Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ 2010 ΝΟ15!!ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 753
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

τσααααα , να μπω η θα με διωξετε???....... :roll::roll::roll::(:(

πως ειστε κοριτσακια μου γλυκα?? τα ζουζουνια μας??? ευχομαι κ ελπιζω να ειστε καλα!!!!!!!! δεν εχω προλαβει να σας διαβασω....

εμεις περασαμε διαφορα ,απο που να αρχισω κ που να τελειωσω..... το κορυφαιο ηταν οτι ειχαμε γαστρεντεριτιδα (με εμμετους)οοολοι μαζι πρωτα ο αγγελακος κ υστερα απο δυο μερες οι υπολοιποι 4 συγχρωνος.... αφηστε χαλι μαυρο...

κοριτσακια μου μια χαρη σας παρακαλω, στειλτε λιγη απο την θετικη σας ενεργεια για τον μικρο μου χρηστακο!!!!.....

σας φιλω ολες , μου λειπετε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα και καλη εβδομαδα για ολες! Εμενα χθες μπηκε η μαμα μου νοσοκομειο, ειμαι καπως χαλια...κρυωσα κιολας και εχω πλακωθει στα παναντολ φλου να συνελθω...Ηλιανα περαστικα σας ασχημο πραγμα αυτο..ο Χρηστακος τι εχει?

Σου στελνω πολυ θετικη ενεργεια και πολλα φιλακια!!!!!!!!!!! Οι λοιπες γυριστρουλες που ειστε?

Φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσαρες τι κανετε???τα μικρουλια σας???εμεις αρρωστησαμε ολοι μαζι πυρετο μπουκωμα βηχα ενας χαμος γινοταν αυτες τις μερες σπιτι...τωρα ειμαστε καλα τα μικρα ακομα εχουν λιγο βηχα και πινουν φαρμακα και σιροπι...την παρασκευη εχουμε επανεξεταση να δουμε αν εχει φυγει το κρυωμα απο την κωνσταντινα εκεινη μας κολλησε ολους με την σειρα δεν ξερω τελικα κατα ποσο ειναι καλος ο σταθμος με τοσα που ζω καθε φορα...μια μερα παει δεκα καθετε σπιτι με τις ιωσεις τι να πω ολα τα μικρα αρρωστα ειναι εκει μεσα ηθελα να ξερα πως τα στελνουν αρρωστα να κολανε και τα υπολοιπα δεν τους κοβει η για να τα ξεφορτωθουν τα στελνουν επιτηδες??? :evil::evil: εγω την κραταω σπιτι αν δεν γινει καλα τελειως δεν την στελνω...μαθατε για την κοπελια απο την λερο ε???μικα εσυ σιγουρα κατι θα ακουσες ηθελε να μας πει κιολας οτι δεν εχουμε παιδιατρους στα νησια δεν εβλεπε που αφησε το μωρακι να πεθανει επιτηδες μονο ηθελε να το παιξει και εξυπνη...μπορει να μην εχουμε νοσοκομειο αλλα παιδιατρους εχουμε καλους και αρκετους δοξα το θεο...αν ζηταγε βοηθεια θα γλιτωνε οχι το αφησε να φυγει :( ελπιζω να τα βρει απο αλλου...

ηλιαννα εχεις ολη μου την θετικη ενεργεια για τον χρηστο σου τι επαθε???

μικα μου περαστικα ευχομε στην μαμα σου και ελπιζω να μην ειναι κατι το σοβαρο...

στις υπολοιπες πολλα φιλια!!!

ΝΑ ΜΑΙ Κ ΕΓΩ!!!!!

ΚΑΛΕ Τ ΠΑΘΑΤΕ Κ ΟΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΕΣ??? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ :D

ΜΑΡΙΑ ΑΝΟΙΞΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ.....ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ 50 ΑΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΕΣΣ!!! ΕΠΙΣΗΣ Κ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ!!!!

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ????

ΔΕΝ ΦΤΑΕΙΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ!!!!

ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΣ Κ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ?????

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΘΟΙ!!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΑΖΩ ΠΑΝΑ Κ Η ΠΑΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕ Κ ΦΟΥΣΚΩΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ Μ ΦΕΝΟΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΣΙΣΑ...Ε ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑ????????????/ :lol::lol::lol::lol: ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ Μ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΦΑΓΗΤΟ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΠΑΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ Ε ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ Μ ΝΑ ΠΕΙΝΟΥΣΕ!!!!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΡΑΤΑΤΕ Κ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ Κ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ!!!

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!!!

ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΟ ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!! ΟΤΙ Κ ΝΑ ΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Περαστικά σας λοιπόν !!!!!!!! Μικούλα εσύ στη μαμά σου ! ΤΙ έγινε και μπήκε νοσοκομείο ??

Κι εσύ Ηλιανούλα στον Χρηστάκο αλλά επίσης δεν κατάλαβα αν έχει κάτι ιδιαίτερο μόνο ο Χρήστος ή αναφέρεσαι στη γενική σας (οικογενειακή) αδιαθεσία και κρυώματα.... :?

Μαράκι μου επίσης κ σε σένα περαστικά σε όλους σας !!! ... και με πολύ σεβασμό(γιατί δεν σε ξέρω καλά κ δεν θέλω να με παρεξηγήσεις) θα ήθελα να σου πώ να μην κρίνουμε όλους ίσως τόσο σκληρά.. γιατί αν κρίνω από μένα που δουλεύω...και δουλεύει κι ο άντρας μου και οι μέρες της άδειάς μου μέσα στο χρόνο είναι μετρημένες... και δεν έχω κανέναν άλλον να μου κρατήσει το παιδί τις μισές (σχεδόν) μέρες του χρόνου που είναι άρρωστο ...αναγκαστικά θα το στείλω στο σχολείο και με μύξες και με βήχα και με διάρροια ..γιατί απλά δεν έχω επιλογή !! Το καταλαβαίνω ότι αυτό δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους αλλά καλώς ή κακώς ... όλα τα παιδιά μέσα στους σταθμούς και τα σχολεία ... όλες τις μέρες του χρόνου έχουν κάτι....ακόμα κ χωρίς συμπτώματα !!!! :):):)

Ελενάκι μου .... σ΄αγαπώ κι ας μην το λέω πάντα .... χαχαχχαχαααα ;) Ολα καλά με την κοιλούμπα ???? Φουσκώνεις ?????

Συμπεθερούλα τι έγινε με τα αποτελέσματα της βιρβιλιάς ??????? χαχαχχαχαχαχχααααααααααααααααα χχχοοοοχοχοοοχοοχοοοοοοοοοοο

Ζετάκι μου πες κανά νέο με τη νέα δουλειά ....

Εμείς ... τριτώσαμε ! 1ος ο πυρετός .... 2ο το Σάββατο έιχαμε 3 γαστρεντεριτικά επεισόδεια μέσα στη μέρα (πρωι - μεσημέρι - βράδυ εμετόύλι) ευτυχώς μόνο Σάββατο.. και κυριακή απλά δεν έιχε όρεξη καθόλου για φαγητό... και 3ο σήμερα το πρωί σηκώθηκε με κλειστό σφραγισμένο το ε΄να μάτι από τσίμπλες !!!! Φάγαμε ένα τεταρτάκι με χαμομήλια να το ανοίξουμε και tobrex κολλυριάκι !!!! Ελπίζω να σταματήσουμε εδώ !!!!!!!!!

Μαράκι από τηνΚύπρο φιλάκια πολλά πολλά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και στις υπόλοιπες που τυχόν ξέχασα.... καλή μέρα να έχετε!!!!!!!!!

ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ... ;)

ΠΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΑΦΗΝΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΥΣΤΙΚΟ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ??? :( ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΧΑΖΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...ΣΤΟ ΝΕΤ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ???ΠΟΙΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΟΜΗΛΙ??? :? ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ...ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΖΗΤΑΓΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΦΗΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΛΗΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ???

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ :(

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΞΩ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΑΝ ΖΗΤΑΓΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΩΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΩ... :):):)

ΝΤΙΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΛΕ :D ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΚΟΛΑΕΙ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ... :D

Καλημέρα κοριτσάκια μου...................

[smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Με πεθυμήσατε?????????

Εμείς είμαστε καλά Δόξα σοι ο Θεός..........Τα ίδια.............

Εύχομαι να είστε όλες καλά..........

Εδώ στη δουλειά το προσπαθούμε για να αντέξουμε την κρίση............

Φιλάκια πολλά

Γεια σας φιλεναδες μου!!!

Περαστικα σε όλα τα άρρωστα μωρακια..και ο Κωνσταντινος μου εχει βηχα ρε κορίτσια..ειδικα όταν κοιμαται..δε σταματαει...αμα ειναι αυριο θα τον παω στον γιατρο...

Ηλιαννα μου την εχεις τη θετικη μας ενεργεια και την προσευχή μας..τι επαθε το ζουζουνακι σου κοπέλα μου?

Μαρινα μου καλωσόρισες!!!Πού χαθηκες? Μας έλειψες!!

Κορίτσια τί εγινε με την κοπέλα που λετε? Δεν άκουσα τίποτα...πιθανον να το είπαν οι ειδησεις εδω αλλα να μην το ακουσα εγω..εδω λενε παντως για μια εγκυο που της ειπαν στο νοσοκομειο ότι το εμβρυο πεθανε και τελικα ήταν ζωντανο! :shock::o:o και για μια αλλη περιπτωση με βρεφος που βρεθηκε στα σκουπιδια :o:shock: απιστευτα πραγματα....

Εμεις κατα τα αλλα καλα..εχω λίγα ζορια με την καθαριστρια παλι...ξαναρχισε τα ιδια..τί μου εκανε?πηγε προχθες και ξεχορτισε και μετα πηγε στη διευθύντρια και της είπε να με βαλει να ξεχορτισω και εγω αφου το παιδακι ελειπε, γιατι και περσι η αλλη διευθυντρια με εβαζε..και η γυναικα ηρθε και με ρωτησε, γιατι της φανηκε περιεργο, γιατι δεν ειναι στα καθηκοντα μου, και της ειπα ότι ποτε η περσινη δεν με εβαλε...

και σημερα ακουστε θρασος, ηθελε να αφησω το παιδακι που προσεχω (και που εχει σοβαρα προβληματα και εχω εντολες απο τους γονεις να μην τον αφηνω απο τα ματια μου και τον ξερουν όλες στο σχολειο), για να παω να φερω κατι σαντουιτς απο το δημοτικο που ειναι σχετικα διπλα για καποια απορα παιδακια!!!και της ειπα ότι δεν αφηνω το παιδι και να φυγω και τσαντιστηκε γιατι λεει αυτή (που ηταν δουλεια της) ειχε δουλειες στην κουζινα..(να πλυνει κατι ποτηρια και να φτιαξει καφε στις δασκάλες) :shock: ελεος!!!

Μιλησα με τη διευθυντρια, η οποια τωρα λεει οτι δεν την αντεχει και ζηταει και απο το συνδεσμο γονεων να τη βαλουν στη θεση της γιατι ανακατευεται πολυ σε διαφορα θέματα...τεσπα..με τσαντισε παλι σημερα..παει γυρευοντας... :evil::evil::evil:

Να σας ρωτησω κατι...σας ετυχε και εσας να βηχει το παιδι μονο όταν κοιμαται? τι κανατε? ποια ηταν η εξελιξη?

Παω για διαβασμα...σας φιλω όλες γλυκα και όσες δφε σχολιασα μη με παρεξηγησετε!Σας αγαπω όλες!

περαστικα σε ολα τα μαγιοπαιδακια!!!! μαζι με τα δικα μου που κατι πανε να κανουν κ αυτα :cry:

χθεσ το βραδυ εγω λιγο κοιλια μετα ο γιωργοσ δυσπνια με λαριγγιτιδα ,η δαναη κ ο ιασονασ βηχα με φλεμα!! ποιον να προτο κοιταξουμε!ξυμερωσαμε σημερα.....

οσο για τη μανα του μωρου....ασχολιαστο πολυ περα βρεχει για μενα οσο σκληρο κ ακουγετε....οπωσ ειπε κ ενασ γιατροσ οσο ασχετη να ειναι μια γυναικα οταν γενναει μηλαει το ενστικτο τησ,εμενα μου φανηκε οτι δεν πολυστεναχωρηθηκε......μακαρι να κανω λαθοσ!

αυτα τα λιγα παω να κανω καμια δουλιτσα ;)

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ. ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΧΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΟΔΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΗΔΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΜΙΑ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ. ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ. ΑΝΑΠΗΡΗ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ Η ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.....

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΜΙΚΑ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΩ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΥΣΕΙΣ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΩΡΩΝ ΚΑΙ Η ΝΑΡΚΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ.

Γεια σας κορίτσια..............

Περαστικά και από μένα.................

Μαράκι και ο Ορέστης κάποτε έχει βηχα το βραδυ ή το πρωί μόλις ξυπνήσει........Μας έδωσε ο γιατρός ένα φυτικό φάρμακο που το ψεκάζεις 1-2 φορές στο λαιμό και μαλακώνει αμέσως και σταματάει ο βήχας. Αν θες να σου πω το όνομα δεν το θυμάμαι τώρα..........

Εμείς τα ίδια.......το ριμάδι το χρήμα μας αγχώνει........δύσκολη η κατάσταση με τις δουλειες μας............

Φιλάκια πολλα

ΠΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ? ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΡΕ ΣΥ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΤΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΣΠΡΕΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ? ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΒΗΧΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΩ. ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Ρενατουλα μου ΄μας έλειψες!!

Θα σου στελνα μην. στο κιν. αυτες τις μερες..σε σκεφτόμουν πολύ..

Μαρίνα μου για πες τη μαρκα αν σου ειναι ευκολο..αλλα φανταζομαι τον εξετασε και για ακροαστικα ε?Και φυτικό ε? αρα δε θα εχει τιποτα κορτιζονες μεσα...

Κοριτσια μου μπηκα για μια βιαστικη καλησπερα...γιορταζει ο αντρουλης μου σημερα!!Ειχαμε κοσμο μεχρι αργα το απογευμα..τωρα χαλαρωση!!!

Τί κανετε οι υπόλοιπες? Η εγκυούλα μας?

Φιλια πολλα σε όλες και ευχομαι όσα παιδακια ήταν αρρωστα να ειναι μια χαρα τωρα!

Ηλιαννουλα μου τί εγινε με το Χρηστακο μας?

Σας φιλω γλυκα...BYEEEE!!!!!!!

Καλημερούδια κοριτσάκια μου........

Το spray λέγεται PROPOLIS είναι σε καφέ κουτάκι.........Μου το δωσε όταν ήτανε λίγο ερεθισμένος ο λαιμός μας......δεν ητανε πολύ άρρωστος..........και ένα άλλο SAMBUCOL συρόπι το οποίο τονώνει την άμυνα του οργανισμού........το χρησιμοποιώ 5 μέρες όταν είναι στα πρόθυρα να αρρωστήσει.......και φυσικά δεν γίνεται να το δίνουμε συνέχεια...........

Να σου ζήσει Μαράκι ο αντρούλλης σου.........τελικά ξεκινήσατε το σπίτι???????

Εμείς καλά είμαστε.........έχουμε βροχές σήμερα και την Κυριακή έχουμε εκλογές και όσο να ναι αγωνία για το αποτέλεσμα.........

Φιλάκια πολλά

Καλημέρα ομορφούλες !!!

Εγώ είπα ότι την Παρασκευή θα έπαιρνα αδειούλα.. αλλά μου τη ανακάλεσαν εκτάκτως και ήρθα τελικά.. Τρέξιμο πολύ ομως λέμε... κι είχε έρθει η Κουμπάρα μου να με δει κ τελικά κατάφερα να τη δω μόνο λίγες ωρες το απόγευμα της Παρασκευής!

Σαββατο έφτιαξα μια υπέροχη μπουγάτσα (συνταγή Παρλιάρου) κ μια ορφανή τυρόπιτα !! Ολα καλά !!! Κυριακή επιτέλους καταφέραμε να πάμε σινεμά στο Σαμμυ 2 ! Για πρώτο της σινεμά ήταν μια χαρά! Κατά τ άλλα το έργο δενήταν καλό τουλάχιστον όχι τόσο καλό όσο το πρώτο !! Κατέβασε ένα σκασμό ποπ κορν !!!!!!!!!!!!!!! αφου τρόμαξα κάποια στιγμή οτι θα τα βγάλει όλα... δεν σταμάταγε με τίποτα.. .βρε τι της έταξα... !!!!!!!!!!!!χαχχαχχαχαααααααα κ μετά πήγαμε μια βολτίτσα μέχρι τη Χαλκίδα .. να φάμε ... Μια χαρούλα ολα !

Εσείς ???

Φιλιά σε όλες με φωνάζουνε κ δεν προλαβαίνω να σας σχολιάσω !!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΜΑΙ Κ ΕΓΩ :D

ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑ?????

ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΗΝ ΡΕΝΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ?????? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!!

ΝΤΙΜΑΚΟ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Μ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΕ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΑΑΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΗΛΙΑΝΟΥΜΑ ΒΡΕ ΑΦΟΥ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑ???

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΕΤΕ Μ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΚΕΙ ΠΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚςΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Κ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ!!

ΘΕΝΑΚΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ??? ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!!!

ΜΑΡΙΑ ΚΩ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΛΛΑ ΦΑΒΤΑΣΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ Π ΤΟ ΛΕΣ Κ ΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ Κ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΤΟ ΤΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ !!! ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΙΘΑΝΟ!!!

ΜΙΚΑ Μ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ? ΕΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΟΥΛΑ???

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ Τ ΝΑ ΠΩ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ :? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΓΑΜΠΡΟ :x:x:x:x:x:x:x ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΕΙΝΕ ΛΕΥΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ !!!! :D

ΑΛΕΚΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΙ ΤΕΚ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?? ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ Κ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΝΕΣΑΙ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΟΥΦ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ Η ΧΟΝΤΡΗ ΦΟΥΣΚΩΤΗ ΜΟΥΛΑΡΑ

ΓΙΑ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗΣ :D

Καλησπερες!!!!!!!!!!!!!!! Τελικα βγηκε Παρασκευη η μαμα απ το νοσοκομειο, περασαμε δυσκολες στιγμες αλλα ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ και ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΦΡΑΙΜ το περασαεμε και αυτο. Τις προηγουμενες μερεςπροσπαθουσα να ξεκουραστω κ να ηρεμησω.Χθες ειχαμε επετειο γαμου 6 χρονια!!!!!!!!!!!!!! Πως περναει ο καιρος, ηρθε ο Νικολακης μου εφερε δυο τριανταφυλλα , ενα πολυ ωραιο αρωμα κ ενα μικρο για την τσαντα και το βραδυ πηγαμε για φαγητο, δεν εχω παραπονο με καλοειδε.....ενταξει το ανταπεδωσα και γω οπως μπορουσα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχχαχαχχαχχα!Τελικα την επεμβαση την Παρασκευη το πρωι θα την κανω. Θα ερθουν τα πεθερικα μου να βλεπουν τη Μαρια. Σημερα εβαλα πολλα πλυντηρια, ο καιρος ηταν τελειος και στεγνωσαν ολα, αντε να ερχεται η ανοιξη πια ! Εφτιαξα cookies της αρεσαν πολυ και αυριο ισως κανω τυροπιτες μου της ζηταει τελευταια...αυτα βλεπω λαζοπουλο και ξεκουραζομαστε! Θα μπως ισως αυριο παλι, Ντιμη το Σαμμυ 2 σκεφτομαι να παμε και εμεις συντομα. Μαρια να χαιρεσαι τον αντρουλη σου να ειστε ευτυχισμενοι! Μαρινα ολος ο κοσμος ετσι ειμαστε με τα οικονομικα....κοριτσακια υγεια και τα οικονομικα καποια στιγμη θα φτιαξουν (θελω να πιστευω). Ζετακι,Ελενα, Ηλιαννα ο Χρηστακος καλα? Θενα, Μαρια Κω, τι κανετε? Ρενατακι καλως ηρθες!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!

Μικάκι καλή επιτυχία να έχεις ! Όλα καλά θα πάνε !! Με το καλό να τελειώσει κι αυτό !!!

Ελενάκι μου με το κοιλουμπάκι σου ... χαχαχχαχχα... η αγάπη είναι αμοιβαία !!! Δεν έχω άλλα λόγια !!!!!! :P:P:P

Ηλιανούλα μου όντως χρειάζομαι το τηλέφωνό σου ... το σκεφτόμουνα όταν αποφασίσαμε να έρθουμε την Κυριακή.. κ θα μπορούσα να σε πάρω τηλέφωνο να συναντηθούμε έστω για λίγο... Πήγαμε στο "5Φ" για φαγητό !!!! Την επόμενη φορά που θα ξαναέρθουμε ελπίζω να έχω το τηλέφωνο... :mrgreen::mrgreen:

Μαράκι μου μη δίνεις σημασία στην στριμένη όσο γίνεται .. αστην να τρώγεται με τα ρούχα της ... κι εσύ να το "παίζεις" χαλαρή ... τόσο πιο πολύ θα εκνευρίζεται ... χαχχαχαχαααα :lol:

Συμπεθερούλα μου τί γίνεται καλή μου????? Πως πάνε τα μικρά μας ???? Εσύ ???? Ολα τελειώσαν με την υγεία σου ή ακόμα παιδεύεσαι ????

Ρενατούλι μου καλά να περάσεις ... κ ελπίζω να έφτιαξε το ριμάδι για να μην σε χάσουμε κ σένα .....

Ζετούλι μου τι γίνεται????

Αυτή η Άλέκα ρε κορίτσια πάλι χάθηκε ???? Anyway .....

Εμείς χτες πήγαμε στον ωτορινολαρυγγολόγο.. .για΄τι από το ΣΚ δεν ακούει καλά όλο με ρωτάει τιιιιιι ??? και τιιιι ???? κι έτσι ψηλιάστηκα... Ευτυχώς που πήγαμε όντως γιατί τα αυτάκια της ήταν χάλια πρησμένα κι όντως δεν ακούει... και με πύον στις αμυγδαλές΄!! Οπότε ξεκινήσαμε αντιβίωση γιατι θα πόναγε πολύ αν τα αφήναμε τα αυτάκια της ειδικά! Συν κάτι σταγονίτσες στη μύτη .... ! ....και πάει λέγοντας .... :geek::mrgreen::geek::mrgreen: Κατά τ άλλα... λέμε καλά ... ήσυχα δηλαδή ... !

Αααααααααα ξέχασα ότι αποκτήσαμε αυτή την εβδομάδα δυσκοιλιόττηα .. δηλαδή κανει 2 μερες να παει τουαλέτα κι όταν παει.. .περνάμε ... μη σας περιγράψω... κλάμα ...φωνές... κοκκινίζει από τον πόνο κ το κλάμα !!! ...μέχρι να βγουν... προφανώς ειναι σκληρα κ τηνπονάνε .. τι να πω ... δεν το ειχα ξαναζήσει αυτο ... εχετε να προτείνετε κάτι ??? Της πήρα ψωμι πολύσπορο χτες κ ειπα να της δινω οσπρια κ λαχανικά παραπάνω ... κι οχι μπανάνες που της άρεσαν πολύ.... πειτε κ εσείς ότι άλλο ξέρετε....

Φιλάκια πολλά χρυσούλες μου !!!!!!!!!!!!

ΕΝΑ ΓΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ

τα μεγαλα καλα εγω κολλησα κ ο ιασονακοσ εκανε πηρετο τη δευτερα μεχρι χθεσ ,σημερα απυρετοσ αλλα το μπουκομα παει συννεφο κ στουσ διο μασ :cry::cry:

οι αφραγκιεσ μασ δεν μασ αφυνουν για ταξιδια ελενακι ασε που μασ χαλασε κ το οχημα απο πανω κ ειμαστε ολο νευρα γιατι θελει ανταλλακτικο που εδω εχει 300 ευρω κ τελικα το πηρα απο ebay κ κανω το σταυρο μου να μη μασ κοροιδεψουν κ να ειναι ενταξει,με 150 το βρηκαμε συν τα εργατικα κλαφτα ποσο θα μασ παει!!!

οι δουλειεσ του αντρα μου καλουτσικα αλλα πολλα τα εξοδα του κ δεν μενει φραγκο! περιμενω μπασ κ βγαλουν καμια συμβαση παλι να κανω τα χαρτια ή να μπω ταμειο!

μικα να ζησετε .....το πηρε το δωρακι του κ αυτοσ ετσι ;);):lol::lol::lol:

περαστικα ντιμακο στη αννουλα μασ ....οσο για τα κακακια νομιζω ειναιφαση που περνανε ολα τα παιδια !φρουτα πολλα ιδικα πορτοκαλια κ ακτυνιδια αλλα κ οι μπανανεσ εχουν φυτικεσ ινεσ ασ τρωει αλλα δεν κανουν κατι ! καλυτερα να κινητε,να περπαταει δηλαδη γιατι το χειμωνα κλεισμενοι μεσα που ειμαστε ολοι λιγο πολυ το παθαινουμε!καλα εγω ειμαι απο αλλο πλανητη.....

περνω πρεβιοτικα καθε μερα περνα σκονη φυτικεσ ινεσ κ τελικα σημερα μετα πο 6 μερεσ εβαλα κ ενα υποθετο γλυκερινησ κ ετσι πηγα τουαλετα :evil: τι αλλο να κανω δεν ξερω! ααα πηρα να δοκιμασω κ αυτο το τσαι που φτιαχνετε απο τα φυλλα τα αλεξανδρινα αλλα λενε δεν κανειγια παιδιαειναι δυνατο! αυριο θα πιο κ θα σασ πω!

φιλια στα μαγουλα

Ναμαι και εγώ. Έφτιαξα καφεδάκι και απολαμβάνω λίγο την ησυχία μου πριν ξαναταισω το μικρό γιατί η αγγουρω λείπει είναι στη γιαγιά της. Την έχω με βηχαλακι και της δίνω της απιβιτας το φυτικό σιροπακι για το βήχα και βλέπω κάποια βελτίωση... Εσείς τι μου προτείνετε?

Ελενακι τι κάνει ο κοριτσαρος στη κοιλίτσα?

Ντιμι μου περαστικουλια σας. Όσο για τη δυσκοιλιότητα επειδή η Σάντυ είναι δυσκοιλια το ακτινιδιο και το δαμασκηνό μας έχει σώσει και φυσικά πολύ νερο η υγρά πορτοκαλάδες χυμούς

Θενα μου τι να πω και για σας περαστικουλια σας!

Η επεμβαση εγινε, ολα καλα!!!!!!!!! Το εστειλαν για βιοψια, απλα με ανησυχησε που ειχα και φλεγμονη στη μητρα και θα παιρνω αντιβιωση για 10 μερες και 3 κολπικα υποθετα. Πιο πολυ με χαλασε ηταν οταν ξυπνησα κ κρυωνα ζητησα με σκεπασαν. Με τη ναρκωση σε μισο λεπτο ειχα κοιμηθει, μπαμ μπαμ :lol::lol::lol::lol: Τωρα εχω ψιλοπονακια περιοδου και αιμα λιγο.Αλεκακι περαστικα στη Σαντυ. Ντιμη εχουμε και μεις δυσκιλιοτητα σου προτεινω..αχλαδι,ακτινιδιο, χυμο πορτοκαλι, νιφαφες βρωμης σε κρεμα (1φλ. καφε γαλα, 1 φλ.καφε νερο, 1φλ.καφε νιφαδες βρωμης) τα ανακατευεις σε ενα κατσαρολακι μεχρι να πηξουν για 2-3 λεπτα επειτα βαζεις μελι, κανελα, σταφιδες, η δαμασκηνα. αυριο θα της εκτελεσω μια παρομοια συνταγη γιατι σημερα δεν εκανε. Μη σου πω και αποψε κιολας. Τωρα ειναι σε εξοδο για φαγητο με τη δουλεια του μπαμπα της για κοπη πιτας!Φιλια πολλα :D:D:D

ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ :D:D:D:D:D:D

ΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ Κ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΝ Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΣΕΙ!!!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ Κ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!

ΘΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ?? ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΥΧΕΛΕΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ??

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΙΛΙΟΤΗΤΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΝΤΙΜΗ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΛΕΟΝ :?:? ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΕ ΒΙΡΒΙΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΔΕΝ ΓΙΕΝΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΗ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΑΚΡΗ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

ΕΔΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΜΠΑΜΙΕΣ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ! Α;ΚΟΜΑ Κ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΛΑΞΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ!!!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΕΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????? ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ????

ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΤΩΣΕ Κ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ!!!

ΑΛΕΚΑΚΙ ΜΟΥΥ ΕΔΩ Η ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΠΟ ΠΟ ΠΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΣ Κ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΑΘΑ??? ΕΧΩ ΠΟΛΛΥ ΞΕΝΕΡΩΤΗ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!! ΚΑΙ ΜΗΛΑΩ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΩς ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΧ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΧΑΙΔΕΥΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΗΛΟΥΣΑ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ ΚΤΛ ΚΤΛ !!!!

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΛΟ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΧΕΙ ΚΑΝΝΕΙ ΠΟΛΛΥ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ :lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΑΡΑΙΝΩ Κ ΑΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΟΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ!!!

ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΛΥ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣΩ!!!!! ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ!!!!

ΑΥΤΑ ΑΝΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!

Γεια σας κορίτσια.........

Περαστικά στα αρρωστούλικα.........ΜΙΚΑ μου περαστικά να είσαι αισιόδοξη και όλα καλά θα πάνε!!!!!!!!!!!!!!

Πάνε οι εκλογές θα συμφωνήσω ότι δεν τα γλυτώνουμε τα σκατά.............αφού είμαστε βλάκες καλά να μας κάνουν!!!!!!!!!Απογοήτευση και πίκρα γιατι ειχαμε μια ελπίδα.........και ενώ όλοι σήμερα είναι απογοητευμένοι με την κατάσταση και απαιδιόδοξοι οι ίδιοι έβγαλαν αυτά τα αποτελέσματα!!!!!!!!!!!!!!!!Διερωτούμε δηλαδή αν είμαστε με τα καλα μας!!!!!!!!!!!!!!!!

Τέλοσπάντων.........Η ζωή συνεχίζεται ο αγώνας συνεχίζεται και θα δούμε τι θα δούμε στο τέλος!!!!!!!!!!!

Από υγεία Δόξα σοι ο Θεός καλά είμαστε..........

Αλεκάκι να χαίρεσαι τα μωρούλια σου!!!!!!!!!!!Χαθήκαμε...............

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΒΡΕΧΕ. ΔΕΝ ΠΕΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ. ΚΑΛΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ.

ΝΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΜΕ DUPHALAC. ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ.

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ. ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ.

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ. ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ. ΒΡΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΟΥ ?

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.....

ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΕΛΕΝΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΧΕΛΑΙΟ.

ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ. ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ. ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ. ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΕΤΟΥΛΑ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΟΥΚΛΑ ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...