Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

ΤΟΝ ΦΕΡΒΟΥΑΡΙΟ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΟ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΜΕΝΑ ΕΓΚΥΟΣ, ΛΟΓΩ ΑΣΤΑΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΩ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΩΟΡΗΞΙΑ ΑΝ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ Κ ΒΓΑΙΝΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΩΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΣΠΕΡΜΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΠΕΡΜΙΑ. ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ.. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΟΥΜΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ?

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ

Δημοσίευση

Κοριτσι μου ψαξε το καλυτερα!

Ολες οι γυναικες μπορουν να γινουν μαμαδες!

Καποια λυση θα υπαρχει για να αποκτησετε μωρακι!

Μην απελπιζεσαι κοπελα μοθ!να χεις πιστη πανω απο ολα!

Ο Θεος και Η Παναγια να σας βοηθησουν!

Δημοσίευση

Πολλές γυναίκες έχουμε δυσκολευτεί για διάφορους λόγους να αποκτήσουμε παιδι.ομως δε σημαίνει ότι σταματάμε την προσπάθεια με την κάθε δυσκολία.αν το ψάξεις καλύτερα και δεν πνιγεσαι σε ενα ποτήρι νερό, σιγά σιγά θα βρεις το δρόμο προς την επιτυχία.εχε πίστη στο Θεό και στον εαυτό σου....σου εύχομαι τα καλύτερα.

Δημοσίευση

Αν επαναλάβει το σπερμοδιάγραμμα κ μετά από κάποιο διάστημα; Σίγουρα είναι αυτή η εικόνα; μηπως μπορεί να ενισχυθεί με καμιά βιταμίνη κ μετά να δείτε για εξωσωματική ή ό,τι καλύτερο προτείνουν οι γιατροί; αχρείαστο να είναι, εύχομαι να μείνεις έγκυος, αλλά προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο καλά!

Δημοσίευση

αφου ειχες μεινει εγκυος.... τοτε ειχε σπερμα. σιγουρα πρεπει να ξανακανει σπερμοδιαγραμα, το οποιο μεταβαλλεται αναλογα απο την κοπωση και το αγχος και τη διαθεση του αντρα.

επισης υπαρχει μεθοδος που κανουν μικροεπεμβαση στους ορχεις και παιρνουν αρχεγονα σπερματοζωαρια και κανουν εξωσωματικη.

επισης μια γνωστη μου του πηγαινε στην παλια μου γυναικολογο, με τον αντρα της σε σχεδον μηδενικα νουμερα εχει 2 παιδια! στην πρωτη της εγκυμοσυνη την ξεμοναχιασε η γιατρος στο γραφειο και την ειπε στα ισια... πες μου με ποιον το εκανες το παιδι, γιατι με τον αντρα σου δεν το εκανες!!!! :lol: ειναι λιγο παλαβιαρα και τα λεει χυμα η συγκεκριμενη γυναικολογος :lol:8-)

και φυσικα εχε πιστη στο Θεο, μιλα και με καποιον πνευματικο, και εσυ και ο αντρας σου για να ηρεμισετε και να φτασετε στο πολυποθυτο αποτελεσμα!!!!!

δε χρειαζεται να σου πω βεβαια οτι και εγω με εξωσωμετικη εχω τα ζουζουνια μου....

στην περιπτωση μας, δεν υπηρχε κανενας λογος... ολες οι εξετασεις οκ, αλλα.... δεν...

ουτε με κυκλους κλωμιφαινης, γιατι ειχα αστετο κυκλο ουτε με 2 σπερματεγχυσεις....

σας ευχομαι να εχετε τα καλα νεα συντομα!!!

Δημοσίευση

Να πάρεις οπωσδήποτε και άλλη γνώμη και να ξανακάνεις την εξέταση σε άλλο εργαστήριο. Μην απογοητεύεσαι και μην το βάλεις κάτω. Κάτι δεν μου αρέσει. Πως γίνεται με αζωοσπερμια να έμεινες έστω και μια φορά έγκυος; Τα κορίτσια όπως και να έχει το πράγμα έχουν δίκιο. Υπάρχει μέθοδος που περνούν το σπερμα απευθείας απο τους ορχεις και απο εκεί μπορεί να είναι πιο καλά τα πράγματα. Πάρε όμως και τη δεύτερη γνώμη. Η μέχρι τώρα πείρα μου , μου δίδαξε πως αν είχα πάρει και εγώ απο την αρχή δεύτερη γνώμη τώρα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Δεν το βάζω κάτω , απογοητεύομαι φορές φορές αλλά συνεχίζω ...Μη βιάζεσαι να απογοητευτείς μόνο κακό στον εαυτό σου θα κάνεις...

Δημοσίευση

Φυσικά να πάτε και σε άλλο μικροβιολογικό να κάνει το σπερμοδιάγραμμα.Όταν έκανα εξωσωματική στο διπλανό κρεβάτι της αναμονής μετά την ωοληψία ήταν μια κοπέλα που και εκείνη έκανε ωοληψία και στη διπλανή αίθουσα ο άντρας της που του παίρναν σπερματικό υλικό επειδή είχε αζωοσπερμία.Τελικά επειδή κρατήσαμε επαφές πέτυχε και εκείνη εγκυμοσύνη.Λύσεις δηλαδή υπάρχουν,αισιοδοξία,πείσμα και έναν καλό γιατρό για καθοδήγηση χρειάζεστε.Αλλά επαναλάβετε το σπερμοδιάγραμμα πρώτα σε ένα άλλο μικροβιολογικό.Τότε που είχες τη βιοχημική είχες κάνει χοριακή;υπήρξε διαπιστωμένη εγκυμοσύνη ή απλά είχες περισσότερη αιμοραγία και η γυναικολόγος σου σου ανέφερε για βιοχημική;

Όσο για τον γιατρό που σου πε δε θα κανεις παιδιά όταν με το καλό αποκτήσεις τα αγγελούδια σου,σύντομα δηλαδή να τα πάρεις από το ιατρείο του μια επίσκεψη να σκίσει τα πτυχία του...

Αυτά...keep walking δεν είσαι μόνη...το περνάνε πολλά ζευγάρια αυτό...

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου και γω παραξενευτηκα που ειπες οτι εμεινες και εγκυος ενω εχει αζωοσπερμια ο αντρας σου!μπας και εγινε κανενα λαθος στο μικροβιολογικο?ξανακανετε σπερμοδιαγραμμα σε αλλο εργαστηριο να στε σιγουροι!αλλα και ετσι να ειναι, υπαρχουν λυσεις!κανενα ζευγαρι δεν μενει χωρις παιδια σημερα!ακου εκει τον αλλο να λεει δεν θα κανεις ποτε παιδια!ελεος!

μην απελπιζεσαι!εχε πιστη Στο Θεό και Στην Παναγία και να δεις οτι ολα θα γινουν!πιστεψε με!

Δημοσίευση

Αγαπητή μου Ελένη...με προβλημάτισε το γεγονός οτι σου ειπαν τόσο εύκολα πως δεν πρόκειται να γίνεις μανούλα...αλλα ακόμη με προβλημάτισε το γεγονός οτι τόσο εύκολα έβγαλε ενας ιατρός διάγνωση για τον άντρα σου...απλά με ενα σπερμοδιάγραμμα....

Αρχικά όπως κ τα κορίτσια έτσι κ εγω σας συμβουλεύω να ξανά κάνετε την έξεταση και να πάτε με τα νεα αποτελέσματα σε άλλον ιατρό,...Η αζωοσπερμία διακρίνεται σε δυο είδη, και σε κάθε περίπτωση μπορούν να πάρουν σπέρμα απο τον αντρούλη σου με μικροχειρουργικές επεμβάσεις...

Μπες σε αυτο το link να δεις ενα σχετικο αρθρο http://www.ivf-embryo.gr/eksosomatiki-i ... zoospermia

Καλή τύχη σας εύχομαι...

Δημοσίευση

Φυσικα και θα κάνεις παιδάκι,

Η κουμπαρα μου με ίδιο πρόβλημα εκανε ενα παιδακι με εξωσωματική πήραν απο τους ορχεις σπέρμα και μετα με καλή διατροφή και με πολύ τυχη ξαναμεινε εγκυος μόνη της. Αστους να λενε κι εμενα μου ειπαν ότι δεν εχω ωάρια και εχω μια κούκλα τώρα 2,5 χρονων.

Καλή επιτυχία.!!! Μη το βάζεις κάτω.

Δημοσίευση

Οχι κοριτσι μου,μη λες τετοια λογια!!Θα γινεις μανουλα και ολα καλα θα πανε!!Ειμαι σχεδον στην ιδια κατασταση με σενα....Ολα καλαα θα πανε!!Αυτο που εχω να σου πω εγω ειναι να μη μεινετε στο ενα σπερμοδιαγραμμα και στον ενα γιατρο.Δεν μπορει απλα ετσι να σου λεει καποιος πως δεν θα κανεις παιδι...Να πατε να κανετε και αλλο σπερμοδιαγραμμα,να κανετε ντοπλερ ισχυου για να δειτε σε τι κατασταση ειναι η κιρσοκηλη...Λογικα θα πρεπει να παρει καποια θεραπευτικη αγωγη ο αντρας σου....Εγω απο μονη μου θα σου πω για το ιπποφαες σε ροφημα,καθε μερα,ιχθυελαιο 1 κουταλια καθε μερα και πολυ,μα πολυ πιστη και προσευχη!!!!!

Και εμεις περναμε τα ιδια με εσας,αλλα πραγματικα ψαχτε το κι'αλλο το θεμα!!!

Θα γινουμε μανουλες,θα δεις!!!!!

Δημοσίευση

και εγω θα σου προτεινα να κανετε και αλλο σπερμοδιαγραμμα και να μιλησετε και με αλλον γιατρο! και ποσες παρομοιες ιστοριες δεν εχω ακουσει σαν τη δικη σου και τελικα ολα καλα..μην το βαζεις κατω.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΛΛΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ 5 ΕΚ. ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ!!!! ΝΑΙ !! 5 ΕΚ!!

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.

Δημοσίευση

Χαίρομαι παρά πολύ που ήταν λάθος και λυπάμαι ταυτόχρονα για τη βλακεία των γιατρών. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται αν τελικά σκέφτονται ορισμένοι πριν μιλήσουν. Ολα θα πανε καλά γλυκεια μου όλα. Όυφ μου έφυγε και μένα ένα βάρος. Φιλάκια και ενημέρωσε μας για τα νεότερα. Αντε γρήγορα να έρθει και η σειρά μας και όλων όσων λαχταρουν ένα μωρουλινι.

Δημοσίευση

Xαιρομαι πολυ!!!!!Εγω παντως εχω να σου συστησω το spermlab(τηλ.210-9227515).Εκει πραγματικα σου δεινουν υπευθυνα και πραγματικα αποτελεσματα...Μπορει να ειναι λιγο πιο ακριβη η αναλυση σπερματος αλλα εισαι σιγουρη για το αποτελεσμα!!Το προσωπικο ειναι αριστο,διακριτικο και οι γιατροι σε ξεαγχωνουν πραγματικα!!Εμεις εκει βρηκαμε την υγεια μας!!Πραγματικαα!!!Καλη επιτυχια και συντομα εγκυουλα λοιπον!!!!

Δημοσίευση

Με την ίδια απορία στο μυαλό μου καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και με μια αιώνια θλίψη να ξυπνάει ξανά και να μου τρώει τα σωθικά, μπήκα να δω το θέμα σου, νιώθοντας πως μου ταιριάζει.

Και ομολογώ πως η περίπτωσή σας είναι παρόμοια με την δικιά μας.

Το σπέρμα αλλάζει ανά περιόδους. Ναι, συμβαίνει άντρας να έχει αζωοσπερμία μια περίοδο και τον επόμενο χρόνο να αφήνει έγκυο την γυναίκα του φυσιολογικά! Ίσως ο δικός σου άντρας να ταράχτηκε με την 1η αποτυχία σας και να επηρεάστηκε και το σπέρμα του. Μην ξεχνάμε τον μεγάλο παράγοντα τον ψυχολογικό.

Ο δικός μου άντρας είχε στο ιστορικό του μερικά αζωοσπερμικά σπερμοδιαγράμματα, ένα με κάποιες χιλιάδες και τα περισσότερα με ελάχιστα κινούμενα σπερματοζωάρια.

Έχω περάσει κι εγώ βιοχημική, και μάλιστα από εξωσωματική. :cry:

Είναι πολύ δύσκολο να το ζεις, σε νιώθω. Να βλέπεις πόσο δύσκολη είναι η περίπτωσή σας και να αναρωτιέσαι, άραγε θα τα καταφέρουμε ποτε?

Τουλάχιστον, εφόσον έμεινες έγκυος μία φορά έχεις πολλές ελπίδες να μείνεις ξανά και φυσιολογικά μη σου πω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...