Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ 2010 ΝΟ15!!ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ!!


Recommended Posts

%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-

ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΝΝΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ!!!!!! :D:D:D:D:D:D

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΟ Κ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Κ ΤΡΙΤΑ ΜΑΣ ΜΩΡΑΚΙΑ... ΑΜΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΘΕΝΑ!!!! ΑΣ ΒΑΛΩ Κ ΤΕΤΑΡΤΑ ΛΟΙΠΟΝ :lol::lol:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑΚΙ %%- ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 753
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΔΔΔΔΔΔεεεεεξξξξίιιιιιιι .... και .... καλορίζικο λοιπόν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε να ζήσουν τα νέα μωράκια της παρέας μας και βουρ για τα επόμενα ......... για όοοοσες τελοσπάντων ...... !!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα καλημερααααααααααα μοιλς μπηκα για λιγο κ επεσα πανω στο καινουριο μας ποστακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλοριζικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο κορισια μου να ειναι κ μονο ευχαριστα να λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο λοιπον να ερθουν τα επομενα μωρακια σε οσες το επιθυμουν!!!!!!!!!!

( δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα , θα το κανω το μεσσημερακι...

εμεις καλα δοξα το θεο )

πολλα πολλα φιλια σε ολες κοριτσακια μουυυυυυυυυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε ΚΑΛΩΣ ΤΕΣ!!!

ΓΙΑΤΙ ΝΤΙΜΑΚΟ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ???? ΤΟ ΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ????

ΜΑΡΗΗΗΗΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΣΑΤΑΛΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! :?

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΟΡΜΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΛΥ ΘΑ ΧΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΑΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΕΣΥ :lol::lol::lol::lol::lol:

ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Κ ΜΠΗΚΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ! :x:x

ΕΕΕΕΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ???? ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΦΤΕ?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαααρήηη το ξέχασα .... μπήκα μόνο για το καλορίζικο !!!!!!!!!!!!

Ημουν σίγουρη για το ότι το σχόλιο θα πήγαινε στα ποδάρια της που τα χει ορθάνοικτα :lol::lol::lol::lol: .... κι ελεγα από μέσα μου πριν σας τη στείλω ότι θα το σχολιάσετε σίγουρα ... αλλά είχα κ τις ελπίδες μου μπας κ σας ξέφευγε !!!!!!! Πλάκα πλάκα το συνηθίσει να κάθεται έτσι... λετε να σημαίνει κάτι ανησυχητικό ?????????????????????? αααααα ππππππππααααααααα ππππππππαααααααααα !!!!!!! Συμπεθερίτσα μου εσύ ... μη δίνεις σημασία !!! Ετσι ??? Τον Ιασωνάκο μας θα τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας !!!! Εννοια σας !!!!!!! :):D:D:P:P:lol::D:D:lol::lol:

Και θα μπω στη κατηγορία ...... αυτή μαζί με τη συμπεθέρα σου .... "αναποφάσιστες" !!!!

Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν η επιθυμία για ένα ακόμα παιδουλίνι είναι μεγαλύτερη από το φόβο μου για το τι θα απογίνουμε οικονομικά κ αν θα έχω λεφτά να τα ταίσω κ τα δυό μου παιδάκια μετά ....... :?:?:?:?

Φιλούμπες !!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ.....

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΔΕΝ ΕΙΔΕΝ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ? ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ....ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΧΑΣΕΤΕ ΕΜΕΝΑ.

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΣ ? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΜΑΣ ΕΡΙΞΕΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΑΝ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ.

ΖΕΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ, ΣΤΑ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΣΑΚΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΕΓΩ ΣΤΑ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΙΟΜΑΣΤΕ. ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ, ΠΟΥ Η ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ.

ΣΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.....

ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΙΤΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΡΙ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΣ........ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΜΑΣ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΩ.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπαίνω κι εγώ με το δεξί κι ελπίζω να γεμίσουμε 100 σελίδες μόνο με ευχάριστα :D:D:D:D (και σύντομα όχι σε κανα χρόνο γιατί το προηγούμενο θέμα είχε ανοιχτεί φεβρουάριο και μας πήρε σεπτέμβρης για να το κλείσουμε) :?:? συμπεθέρα έχουμε κανένα νεάκι?! ευτυχώς ρενατούλα μου γιατί κι εγώ έτσι αγχώθης που είμαι αν έμπαινα στη διαδικασία να μετράω μέρες ακόμα άκληρη θα ήμουν :lol::lol::lol::lol: άλλωστε και ο γιατρός μου είχε πει οτι τη δήμητρα την έπιασα μετά τις τυπικά γόνιμες μέρες,, προφανώς έκανα αργότερα από το αναμενόμενο ωορρηξία...να σας πω λοιπον την αλήθεια μου όπως και η ντίμη θέλω κι άλλο παιδάκι αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα αν και πότε θα βάλουμε μπρος γιατί φοβάμαι :?:?:? στην όποια λιστούλα λοιπόν βάλτε με με την έννοια ότι έχω την επιθυμία αλλα΄για το πότε και αν δεν μπορώ να σας εγγυηθώ ;);) ρενάτα και ντιμάκο θα πάω βόλτα τη μικρή στο πάρκο για κοπιάστε :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

%%-%%-%%- Με το δεξί μπαίνω!!

Καλότυχο να είναι το νεο μας θεματακι, και με τον ερχομο του να φερει σε όλες μας ό,τι επιθυμούμε και κυρίως ΥΓΕΙΑ..ΥΓΕΙΑ..ΥΓΕΙΑ..σε εμας και σε ολο τον κόσμο!

Μίκα μου τα συλληπητήρια μου..Ζωή σε σας.

Εμεις εδώ καλα είμαστε..μια από τα ίδια..στο σχολείο η διευθύντρια μου είπε ότι προσεξε το ψυχρό κλίμα που επικρατεί, και να μην τα λαμβανω υπόψη και να τα αφήνω να περνουν, και ότι καταλαβαινει ότι φταίει η γλωσσα της καθαρίστριας αλλα να μην τα κραταω και εγω..της εξηγησα και εγω αλλα πρωτη φορα κορίτσια θα είμαι σκληρη και δε θα πεσω πρωτη στα πόδια της..εδω μου εσκαβε το λακκο, της εκανα παρατηρηση ευθεως και απο τότε δε μου μιλαει..ε τι πρεπει να της ζητησω και συγνωμη που δεν την αφησα να με θαβει ανενοχλητη??

Τεσπα, καινουριο θεμα, καινουρια σελιδα ας μην το "λερωνω" με αυτα..

Ο Κωνσταντινος μου σημερα δειχνει καλυτερα..δεν εχει τόση μυξουλα και δε βηχει όπως χτες..θα δειξει..

Τα φιλια μου και παλι κοριτσακια μου σε όλες σας! Και μια μεγαλη ζεστη αγκαλια για να σας χωρεσει όλες και τα μωρακια σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλοριζικο το θεματακι μας !!!!!!!!!!!!! Συντομα με μωρουλακια οσες το επιθυμουν εγω ειμαι μεσα παντως!!!!!!! Ευχαριστω για τα συλληπητηρια να εχετε υγεια εσεις κ οι οικογενειες σας. Ρενατα ναι ηταν μεγαλη γυναικα αλλα ηταν η Θεια μου για μενα . δε με νοιαζει αν ηταν 80 η 180...προς Θεου δεν παρεξηγησα εννοειται.

η Μαρια σημερα με τρελανε στηνκυριολεξια με εφερε εκτως οριων....τωρα κοιμαται μολις τελειωσα τις δουλειες κ καθησα. επισης της μαζεψα κατι μικρα παιχνιδακι α τυπου πιατακια κουταλια κλπ απ το σαλονι κ τα αφησα ολα στο δωματιο της. οποτε θελει να παιζει θα πηγαινουμε εκει . στο σαλονι αφησα μονο ενα σετ καρεκλακια με τραπεζακι ενα εκπαιδευτικο τραπεζακι ενα καροτσακι. τα υπολοιπα σουτ. εχω κ τη μεση μου παλι δεν μπορω. να παιζει στον χωρο της. ολο πεταει πραγματα κατω οταν νευριαζει και γινομαι φρικη με αυτο το θεμα....τεσπα...σας αφηνω πιστευω μονο ευχαριστω να εχουμε!!!!!!φτιαξτε τη λιστα με τις υποψηφιες γκαστρουλες..εγω δε ξερω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Η ΜΑΡΙΑ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΙΨΗ, ΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΙΜΟΝΟ !!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΣΧΕΤΗ ΕΙΜΑΙ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ?

ΖΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ? ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ !!! ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να μαι κ εγω με το δεξι :mrgreen:

θα κατσω λιγο ,αρχιζει η Σιλα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αντε παρτετ ο αποφαση τιποτα δεν ειναι το δευτερο καλε, μια συνηθεια ειναι ολα :lol::lol: ασε που μετα σου αρεσει κ πασ κ για 'λλο :lol::lol::lol::lol:

εμεισ αρχισαμε τισ ιωσεισ απο μενα δηλαδη κ τωρα πηρε σειρα ο Ιασονασ :cry::cry: φλεμα μυξα κ βηχασ αντε καλο χειμωνα :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NA MAI K ΡΓΩ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΛΥΝΑ ΜΠΑΝΙΑΡΙΣΗΑ ΤΑΗΣΑ Κ ΤΩΡΑ ΚΑΑΑΑΘΟΜΑΙ~~~~~~ :mrgreen:

ΚΑΛΕ ΛΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ :lol::lol::lol::lol: ΧΑΚΕΡ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ :lol::lol::lol::lol:

ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΙΣΤΑ!!!

ΠΟΥΦ ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΧΩ ΜΑΣΕΙ ΟΛΑ Κ ΤΑ ΠΑΨΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ :?

ΚΑΛΑ ΝΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ :lol::lol::lol::lol: ΧΑΧΑΧΑ ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ!! :lol::lol::lol::lol::lol: ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ Η ΤΥΧΗ Τ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΧΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!! ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!

ΑΝΤΕ ΡΕΝΑΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΚΚ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ ΜΑΡΗ ΕΛΕΝΑ, ΜΗΝ ΒΑΡΑΣ. ΑΡΓΗΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.

ΚΑΙ ΝΑΙ....ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ. ΕΙΜΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΟΛΕΣ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ. ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ. ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΛΗΞΕΙ ΑΔΟΞΑ ΠΑΛΙ, ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΚΟΜΗ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΗ, ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΟΙ 3 ΜΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ? Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΗΠΙΑΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΓΙΝΑ ΡΕΤΑΛΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να'μαι κι εγώ!!! γύρισα, έφαγα μια πιατάρα μουσακά και τώρα χαζολογάω μέχρι να ξαναφύγω πάλι :twisted::twisted: πόσες φορές θα πω ακόμη οτι δεν το αντέχω αυτό το πρωί - απόγευμα?! :roll::roll: μπράβο ρενάτα μου που περάσατε όμορφα!!! δεν ξέρεις πόσο πολύ μου λείπει το να πάρω την μικρή και μια φίλη μου ή την αδερφή μου και να βγούμε βολτούλα...να δούμε και βιτρίνες που έχω ξεχάσει ακόμα και την ύπαρξή τους :lol::lol: παρεπιπτόντως κι εγώ στο εύχομαι ολόψυχα να καταφέρεις να κάνεις άλλο ένα παιδάκι που τόσο λαχταράς γιατί πέρα από την ηλικία που αναφέρεις, ξέρω ότι είσαι η μοναδική που ταλαιπωρήθηκες τόσο πολύ για να κρατήσεις στα χέρια σου το θαυματάκι σου :x:x:x άντε συμπεθέρα σε βλέπω με καινούργιο τικεράκι από κάτω ''my pregnancy'' :-*:-*:YMHUG::YMHUG: μαράκι μου μην ασχολείσαι με την ''κυρία'' , δεν αξίζει να της διαθέσεις ούτε ένα λεπτό απ'τον χρόνο σου...καλά μαρή θένα σιλά βλέπεις?! το ρίξαμε το επίπεδο μου φαίνεται :lol::lol::lol: και για να ξεκινήσουμε πάλι περαστικά σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσάκια μου πολύ χαίρομαι που μαζευόσαστε σιγά σιγά .... εννοείται ότι έχει προτεραιότητα η Ρενατούλα μας κι ΟΧΙ γιατί είναι μεγαλύτερη όπως λέει συνεχώς .... :x αλλά γιατί έχει περάσει μεγάλο γολγοθά για να φτάσει εδώ που έφθασε !!!!!!!!! :!::!::!:

Ευχόμαστε όλες μαζί λοιπόν να είσαι η πρώτη που θα ακούσουμε τα ευχάριστα!!!!!!!!!! ..... κι ας είμαι εγώ η επόμενη - δεν με πειράζει - καθότι ηλικιακά είμαι ακριβώς από κάτω σου :lol::lol::lol::lol: !!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D;););)

Μίκα μου τα συλληπητήριά μου !!!! Γεροί να είστε να συνεχίσετε !!!!!!!!!!!

Βρεεεε συμπεθέρα αρχίστε να τρώτε πορτοκάλια που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού ... και παρτε και κανά βότανο ενισχυτικό .... !!!!!!!! :lol::lol::lol:

Περαστικά στο γαμπρούλη μου !!!!

Λοιπόν Ελενάκι τώρα που αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά κι εγώ έτσι συνηθίζω να κάθομαι ειδικά στη καρέκλα του γραφείου ΤΣΑΤΑΛΑ .... ΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧα κατά μάνα κατά κύρη !!!!!

ζετούλα ζουλεύουμε ... που έχετε κοντά σας το πάρκο κ πάτε τις βόλτες σας χωρίς εμάς .....!!!!

Λοιπόν εμείς έχουμε ένα γάμο στη Σύρο το Σαββατο κ μάλλον λέμε να πάμε - θα αφήσουμε τη μικρή με τους γονείς μου σπίτι μου.... κ θα φύγουμε λέμε από Παρασκευή - ζήτησα άδεια !!!! Το βαριέμαι λίγο το ταξίδι ... κι αν δεν είχαμε την υποχρέωση του γάμου θα ήταν πολύ καλύτερα ... αλλά αςμην κλαίγομαι .... ας είναι .... θα ξεφύγουμε λιγάκι πάλι.... Σας φιλώ πολύ πολύ !!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ντίμη συμπαραστατη μου σε ψήσανε και σένα για δεύτερο μπεμπέ και θες να μπεις και κάτω από την ρενατούλα? :lol::lol::lol: μην μ'αφήνεις μονάχη μου στη λίστα των αναποφάσιστων!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: τσατάλα κι εσύ? το μήλο κάτω απ'τη μηλιά λοιπόν, έτσι και αλλιώς κλώνος σου είναι η άννα μαρία, αυτό θα σου άφηνε?! :lol::lol: να πας το ταξιδάκι σου με τον σύζυγο, να περάσετε όμορφα και να κάνετε 'ενα πολύ σύντομο honeymoon!!! πρέπει κάποια στιγμή να βρισκόμαστε και λίγο μόνοι ;););) διοργανώτρια μου οργάνωσε την συνάντησή μας, περιμένω!!!! σύντομα να μην χαλάσει ο καιρός :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ !!! ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ....

ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΑΔΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ. ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ, ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ.

ΖΕΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗ. ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΝΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΣΩ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.....ΟΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ. ΠΡΙΝ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΒΙΤΡΙΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΩΝΙΖΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΝΙΚΟΣ. ΤΕΣΠΑ. ΚΑΛΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ.

ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΜΟΥ. ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΧΘΕΣ ΠΗΓΕ 12 ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΛΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχομαι ολοψυχα σε ολεσ ενα δευτερο παιδακι :x:x:x:x μονο ετσι θα με καταλαβετε τισ απουσιεσ μου:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πριν λιγο ηρθα κ εγω απ τη δουλεια κ ειπα να βαλω ενα υποθετο γλυκερινησ μπασ κ παω τουαλετα :oops::oops: αλλα κ που το βαλα τιποτα!!!!τοσο φαι που παει βρε παιδι μου!!! καθε μερα κουακερα πρωι βραδυ κ benefibra καθε πρωι!! εεεε τιποτα :twisted::twisted::twisted::twisted: ενα μου εμεινε οπωσ λεει κ μια κουμπαρα μου...να ανοιξω την πισω πορτα αλλα δεννννν :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ τι σασ λεω κ εγω τωρα!!!

συμπεθερουλα μου καλα να περασετε ,θα ξεχαστησ κ λιγο ,καλα θα ναι ;) οσο για τα πορτοκαλια δεν βρηκα κανενα καλο αλλα ολο βιταμηνεσ τουσ δινω :roll:

ρενατα απ οτι καταλαβαινω εχεισ ιστορια με τισ εγκυμοσινεσ αλλα οπωσ δεν το εβαλεσ κατω στο πρωτο αυτο να κανεισ κ στο δευτερο...ειναι κριμα να φυνουμε τα παιδια μασ χωρισ αδερφια...εμεισ θα φυγουμε μια μερα καλο ειναι να εχουν καποιον δικο τουσ....ξερω οτι θα τα καταφερεισ υπομονη μονο θελει ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΩΡΗ ΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΠΑΛΙ ΕΠΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ :lol::lol:

ΜΑ ΚΑΛΑ Κ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ??????? :lol::lol::lol::lol::lol: Κ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΙΣ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Κ ΣΤΟΝ ΑΗΔΟΝΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!

ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΠΙΠΙΝΙ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ Μ ΒΓΕΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΓΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ :lol::lol::lol:

ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Κ Η ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΜΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΖΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΝΑ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΑ Κ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΛΛΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ Κ ΔΕΥΕΤΕΡΟΝ ΘΑ ΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΦΥΓΟΥΜΕ!! :cry:

ΡΕΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΓΗΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΡΟΣ!!! Κ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ!!!

ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΣΤΩ Κ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΚΑΑΒΕΙΣ!!! ΕΓΩ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ 1,5 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ :|

ΤΣΑΤΑΛΟ ΜΑΝΑ Κ ΚΟΡΗ ΛΟΙΠΟΝ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΟΧΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ???? ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΑ ΜΕΘΕΝΟΥΝ ΑΥΤΑ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ!!!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα περα για περααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να'μαι κ εγω στα γρηγορα!!! :D

προλαβα κ διαβασα αυτα που γραψατε εδω στο καινουριο μας ποστακι αλλα οχι στο προηγουμενο :(:?

ειχαμε παει βολτιτσα σημερα το απογευματακι , πηγαμε κ στα τζαμπο κ πηραμε το πρωτο κερακι του χρηστακου που θα το σβησει το αλλο σαββατο μετα το μπλουμ που θα κανει!!!!!! ηρθαμε τα εκανα ενα μπανιο κ τα τρια , ταισμα κ νανι μετα!!!! καθομαι κ αρραζω λιγο εδω κ μετα βουρ στο κρεβατι γιααα νανιιιιιιιι γιατι δεν την παλευω.

ευχομαι με το καλο λοιπον κοριτσακια μου ολες οσες θελετε αλλο παιδακι να το αποκτησετε συντομα!!!!!

ρενατουλα μου , σου ευχομαι να μην χρειαστεις να ταλαιπωρηθεις κ να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου κ ενα δευτερο παιδακι!!! πολλα πολλα φιλακια στον μικρουλη σου!!!!!

κορμιιιιι λες να κανω κ 4οοοοοοο?????????????? :shock::shock::shock::shock: πωπωωωωω φρικη!!! χαχαχαχαχαχ οχι οτι δεν θελω ( η κορη μου παντως το εχει ξεκαθαρισει , δεν θελει αλλο αδερφακι :lol::lol::lol: ) :?:roll: αλλα... παει θα λαλλησω μετα.. :lol::lol::lol::lol:

μικακι μου συλληπητηρια για την θεια σου , να ζησετε να την θυμοσαστε!!

μαρακι μου σιγα μη ζητησεις κ συγνωμη..!!

θεναααα αρχισατε τα κρυολογηματα , ε?? αχχχχ αντε καλο χειμωνα

ζετουλα πωπω αυτο το πρωι απογευμα ειναι αστα να πανε πολυ κουραστικο.μια χαρα η βολτιτσα στο παρκο!!

ντιμακο πολυ ωραια , ευκαιρια να ξεγυγετα κιολας!!!! καλα να περασετε

σας αφηνω κοριτσια μου ,

καλο βραδυ σε ολες!!!!!!

πολλα φιλια σε μανουλες κ ζουζουνια!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μικρές χαριτωμένες μου !!!!!!!!!!!!!

Ολα καλά ανθηρά κ αισιόδοξα !!!!!!!!!!!

... εχω να φτιάξω νύχι, μαλλί θα το κάνω μόνη μου ... βαλίτσα να ετοιμαστεί ..... θα τους μαγειρέψω μια κρεατόσουπα σουπερ να φάνε όλοι τους για να μη μαγειρεύει η μαμά μου... κ μεθαύριο αριβάρουμε ..... !!!!! Μη νομίζετε όμως - ούτε εγώ έχω ξαναφήσει το παιδάκι μου σε κανέναν μέχρι τώρα - για κανένα βράδυ. Κι όταν την είχα στείλει στο χωριό ήταν ο άντρας μου εκεί. Τώρα θα λείπουμε κ οι δύο, αλλά ευτυχώς θα είναι στο χώρο της - στο σπίτι της - στο κρεβάτι της - στις βολές της κ θα χει τον αγαπημένο της παππού μαζί της !!! Οπότε νομίζω ότι θα είναι καλά όλα !!!! Στεναχωριέμαι βέβαια λιγουλάκι δεν σας κρύβω :oops::oops::oops: , αλλά ξέρω ότι χρειάζεται που κ που κι αυτό !!!!!!!

Φιλάκια φιλανάδες θα σας αποχεραιτήσω επίσημα αύριο !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ. ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ. ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΦΑΓΑΝΕ 3 ΑΤΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΦΥΣΙΚΑ.

ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΕΠΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΑΜΕΣΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ 6 ΦΟΡΕΣ ? ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΡΟΜΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΕΣ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΝ.

ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.

ΝΤΙΜΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ. ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΓΑΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙΡΟ. ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΣΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπήκα στα γρήγορα να δηλώσω παρουσία και εξαφανίζομαι!!! θα πάμε πάλι στο πάρκο -αυτή τη φορά με τη νονά της- καθώς σήμερα η κατάσταση είναι απλά ΑΠΑΛΕΥΤΗ...γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια. το πρωί την πήρα 2 ώρες μαζί μου στη δουλειά καθώς δεν ήθελε κανέναν άλλο μόνο εμένα :o:o μετα΄ήρθε ο πατέρας της και την πήρε και απο τοτε γκρινιάζει, ούτε κοιμήθηκε το μεσημέρι...(το θετικό είναι οτι κατά τις 9 το πολύ θα πέσει για ύπνο)...κάτι τέτοιες στιγμές ούτε σαν σκέψη δεν θελω κι άλλο παιδί :twisted::twisted::twisted: ρενάτα μου ευτυχώς που τη γλίτωσε ο άντρας σου...φαντάζομαι πώς θα ήσουν όλη μέρα...και μένα αυτό είναι το μεγάλο μο άγχος, μην μείνουμε και οι δύο άνεργοι :?:?:? θετική σκέψη κάτι άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε...ντίμη η άννα μαρία θα είναι τέλεια!!! πολύ καλά θα κάνεις που θα την αφήσεις στο σπίτι σας, δεν θα αισθανθεί την απουσία σας καθόλου!!! ηλιάννα και τέταρτο?! να σου κλείσω θέση στο δαφνί?! :lol::lol::lol::lol: φεύγωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ τετοιεσ ετιμασιεσ ουτε η νυφη να ησουν :lol::lol::lol: αντε σαν ταξιδι μελιτοσ θα ειναι κ που ξερεισ μπορει να σκαροθει κ το δευτερο εκει ;););)

ζετακι γκρινια γκρινια αλλα η βολτα καλα σου ξαναεκατσε :lol: τραβαμε κ ασ κλαιω εχεισ καταντισει!! κ καλα βγαινεισ για την δημητρουλα, σε τα μασ :lol::lol::lol::lol:

αααα κοριτσια δεν καταλαβα που ειναι το αστειο εεεεε? :lol::lol::lol::lol: αχ ποναει αλλα μ αρεει θα λεεω μετα ε??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: μπαααα γι αυτο δεν ανοιγω την εξοδο κυνδινου ,ασ το καλυτερα φοβαμαι :mrgreen::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πωπω ρενατα μου 6 φορεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!τρομερο βρε κοριτσι! κ ακομα εισαι χωρισ χαπια????!!!!μπα εγω θα μουν στο δαφνι με βαρια καταθλυψη :roll::roll: κουραγιο μανα αφου τα περασεσ τοσεσ φορεσ δε σε φοβαμε θα σου ερθει το δευτερο κ ασ σε πεδεψει παλι ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ θενα μου η μικρή στη βόλτα είναι κυρία ;);) εντάξει περάσαμε πολύ καλά μιας και είχα να δω την κουμπάρα μου από τον γάμο της στις 31 αυγούστου... τώρα θα πάω να ξαπλώσω να δω τηλεόραση στο κρεβάτι...μπήκα λίγο να δω τα της διαδήλωσης και μαύρισε η ψυχή μου...τι χάλι ζήσαμε πάλι :cry::cry::cry: πώς θα αλλάξει αυτή η σαπίλα της ελλάδας αφού κάθε φορά, σε κάθε διαδήλωση επιστρατεύουν τους γνωστούς-άγνωστους κουκουλοφόρους και τα κάνουν όλα γης μαδιάμ? κάθε φορά χάος και αναρχία, ενώ θα έπρεπε να είναι όλοι οι έλληνες στους δρόμους να διαδηλώνουν στέλνουν τους τραμπούκους για να κρατήσουν τον κόσμο στα σπίτια και να στρέψουν την προσοχή μας αλλού :cry::cry::cry: με θλιβει η κατάσταση αυτή, με απογοητεύει και με κάνει να αναρωτιέμαι τι μέλλον θα βρουν τα παιδιά μας? τη μισώ πια την ελλάδα, έτσι όπως την έχουνε καταντήσει...μακάρι να έπειθα τον άντρα μου να φύγουμε από'δω αλλά δεν μ'ακούει :twisted::twisted: σόρυ αλλά ήθελα κάπου να ''πω'' την απελπισία που νιώθω...καλό βράδυ σε όλες και πολλά φιλάκια στα παιδάκια μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Μπράβο ρε κορίτσια!! Όλες μοντέλα μάλλον εγώ κάνω κάτι πολύ λάθος έχω πάρει 5 κιλά 😬
    • Θα έρθει κορίτσι μου σε όλες μας το μωράκι ♥️🥰 θα τα καταφέρουμε!!!!!
    • Σε ευχαριστώ Elk μου! Μόλις έγραψα το θέμα, η μικρή γέμισε δύο πάνες φουυυυυλ στα κακα, ευτυχώς με σύσταση πάστας χωρίς κλάματα!! Γουρλιδικο το φόρουμ 😂 Δοκίμασα σήμερα να της βάλω το αχλάδι μέσα σε αυτήν την πιπίλα την μεγάλη με τις τρύπες και της άρεσε πάρα πολύ. Το κρατούσε με το χεράκι της και ρουφούσε με μανία 🥰 Μετά της το έλιωσα με το πιρούνι και έφαγε λίγο. Νομίζω ο τελείως πουρές της κακοφαινεται. Θα δείξει πως θα πάει, αρχή είναι ακόμα, νομίζω πρέπει να δειξω περισσότερη υπομονή! 
    • Κλείσε κορίτσι μου ραντεβού με οδοντίατρο και μίλησε με τον γυναικολόγο σου ότι θα πας σε περίπτωση που χρειαστεί να μιλήσουν κ μεταξύ τους! Μπορούν να γίνουν κ ενέργειες και στην εγκυμοσύνη μη το αφήσεις γτ είναι χειρότερο! Περαστικά εύχομαι!
    • Πολύ συγκινητική η ιστορία του άντρα σου Αντωνια μου...!Και καταπληκτικό ότι τα κατάφερε τόσο καλά ένα αδύναμο εμβρυακι. 💖 Και αυξήθηκε  το αποθεμα σας!! Δεν μπορειτε βεβαια να επιλεξετε εσεις ποια-ες θα βαλετε. 😄 Το ξερεις, φανταζομαι. Οι γιατροί ξεκινουν συνηθως τις ετ από τα πιο δυνατά έμβρυα, ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες.  Επίσης, η ποιότητα της βλαστοκυστης στην πραξη φαίνεται. Μακαρι να πετυχεις με την πρωτη, ολες αυτο ευχομαστε! Αλλα το σημαντικο ειναι να ειναι υγιεις αυτες που θα βαλεις, οχι μονο αριστες σύμφωνα με τους χαρακτηρισμους των εμβρυολογων. Το έχουμε δει πολλές φορές. Από αγάπη κ ενδιαφέρον στο λέω. Επειδή είναι η πρώτη σου προσπαθεια και καλό είναι να έχεις ολες τις πληροφορίες.😉  Προς το παρον ολα καλα πανε, μακαρι να συνεχίσουν ετσι!!🥰🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...