Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• ναι να μιλήσεις κατευθείαν νε τον φωτογράφο γιατί είναι δύσκολο να βρεις! τι σκέφτεσαι να έχει ο μπουφές;
    • θα εχω αρκετά άτομα ναι! περίπου 200-220...δεν θα εχω μπουφέ(ακόμα το σκέφτομαι βέβαια...ισως αλλαξω γνώμη) θα πάμε να φάμε σε ταβέρνα περίπου 20-25 άτομα!
    • Καλημέρα κορίτσια μου    εμένα ο άντρας μου αρρώστησε κ αυτός την παρασκευή κ σήμερα ωωωω τι έκπληξη ξύπνησα εγώ με βήχα κ λίγο πονοκέφαλο 🤭😬🎉🎉🎉🎉🎉   38+1 σήμερα, παρακαλαωωω να μην γεννήσω. Συνήθως βέβαια επειδή η Φύση προνοεί δεν ξεκινάει τοκετός ενώ νοσεί η γυναίκα έχω μια ελπίδα ότι για 4-5 μέρες θα το καθυστερήσω ακόμα.  Όσο μπορώ θα κάτσω αλλά έχω και τα παιδιά δεν μπορώ να είμαι ξαπλωμένη ή να μην κάνω δουλειές κτλ.    θέλει να έρθει η μαμά μου ν βοηθήσει αλλά δεν θέλω να την κολλήσουμε κ να μην μπορεί να έρθει όταν γεννήσω και φυσικά να μην κολλήσουμε κ εμείς τίποτα άλλο.    κορίτσια  μην ντρέπεστε καθόλου εννοείται να γίνεται αυστηρές ως προς τις επαφές των συγγενών σας! Κ εγώ είμαι αυστηρή γενικά! Κ όταν γεννήσω εννοείται θα το δούνε από το παράθυρο το μωρό για πολυυυυ καιρό  😂😂😂😂😂😂 γιατί εδώ έχουμε κ -5, -10 αργεί να φτιάξει  ο καιρός κ οι ιώσεις κρατάνε πολύ.    (κρατήστε τους μακριά από μικρά παιδιά σιγουρααα σας το λέω από πείρας 😂😂😂 αλλά και γενικά από τις πολλές επισκέψεις κ επαφές γιατί κ μεταξύ των μεγάλων κυκλοφορούν τώρα ιώσεις). 
    • Να ρωτήσω κάτι, κορίτσια. Καλημέρα. Τις DHEA και την τεστοστερόνη γιατί τις θελουμε; Πώς επηρεαζουν; Αμφιβάλλω κ αν τις έχω κάνει ποτέ... 
    • Εγώ στην μεγάλη ειχα κεράσματα στην εκκλησία με γλυκά και αλμυρά είχα καλέσει περίπου 50-55 άτομα και μετά πήγαμε για φαγητό σε ταβέρνα τα 20 που ήταν μόνο γονείς -συγγενείς  τωρα θα καλέσω μόνο γονεις-συγγενείς οπότε θα είναι 20-25 άτομα δεν θα βάλω κεράσματα στην εκκλησία θα πάμε κατευθείαν για φαγητό σε ψαροταβέρνα  εσυ είχες δει και δουλειά του σου άρεσε οπότε μια χαρά θα το κλείσεις μόλις κανονίσεις για την βάφτιση 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...