Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ 2010 ΝΟ15!!ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ!!

Recommended Posts

/κοριτσακια μου τι κανετε ολα καλα εμεις καλα στα ιδια ψσχνω για δουλεια αλλα τιποτα !!!!

ο νικολας μου καλα περασε μια ιωσουλα γαστρεντεριτιδας αλλα την περασαμε ελαφρια και λεω περασαμε γιατι κολησε και μενα το ζουζουλο !!

καταταλλα οπως τα ξερετε δεν εχει αλλαξει η κατσταση μας καθολου!!!

να σας ρωτησω κιολας για λογοθεραπεια και εργοθεραπεια ξερετε τιποτα τι γινεται με τα ταμεια?

σας φιλω γλυκα !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 753
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μια καλησπερα και από μας τη σκιουροοικογενεια αφού και τα δυο μου τα παιδιά βλέπουν τον αλβιν τον σκιουρο μσ ανοικτό το στομα(ο μικρός πιο πολύ)....

Ελενακι μου κοίλουμπα αυτή την αναισθησία την εχεις επειδή τα ξαναπερασες με το χρηστακι και δεν σου κάνει αυτή την αισθηση. Πιο πολύ θα δεθεις αφού γεννήσεις και μετά απλώς προσπάθησε να μοιράζεσαι εξίσου γιατί εγώ που προσπάθησα να κανακευσω πιο πολύ τη Σάντυ για να μην ζηλεύει παραμελησα το μωρό και τα εβαλα με τον εαυτό μου και με πήρε από κατω με αποτέλεσμα καταθλιψαρα και πολλά παραπάνω κιλά....

Ξεκίνησα σημερα γυμναστήριο μπας και καταφέρω να αλλάξω την εμφάνιση μου και εξωτερική και ψυχολογική και πραγματικα γύρισα σπίτι άλλος άνθρωπος... Πρέπει να απομακρύνομαι και λίγο από τα παιδιά να βρω λίγο χρόνο και για μένα και ευτυχώς αυτό είναι κάτι που μου αρέσει!

Θαλιτσα για λογοθεραπεία? Για το νικολα μας είναι τεμπελακος?

Ρενατα μου τι καλα που πατε αποδράσεις στο χωριό, ξεσκατε και λίγο.... Σόρυ αν θα γίνω λίγο αδιάκριτη αλλά ξανακανες προσπάθειες για δεύτερο μωράκι γιατί θυμάμαι είχες παλλινδρομη

Μαρινακι και σε σας τα πολιτικά είναι τα ίδια σκατα με εμάς. Εγώ πλέον δεν βλέπω τηλεόραση γιατί όχι μόνο συγχιζομαι αλλά και αγχώνομαι

ΕΔΩ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 2 ΣΕ 1 :lol::lol::lol:

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΡΕΝΑΤΑΚΙ Μ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΕΣΥ!!!

ΑΛΕΚΑΚΙ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΙ ΣΚΟΠ[Ο ΕΧΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΕΤΕΣ Η ΚΑΡΠΟΥΖΟΦΕΤΕΣ??????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΓΙΕΝΕΤ ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ????

ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΤΙ ????????

ΘΑΛΕΙΑ Μ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ????

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο Αλεκα μου για το γυμναστηριο!!!!!!!!!!!!!Έτσι πρέπει να βλέπουμε και λίγο τον εαυτό μας...........Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο!!!!!!!!!!

Εμείς καλά έχουμε λίγο βήχα το πρωί και σκεφτόμουνα να τον ξεκινήσω συρόπι 5-6 μέρες..........

Φιλάκια πολλά καλά να περνάτε.........

κοριτσάρες μου τι κάνετε?δίνω στα γρήγορα το παρόν μιας και μπαίνω στα κλεφτά από τη δουλειά. είμαστε καλά ευτυχώς!!! εγώ βέβαια δουλεύω πάλι πολλές ώρες 8-ωρο με 10ωρο και το σάββατο αλλά είναι αρκετά ξεκούραστα και τα παιδιά εδώ εξακολουθούν να έιναι μια χαρά!!! το δημητρούλι μου λείπει βέβαια αλλά κάνω υπομονή μιας και από την άνοιξη θα είμαι πιο χαλαρά!!! της πήρα και στολή και ενθουσιάστηκε!!!! ο μπαμπάς μας ακόμα δεν βρήκε τίποτε και έχει κάτι κατήφειες αλλά το αντιμετωπίζουμε... σας φιλώ όλες και όταν βρω χρόνο θα μπω να σας σχολιάσω!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΖΕΤΑ ΜΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ? ΥΠΟΜΟΝΗ.

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΑΝ ΞΕΡΟ ΓΚΑΡΟΒΗΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ? ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ? ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ? ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ.

ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΙΚΑ. ΘΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ? ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ.

ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΘΥΜΑΣΑΙ. ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ. ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΙΟΛΑΣ. ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑΚΙ. ΚΑΛΕ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΗΤ ? ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΟΡΙΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ.

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ

bre ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!!

ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΕΙ Κ ΤΑΜΕΙΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΤΟΥ!!!

ΚΑΛΕ ΤΙ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΗΡΕΣ???

ΡΕΝΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ Ε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΩ ΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΕΓΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!! ΕΣΥΡΑ Κ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑ Κ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Κ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΝΑ Μ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΡΧΗ :D

ΝΤΙΜΗΗΗΗΗΗΗ?????????? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ??????????????

Α ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΡΩΩΣΤΟΥΛΙΚΑ ΠΑΛΙ!!!

ΜΑΡΙΝΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ????

δεύτερη συνεχόμενη μέρακαι δίνω το παρόν!!!! καλημέρα σας λοιπόν από την καταβρεγμένη άθήνα... στρουμπούλο μου συμπεθέρα μαγισούλα θα την ντύσω!!!! όταν την φορέσουμε θα σας βάλω φωτό να μας καμαρώσετε!!! δώσε πολλά φιλιά στον χρηστάκο μας!!!ρενατούλα μου εσύ χαλάρωσε και απόλαυσε τις στιγμές με τον σύζυγο και αν θέλει να έρθει νέο σπόρι θα έρθει,αλλιώς δεν πειράζει είμαστε ευλογημένες που κάναμε έστω και ένα παιδάκι!!! εγώ αυτό λέω μιας και δεν ξέρω αν θα μπω στη διαδικασία για δεύτερο ποτέ... μέχρι να βολευτούμέ από δουλειά και να ΄το αποφασίσουμε θα έχει γίνει ηδήμητρα ολόκληρο παιδί και δεν θέλω να ΄΄εχουν πολλή μεγάλη διαφορά τα παιδιά μου οπότε μάλλον θα το αφήσουμε. άλλωστε τώρα δεν θέλω άλλο παιδί, νιώθω τρελές τύψεις που το παιδί το έχω ''φορτώσει'' στη μαμά μου και ουσιαστικά το μεγαλώνει αυτή, δεν έχει νόημα λοιπόν να κάνω κι άλλο παιδί και να το έχει κι αυτό ημαμά μου...από την άλλη είμαι γεμα΄τη και πλήρης με το κορίτσι μου και ειλικρινά δεν με πειράζει αν δεν κάνω αλλο. κι όσο για νά εχει κάποιον δικό της έχω πικραθεί τόσο πολύ από την αδερφή μου που καλύτερα να επιλέξει τους ανθρώπους που θα έχει κοντά της. θάλεια τι έγινε με τον ντούρασελ? βαριέται να μιλήσει? της ξαδέρφης μου που κάνει λογοθεραπεία και΄εργοθεραπεία ένα μικρό ποσό το παίρνει από το ικα. ντίμη πώς είναι η άννα μαρία? μίκα φαντάζομαι πως είσαι τέλεια τώρα πια οπότε έυχομαι σύντομα με μια μεγάλη στρογγυλη κοιλιτσα!!! δεν θυμάμαι κάτι άλλο,βγαίνω μην το ξεφτυλίζω κιόλας :lol::lol: σας φιλώ!!!

Ζουζουνιτσες μου καλησπερα!!!!!!!!!!!!! Ειμαι καλυτερα αλλα ακομα εχω λιγο αιμα....ποτε θα τελειωσει πια , σε λιγο θα ερθει κ η περιοδος,ενα μηνα αδιαθετη θα ειμαι στο τελος....αντιβιωση για 10μερες την Κυριακη την τελειωνω...Αλεκακι μπαβο για το γυμναστηριο. Καλη αρχη!!!!!!!!!!!! Θα ξεφευγεις λιγο, πολυ ωραια θα ειναι, σε πιο γυμναστηριο πας? Εμεις εχουμε ποδηλατο και κατι αλλα μεγαλα πολυμηχανηματα για ποδια και χερια. Σκεφτομαι να ξεκινησω καθημερινα ενα μισαωρο με ποδηλατο...θελω να σφιξω και να χασω κ τιποτα...Σημερα πηγαμε σουπερ μαρκετ το πρωι και μετα σπιτακι, φυσαει δυνατος αερας και θα φερει βροχη οσο νυχτωνει.Τα καμαρια μου κοιμουντε. Ο Νικος δουλευει διπλη βαρδια απο τις 6.30 το απογευμα μεχρι τις 7.30. Αυτον το χειμωνα μου αρεσει να καθομαι σπιτακι και συγκεκριμενα στο κρεβατακι μου και να χαζευω στο ινερνετ η να παιζουμε με Μαρια!!!!!!Οταν ανοιξει ο καιρος πιος με πιανει παλι! ΕΛΕΝΑ.....σε ειδα στον υπνο μου! Μηπως θα μεινω εγκυος κ γω?Καμια φωτο δε μας εβαλες να σε καμαρωσουμε Ελενακι, ο Χρηστακος καλα? Ζετα μια χαρα που εισαι καλα στη δουλιτσα σου, ευχομαι συντομα να βρει κ ο αντρουλης σου...Σκεφτομαι να εβρισκα και γω ενα 4ωρο, αλλα η εξωσοματικη θα γινει κατα το Μαιο καπου εκει...και αν δεν μπορω να δουλεψω μετα και εχω δυσκολη εγκυμοσυνη....πολυ θα ηθελα να δουλεψω....Ρενατακι καλως ηρθες πως ειστε εσεις? Μαρινα, Μαρια, Μαρια Κω, Ηλιαννα τι μου κανετε? Θαλεια το ΙΚΑ για λογοθεραπεια καλυπτει ολα νομιζω, δεν λεει πολλες λεξουλες? Η νυφη μου θα το ξεκινησει τον Ιουνιο στα 3 του δηλ εργο κ λογο μαζι, αν κ εχει λιγες μερες που αυξηθηκαν οι λεξουλες του...εγω θα ειμαι εδω το απογευμα-βραδυ θα μπει καμια σας? φιλια σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΙΝΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ.

ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΑΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ, ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ 6-7 ΜΕΡΕΣ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΙΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΜΑΛΛΟΝ Η ΜΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ.

ΖΕΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ.

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ? Ο ΝΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΒΗΧΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΥΞΟΥΛΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΑΥΠΝΙΑ, ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ. ΑΠΟΨΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΣΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΚ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΛΑΛΗΣΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

NA MAI KAI BRADYNH SHMERA :D

ΠΟΥΦ ΕΦΑΓΑ 2 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ Κ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΝΑ ΣΚΑΣΩ!!!

Α ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!! :D ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ??????

ΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ :?

ΑΝΤΕ Ρ ΡΕΝΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!! ΜΠΑΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :lol:

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΜΕΙΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 4 ΦΟΡΕΣ ΑΦΟΥ ΜΥΞΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΞΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΜΥΞΑ ΛΕΣ Κ ΤΟΝ ΣΦΑΖΕΙΣ Ο ΜΙΓΙΑΓΚΙΧΤΟΣ!!! :mrgreen:

ΑΑΑΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΝΥΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Μ ΕΛΕΙΨΕ!!!

ΡΕ ΕΣΥ ΝΤΙΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΖΕΙΣ????????????????????????????????/

Ρενατα περαστικα στο Νικολακη σου,μακαρι να κανω διδυμακια!!!!!!!!!!!!!!!! Γερα να ειναι και οσα θελει ο Θεουλης ας μου στειλει!!!!!!!!! Γνωμη μου ταπεινη προσπαθησε το.... χωρις αγχος βεβαια, γιατι εχεις και ενα αστερακι το Νικο σου, αλλα ειναι υπεροχο να εχουν τα παιδακια μας αδερφακια!Η Μαρια βουλωσε λιγο η μυτη της και συνεχεια φωναζει, μυξουλες, μυξουλες και κλαιει. Χωρις να βγαινει κατι. Της εβαλα ορο τη ρουφηξα μαλλον ειναι ψηλα τα μπουκωμα ακομα.Αλλη υποχονδρια κ αυτη... Ελενα....βγαλε καλε φωτο να εχεις θα μετανοιωσεις μετα και θα λες να που δεν ειχα καμια στην 2η εγκυμοσυνη..καληνυχτα φιλακια πολλα γεμιστα θα φτιαξω αυριο...θα συνεχισω τη ξεκουραση μου κ αυτο το σ/κ.... :lol::lol::lol::lol:

ΒΛΕΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ, Η ΜΥΞΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ. ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΤΣΙΡΙΔΑ, ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ...ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΜΑΜΑ...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΣΩ ΜΕ ΧΑΡΤΙ. ΣΦΑΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΟΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ. OTRIVIN ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΕΤΟ, ΟΠΟΤΕ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΛΙΓΟ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΚΛΑΜΑ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ.

hellooooo

και απο μας τι κανετε ομορφες? περαστικουλια σε ολα τα αρρωστουλικα!!!!

εμεις καλα ελαφρες ιωσουλες τα συνιθισμενα και γενικα τα περναμε στο ποδι!!!!

τωρα τα νεα μας ξεκινησαμε λογοθεραπεια θα πηγαινουμε 2 φορες την εβδομαδα σε πρωτη φαση και ματα βλεπουμε ο νικολας το εχει παρει πολυ καλα που θα ¨πηγαινει σχολειο " οπως λεει μονος του

εγω καλα ο μπαμπας μας δεν εχει ερθει ακομα οποτε υπομονη!!1

βαρεθηκα να βρεχει και να ειμαι κλεισμενη μεσα πφφφφφφ απο τις 13 φεβρουαριου βρεχει φτανει!!!!!! :(:(:(:(:(

μαρακι εσυ που εισαι λογοθεραπευτρια για πες μου την γνωμη σου

ο νικολας δεν μπορει να προφερει καθαρα λεξεις με πανω απο 3 συλαβες

και εχω ανχωθει τρελα ομως!!!

φιλακια πολλα πολλα σε ολες

ζουζουνίτσες μου καλά είμαστε τώρα ....

εκτός από μύξες και βήχα δηλαδή ... χαχαχα

Πέμπτη πάλι ανεβάσαμε κάτι δέκατα.. τελικά πήγαμε στο γιατρό είναι καλά από λαιμό και αυτιά αλλά βγάζουμε μαζί δυο δοντάκια πίσω και την ξεκάνανε τηνκακομοίρα .. .ετσι τηνΠαρασκευή αναγκάστηκα να πάρω άδεια για΄τι η μαμά μου έλειπε στο χωριό ... και την Πέμπτη που υποχρεωτικά πήγε η πεθερά μου σπίτι να την προσέχει ... για πρώωωτηηηη φορά στα 3 χρόνια της μικρής... μου έλεγε ότι εχει πυρετό το παιδί 36,1 και είχε 37,4 !!!!!!!!!! τεσπα...

κατά τ άλλα τώρα καλά ...

σας διάβασα αλλά δεν προλαβάινω να σας σχολιάσω .. ελπίζω σε λίγο ...φιλάκια πολλα !!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Η επιστροφή της άσωτης!!!

Μη με μαστιγώσετε...τύχανε διάφορα και δε μπορούσα να μπω..αλλα σε σκεφτόμουν και ειχα την εννοια σας..Σας διάβασα σχετικά βιαστικά και ευχομαι να μην ξεχασ κατι σημαντικό να σχολιάσω..συγχωρεστε με, εκ των προτέρων!!

Εμεις γενικά καλα είμαστε..απο υγεία μια χαρα, εγω αδιαθετησα με παραξενη περιοδο αυτή τη φορά...συνήθως με παει το αίμα ποτάμι, ενω τωρα σταγόνα σταγόνα και σαν σκουρο, όπως ειναι στα τελειώματα..την τρίτη μερα ήρθαν οι πονοι οι δυνατοί ενω παντα ειναι την πρώτη..δεν ξερω..κλαταρε το σύστημα!!!τα παιδακια που εχω τα απογευματα τελειώσανε, φτασαμε στο τελος της θεραπειας και τωρα ειμαι με ενα μονο παιδακι...και σιγα μην ερθουν αλλοι τωρα..απο Σεπτέμβρη μαλλον... :( Ο αντρας μου δουλευει εκει με το φιλο του στο σιδεραδικο...Γενικα κανουμε οικονομίες αλλα τωρα που ειναι εκπτώσεις θελω να παω για ψωνια,για το παιδί κυρίως..πηγαμε και χτες το απογευμα, και πηρα 2 ζευγαρια μποτες αυτες τις χοντρες με τη γούνα, και 2 ζευγαρια γοβες, 28 ευρω όλα μαζί!!!Σε 5-6 χρονια με κοβω να ξαναψωνίζω παπούτσια!!!! :lol::lol:

Ελενακι μου πως είσαι? βγαζε καμια φωτο για να χεις να δειχνεις και στη μικρουλα μεθαύριο, και για να μην το μετανιώσεις μετα!!!

Περαστικά σε όσες έχουν αρρωστούλικα μωράκια!!!Παντως και εδω υπάρχει επιδημία...στην ταξη από 25 παιδάκια εχουμε πότε 16, πότε13...αρρωσταίνουν οι μισοί και μετά οι άλλοι μισοί...

Θαλιτσα μου για τα ταμεια ξερω από όταν ήμουν εγω Ελλαδα, ότι κατι καλυπταν αλλα τωρα που τα αλλαξανε δεν ξερω πως εχουν τα πράγματα..θα σου στείλω πμ για τα άλλα...

Μικα μου σου ευχομαι να κανεις όσα παιδακια θες και φυσικά διδυμακια τώρα!!!

Αχ..τί ξεχασα??? Θενα, Ηλιαννα, Αλέκα, Ζέτα, Μίκα, Ντίμι, Ρενατα, Έλενα, Μαρίνα, Μαρία τα φιλια και την αγαπη μου!!!!Ευχομαι να μην ξεχασα καμια!!!

κοριτσακι αμου τι κανετε εμεις καλα αυριο παμε για το 2 μαθημα

θα σας πω αυριο τα νεα μας σημερα καναμε μια βολτα αφου δεν εβρεχε αλλα στα μισα γυρισαμε λογω βροχης οτι χαρηκαμε χαρηκαμε

και πηρα στο νικολα μπουφαν για του χρονου πολυ ωραιο απο τα orchestra για του χρονου απο 55 μονο 15 ευρω του εχω ξαναπαρει ρουχα και φορμες και μπουφαν και μαρεσει η ποιοτητα τους αλλα τωρα ειχε και καλες τιμες

αυτα!!!!!

φιλακια πολλα σε ολες

γεια σου θαλίτσα μου!!!!!!! τι κάνεις κοριτσάκι μου ? σε χάσαμε κ σένα για λίγο .... εγώ τώρα να ρωτήσω ... μήπως αγχώνεσαι άδικα για το Νικόλα μας ? Δηλαδή ποιός αποφάσισε ότι πρέπει να κάνει λογοθεραπείες ? Πολλά παιδάκια στην ηλικία του νομίζω δεν τρέχει η γλωσσίτσα τους ... ειδικά αν λες οτι το μόνο του πρόβλημα ειναι οτι δεν μπορεί να πει καθαρά λέξεις που είναι πάνω από 3 συλλαβές !! Λογικό είναι να δυσκολεύεται, καθότι από οσο θυμάμαι ... ούτως ή άλλως άργησε να μιλήσει κ να πει τις πρώτες του λεξούλες ...!!! Anyway... νομίζω ότι καλά θα είναι ... μην ανησυχείς καθόλου

Μαράκι μου κι εσείς παιδεύεστε με τις δουλειές βλέπω ... αλλά από την άλλη κοριτσάκι μου... λέω πολλές φορές και στον εαυτό μου ας είναι ... έστω κι αυτή η δουλίτσα που έχουμε καλή είναι .. παρά τίποτα και να μην έχεις να φας το πιάτο της ημέρας που λέει ο λόγος... :)

Ρενατούλι μου όντως είναι πολύ δυσκολα τελικά τα πράγματα.... δεν υπάρχει δυστυχώς καθόλου χρόνος από μέρους μου τουλάχιστον συν αρρώστιες ... συν ο καιρός ... και άστα να πάνε.... υπομονή .. θα φτιάξουν τα πράγματα ελπίζω... :)

Ζετούλι μου πολύ χαίρομαι πο υπάνε καλά τα πράγματα !!!!!!!!!!!!! Μακάρι να βρει κι ο σύζυγος κάτι ΄συντομα για να φτιάξει κυρίως κι η ψυχολογία του .... :) Η Δημητρούλα μας τι κάνει ????

Μικάκι τέλος καλό όλα καλά ... τώρα πάμε για τα δυδυμάκια ... κι αν θέλει ο Θεός να ακολουθήσουμε κι οι υπόλοιπες ....

Ελενάκι μου ... πολύ σε αγαπώ και το ξέρεις .. αλλά γιατί μας αφήνεις έτσι ???? Ούτε μια φωτό ... ούτε μια ενημέρωση για το πως τα παει αυτό το κοριτσάκι εκεί μέσα στη κοιλίτσα ???? Και δεν μου απάντησες και στο μήνυμα στο fcb και πολύ στεναχωρέθηκα ... ! Πλημμυρίσατε είδα ... και μάλλον μπήκαν νερά στο σκουριασμένο σου εγκέφαλο κ τον βραχυκύκλωσαν .... γι αυτό με ξέχασες .... εεεττσσιιιι εξηγείται !!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν στις υπόλοιπες φιλια πολλά ... !!!!!!!!!!!!!

να ρωτησεις οτι θες ντιμακο μου!!

εγω ανχωθηκα με το νικολα μου και τον πηγα να τον δει μια κοπελα ειδικος που ειναι φιλη μου απο παιδια

και μου ειπε οτι δεν εχει καποιο σοβαρο προβλημα αλλα μπορουμε να τον βοηθησουμε να καθαρισει την ομιλια του πιο ευκολα επειδη εχει αργησει να μιλησει ισως ειμαι υπερβολικη αλλα θελω να τον βλεπω να μιλαει και να λεει ιστοριες και να ειναι χαρουμενος και οχι να θυμωνει επειδη δεν τον καταλαβαινουν οι αλλοι τι λεει και να στεναχωριεται !!!

για το μαθημα μας σημερα πηγε πολυ καλα μου ειπε η δασκαλα του του εβαλε και 2 σφραγιδες και ειμασταν πολυ περηφανοι γιαυτο και καμαρωναμε εγω δεν ημουν μεσα αλλα ηταν υπακουος και δεν με εψαξε καθολου οση ωρα ηταν με την κυρια του τα πηγα μια χαρα και ηταν πολυ πολυ χαρουμενος

και το ιδιο ειμαι και εγω

ελενακι μου αντε βγαλε μια φωτο την κοιλιτσα να δουμε πως μεγαλωσε !!!!! αντε να εχει ςκαι ανθυμια απο την μπεμπα σου ολες μαζι θα φωναζουμε :lol::lol::lol::lol::lol:

αντε αντε!!

ρενατακι μου περαστικουλια σας να μ ας φιλησεις το νικολα να γινει γρηγορα καλα καλα!!!

ζετουλα τι κανετε ολα καλα ?

μαρινακι πως πατε?

η αλεκα ειναι καλα? πως παει ο μπομπιρας?

μικακι ευχομαι ολα να ερθουν οπως επιθυμεις !!!!

μαρακι μου ευχαριστω για την βοηθεια

μαρακι απο κω πως πανε οι 2 ομορφιες????

φιλακια πολλα σε ολες σας!!!!

ΥΓ. αν ξεζχασα καμια σορυ !!!!

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!

Σήμερα ειχα κενο και πηγαμε με τη μανα μου και τον μικρο σε μια θεια μου..ειχε καιρο να τους δω και μου αρεσε πολύ που πηγα..την Κυριακή ειναι το μνημοσυνο του πατερα μου και εχουμε ετοιμασιες..περιμενουμε κοσμο..

Ντιμάκο μου συμφωνώ απολύτως μαζί σου...δεν ειμαι και αχαριστη...παλι καλα που εχουμε και κατι..ειμαι ευγνώμων γιατι υπαρχει κοσμος που δεν εχει γαλα να δωσει στα παιδια του...

Θαλιτσα μου όποτε μπορεις..και μη με ευχαριστεις..ευχαριστηση μου σε ότι μπορω να βοηθησω..Α! για τις λεξεις που σου ειπα, δε χρειαζεται να βρεις εικόνες, ξερεις από χαρτι..μπορεις και με απλα πραγματα τις καθημερινότητας πχ.το ποτηρι μπορεις να του το δειξεις και το κανονικό..απο την κουζινα..παντως μην αγχωνεσαι ειναι μικρουλης..και να ξερεις ότι το μαθημα (και φανταζομαι ετσι θα γινεται) θα ειναι περισσοτερο σε στυλ παιχνιδιου και οχι σε στυλ μαθηματος, όπως γινεται σε μεγαλύτερα παιδάκια..δε σου εδωσε τιποτα για το σπίτι ασκησεις ετσι?

Οι υπόλοιπες τι κανετε? Το κανετε επιτηδες που επεστρεψα εγω? δε μου μιλατε??? :(:(:(:(:(;););)

Μακια σε όλες, με φωναζει ο λεβεντης μου!!!

Μεράκι μου για το σπίτι δεν μας έχει δώσει ακόμα κάτι κσι σήμερα κάνανε μόνοι τους μάθημά εγώ δεν ήμουν μέσα αύριο θα παμε πάλι έχουμε μάθημά το απόγευμα θα σας πω νεότερα φιλάκια πολλά κοριτσακια μου

Τα λέμε!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..................

Το συροπάκι που του δίνω λέγεται MUCOTHIOL θα το πάρει 4-5 μέρες γιατι καθε πρωι εχουμε βηχα και αν δεν αλλάξει κάτι θα πάμε στο γιατρό.........

Περαστικά στα αρρωστούλικα............

Εμείς είμαστε καλά..........πολύ καλά!!!!!!!!!!!!!

Θέλω να σας πω κάτι..........Μάλλον δε θα ναι η Μικα η επόμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Νομίζω ότι είμαι έγκυος..............Δεν έκανα τεστ........Δεν το χω πει σε κανένα ούτε καν στον άντρα μου..............Και δεν έχω και πολλές μέρες καθυστέρηση οπότε..............Μπορεί να είναι και ιδέα μου αλλά έχω πονάκια χαμηλά και ανακατωσούρα.........Λέτε??????????

Φιλάκια πολλά

Μπράβο ρε Μαρινάκι ... μακάρι .... αλλά επιβεβαίωσέ το με μια χοριακούλα να μαστε σίγουρες !!!!!!!!!!!!!!! .... αντε για να αρχισουμε τα πανηγύρια επισήμως !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα σε όλες καταρχήν !!!!!!!!!!

Θαλίτσα μου έτσι εξηγείται..... οκ ...... αρα δεν εχουμε σημαντικό θέμα ... βοηθητικά τα κάνεις τα μαθήματα... .εντάξει ντεεεεεεεε... αντε καλά θα πάτε .. μια χαρούλα !!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς χτες πήγαμε σε ενα παιδότοπο γιατί ψάχνουμε να δούμε που θα κάνουμε το παρτάκι για τα γενεθλειάκια μας ... πολλά λεφτά ρε κορίτσια αλλά στο ΄σπίτι μέσα στο διαμέρισμα δεν παίζει με τιποτα !!!!!!!!!!!! Θα δούμε ... μόλις καταλήξουμε θα σας πω .... !

Φιλάκια προς το παρόν ....... θα τα ππούμε αργότερα ίσως ....

Κι εγώ mucothiol της δίνω για το βήχα (είναι για βήχα που συνοδεύεται απο φλέματα) (ενώ για ξερόβηχα μας δίνει το spiropent) κ εμάς 7-10 μέρες μας το δινει συνήθως πρωι μεσημέρι βράδυ.. .της αρέσει πολύ παντως και μουζητάει κι αλλο συνήθως... :lol::lol::lol:

ααααααααααααανννντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μαρινάκι ..................... ακόμα σπίτι είσαι ??????????????????? :P:P:P

Ντιμι μου ειμαι δουλεια.........Δε θελω να κανω χοριακή θα μείνουμε με την αγωνία.......

Τώρα να δω..........Όμως δε θυμάμαι.........για βοηθείστε λίγο.........Έτσι πονάει χαμηλά αμα εισαι εγκυος????????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...