουν οπως τα ονοιρευεσαι.....

Ναταλακι πως εισαι σημερα...

Μαρακι φιλακιααααααααααααααα....

Πασχαλιτακι εσενα ο γιος σου πως ειναι??????

κοριτσια να εχουμε ενα ομορφο σκ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera koritsia mou egw akoma ta idia eimai alla eutuxws den me ponaei to kefali twra giati auto einia pou me trelenei...

nai maraki me maski k mou tin dinei polu den mporw na anapneusw...

nansy ti kala pou egine kala i mikri k tin glitwsan ta didima...

ax k egw thelw na strwsw ante na dw pote tha to kanw.... maresei pou perimena na ginei kala o antras mou gia na me voithisei k arrwstisa k egw...

emeis xthes milousame gia tin gamovaftisi k mallon tha kanoume mono vaftisi telika k stenaxwrithika ligo thelw na ton kanw ton gamo me ton politiko den niwthw pantremeni oute veres den exoume giati eixame pei tha paroume ston thriskeutiko...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια και καλό σκ να έχουμε.

Εγώ περιμένω τη μαμά μου πως και πως.Έχει και τέλεια μέρα και ανυπομονώ να πάμε για καφεδάκι.Το μεσημέρι θα φάμε στα πεθερικά μου. Χτες η μπέμπα πάλι μου έκανε βλακείες με το γάλα και δεν έπινε κανονικά :( Και είχα και τον αργό αποστειρωτή, μου σπάσανε τα νεύρα. Πάντως βρε κορίτσια τον τελευταίο καιρό όλο ζημιές βγαίνουν, μία ο εξωτερικός σκληρός, μία το πλυντήριο, μία ο αποστειρωτης και εκνευρίζομαι.

Νανσουίτα είναι καλό που έχεις απ΄ολα τα υλικά σπίτι, όχι σαν και μένα που όλο κάτι μου λείπει :evil: Εμένα η μπέμπα το γυμναστήριο δεν το πολυγουστάρει :( Αλλά και με το περιστρεφόμενο στην κούνια και με άλλα παιχνίδια έτσι μου έκανε στην αρχή και μετά ξετρελλαινόταν.

Χτες συζητούσαμε με τον άντρα μου τί δώρο θα της βάλουμε κάτω απο το δέντρο!Μάλλον φισερ πραις κάτι!Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχει πάραπολλά παιχνίδια.

Ναταλάκι περαστικά και πάλι!

Αντωνία ήρθε εσένα η μαμά σου?Πως περάσατε?

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...